marți, 10 septembrie 2019

O RACHETA IN NOAPTE !

                                 10 Septembrie 2019,ora 6,09 !

                               Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare, lumina ce-mi lumineaza Cerul inspre Nord, si astfel,vad cum de jos de la Pămant se ridica pe Cerul de noapte ,o Racheta ce lasa in urma ei o dâra mare si densa,o dâra alba.
Imagini pentru racheta.
Racheta se indrepta spre Est,Sud -Est,lasand in urma ei o dâra lunga si alba, pe Cerul noptii.
Dragii mei, vom auzi de lansarea unei Rachete pe timp de noapte.Cine o va lansa si cu ce scop ,eu nu stiu a va spune cu certitudine.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa ne apere si sa ne ocroteasca de un posibil Razboi atomic. Razboiul dragilor,va fi un adevarat cataclism daca va incepe.
                           Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. Coreea face noi testari cu rachete,in timp ce Trump a redus fondurile pentru NATO in Europa cu circa 4 miliarde de dolari pe care-i va redirectiona in Zidul cu Mexicul ,printre care si 20 milioana Dolari de la Baza Koganiceanu,obligind eropenii sa completeze cu banii lor aceste diferente-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. http://jambonburst.com/2019/09/11/la-cor-e-du-nord-a-tir-des-projectiles-non-identifi-s.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Incredible points. Solid arguments. Keep up the good spirit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Perioada din preajma zilei de 20 septembrie e critică pentru toată lumea. Sunt așteptate unele evenimente. Respect, doamna Maria!

    RăspundețiȘtergere
  5. Alecsandri Cumpanasu probleme cu inima.A fost lăsat singur sa se bată cu acest stat și iată l- au distrus asa cum a murit Corneliu Vadim Tudor asa cum au găsit o sîrmă în colonial doamnei Firea asa cum ministru apei a declarat că a fost otrăvită.in ce lume trăim? Asta-i democratie? Sîntem în UE.unde părinți homosexuali bărbați sau femei cu femei adoptă copiii.ce educatie le dau? Unde este respectarea celor 10 porunci date de Dumnezeu? Criminalii lăsați în libertate.omul cinstit și corect dat deoparte .minciuna tronează și conduce.s-a vîndut tot ce era pe stema României acum 30 de ani.acum traiesc din prostituție la toate nivelele și vînd minore le și omoară. Intrebarea pînă cînd toate acestea? Ne îndreptăm cu pașii repezi spre autodistrugerea.acestui popor roman.Petrache Lupu de la Maglavid un om simplu pier a fost înștiințat chiar de dumnezeu sa spuna românilor ca de nu se vor îndrepta v- a veni un necaz mare peste iei și a venit războiul.acum ce credeti ca ne așteaptă daca conducătorii noștri nu se retrag din caracatiță asta U E.?Sîntem distruși economic financiar familia copiii educația religia .bogățiile țării furate.Multumim Arsenie Boca pentrucă ne ai avertizat ce v-am urmă dar citi au înțeles mesajul tău sfînt.? Continuam în păcat în crime în minciuna în desfrinare.Cu mult drag stimată Maria Ghiorghiu care de 22 de ani avertizez acest popor îndărătnic sa se abată de la această cale rea în care au pornit acum 30 de ani.dar oare asculta șefii noștri sfaturile de la duhul sfînt? Ei cui slujesc acum lupi îmbrăcați în piei de oaie.pentru uni v- om plati tot poporul roman .caci dumnezeu nu mai poate sa asculte rugăciunile văduvei ale săracului acelor omorîți nevinovati.vine pedeapsa lui Dumnezeu.amin.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acuzația dar tastatura asta i- mi face figuri cînd bat și de aceia uneori nu sînt cuvintele.bine scrise.va multumesc pentru intelegere.amin.

    RăspundețiȘtergere
  7. Scuzatima,și tastatura a scris cînd am batut acuzația.doamne doamne.

    RăspundețiȘtergere
  8. Apoi sa se duca cu baza cu tot ca nu aduce nimic bun.
    Aceste baze militare din țară noastra nu aduce nimic bun.
    BUNUL Dumnezeu și Măicuță Domnului sunt baza noastra si apărarea noastra.
    BUNUL Dumnezeu și Mântuitorul Sufletelor noastre sa fie cu noi cu toți.
    Cu mult drag doamna Maria si sanatate va doresc din tot sufletul si la toți cei dragi dv. Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  9. daca rusii mai fac greseli grave cu rachete nucleare o sa avem muuult de suferit-se simte de la explozia acelei rachete ca multe boli s-au agravat inclusiv o stare de oboseala accentuata-pe noi romanii nu ne anunta ca se supara rusii pe Deveselu

    RăspundețiȘtergere