vineri, 13 septembrie 2019

ÎNGERII DE LUMINA !


                                 12 Septembrie 2019,ora 23,11 !

                               Dragii mei,

În aceasta noapte,in tgimp ce scriam aici pe Blog, aud gşas care spune ceva tare frumos.
Glasul spunea asa:
     "Înger tare,se cheama Îngeri de Lumina !"


                     Imagine similară.
                                                 Imagine similară.

Ingerii dragilor, implinesc Poruncile Lui Dumnezeu !
Ingerii comunica cu oamenii de pe pămant, la Porunca Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului.
Iata:
ce sunt îngerii
Acum opt secole și mai bine se spunea că pentru fiecare dorință omenească există câte un înger. Textele sfinte i-au descris, iar patriarhul Enoch îi și numără: sunt, zice el în Cartea sa, 301.605.772 de îngeri. Există chiar și o știință, angelologia, și cercetători care studiază îngerii. Dat cât este adevăr aici și cât doar credință pură?
Să aflăm, așadar, ce sunt îngerii și care este rolul acestor ființe de lumină dintre Cer și Pământ.

Cum simțim că în preajma noastră se află un înger

Despre îngeri s-au scris sute și sute de volume. Niciunul dintre ele însă nu a putut elucida misterul care înconjoară existența acestora. Se spune că prezența unui înger se simte. Că, atunc când suntem înconjurați de un sentiment inexplicabil de bucurie, de o senzație blândă de bine, lângă fiecare dintre noi stă un înger.
În tratatele de angelologie, ca și într-una din cărțile cele mai cititte ale ultimilor ani – “Anchetă asupra îngerilor rebeli” -, se spune că îngerii sunt elemente de foc. Că ei sunt forma cea mai pură a unor emanații izvorâte din pucntul cnetral al Universului și grupate în jurul acestuia într-o sferă uriașa.
Universul are o structură divină pornită de la un centru, imposibil de localizat – care e Dumnezeu – și care se întinde asemenea unor cercuri concentrice, până la infinit. Teoriile, enumerate și în cartea unuia dintre cei mai mari angelologi români, filosoful Andrei Pleșu, arată că fiecare înger aparține unuia din elementele constitutive ale Universului – Foc, Pământ, Aer sau Apă – și că, în funcție de acest element, îngerii au fiecare o misiune de îndeplinit.
De la naștere, ei ne sunt dăruiți fiecăruia dintre noi, dar, dacă nu știm să-i păstrăm, îi putem pierde pentru totdeauna. Conform mărturiilor din Biblie, vederea unui înger provoacă, fără excepție, un fior datorat strălucirii pe care o emite. Ei pot fi invocați de către cei care cunosc ritualul chemării, însă doar la ore precise și numai pe numele lor sacru, căci doar așa energia lor uriașă ajunge în lumea terestră și devine putere palpabilă.

Ce sunt îngerii și cum ajung ei la noi

Se spune că îngerii sunt făpturi ale luminii, ce transmit mesajele lui Dumnezeu în lumea oamenilor și că ajung la noi pe curcubee sau pe nori, iar legătura lor cu Creatorul este o rază de lumină pură.
Angelologia consideră, arată Andrei Pleșu, că îngerul-mesager este, de fapt, un canal pur și direct de transmitere a energiei cosmice. Ei sunt locuitori ai “Țării îngerilor”, întinsă de la picioarele Tatălui până la capătul infinitului, și sunt grupați în nouă “coruri”, fiecare având câte trei ordine.
În funcție de puterea lor, stau mai întâi cei care ocrotesc puterea Tatălui – Serafimii, Heruvimii și Scaunele – apoi cei din jurul Fiului – Domniile, Stăpânirile și Puterile – și la sfârșit – Începătoriile, Arhanghelii și Îngerii de rând, păzitori ai Sfântului Duh. Fiecare cor primește Lumina și o transmite mai departe și mai jos, de la Serafimi, cei ce o preiau direct de la Dumnezeu, până la îngeri. Centrul, locul unde se află Dumnezeu, este locul Energiei Pure, care se transmite, prin familiile cerești, ca Lumină, se preschimbă în Căldură, pentru a deveni în final Materie.

Care sunt cele 9 coruri de îngeri și cu ce se ocupă acestea

Serafimii se află pe cea mai înaltă poziție în toată ierarhia cerească, sunt numiți “cei mai iubiți”, căci se află cel mai aproape de ființa lui Dumnezeu și au puterea cea mai mare, fiind păzitori ai Raiului și ai locurilor sfinte. Sunt considerați puritatea absolută și sunt cei care luminează cel mai puternicîn eterul universal. Angelologiile spun că serafimii au câte trei perechi de aripi uriașe pe care le țin în așa fel încât să-și protejeze ochii și trupul de strălucirea cu care se află înconjurat Dumnezeu.
Heruvimii sunt cei care fac ordine în mișcarea începută și neâncepută a universului și lumii materiale și le-a fost acordată puterea înțelepciunii lui Dumnezeu și cea de a păzi Cunoașterea Supremă.Ei poartă bucuria și apar în ochii muritorilor hărăziți a-i vedea sub forma unor copii cu aripi.
Scaunele sunt treapta ultimă a primului cor îngeresc și toți angelologii sunt de acord că ei reprezintă Tronul Atotputernicului. Ei au toate culorile curcubeului și sunt făpturi imense, cu mult deasupra oricărei închipiuri omenești a mărimii, de acee nii n-au putut fi vreodată reprezentați în artă.
Domniile reprezintă în angelologie forța gigantică ce domină în orice clipă Creația. Sunt îngeri cre vindecă și apără oamenii în lupta cu relele bolilor, de aceea sunt unii dintre cei mai invocați. Domniile poartă sabie și sceptru ca să amintească supremația asupra lumii luciferice a tenebrelor și au darul de a trezi forța de a învinge.
Puterile sunt îngerii vestitori, simbol al voinței atotprezente a lui Dumnezeu, cei care apar în icoanele creștine ca niște capete de copilași având arip, dar lipsiți de trup. Sunt cei mai rapizi dintre familiile îngerilor, au iuțeala fulgerului și pot străbate universul fără opreliști. Au puterea de a folosi energia pentru a interveni direct în lume și de aceea ei sunt făpturile ce fac cunoscute oamenilor miracolele.
Stăpânirile sunt cercul îngerilor războinici, Armata lui Dumnezeu, cei pe care oamenii îi numesc îngerii păzitori și le-au fost date toate puterile divinității pentru a lupta împotriva armatelor Întunericului. Din corul lor fac parte marii îngeri luptători ai religiei creștine, cei ce țin ordinea în universul cunoscut și sunt trimiși să elimine Răul.
Începătoriile au darul de a echilibra lumea și lor li s-au dat în stăpânire, chiar din prima secundă a universului, cele patru elemente. Ei controlează Aerul, Focul, Apa și Pământul, deci sunt cei ce au în stăpânire toate cele făcute și ce se vor face în lume.
Arhanghelii sunt comandații legiunilor Raiului, cei care arată tuturor supremația absolută a ființei Divine și transmit lumii oamenilor mesajele pe care Tatăl Ceresc le trimite lor. Puterea lor se întinde și asupra tuturor animalelor, iar marii angelologi îi edscriu ca fiind cei mai impresionați dintre îngeri, făpturi uriașe, impunătoare, cu glas tunător, dar cu chip și trăsături de o extraordinară frumusețe.
Îngerii de rând sunt cei mai apropiați de lumea materială, asigură tuturor ființelor protecția lui Dumnezeu. Angelologia spune că la dispoziția omului se află 72 de calități dumnezeiești întruchipate de tot atâția îngeri păzitori ai tuturor ființelor vii. Acești 72 de îngeri au fost dăruiți de Creator cu o anumită energie cosmică, divină, pe care oamenii o pot afla din conjuncțiile zodiacale din momentul nașterii fiecăruia. Ei poartă câte un nume, iar în vechiul Testament există, în locuri precis marcate și care au fost identificate de angelologi, câte un psalm, prin rostirea căruia îngerul poate fi invocat. Se spune că dacă invocația este făcută la anumite ore precise și este folosit numele divin al îngerului, acesta va răspunde imediat chemării și va putea fi văzut.
Autor: Adrian Cîlțan
Sursa foto: shutterstock.com

P.S.

                                  Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale 

ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de 

ajutorul vostru financiar.

Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 

suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 

caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !

Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 

cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru

 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze

BUNUL DUMNEZEU DARUL vostru cât de mic 

si sa vi-l înmulteasca. 

Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !


Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL

 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 

că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 

ADEVARUL DUHULUI SFANT !

         Imagini pentru duhul sfant imagini

Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 

gratuit toate CARTILE ,toate volumele.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 

apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va

 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea

 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!


Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 

volum doreste,iar eu sa pot strange 


banutii pentru urmatoarele doua volume ,


pe care urmeaza ca sa le editez.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :
.Imagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiuImagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiu
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai 
mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe maill

 mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307





22 de comentarii:

  1. Cartea lui Enoch e o inventie demonica de la oameni!Enoch e cu adevarat unul dintre marii sfinti ai omenirii,insa n-a scris nici o carte,asa cum apostolul Toma n-a scris nici o carte!Sunt multe carti scrise,insa foarte putine au fost scrise cu adevarat de sfinti,majoritatea cartilor sunt inventii demonice,nascocite de oameni indoctrinati de diavol,pastori falsi care duc miliarde de suflete la pierzare vesnica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mergi mă și predică-ți adevărul absolut băbuțelor cu patru clase pe care le prostești tu la țară la tine. Alt deștept care a descoperit apa caldă și mersul pe jos dacă sunt cărți necuprinse în Biblie înseamnă după mintea lui scurtă că sunt falsuri. Nu înțeleg de ce folosești internetul că nu scrie despre el în Biblie așadar este un lucru născocit de oameni îndoctrinați de diavol deci un lucru diavolesc.

      Ștergere
    2. Eu nu prostesc pe nimeni,singuri va rataciti pt ca amestecati adevarul cu minciuna!In asa zisa carte a lui Enoh,ca numai a lui NU E pt ca acolo spune ca Iisus Fiul Omului a fost numit la fantana si ca ingerii erau inaintea Lui Iisus,si dac-ar fi sa ne luam dupa minciunile si balivernele acestor oameni satanici care au scris si promovat aceasta carte sub pretextul ca ar fi a lui Enoh,Iisus ar fi fost creeat dupa ingeri,si Iisus ar fi fost egal sau mai jos decat ingerii,cum vrea Satan sa credem!Nici un sfant nu se compara cu Iisus,Iisus e Dumnezeu si Om,Stapanul a toate in Cer,pe Pamant si in iad,iar cel mai mare sfant fie ca e Fecioara Maria,Ioan Botezatorul,Ilie,Enoh,nu reprezinta decat un fir,oricat de sfant ai fi,tot mladita esti,nu Vita care e Iisus!

      Ștergere
    3. Cartea lui Enoch este reala...din pacate in trecut ingerii s-au impreunat cu femeile si au nascut uriasi .Dumnezeu s-a maniat atunci si a vrut sa stearga omul de pe fata pamantului...asa stim...bineinteles nemernicii de preoti au vrut sa stearga adevarul scontand cartea din scriptura dar a ramas samburele de adrvar...
      Facerea.
      Capitolul 6
      1. Iar după ce au început a se înmulţi oamenii pe pământ şi li s-au născut fiice,
      2. Fiii lui Dumnezeu, văzând că fiicele oamenilor sunt frumoase, şi-au ales dintre ele soţii, care pe cine a voit.
      3. Dar Domnul Dumnezeu a zis: "Nu va rămâne Duhul Meu pururea în oamenii aceştia, pentru că sunt numai trup. Deci zilele lor să mai fie o sută douăzeci de ani!"
      4. În vremea aceea s-au ivit pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime.
      5. Văzând însă Domnul Dumnezeu că răutatea oamenilor s-a mărit pe pământ şi că toate cugetele şi dorinţele inimii lor sunt îndreptate la rău în toate zilele,
      6. I-a părut rău şi s-a căit Dumnezeu că a făcut pe om pe pământ.
      7. Şi a zis Domnul: "Pierde-voi de pe faţa pământului pe omul pe care l-am făcut! De la om până la dobitoc şi de la târâtoare până la păsările cerului, tot voi pierde, căci Îmi pare rău că le-am făcut".

      Ștergere
    4. Poate e,insa daca e a fost modificata,ca multe altele!

      Ștergere
    5. Cand o sa va folositi si voi creierul. Ingeri care s-au impreunat cu femeile pamantene? Extraterestrii vrei sa zici care se dau drept dumnezei in fata unor specii subdezvoltate din punct de vedere spiritual si al inteligentei.

      Ștergere
  2. niciodata sa nu va culcati fara rugaciunea ingerului pazitor al vietii-el este legatura permanenta cu DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel cunoscut in Biblie ca Enoch era regele egiptean Surid,adevaratul constructor a cea ce se cunoaste ca Piramida lui Keops care are o vechime de 10 500 de ani nu asa cum s-a crezut dupa un sigiliu rosu gasit pe o reparatie facuta acum 4500 de ani de Keops cind acesta a reparat si Sfinxul.
    Vechimea piramidei confirma acum informatia din 'lecturile' profetului Adormit american Edgard Caise de acum 100 de ani
    Piramida a fost construita inainte de Potop pentru a ramine marturie asupra cunostiintelor de atunci iar Edgard Caise spunea ca in pamint intre labele Sfinxului se afla o incapere cu documente inca nedescoperita-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Acesta e sfârşitul,ştii
    Domnişoară,planurile pe care le-am avut au mers prost
    Nu suntem nimic decât certuri,ţipăte şi lacrimi

    Am ajuns la o concluzie,nu mai pot rămâne
    Am ajuns la limită,nu pot fi bărbatul tău
    Nu sunt altceva decât un minut de plecare

    Nu putem plânge durerea departe
    Nu putem găsi o nevoie să rămânem
    Am realizat încet că nu e nimic de partea noastră

    Dispari din viaţa mea,dispari din mintea mea,
    Dispăreţi lacrimilor,nu putem nega,
    Trebuie să ne înghiţim mândria,
    Şi să lăsăm mizeria asta în urmă,
    Dispari din capul meu,dispari din patul meu,
    Dispari din visele pe care le-am avut,sunt greşite,
    Spune-le că eu sunt cel care te-a supărat,
    Spune-le că basmul s-a transformat în coşmar!

    Încă o noapte şi sângerez,
    Toţi greşesc şi noi la fel,
    Dar noi am făcut ceva ce nu se mai poate îndrepta.

    Găseşte-ţi pe altul să-l prosteşti,
    Pleacă şi nu te uita înapoi. Nu te voi urma,
    Nu ne-a mai rămas nimic,este sfârşitul timpului nostru.

    Nu putem plânge durerea departe,
    Nu putem găsi o nevoie să rămânem,
    Nu mai sunt iepuri în pălăria mea ca să repare lucrurile.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa este doamna Maria îngerii de lumina.
    Este si cartea IERARHIA INGERILOR DE EUROPAGITUL,NU MAI RETIN PARINTELE EUROPUGITUL CARE A SCRIS DESPRE IERARHIA INGERILOR.
    ACUM DV. II VEDETI ASA CUM DUMNEZEU TATAL IA ASEZAT PE IERARHII.
    CE POATE FI MAI MINUNAT ACEST LUCRU PENTRU UN OM DOAMNA MARIA.MA BUCUR TARE MULT CA NE IMPARTASITI DIN TRAIRILE DV.
    VA IMBRATISEZ CU MULT DRAG DOAMNA MARIA SI SF.ZI DE AZI SA NE ADUCA BIRUINTA.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe naiba îngeri de lumina sunt ființe false care luminează cu lumina furata de la suflete

    RăspundețiȘtergere
  7. 14 sept 11:50-ESTI ATEU CONVINS- nu-ti cunosti CREATORUL-reptilienii se hranesc cu lumina sufletelor-esti cumva unul dintre ei!-NU ESTI CRESTIN BOTEZAT?-mergi pe alt blog pe gustul tau

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt 14 sept 11:50.
      Poate ca suntem aici sa va facem sa vedeti adevarul si sa nu mai fiti sclavii unor aberatii pe care fiecare le interpreteaza in functie de inteligenta fiecaruia.

      Ștergere
  8. Cea ce se cunoaste drept Cartea lui Enoch este o scriere mult ulterioara a acestuia si cu toate ca a fost scoasa din Biblie de preoti, ca necanonica in Biblie au mai ramas peste 300 de citate din aceasta Carte,dar multe texte ale adevaratului Enoch = regele egiptean Surid ,cel de acum 10500 de ani dinainte de Potop se vor descoperi in Capsula Timpului de sub labele Sfinxului,cu toate ca autoritatile egiptene deocamdata se opun acestei cautari pentru a nu deteriora Sfinxul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Religia se limiteaza la o singura planeta, Terra, mai exact la civilizatia actuala. Nu are nicio treaba cu ce se intampla in univers in alte sisteme solare locuite. Nu mai bateti campii cu aberatii inventate.

    RăspundețiȘtergere
  10. 14 sept22:06 inteligenta nu se discuta aici -trebuie sa avem individul in fata ca sa-l putem citi--sclavi nu suntem iar daca esti roman esti si tu sclavul celor din vest-religia si credinta se impletesc frumos daca ai o viata decenta si cu moralitate crestina-sa fii sanatos si nu ironic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal ca nu se discuta, sclavii nu au nevoie de inteligenta si cunoastere. Nu ai nevoie de religie sa fii o persoana cu moralitate. Adevarul si cunoastere se impletesc si mai bine pentru a trai o viata ca un om demn.

      Ștergere
  11. 21,58 La o prima vedere pare cum spui dar Biblia are multe plane de vedere fiind foarte veche contine multe fapte istorice dovedite de arheologi reale cea mai buna dovada este Cartea lui Enoch care are cea mai mare legatura cu Pamintul dar si cu Cerul unde el a fost ridicat si dus pe cind era in viata ca si Ilie, o dovedesc si pozitia Piramidelor din Egipt construite de Enoch=regele Sarid al Egiptului care corespund ca pozitie si orientare unor sisteme stelare din cosmos iar alte piramide construite de maiasi tot urmare a religiei acestora respecta exact proportiile dintre planetele sistemului solar si arata ca cei care le-au construit cunosteau aceste lucruri foarte bine chiar mai bine decit noi acum,intrucit era si proportia pe care o arata a unei planete exterioara lui Pluton la o distanta dubla ca a aceasta si descoperita abia recent dupa anul 2000,dar si alte cunostiinte tehnice pe care omul le-a facut abia in ultimile decenii care vorbesc despre rezonante si aplicatiile fregventelor care au inceput a fi studiate abia in ultimul timp.
    Cartea lui Enoch inclusiv cele peste 300 de fragmente ramase in Biblie vorbeste foarte mult despre INGERI alt tip de fiinte pe care noi abia acum incepem sa le RE-descoperim-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Enoh a fost dus cu o nava cosmica pe planeta lui Dumnezeu,locuita de o supercivilizatie,care a colonizat Terra,acum 30 000 de ani. Ei traiesc 1200 ani,dar au hotarit ca omul de aici sa nu cunoasca stiinta de a trai ca ei. Ei ne-au facut,ei au distrus prima umanitate,la propunerea lui Satan(unul din guvernul lor). Ne-au refacut,dupa citeva mii de ani,ca sa lase urmasi,in cazul disparitiei lor.

      Ștergere
  12. Creatoarea ta, a mea și a tot ce există este atee,adică nu a inventat nici o religie,legea după care funcționează Multiversul este Iubirea.Crezi in religii crezi in sclavie dar nu ți place sa auzi asta.Cu toții am fost sclavii pe care nebunii Universului astauia,si nu numai,au luat în stăpânire planete întregi,profitând de inocenta sufletelor care nu înțelegeau decat starea de iubire.Atunci când sufletul se trezește prin conexiunea sa cu conștiința înțelege exact cum stau lucrurile și respinge sclavia.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  13. pt D -constiinta ta e pervertita de cunostinte new age-vrei sa fii diplomata dar nu esti-o tii mortis sa fii profesorul lumii dar nu esti -DUMNEZEUL tau este este in alte lumi-te crezi unicat dar esti doar un muritor care va trece dincolo la fel ca noi toti-tine minte nimeni nu se nate fara stiinta lui DUMNEZEU CREATOR!

    RăspundețiȘtergere