sâmbătă, 6 iulie 2013

CATASTROFA AMERICANĂ ... S - A ADEVERIT !!! CINE , MAI ARE ÎNDOIELI ??? UN AVION, CU PESTE 300 DE PASAGERI , S -A PRABUŞIT , ÎN SAN FRANCISCO ! SUNT ŞI MORŢI , ŞI RĂNIŢI !

                                                         Dragii mei,
Să vă fie frică, să aruncaţi primul , cu piatra, fiindcă , atrageţi asupra voastră ,MÂNIA  LUI DUMNEZEU  !  Eu , păcătosa de mine , ADEVĂR - ADEVĂRAT, vă spun vouă, tuturor că ,
TOATE , CÂTE  LE  SCRIU, NU SUNT  DE  LA MINE !!!  CI  SUNT , DE  LA  PREA  SFÂNTUL  DUH , DUMNEZEU ! Citiţi mai jos, şi minunaţi-vă, căci eu, am rămas, uimită, uluită, de cele, ce am auzit, şi vazut azi, pe toate posturile TV.

Scriam, pe 13 Iunie 2013, că va urma O CATASTROFĂ  AMERICANĂ, şi iată că, din nefericire, astăzi, s-a prăbuşit UN AVION, cu sute de pasageri la bord.
Pe toate ecranele TV, scrie....CATASTROFA  AMERICANĂ, exact aşa, fraţilor, cum scriam eu, pe 13 IUNIE  2013 !  Din nefericire, sunt şi morţi , şi foarte mulţi răniţi ! Sa ne rugăm, atât pentru cei morţi, cât şi pentru cei vii, rămaşi în viaţă.
Vă mai îndoiţi, de cele scrise de mine ??? De unde era să ştiu eu, încă de pe 13 Iunie, că va urma, un asemenea eveniment tragic, şi că pe ecranele TV,  va scrie, CATASTROFĂ AMERICANĂ, de proporţii?
Nu scriu de la mine, fraţilor, ci de la DUHUL SFÂNT, sunt absolut toate. Credeţi-mă şi va întoarceţi, cât mai aveţi timp, la CREDINŢA CEA  ADEVARATA, CREŞTIN ORTODOXA, la BUNUL DUMNEZEU ! În fiecare,dimineaţă, când mă trezesc, vad cu ochii închişi, pe plafonul camerei mele, pe DUHUL SFÂNT, pe SFINŢII LUI DUMNZEU, mai vad, LUMINA ORBITOARE, A ÎNVIERII LUI HRISTOS.., semn ca, toata noaptea, am fost vegheată (si sunt vegheata), de SUS ! Eu sunt, doar...condeiul care scrie, şi un om obişnuit, plin de păcate, ca fiecare om.
Nu am nicun interes, ca să scriu, de la mine ! Nu doresc, nimic, din bogăţiile lumii acesteia ! Ci doresc, ca să fac cunoscut CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU, ca LUMEA , să se întoarcă ,la CREDINŢĂ.
Urmariţi în continuare, toate cate scriu, si veti vedea că, în timp, toate se adeveresc , toate se împlinesc.
                                    Cu dragoste şi preţuire,
                                                                       Maria
P.S.  Acest articol, are numarul  1000 ! (o mie ), de când am început eu a scrie, pe BLOG, CUVAN'TUL LUI DUMNEZEU ! Din nefericire, în articol, este descrisa...CATASTROFA AMERICANA, despre care, am scris, pe 13 Iunie 2013 !

3 comentarii:

  1. Cine se indoieste? Pai toti oamenii sanatosi la cap, crestini, atei, nu conteaza. In America au loc in fiecare an tragedii. Nu e o propozitie aruncata in vant, vorbesc de o statistica.

    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_disasters_in_the_United_States_by_death_toll

    Daca luam doar ultimii 20 de ani, vedem ca in fiecare an s-a intamplat cel putin o catastrofa. Sansele sa se intampla ceva si anul asta, statistic vorbind, sunt de 100%. Matematica, nu oracol.

    Va scriu cum ne-ati rugat direct pe blog, nu pe TPU. Robert incearca sa va promoveze, dar fara succes. El e mic si naiv si dumneavoastra lasati impresia, avand in vedere ca auziti voci, ca sunteti bolnava psihic. Noi crestinii suntem obisnuiti cu profetii biblice, sub forma viselor sau revelatiilor, nu sub forma unor crampeie de dialog receptate de creier ca de un aparat radio. Nu ajutati lumea sa se apropie de Credinta, ci mai degraba sa se indeparteze de ea, pentru ca faceti reclama negativa comunitatii crestine. Cel mai util ar fi sa va pastrati "profetiile" si sa nu mai suciti mintea puberilor, care sunt foarte susceptibili la varsta lor.

    Cu compasiune,

    Un utilizator TPU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din punctul tău de vedere, ai dreptate ! Aici, fiecare,poate sa-şi exprime părerea, liber şi neîngrădit !
      Îti mulţumesc, pentru complimente şi pentru părerile tale ,de om ...perfect sănătos !
      Întotdeauna, dar absolut întotdeauna, cei care, nu cred în nimic, decât în ceea ce vede şi simte, sunt oameni, ca şi tine, care se simt foarte bine, când ,fac un rău:când ,înfinge un cuţit, aproapelui său. Îţi dau un sfat, daca vrei sa ţii cont, bine, dacă nu, e problema ta.
      Atunci, când nu cunoşti un om, până nu-l vezi şi nu ai vorbit cu el ,faţă în faţă, nu mai face afirmaţii,jignitoare. Nu-ţi convine, nu mai citi, mergi mai departe; dar nu te exprima, ca un .....(te las pe tine, sa te denumesti ). Si gandeste-te, ca DUMNEZEU, este SUS, vede tot ,stie tot, si va rasplati fiecaruia, dupa faptele sale.
      O să ma rog, pentru tine, pentru ca, DUMNEZEU, sa-ti arate, DRAGOSTEA SA, şi LUMINA ÎNVIERII SALE, şi sa te ierte, pentru cuvintele urâte, ce ating, CUVÂNTUL LUI.
      Cu dragoste,
      Maria

      Ștergere
    2. Sincer, nu mi-am dorit niciodata sa va citesc "profetiile". Robert le tranteste pe TPU si, volens nolens, ne lovim de ele. De crezut, cred. Sunt insa credincios, nu credul; cred in Biblie, nu in orice elucubratie gasita pe internet. Nu vreau sa jignesc, dar in acelasi timp nici nu pot sta cu mainile in san cand un pustan raspandeste afirmatii alarmiste in toate partile. Si, in spatele cuvintelor dure, era si un sfat: sa auzi voci nu e neaparat un semn divin, ci poate fi si o consecinta medicala. Nu ar strica poate sa vorbiti cu un specialist.

      Ștergere