sâmbătă, 21 septembrie 2019

MAICA DOMNULUI ÎN ROMANIA DUHULUI SFANT , CU TRICOLORUL ROMÂNESC ÎN MÂNA SA DREAPTĂ !

                       26 Septembrie 2018,ora 5,17 dimineata !

                                        Dragii mei,

În aceasta dimineata, ma trezeste o lumina alba si orbitor de stralucitoare si astfel,vad inspre Rasarit ceva Divin,cev dumnezeiesc de minunat.
Vedeam un varf de munte fratilor, iar deasupra varfului de munte  vedeam un Cer foarte aproape de Pămant,un Cer alb de lumina si foarte stralucitor.
Pe varful muntelui inverzit, de parca atunci coborâse din Cerul alb si stralucitor ,vad cum sta in picioare in carne si oase,MAICA LUI DUMNEZEU Pururea Prea Curata Fecioara MARIA,IMPĂRĂTEASA CERULUI si a PĂMANTULUI.
MAICA DOMNULUI tinea Pruncul pe bratul Său stang,si-L legana sorbindu-L din priviri. Îi cânta Pruncului IISUS care plangea.Iar în Mâna Sa dreapta,MAICA LUI DUMNEZEU tinea un mic Stegulet in trei culori. Aceste culori erau:
ROŞU,GALBEN si ALBASTRU !
Era TRICOLORUL ROMANIEI SFINTE !
Da,fratilor ! MAICA DOMNULUI coborâse din CERUL SFANT pe PĂMANTUL SFANT numit ROMANIA DUHULUI SFANT.

Imagini pentru MAICA DOMNULUIImagini pentru MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL IN IESLE.

Maica Domnului imbracata cu vesminte lungi  de culoare rosii -grena,statea in picioare pe varful muntelui si -L legana pe Pruncutul IISUS HRISTOS,doar cu bratul stang pe care statea Pruncul.
Apoi ,MAICA LUI DUMNEZEU priveste in jos spre baza muntelui ,Îsi aseaza Pruncul mai bine pe bratul stang, iar in Mana Sa dreapta vad ca are un mic Stegulet cu Tricolorul Romaniei. 
       Imagini pentru steagul romanieiImagini pentru MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL IN IESLE.

Si -O vad pe MAICA LUI DUMNEZEU cum coboara la pas ,cu Pruncul pe bratul stang si cu Steguletul Romaniei Sfinte in Mâna SA dreapta,coboara privind foarte atenta in jos printre copacii muntelui care ,I-a primit pe amândoi in NOUL IERUSALIM.
Prieteni dragi, sa ne pregatim si noi pentru VENIREA LUI IISUS HRISTOS si a MAICII LUI DUMNEZEU in GRADINA SA,in GRADINA NOULUI IERUSALIM!
Sa dam dovada de iubire faţă de Aproapele nostru,sa dam dovada de bunatate si mila faţă de cei necajiti ,oropsiti si bolnavi,sa multumim DOMNULUI si MAICII DOMNULUI pentru ca ne-am trezit si am mai vazut inca un rasarit de Soare si pe cei dragi langa noi,si nu in ultimul rand,sa ne impăcam si cu cel mai aprig dusman al nostru, pentru ca sa nu ne prinda VENIREA LUI IISUS HRISTOS in NOUL SĂU IERUSALIM numit ROMANIA DUHULUI SFANT, cu inima impietrita de rautate si cu sufletul intunecat de păcate si griji.
Sa ne spovedim la Părintele Duhovnic,ca apoi, sa putem primi SFANTA si DUMNEZEIASCA IMPĂRTASANIE cu PREA SCUMP si PREA SFANT TRUP si SANGELE DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                    Cu dragoste,Maria.
P.S.
Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale 

ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de 

ajutorul vostru financiar.

Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 

suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 

caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !

Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 

cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru

 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI DARUL vostru cât de mic 
si sa vi-l înmulteasca. 

Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !


Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL

 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 

că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 

ADEVARUL DUHULUI SFANT !

         Imagini pentru duhul sfant imagini

Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 

gratuit toate CARTILE ,toate volumele.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 

apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va

 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea

 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!


Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 

volum doreste,iar eu sa pot strange 


banutii pentru urmatoarele doua volume ,


pe care urmeaza ca sa le editez.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :
.Imagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiuImagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiu
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai 
mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe maill


 mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307
                  

                                                    Cu dragoste,Maria.














     


22 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/09/22/complicitatea-infractorilor-cu-organele-de-ancheta-politisti-jandarmi-procurori-ofiteri-de-informatii-si-judecatori-inseamna-retea-de-crima-organizata/

      Ștergere
    2. 23.07 la pastele cailor, poate!

      Ștergere
  2. Doamna Maria eu va cred ca va veni rapirea bisericii,dar ceea ce spun nu e cu rau spus vreau sa va spun ca de multi ani spuneti ca vine rapirea bisericii dar observ ca numai vine

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt foarte multe icoane cu MAICA DOMNULUI inconjurata cu tricolorul-am vazut si o icoana tot cu EA imbracata in costum national-EA este cu noi ,se roaga neincetat dar tot TATAL CERESC ia deciziile pt omenire

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu cred in Ro al 2 lea Ierusalim. Cel putin nu cu actuala populatie a tarii plina de rautate, prostie, ignoranta. Nu exista popor mai ignorant si nepasator precum poporul roman. Toate popoarele lupta pt tara lor, pt bunastarea lor, pt viitorul tarii lor, numai romanii nu au absolut dar absolut nici o treaba. Zero. E si pacat sa-ti omori ficatii cu acest popor neam de nepasatori si ignoranti.

      https://www.activenews.ro/economie/Dan-Chitic-despre-noile-modificari-aduse-Legii-Offshore-PSD-a-capitulat-pe-capitolul-Resurse-Si-a-cedat-tot.-un-veritabil-act-de-tradare-nationala.-Aici-nu-e-niciun-dubiu-Romania-va-pierde-cel-putin-20-miliarde-Euro-157935

      Astia din politica vand in detrimentul Ro tot ce se mai poate vinde ( toti din politica sunt niste slugoi, niste tradatori de neam si tara, toti fara nici o exceptie in frunte cu PNL USR PSD ALDE PMP, etc) iar ROMANII DORM SOMNUL CEL DE MOARTE, SOMNUL PROSTIEI SI AL IGNORANTEI

      Ștergere
    2. 23.33 nu e Maica Domnului, e Romania reprezentata de o femeie frumoasa infasurata cu tricolorul.

      https://ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Rosenthal_-_Romania_rupandu-si_catusele_pe_Campia_Libertatii.jpg

      Ștergere
  4. Nu va mai imbatati cu apa chioara. Toti alesii Lui Dumnezeu, inclusiv Maica, sunt drepti. Nu sunt cu unii muma si cu unii ciuma. Nu va poate ridica nimeni din dezastru daca voi nu miscati nimic.
    A propos de viziunea cu lichidul...E toamna. Romanii isi fac vinul si țuica. Si-si îneacă din nou neputinta, lasitatea si vinovatia de a sta cu mainile in buzunare cand copiii sunt rapiti, in lichidul bahic. Cea mai lasa forma de a fugi din realitatea crunta de popor batjocorit este bautura.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bomba a fost detonată în spațiul public! Aceasta este dezvăluirea care aruncă-n aer cazul Caracal.

    Gheorghe Dincă ar face parte dintr-o rețea de crimă organizată, care a plasat minore la baza militară Deveselu, susține jurnalistul Radu Moraru, cel care și-a anunțat cadidatura la alegerile prezidențiale.

    „RETEAUA DE CRIMA ORGANIZATA A LUI DINCA A PLASAT MINORE LA BAZA MILITARA DEVESELU !

    Romanii au inteles ca Dinca este protejat la cel mai inalt nivel !

    De ce este protejat Dinca ? Sa o duca bine in arest, sa aiba de toate si sa taca !

    Raspunsul il da chiar seful DIICOT ! “Ancheta s-a extins si in Statele Unite!” Serviciile Secrete romanesti au comis fapte grave fata de Americani !

    Desi DIA, Directia de Informatii a Armatei, a avertizat pe Presedintele Iohannis si CSAT, adica inclusiv pe SRI si SIE, ca la Deveselu exista o retea de crima organizata cu rapiri de minori, care infiltreaza minori in baza americana, Statul Mafiot nu a facut nimic ! Ba din contra, a preferat ca militari americani de rang inalt sa fie filmati si santajati in timp ce faceau sex cu minore !

    Securistii romani au “aranjat” prostituate minore in patul americanilor ca sa poata fi santajati de catre toate Serviciile Secrete care actioneaza la Deveselu !

    Romania a dovedit, din nou, ca e “un partener” pentru NATO si USA ! O “curva de partener” ! America inca nu a inteles ca securistii din RO joaca tot cu Rusia lui Putin ! Iliescu KGB si avortonii lui sovietici ! Greu Blestem !

    Astept postacii care sa ne explice “minunile” Moscovei in Istoria Romaniei ! Si de ce e bine ca securistii romani sint oamenii Moscovei!”, spune Radu Moraru

    RăspundețiȘtergere
  6. PRIMA DOVADA CA DINCA ERA CONECTAT LA BUCURESTI, DIRECT PRIN MINISTERUL DE INTERNE !

    Filmul vazut de toti Romanii

    • Pe 27 Iulie, Dinca este retinut pentru 24 de ore, sub acuzatia trafic de minori si viol ! Dinca a contestat imediat aceasta acuzatie !

    • Pe 28 Iulie, Dinca primeste o vizita misterioasa, un inalt ofiter de la Bucuresti. Are o discutie de o ora, fara sa fie asistat de catre avocat, ceea ce este ilegal ! Imediat, Dinca recunoaste doua crime, Luiza si Alexandra !


    Cine este misteriosul ofiter trimis de la Bucuresti de urgenta ?
    Ce au vorbit cei doi, timp de o ora, fara sa fie auziti de nimeni ?
    Ce l-a determinat pe Dinca sa recunoasca doua crime desi el contesta violul ?

    Ofiterul misterios Daniel Barbu, Sef de Birou Grupari Infractionale Violente, Politia Capitalei !!!


    Intrebari simple, la mintea cocosului :

    • De ce a trimis Politia Capitalei un ditamai seful pe “grupari infractionale violente”, pentru un Individ arestat pentru viol si trafic de minori ?!
    • Politia Capitalei trimite sefii mari la toate violurile din Tara ?!
    • Sa fii stiut Politia Capitalei ca Dinca nu este doar un violator ci face parte din “grupari infractionale violente” ? Altfel, e ca si cum trimiti un chirurg pe creier sa opereze o cezariana !
    • L-a anchetat DIICOT pe ofiterul Daniel Barbu, sa afle ce au discutat, ilegal, fara prezenta unui avocat ?


    Citeva intrebari mai complicate :

    • Este adevarat ca ofiterul Daniel Barbu este conectat la Serviciul Secret al Ministerului de Interne ?
    • Este adevarat ca Dinca este colaborator vechi al acestui Serviciu Secret ?


    CONCLUZIE :

    Ori Ministerul de Interne, prin DGIPI, serviciul secret al sau, stia din ce “grupare infractionala violenta” face parte Dinca (deci ii stie pe toti complicii !) si tace, lasind Romanii cu ochii in soare…

    Ori…

    Ofiterul Daniel Barbu s-a intilnit sa ii dea instructiuni si ordine precise, cu niste promisiuni evident, subalternului sau Dinca !

    In ambele situatii, Ministerul de Interne este primul mare Complice al lui Dinca ! Si primul Banuit ca a tinut Organele la poarta cit timp a fost nevoie ca trupul Alexandrei sa dispara !” .

    RăspundețiȘtergere
  7. „AL DOILEA COMPLICE AL LUI DINCA ! LA VIRFUL STATULUI ! LA PRESEDINTIA ROMANIEI !

    Armata Romana si-a facut datoria !
    Prin DIA, Directia de Informatii a Armatei, a avertizat Presedintia Romaniei si CSAT ca exista o Retea de Minore la Caracal, care rapeste minore de pe strada, pentru a infiltra DEVESELU !

    In aceste informari exista si Dinca…si ofiteri inalti din Politie si Servicii Secrete!Iohannis a stiut, SRi si SIE au stiut !

    Teoretic…Dar cel care a primit toate informarile este omul de incredere al Presedintelui Iohannis, consilierul Piscociu !

    Omul Serviciilor Secrete, de pe vremea lui Basescu !

    Intelegeti acum de ce candidez la Presedintia Romaniei ?! Ca sa extermin securistii care ne conduc de 30 de ani !

    Radu Morar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. radu moraru e dus cu pluta, poate face orice afirmatie, chiar atat de fraier esti craciune?

      Ștergere
  8. Cumpanasu are 4 % după ultimele sondaje ale lui Gusa Realitatea Tv. Este pe locul al 6-lea după Paleologu ,la alegeri îi va lua fata cu mult ,sa dea Dumnezeu sa fie votat de toți romanii ,merita acest om e cu dreptatea și cu justiția.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nici nu am auzit de Cumpanasu al tau,pina ce n-a izbucnit problema de la Caracal....

    RăspundețiȘtergere
  10. Nădejdea noastra este in BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului doamna Maria,atât a mai rămas bun pentru noi poporul roman.
    Ma uitam la tv.au găsit fetiță moartă pe un teren cu verdeață,onorate de un spaniol care a părăsit țara.
    O copilă de 11 ani.
    Ce putem spune că numai răutăți se intampla,atrocități exact ca mesajele dv.
    În România se va întâmpla atrocități.
    Ati avut mesaje mai înainte timp.
    Maica Domnului și Mântuitorul Sufletelor noastre sa fie cu poporul roman greu încercat.cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. masinca, nu uita cine a eliberat criminalii din inchisori si cine le deplangea soarta, dragnea-eroul tau!

      Ștergere
  11. Da, Maica Domnului in Romania "Duhului"; Romania, paradisul pedofililor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mărioară surioară te iubesc și mă rog pentru tine ca pentru surioara mea . Gabriela. Sorina. Pa,pa. Mama. Mea. Fecioara,cum . Îi spune. Domnuțul. Iisus. Hristos să ne ierte și să aibă grijă de noi toti copiii. Dumneaei.

    RăspundețiȘtergere
  13. A fost descoperită rețeaua lui Gheorghe Dincă! ‘Fetele preluate de el, predate unor cărăuși experimentați’


    Dezvăluire explozvă! A fost descoperită rețeaua din care a făcut parte Gheorghe Dincă și care trafica fete din România în Europa.

    Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, susține că Dincă are legături cu rețea albaneză din Bari.

    „Poate nu vă este clar, dragi semizei ai jurnalismului, ai justiției și ai internetului: Este extrem de greu să ai acces la astfel de date și astfel de mărturii, întrucât membrii rețelelor colaborează extrem de greu, nu vorbesc despre asta cu nimeni.

    De aici și dificultatea obținerii de informații din interiorul rețelelor.
    Cu atât mai greu este să obții PROBE, DOCUMENTE, și să surprinzi mărturiile de mai jos AUDIO-VIDEO!
    Dar, iată că eu și echipa mea mică am reușit să facem munca a sute de oameni, muncă de zeci de mii de euro, pe care ar trebui să o facă STATUL ROMÂN!
    ⚠️DIN INVESTIGAȚIA NOASTRĂ REIESE că prezența lui DINCĂ, în anul 2003 în Bari, capitala provinciei Puglia, este una deosebit de controversată.
    Asta mai ales după ce românii din Bari au urmărit atent dezbaterile televizate din țară pe acest subiect.
    Interesant este că Dincă a fost RECUNOSCUT de cei care stau în localitate de aproape 20 de ani.
    Informații certe, îl plasează pe Dincă în perimetrele aflate în controlul rețelei ALBANEZE.
    După spusele unor martori, acesta a fost văzut în compania unor apropiați ai rețelei albaneze, pe terase și cafenele din Piazza Giuseppe Massari, din Via Piccini și chiar de pe Corso Antonio de Tullio.
    Din momentul venirii sale în Italia (și evident în Bari), Dincă a încercat să se infiltreze în cercuri în care să se descurce să facă rost de bani.
    Esențială este prezența sa în proximitatea membrilor rețelei albaneze care avea, după cum v-am prezentat în live-urile anterioare, o matroană originară din Timișoara.
    Stăpâna de sclavi care se ocupa cu aprovizionarea rețelei cu „cafea proaspătă”, adică fete tinere fie păcălite, fie rapite din țară de „furnizori”, adică membri ai rețelei specializați în racolări.
    ❗Este foarte posibil ca Dincă să fi căpătat ulterior un astfel de rol (fiind mecanic, deci priceput în întreținerea autovehiculelor, care sunt vitale în astfel de operațiuni de racolare, care implică viteza și un timp de acțiune extrem de rapid.
    ⚠️Concluzia preliminară este că Dincă NU ar avut decât ACEASTĂ CALITATE.
    Fetele preluate de el fiind predate unor „cărăuși” experimentați în trucurile folosite pentru transportul acestora peste granițe.
    Investigatorii au reușit să reconstituie o astfel de operațiune de racolare, cunoscută de autoritățile italiene, ca urmare a dezvăluirilor făcute chiar de unele membre ale rețelei!!
    ❗❗Cazul lui I. Alina a fost extrem de bine documentat.
    Aceasta a intrat în rețea încă din 2005. Avea 19 ani, cu o înălțime de 1.70.
    Era originară dintr-un oraș din nordul României.
    Cel care a racolat-o i-a promis un job bine plătit ca bonă în Italia. La data de 30.06.2005 a urcat într- un autocar cu destinația Civitaveccia.
    Se pare că a fost drogată în autocar (oferindu-i-se o băutură) și, odată ajunsă la destinație a fost preluată de rețeaua lui B.G, traficantul despre care v-am tot vorbit, și dusă în locuința din Roma de pe strada Rivoli 49.
    În apartamentul respectiv „a fost pusă pe picioare” și după amenințări și instructaj a fost trimisă să se prostitueze pe strada Cristoforo Colombo.

    RăspundețiȘtergere
  14. A primit numele de „stradă” CLAUDIA și a fost înscrisă pe portalul online Escort Forum și i-a fost repartizat un spațiu in mansarda din strada CASAL CELSE 381.
    ❗Incredibil este faptul că, deși, unele fete sechestrate și obligate să se prostitueze au făcut denunțuri complete către autoritățile italiene, capii rețelelor au aflat de la sursele lor din zona judiciară, identitatea denunțătoarelor (deși acestea intraseră într-un program de protecție).
    Astfel, 70 de pagini din lucrarea penală demarată în urma denunțului româncei D. R. Ștefania au ajuns chiar la PERSOANA DENUNȚATĂ de ea, adică la unul din CAPII rețelei.
    După ce a fost SECHESTRATĂ , BĂTUTĂ cu bestialitate și ÎNFOMETATĂ vreme de câteva zile.
    Acesteia i s-a cerut imperativ, adică „dacă vrei să mai trăiești, faci asta”, să îl denunțe pe COMISARUL LOCȚIITOR PIERLEONI BRUNO, OFIȚER al Echipei Mobile a Poliției, cel care i-a instrumentat denunțul.
    Ei i-au cerut să declare că ofițerul acesta ar fi silit-o să declare fapte ce nu corespund adevărului!
    A fost avertizată să nu încerce vreun tertip, vreo șmecherie, pentru că imediat CAPII rețelei vor AFLA ceea ce se DISCUTĂ în INCINTA SECURIZATĂ a ECHIPEI MOBILE ITALIENE❗
    ⚠️Modul de camuflare al câștigurilor din EXPLOATAREA fetelor pentru prostituție:
    Membrii rețelei din Bari (rețea ulterior tranferată la Roma) au deschis ca și acoperire un magazin Phone Center și Internet, în Roma, pe strada Monte del Capre nr 57.
    La acest magazin a fost adus din România un anume B. A. Joah, care comunica cu rețeaua la numărul de telefon XXXX87XX75, care controla activitatea de acoperie și controla și portalul online FORUM ESCORT, ștergea eventualele critici venite din partea clienților nemulțumiți și gestiona COMENZILE DE FETE și SOLICITĂRILE ❗⚠⚠
    Halucinant acest mod de organizare.
    Era aproape perfect.
    Despre metodele de intimidare și despre modul în care erau „liniștite” familiile fetelor obligate să se prostitueze, familii care depuseseră plângeri de dispariție în România, fix ca în cazul familiilor Luizei/Alexandrei, vă voi vorbi într-un live viitor, pe măsură ce informațiile vor fi procesate de ECHIPA mea, aflată pe teren, în mai multe locații din Europa!”, a dezvăluit Cumpănașu.

    RăspundețiȘtergere
  15. AM mai spus-o Cumpanasu e platit de multi ani de Ministerul de interne prin asociatia lui de pe vremea 'buldogului'Blaga o gasiti cautind pe Google,si i-au spus-o si in direct la o emisiune TV cind acesta le-a reprosat-o politistilor ca nu fac nimic pentru romanii din Harghita si cind Cumpanasu a parasit emisiunea.
    Asta nu inseamna ca nu e sufletist dar mirosul meu m-a facut sa o scriu cu trei ani inainte pe blogul doamnei Maria,dar ulterior i-am cerut sa stearga comentariul fiind doar o banuiala fara probe-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. 22 sept 15:33-ESTE ICOANA MAICII DOMNULUI-CRED CA N-AI VAZUT-O-dar nu este important decat faptul ca EA ii iubeste pe romanii care se roaga ei -eu am primit ajutor imediat-multi nu cred pt ca nu se roaga -e greeeeeu!!!

    RăspundețiȘtergere