sâmbătă, 14 septembrie 2019

CANCERUL ESTE O CONSECINTA A POLUARII ???


                 
                                        13 Septembrie 2019,ora 6,05 !

                                                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

                     "Celor 100 de elemente iesite in strada, îi redăm Cancerului poluarii."     

Clipă în care, vad o strada inspre Sud barată de un cordon de politisti,multi politisti in uniforma albastra si curea alba si lata.
Acesti politisti in uniforma albastra si curea alba, erau pusi acolo pentru a bloca strada.
Iata dragilor o veste trista,o veste care, in timp va curma viata multor oameni .
Poluarea fratilor, este de fapt o moarte lenta pentru toti cei care locuiesc in zonele afectate grav de poluare.
Si ne mai miram dragii mei, că aceasta boala cumplita si incurabila, Cancerul, apare la orice varsta si-n orice mediu.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ,ca sa fim sanatosi si sa avem Credinta fierbinte in inima si-n suflet.
                           Cu dragoste,Maria.



   

19 comentarii:

  1. cancerul este genetic in principal apoi vine si poluarea si alimentatia cu aditivi

    RăspundețiȘtergere
  2. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=20691

    Din articol:

    Fostul primar Peter Vereecke din Evergem, Belgia, a făcut unele afirmaţii legate de ceea ce el numeşte „o industrie a morţii – chemtrails”, într-un interviu luat de Willy De Buck pentru ziarul De Gentenaar. Redăm mai jos fragmente din acest interviu:




    „Chemtrails sunt nori de chimicale şi germeni cauzatori de boli care intenţionat sunt împrăştiaţi peste noi pentru a ne îmbolnăvi şi a ne manipula comportamentul.”




    „Opinia mea este următoarea: toate acțiunile la nivel global implică bani, putere şi control. Creierele din spatele chemtrails se află la vârful industriilor farmaceutice şi chimice. Acum 100 de ani, de exemplu, 1% dintre oameni aveau cancer. Astăzi s-a ajuns ca unul din trei oameni să aibă cancer. Acest fapt este foarte convenabil pentru unii. Industria farmaceutică a cancerului este o afacere de miliarde de dolari. La fel ca şi tratamentul atâtor boli șpreiate din avioane în ultimii 10-15 ani. Alzheimer, Parkinson, autism, ADHD, astm, diabet, alergii… niciodată nu am fost atât de bolnavi ca acum. Psihicul nostru, sănătatea emoţională şi intelectuală sunt sistematic subminate. Cum explicaţi asta?”




    „Priviţi. Cu certitudine ei joacă un rol în asta pentru că avioanele care împrăştie substanţe sunt folosite mult mai intensiv în ultimii câţiva ani. Puteţi observa fenomenul în ţara noastră (Belgia) cel puţin 10 zile pe lună. De ce nu vedeţi aceste chemtrails deasupra Saharei sau Amazonului? Pulverizarea chimicalelor asupra acestor zone ar fi o acţiune lipsită de sens atâta timp cât acolo nu trăiesc oameni. Întregul nostru mediu este infestat chimic: mâncarea, sistemul de sănătate, totul este bazat pe chimie.




    Nimeni nu face nimic… Pentru că procesul nostru de gândire este condiţionat. Priviţi ochii oamenilor de pe stradă, sunt sedaţi şi se plimbă ca nişte zombi. Priviri plictisite, lipsite de bucuria de a trăi şi fără o perspectivă asupra vieţii. De aici începe cruciada mea: oameni, treziţi-vă, deschideţi-vă ochii, acţionaţi, înainte să fie prea târziu!”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai cine isi ia Crucea,si il urmeaza pe MANTUITORUL LUMII,IISUS HRISTOS,poate sa treaca prin toate greutatile si suferinta sa fie foarte mica.

      Ștergere
  3. Asa este doamna Maria,ma uitam la câtă aglomerație este in orasele noastre,nu ai loc unde sa parchezi la cate masini,iar astea toate populează aerul,pe care îl respirăm.
    Maica Domnului sa fie cu noi cu toți.
    Cu mult drag si o zi binecuvântată.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cancerul este un program a lui Yahve .Cu cât mai multă suferință cu atât mai multă hrană energetica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cancerul este un program al lui YAHVE, ci caderea in materie este capodopera îngerilor razvratiti. In materie, oamenii uita ca au si partea divina din ei si se ataseaza de ban si materie. Oamenii care isi alimenteaza informational doar mintea si-i dau trupului fizic toate placerile nu mai au grija sa-si curete sufletul. Cand boala atinge sufletul apar bolile psihice, homosexualitatea si diverse boli congenitale. Pentru ca boala sufletului sa nu treaca la urmasi, Dumnezeu a decis sa existe si un program de purificare. Daca nu e iubire, e lege cauza efect. Daca nu ar exista aceste bariere pe care noi le numim cancer sau alte tipuri de suferinta, nu am mai avea urmasi. Sau ar fi foarte bolnavi si lipsiti de vitalitate. Oițe usor de manipulat pentru ca nu au Lumina. Asa ca...dle "Frică de IAHVE", te-ai gandit atunci cand doar ai luat toate placerile posibile din jurul tau, ca de fapt iti mananci urmasii? Tot " bazinul" de Lumina al omenirii este aproape secat. Pentru ca putini dau, prea multi iau. Sunt timpurile de Sfarsit, cand omul a ajuns la fundul sacului. De aceea toate religiile, nu doar crestinismul, indeamna la post, rugaciune si fapte bune. Ca sa nu sece bazinul cu Lumina din care bei inclusiv mătăluță, crezand ca toate placerile lumii ti se cuvin. Fara Lumina Lui Dumnezeu nu poti trai. Ai fi ca un zombie fara suflet. Ca o clonă. Poti sa iei cat vrei, dar vei fi taxat la nivel superior: iti scurtezi zilele bune si le grabesti sa vina spre tine pe cele rele, cele de purificare. Ca sa nu-ti contaminezi urmasii cu boala ta sufleteasca. Avem proverbul:" parintii mananca agurida si copiilor li se strapezesc dintii"...Desigur, anticrist are grija sa tina aprins focul dorintelor...Fara dorințe, sistemul lui comercial nu ar mai functiona. De aceea sunt atat de multe reclame la tot ce sufletul tau isi doreste. Televiziunile au dublu rol: stricarea omului prin emisiuni de doi bani in care nonvalorile dau lectii si atragerea oamenilor in sistemul comercial prin reclama. TV reprezintă una din usile de intrare la circ a oamenilor. Placerile reprezinta Las Vegasul unde oamenii nu-si lasa doar banii. Isi lasa si sufletul. Ca sa nu piarda niciun client, anticrist corupe si copiii. Cand dorintele sunt puternice din copilarie, crescand vor fi si mai puternice. In copilarie vrei o masina jucarie. Cand cresti vrei cu mult mai mult. Si uite asa te prinde paienjenisul acestei lumi si uiti ca aici e paradisul fiscal. Paradisul Lui Dumnezeu este Creatia. In care matale doar dormi si vrei! Cat dai, atat primesti de Sus. Daca doar vrei, ajungi la fundul sacului mai repede.

      Ștergere

  5. Banii.
    Nenorocirile pe care le inghitim, indemnati fiind de lacomia patronilor din diverse domenii: alimentar, farmaceutic... Vedeti dumneavoastra de ce este esential ca pensiile specialilor sa fie diminuate, chiar desfiintate? In afara de otrava nu se mai produce nimic altceva. Cerinta buget mai mare = vanzari otrava mai mari. Asta vrem, scapa cine poate, cine are posibilitati materiale(si asta cat o sa tina?)sau suntem mai chibzuiti cu bugetul, cu risipa? Nimeni nu zice :ia-mi Doamne, deci lucrurile trebuie aduse pe fagasul normal cu forta. Este inadmisibil sa recompensezi niste cretini care au tras in copiii romanilor la revolutie(raul fusese distrus, romanii trebuiau sa se bucure de libertate nu sa puna mana pe arme). Este inadmisibil sa ai pretentii pentru faptul ca ai omorat. Este inadmisibil sa fii remunerat regeste pentru un job de care depind vietile cetatenilor si tu ,,rege,, doar sa profiti fara a-ti pasa de consecinte. Vezi ce s-a intamplat in Romania: mii de disparitii, mii de crime, toate lasata balta in voia sfantului duh

    RăspundețiȘtergere
  6. 13,25,plăcerile vieții sunt tot ce înseamnă Viață.De aceea ai venit in materie sa experimentezi toate aceste placeri,sa te bucuri de tot ce ți oferă această existenta,cu condiția să nu uiți cine ești și care i rostul acestei experiențe.Ai libertatea sa faci tot ce vrei dar sa nu devii dependent de materie.Ori noi, am uitat complet de noi și ne am identificat cu materia uitandde partea noastră divină,și astfel am ajuns să trăim chinul acestei identificări chinuindu ne unii pe altii.Cand ajungi sa ti amintești cine ești vei respecta pe ceilalți iubindu i știind cine sunt ei.Cufundandu ne in materie,am decăzut,ne am autolimitat și astfel am dobândit o viață mizera nemaistiind cum sa ne refacem structurile.Omul este o ființă complexa formata din mai multe părți,ori daca aceste părți nu mai sunt conștiente unele de celelalte funcționând în armonie avem o viață total dezechilibrata.Clar am fost ajutați să uităm de noi și de cum sa experimentăm liberi dar avem partea noastră de vina uitând cine suntem
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Măi doamna dragă D,am înteles ca sunteți infirmieră,poate că aceasta este menirea dvs si este una nobilă.Misiunea de a-i învața pe semeni,de a-i conduce pe drumul cel bun nu este pentru toată lumea,sigur nu este pentru dvs și nici pentru mine.
      Imi este foarte jenă să comentez cele scrise de dvs mai sus!Când combinăm albul cu negru iese un gri,uneori foarte intunecat!

      Ștergere
    2. 01:13, inca nu ti-ai gasit linistea sufletului, tot agitat si pus pe harța esti?! Calmeaza-te.
      Mai intai cauta sa intelegi ce transmit colegii de pe blog iar daca nu reusesti cere ajutor sau mai ai o varianta: sa treci peste ce nu poti tu intelege.

      Ștergere
    3. Trebuie sa fii inconstient sau sadic sa apreciezi placerile acestei lumi!
      Noua oamenilor,ne place sa mancam dar,cate plante si animale sufera din aceasta cauza?Ca doar nu putem trai doar cu fructe si mirosind floricelele de pe campii?!Toate vietuitoarele de pe acet pamant se devoreaza intre ele pentru a exista,incepand de la planta pana la om.Am putea chiar spune ca divinitatea in creatie sa autodevoreaza-super placere!
      Ne place sa traim orgasmul,dar cata energie pierdem pentru cateva secunde de placere?Super placere!La placerea de a avea o familie,de a munci ca un slav toata viata-super placere!Deci la ce placere te referi,la iubire?Nu cred ca face parte din materie.
      Inteleg de ce pustnicii renunta la toate placerile acestui pamant,singura lor placere fiind unirea cu Divinitatea.Bravo lor!

      Ștergere
  7. Aloo , cancerul se declanseaza pe fond de stres , la un impact emotional , la un soc, in urma unei traume , a unui divort. Cunosc cativa oameni de la tara , care au trait extrem de sanatos, fara tigari, fara bautura si poluare . Si totusi .....azi nu mai sunt .

    Vor apare cu timpul vaccinuri obligatorii si controale regulate . Solutia eradicarii acestuia exista , insa nu se doreste deocamdata sa fie introdusa intrucat s-ar intra in conflict cu marile companii farmaceutice.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cauzele acestei boli sunt multiple.

    RăspundețiȘtergere
  9. Da,multe contribuie la bolile omenirii doar ca facturi favorizanți pe când cauza rămâne un mister pentru medicina alopata.Spun asta fiindcă fac parte din sistem și știu lucruri neștiute de omul bolnav.Pacat ca omul nu înțelege că dacă descoperă cauza declanșatoare se poate vindeca singur așa cum singur și a declanșat boala.Pana și o viroza respiratorie are in spate un conflict emotional.Emotiile noastre negative întreținute la nesfârșit ne îmbolnăvesc.

    Cât despre a comenta,va rog sa o faceți fără jenă,căci așa învățăm unii de la alții.Eu nu mă supăr pe omul care și spune părerea fiindca fiecare deține adevărul său,și este foarte important..
    Daca nu înțelegem anumite informații, nu înseamnă că nu sunt adevărate,sau lipsite de importanță.Totul este important depinde de perspectiva din care este privit
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  10. Orice lucru sau eveniment capătă importanta pe care o dam noi,funcție de credința care însoțește acel lucru.Totul depinde doar de ce credem noi.Daca crezi că fumatul provoacă cancer apai aia vei avea

    RăspundețiȘtergere
  11. Cancerul apare datorita parazitilor pe care-i avem in organism. Datorita bacteriilor si a ciupercilor ce le avem in organism (consumul excesiv de antibiotice).Pt.23.36- Cand exista stres, soc, trauma, atunci scade imunitatea organismului de fapt, scazand imunitatea dintr-o data atunci este "atacata" la sigur celula sanatoasa de catre paraziti, ciuperci, bacterii, virusuri, caci celulele T killer care ar trebui sa se ocupe cu distrugerea lor sunt "la pamant". Oare cati dintre cititorii acestui indragit bloc au cautat macar pe net ce presupune o infectie cu toxoplasma gondii (parazitul care se ia de la pisica) si toxocara cani (parazitul care se ia de la caine) ? Cati v-ati testat pt aceste infectii cu acesti paraziti (sunt protozoare)? Stiti ce consecinte au? Pai sa va spun: sterilitate (femeile nu pot ramane insarcinate, medicul in cele din urma le da sa se testeze pt aceste infectii cu acesti paraziti ai pisicilor si cainilor- si soc: constata ca sunt infectate in tot organismul cu acesti paraziti; dupa care incepe cosmarul). Acesti paraziti pot da: adenopatii latero-cervicale (adica cresc ganglionii in volum), eruptii cutanate, oboseala (afecteaza ficatul), cresterea tensiunii oculare (ducand la glaucom), febra, senzatia de gat uscat, tumori. Acesti paraziti se pot lua din praful de pe strada, de pe legumele si fructele nespalate, din carnea de vita, porc, oaie nefiarta corespunzator deoarece orice mamifer poate fi infectat la randul sau cu acesti paraziti ai cainilor si pisicilor.

    RăspundețiȘtergere