vineri, 12 iulie 2013

ROMÂNIA , ŢARA SFÂNTĂ , ÎN CARE , IISUS HRISTOS , VA VENI , PE UN NOR , DE LUMINĂ !

                                                          28  IULIE  2005, ora 0,14 !

Ma rugam, si brusc, ochii mi se închid, si vad un nor, gri cenuşiu, ca un pătrat, şi în mijlocul acestui nor, gri-cenuşiu,se afla , HARTA  ROMÂNIEI , cu un contur luminos, şi în clipa următoare, O FORŢĂ , nevazută, aruncă, ca din Pamânt,pe mijlocul HĂRŢII  ROMÂNIEI,  UN ZAPIS, UN PAPIRUS, care s-a desfăşurat, precum furtunul cu apă, a pompierilor, tot aşa , s-a desfirat, hârtia galbenă,facută sul, precum Zapisul ,pe care MOISE, a scris, PORUNCILE LUI DUMNEZEU.
În clipa în care, s-a lipit de HARTA ROMÂNIEI, a rămas, pe mijlocul ei, ocupând 7o la suta, din HARTĂ, si strălucea, mai tare ca SOARELE.
Pe acest ZAPIS, plin de LUMINĂ AURIE, orbitor de stralucitoare, erau multe rânduri scrise cu negru, dar care rânduri, nu vedeam ce scrie.
Îm partea de sus, a HĂRŢII ROMÂNIEI, ZAPISUL, era înca facut sul, nu s-a desfirat tot.
Si aud, fratilor, UN GLAS, care spune frumos aşa :

                    "SE  REVARSĂ , ÎMPĂRĂŢIA  RÂURILOR !
                     UN  OM , VA  SLUJI , CUVINTELE  CHEII..
                      UN  OM , VA  SLUJI , CUVINTELE  CHEII "!

Dragii mei, ştiu că pare incredibil, dar IISUS HRISTOS, va veni pentru a doua oara pe Pământ, la noi, în ŢARA noastră, ROMÂNIA.pe care O pregăteşte ca fiind, al doilea IERUSALIM.Vom trai si vom vedea, căci în acest veac, va veni IISUS, DOMNUL si MANTUITORUL nostru, si ne va pune în cantar, si faptele bune, si cele rele, si astfel , vom da socoteală ,pentru felul cum ne-am cheltuit viaţa noastră, prea scurtă.
Fraţilor ! ÎMPĂRĂŢIA CERURILOR, se revarsa deja, şi va continua sa se reverse, asupra ŢĂRII noastre, ROMÂNIA,până când, MÂNTUITORUL, va veni , şi ne va îmbrăţişa cu braţele sale prea sfinte, şi va zice :
                           "VENIŢI , TOŢI CEI OSTENIŢI, ŞI EU , VĂ VOI ODIHNI PE VOI "!
Veniţi şi voi dragilor, aici pe BLOG, şi eu, vă voi învăţa pe voi, CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU.
                                 Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu