duminică, 1 septembrie 2019

POVEŞTIRI DESPRE " MOARTEA" LUIZEI !

                                           
         1 Septembrie 2019,ora 4,19 zori de zi !

                               Dragii mei, 

Cunoastem cu totii ceea ce s-a intamplat la Caracal.
Mai cunoastem faptul că, IML-ul a strans tot felul de probe de la faţa locului si se asteapta un verdict.
Stim ca Gheorghe Dinca a marturisit ca le-a omorat pe fete,ceea de este o mare minciuna.

Acum 4 zile - Monstrul din Caracal”, caracterizat de unchiul tatălui Alexandrei Măceșanu, care i-a fost ... La Unitatea Militară 01256, din Caracal, Florea Cumpănașu se .... Vești triste despre Mihai Constantinescu, după 105 zile de comă.
GHEORGHE DINCA ia totul asupra lui,sperand sa scape mai usor,mai ales ca, a avut multe internari la psihiatrie.
Asa precum a spus c-a ars cele doua fete,tot asa cred eu, a fost si cu asa zisa lui boala care necesita internarea la nebuni.
Oricine poate inventa o boala psihica si se interneaza la nebuni daca doreste acest lucru.Aceasta a fost ,ca un As in maneca lui Dinca,ca sa scape de condamnare in caz ca va fi prins vreodata.
El acopera pe multi,foarte multi complici, poate chiar si familia si-o acopera.
Dar toate acestea,vor fi spre scurtarea vietii sale,asa cum se vede din alte articole pe care le-am scris.Nu ca ar fi o paguba! Dar nu se va mai putea afla niciodata, legaturile lui cu toata aceasta mafie a traficului de carne vie.
Iata ce spunea un glas, astazi in zori:
                  Da! Poveştiri despre "moartea"Luizei."
Asa este fratilor ! Se vor spune poveşti despre asa zisa moarte a Luizei care,este vie de fapt.
Asa cum am mai scris,Luiza este vie si va apărea. Sa nu credem nicio poveste in care ni se spune ca Luiza e moarta.
Luiza traieste si va apărea.
Ca sa fii mafiot, trebuie sa stii sa-ti acoperi bine urmele si sa lasi in urma ta doar ce vrei sa se afle.
     Imagini pentru LUIZA SI ALEXANDRA
Ceea ce este si in cazul acestor doua fete si nu numai.
Dar iata ca in timp ce scriu aici,chiar acum,aud un glas care spune si ceva despre Alexandra.
Glasul spune asa:
              "Alergatura!
             Lumea crede ,ca Alexandra este in viata!"
Clipă în care,desi sunt cu ochii pe monitor,vad o silueta in noapte,intr-un loc foarte aglomerat, era undeva inspre nord,Nord-Vest,printre niste masini stationate,vad o fata de inaltime medie,precum era Alexandra,era cu spatele la mine, iar pe langa ea mai erau 2 -3 persoane.
Fata era imbracat cu haine negre, si avea si ceva pe cap tot de culoare inchisa.
Cu siguranta era Alexandra,chiar daca era cu spatele la mine si mai la distanta.
Avea trupul mic si era inalta asa cum este ea in poze.
Dragii mei, Dumnezeu si Maicuta Domnului va ocroti aceste fete si nu numai, iar la un moment dat,ADEVARUL DIVIN va triumfa.
Sa nu va-ndoiti de acest lucru,niciodata.
Doamne Ajuta!
                           Cu dragoste,Maria.

     

16 comentarii:

  1. A luat tot asupra lui pentru ca a primit ordin si minciuni ca sa nu-si divulge complicii din care unii in functii publice,o mizerie nu numai personala ci un scandal public al 'autoritatilor' locale,de aceia si-a dat demisia seful Politiei caracal cel cu bacalaureat 'luat' dupa 50 de ani precum sefii lui cu Plagiate din padurea Baneasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mizeria pestilentiala de la Caracal este peste tot in toate orasele din aceasta tara...

      Ștergere
    2. 18:12, intr-adevar, asa este intreaga tara, o cloaca a interlopilor, a politicienilor interlopi si a institutiilor statului devenite ale interlopilor si obediente acestora. Oare aceasta este adevarata fata a Romaniei?. Asa sunt romanii din tata-n fiu?. Toate tarile fug de noi fiindca ne stiu de hoti, huligani, fara caracter sau cu caractere abjecte si ca suntem o tara a tiganilor care fura, jefuiesc si fac trafic de carne vie prin toata Europa. Poate va mai trimite Dumnezeu un Stalin sau un Hitler ca sa faca curatenie de toate jegurile de prin Europa.

      Ștergere
  2. Nemernicu de basescu face gargara la Romania tv impotriva lui Cumpanasu. Chioru a creat statul mafiot cu toate mizeriile care se vad, el de dreapta care a taiat salarii, pensi, au desfiintat scoli spitale si au furat cat au putut cu udrea si alti pnl-isti care acuma vor din nou la furat. Mai bine ar sta acasa sa sprituiasca acasa nu pe la televiziuni.

    RăspundețiȘtergere
  3. 21/04 Odata cu guvernarea Basescu a aparut prostitutia profesionala, mizeria in toate locurile de munca, angajari pe pile, examene cu rude, frati, neveste, surori, amante . Locurile de lastat sunt ale clientelei politice . Poti sa faci de 10 , esti picat . In toate institutiile au aparut papitoi care NU AU TREABA CU PROFILUL UNDE SE ANGAJEAZA. Conteaza increngatura de neamuri si lipitorii de afise . Sunt minim 10 ani de cand toate posturile la stat sunt umplute si blocate cu neica nimeni : pizetari, coafeze, profesori de sport, fotbalisti la Dezvoltare , la Agricultura, la Cultura, in Politie oriunde .

    Ce meseriasi sunt acesti reciclati si cei recomanda in domeniul profesional ? Nimic . Nici nu vin la serviciu , apar odata pe luna , la misto, ca sfidare fata de ceilalti care-I tin in carca.

    Zici bine ca ne trebuie o dictatura in tara asta , eu asa vrea ceva gen Erdogan dar cu toti mafiotii si imbuibatii in puscarii inchisi pe viata .

    RăspundețiȘtergere
  4. iti dau dreptate 1 sept 20:45-UN SCORPION FARA SCRUPULE-ce mai cauta omul acesta in lume=LA PENSIE MAAAARE ,dezinformare ,ipocrizie si ascunde mizeriile sub pres-sa-si vada de familiesi mai ales sa-si respecte sotia-sarmana de ea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Basescu sa respecte pe cineva?. El nu s-a respectat nici pe sine insusi daramite pe altii. A fost cea mai mare pacoste pentru Romania facandu-i pe toti din PDL obedienti lui si i-a pus sa fure pentru el si gasca politica PDL (Udrea, Cocos, Berceanu, Videanu, Blejnar, Blaga, etc.).

      Ștergere
  5. Si o sa vadeti ca de la aceste mizerii va incepe marea revolutie, romanii isi iubesc copiii iar aceste retele fura la greu si copii ca se vand bine pentru organe. Cate mai sunt si abia acum se transpira putin cate putin. Imi doresc sa fie rapit copilul unui sef mare cu putere de decizie in stat ca sa vada ce inseamna aceasta suferinta.
    Nici un guvern de 30 de ani pana in prezent nu au dat LEGEA RASPUNDERI MAGISTRATILOR!!! Dece? ca sa poata face ce vor ei procurorii, judecatori si sa nu raspunda. Este normal???

    RăspundețiȘtergere
  6. an 1 septembrie 22:39-aveti dreptate fara schimbari,si dureri nimic nu duce la lumina-ma tem ca jocurile se fac din vest si noi votam aiurea-sa vina DUMNEZEU sa ne indrume pe o cale dreapta-noi suntem dezinformati si dusi cu presul

    RăspundețiȘtergere
  7. Asta-i democratie barbară gen america.nu se potriveste României care a fost un popor pasnic si- a apărat tara .nu mai avem nimic tot este vîndut acum bărbații nu mai au de lucru si se ocupa de droguri și vînzări de copiii.rusine rusine.tot mai bine a fost înainte de 1989.sa se alinieze tarile estice foste comuniste sa isi vîndă mărfurile între ele sa se închidă granițele sa se faca ordine și locuri de munca legea cu moartea pentru criminali și violatori.niciodata nu a fost atît de batjocorită tara asta și chinuit poporul ca acum.stop abuzurilor.si criminalității.saracia lipsa locurilor de muncă naște monștrii.nu mai vindeți pămînturile date din moși strămoși lucratile.stapinitile sînt ale moșilor stramosilor strămoșilor noștri care și- au dat viata ca sa fim liberi și independenți.dreptate mare a avut părintele Arsenie Boca.asa sa ne ajute dumnezeu.amin.multumesc doamna Maria Ghiorghiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Derbedeii astia ne fac sa regretam perioada lui Ceausescu (cand oamenii traiau in siguranta) desi nu credeam vreodata ca vom regreta acea perioada.

      Ștergere
  8. Stiri pe surse 7 dinti cu ADN-ul Alexandrei,dar si zvonuri ca Luiza si Alexandra ar fi fost vazute in afara tarii.
    Pe de alta parte o femeie spune pe TV ca a fost rapita din strada in Caracal cu cutitul la git si dusa intr-un apartament si violata ,amenintata sa taca ca familia va avea de suferit,inclusiv de Dinca ,dar cind a dat declaratia la DIICOT nu au vrut sa mentioneze in declaratie nimic despre grupul organizat ci doar despre Dinca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Informatii false ca sa distraga atentia si sa disperseze ura populatiei la adresa celor care fac trafic de carne vie. Acesti criminali ai Romaniei spera sa scape si sa nu raspunda de faptele lor. S-a ajuns ca oamenilor sa le fie mai frica de capii bandelor de interlopi (care fac legea in localitati gen Caracal) decat de lege.

      Ștergere
  9. Criminalii , violatorii si proxenetii trebuiesc eutanasiati . Nu ai ce sa faci cu ei tinandu-i in puscarii .
    Si ai sa vezi cum intra frica in ei si cum dispar clanurile de interlopi unul cate unul.

    RăspundețiȘtergere
  10. An.21.39,daca ai stii ca 80% din oameni reprezinta entitati negative fara sentimente si emotii,ai intelege de ce lumea asta, este atat de urata.Aici este iadul de care fuge toata lumea,dar nu se vrea sa se stie aceasta,tinand oamenii in credinta, ca dupa moarte vor da de iad.Acest iad fizic va continua sau va fi o prelungire a vietii de aici in cea de dincolo, cum o numim,de fapt va fi o continuare a constiintei incarcate de false credinte,de frici,vinovatii,rusine,ura etc.Exact ce crezi cand mori,exact aia vei avea dupa,diferenta va fi rapiditatea de manifestare,adica imediata.Daca vei avea un gand inspaimantator ca vei da de flacarile iadului, apai imediat vei crea acea situatie,si tot asa.

    Voi cei care refuzati sa credeti ce va spun, acum si aici,macar atunci sa va amintiti,fiindca,daca veti constientiza aceasta veti scapa din iadul indus de mintea bolnava de ganduri ale fricii!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  11. pentru D-atunci hai sanu avem rusine-sa nu ne temem la calamitati-sa n-avem credinta-SI NU MAI FI ATAT DE MORALISTA CA NU ESTI DUMNEZEU-duuuu-te pe alt blog sau al tau personal

    RăspundețiȘtergere