duminică, 15 septembrie 2019

NICOLAE CEAUSESCU, RÂDE DE DINCOLO DE MOARTE !


                      15 Septembrie 2019,ora 4,56 zori de zi !

                                Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori,o lumina alba si stralucitoare ma trezeste,si astfel, vad inspre Rasarit un Cer de noapte albastra,iar pe Cer,foarte aproape de pămant,apare chipul viu al fostului dictator Nicolae Ceausescu.
Asa arata chipul,doar ca era mult mai colorat:

                                                        Imagini pentru nICOLAE CEAUSESCU.
Nicolae Ceausescu era foarte vesel, radea sarcastic si privea spre Sud.
Dragii  mei, in 1989 in ziua sfanta a CRACIUNULUI l-am omorat pe tovarasul si pe tovarasa.Asa au fost vremurile si noii conducatori ai vremurilor.
Eu nu zic ca era bine pe timpul raposatului; dar daca privim in urma,in cei 30 de ani care au trecut,oare mai e nevoie sa mai facem o comparatie?
Cei care ne-au condus in acesti 30 de ani,s-au imbogatit peste noapte, tinerii au murit degeaba la Revolutie, dar avem libertatea de a ne plimba in toata lumea si dreptul la libera exprimare.
Ca sa nu mai spun că, Romania este vanduta strainilor, este  data in arenda pe nimic.
Dar ma opresc aici  si va voi spune dragilor ca,BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI vor face Dreptate Romaniei si Poporului român ales !
                               Cu dragoste,Maria.


51 de comentarii:

  1. Ceausescu n-are de ce rade -a tinut poporul in foame ,frig si mari lipsuri-comunismul nu este o metoda buna-cine a trecut prin aceste momente stie ce spun-el poate fi numit mucenic dar nu cred ca poate fi iertat usor -doar DUMNEZEU SA-L SCAPE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bogățiile pe care le au românii acum ,nu le-au avut pe vremea lui Ceausescu !
      Casele ,masinile ,mâncarea ,LEUL VALUTA FORTE , pasapoarte acceptate in toata lumea, televiziune ,internet....
      Rușii nu au ce au românii acum.

      Ștergere
    2. Aveţi perfectă dreptate, domnule. Numai cine nu a suferit pe vremea răposatului poate spune că era bine. Iar o comparaţie cu ce se întâmplă astăzi nu este corectă fiindcă cei de azi, de la vârful puterii, ca şi cei din ultimii treizeci de ani, provin tot di fosta Nomenclatură ori moştenitorii lor care au fost învăţaţi să gândească "în spirit comunist". Provin dintr-o familie de oameni persecutaţi politic în vechiul regim şi ştiu ce spun.

      Ștergere
    3. Mancare otravita din plin, boli de tot felul asta au romanii din plin!!!

      Ștergere
    4. Anonim 0.25 nimeni nu a murit de foame,toti aveau posibilitate sa cumpere o casa,a platit toate datoriile,sistemul medical iera mult mai bun si cate exemple sa va dau?! Astia au indatorat tara ca,nicu stra nepotii vor avea de platit!Ei (cei care conduc)s-au îmbogațit ,iar majoritatea populației o duc greu! E bine asa?? Facturile sant asa cum stim.Dati-mi un exemplu ca,o ducem bine?? Maria H

      Ștergere
    5. maria h, pai cine te-a pus sa votezi si sa sustii PSD?Ai facut-o tot pentru bani in plus la pensie, te-au cumparat ca pe toti ceilalti votanti PSD.Cand lumea iesea in strada ziceai ca sunt pusi de soros.V-au dus de nas cu cativa lei in plus si o duceti mai rau ca inainte de „mariri”.

      Ștergere
    6. 16.41 stii tu ca nimeni nu a murit de foame... de unde stii? Nu era o stare normala sa tii un neam intreg in dictatura si minciuna. Cand o sa inveti ca astea duc numai in prapastie? Uita-te la PSD unde l-au dus minciunile si manipularile ordinare, si-a sapat singur groapa si acum se sfasie intre ei.

      Ștergere
    7. 19.02 ooohooo... ce sa zic de pnl acu !!! Toate partidele si toti cei care le compun sunt niste tradatori de neam. Niste mincinosi. Numai teatrul e de ei. La ocna cu toti ... toti nici unu sa nu ramana. Toti la ocna ca e de munca !!!!

      Ștergere
  2. Nu era bine pe vremea lui Ceaușescu și nici după moartea lui nu a fost și nu este dar un lucru este cert NU trebuia omorât. Cei care l-au ucis în uralele gloatei zăpăcite se fac vinovați de crimă chiar dacă nu au apăsat ei pe trăgaci. Ce începe prost se termină și mai prost, prost a început România în 1989 și mai prost termină.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da...zambea sarcastic atunci cand vedea ce s-a ales de tara pe care a iubit-o, a construit-o si pentru care a fost impuscat. Blestemele lui Ceausescu i-a adus la guvernare si agramatii astia incompetenti, hoti si mincinosi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact! De aceea ridea! Ca el nu va mai fi nimeni!

      Ștergere
  4. Nu numai Ceausescu ride ci toti comunistii si securistii lui care au vindut tot si furat si sau imbogatit si distrus tara ,iar acum sau constituit in MAFIE si fura fondurile de la UE iar poporul cinstit sarac a fost si SARAC a ramas cu exceptia lui 'Capo de tuti capi' Iohannis care si el a facut trafic de copii si a luat ilegal prin complicitata 'Justitiei' averea legala a statului Roman..

    RăspundețiȘtergere
  5. Normal ca rade. Daca nu facea Ceausescu tot ce s-a facut in Ro :baraje,hidrocentrale, Transfagarasanu, blocuri,strazi ,etc etc nimic dar absolut nimic nu ar fi fost acum in Ro in afara de mascarada, MAFIE SRI, PROCURORIME PUSCARII. ATAT ar fi fost in Ro numai tradatori de neam si tara, numai slugi ale strainilor. Eu nu stiu cu ce tupeu se fălesc romanii de Transfagaranu cand de fapt Ceausescu l-a construit iar romanii au acceptat ca securitatea sa-l impuste votand in fruntea tarii numai mafioti, numai slugi ale strainilor, numai hoti care nu vor altceva decat sa ingradeasca drepturile si libertatile romanilor, sa fie pupincuristii strainilor cei mai perfecti, fara pic de demnitate, sa vanda pe nimic toate resursele tarii( pt politicieni nu e pe nimic, acestia corupti fiind si ajutati de catre mafia numita justitie primesc spagi grase, miliarde euro, pt orice vand pe nimic strainilor, de ex.padurile).
    Stau romanasii si privesc la tv mascarada clownilor si tradatorilor de neam si tara, ca iara vin alegeri si tot asa...iar prosteala ca institutiile de forta nu au destul personal( ce idiotenie, pai SRI -ului din Ro i se aloca acelasi procent din pib Ro cat aloca SUA serviciului lor de informatii, dar ne comparam noi cu SUA, RO o tara sarantoaca, neimportanta?!?!, si extrem de mica comparativ cu SUA)
    Dar ce sa mai . Totul e perfect intr-o tara locuita doar de personaje fara pic de demnitate, fara pic de respect, ignoranti si multe alte d-astea negative offcourse.... ce sa asteptam ? Ne uitam ce dezvelite plasticate si artificiale mai apar pe la show-rile tv. Rusine ... natia asta merita ceva hard and strong sa se trezeasca din adormire,prostie si ignoranta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vinovate de inmultirea violurilor,crimelor,distrugeri de familii sunt tocmai fake-urile umflate de silicoane si plastic care apar despuiate pe la toate emisiunile. Ele sunt vinovate impreuna cu organizatorii emisiunilor. Asa ni se educa copiii in ziua de azi. Ce asteptari sa avem cand avem pornografie si prostitutie in fiecare zi la TV iar aceste chestii( fake-urile dezbracate) ne sunt prezentate ca exemple, ca vip-uri, ca nu stiu ce specialitati. Eu chiar nu inteleg de ce se mira unii de inmultirea violurilor, a debandadei prin scoli, a crimelor ?????

      Ștergere
    2. Ai perfecta dreptate! doar ca romanii nu se trezesc pana au manele, mici, bere si telenovele. Ei sunt fericiti asa.
      Ceva tare sa-i scuture pana se vor trezi!

      Ștergere
    3. Anonim1.30 atunci s-a construit masiv,sa aibe ce vinde aştia pe nimic!Am ajuns de răsul lumiu;nu numai al Europei! Maria H

      Ștergere
    4. Pe vremea lui Ceausescu, nu-ti iera frica sa iesi din casa la orice ora din noapte,acum nu avem curaj!! Maria H

      Ștergere
    5. 16.49 femeie, locul tau e in tecut, n-ai ce cauta in viitor pentru ca nu-l intelegi. Mai lasa-ne cu ceasca al tau, un dictator analfabet si ordinar. Ii placea puterea nu ca iubea tara. Cand iubesti ceva nu ingradesti si inchizi gura cu forta. Lasi omul liber sa aiba de ales.

      Ștergere
    6. Aveţi foarte mare dreptate, Anonim 19.06,numai că nu trebuie să jigniţi ci comentat cu argumente. Ne era frică să vorbim şi cu cine să vorbim. Cel de lângă tine, interlocutor, putea fi turnător la securitate încât te uluiai. Pierdeam câte 2-3 ceasuri la cozi şi nu erai sigur dacă apuci vreo ciosvârtă de ciolan. În ultima vreme erau numai oase goale, fără pic de sgârci ori tendoane. Umilinţa atinsese cote paroxistice. Cei care vorbesc că au dus-o bine făceau parte din nomenclatură sau aveau rude suspuse. Cine regretă pe nea Ceaşcă astăzi au avut privilegii pe timpul dictaturii. Nu poate fi făcută comparaţie astăzi cu atunci pentru că azi la putere sunt cei care provin din fosta nomenclatură şi infiltraţi prin toate partidele.

      Ștergere
  6. Vă fi noul președinte al României din nou...Dacă profețiile Vangai s-ar fi împlinit aveați exact ce a înregistrat ea pe banda magnetica. Dar foarte curând Nicolar Ceausescu va fi inviat cu Elena. Cred însă ca majoritatea rămășiței acestui pământ se va muta toată în Iran în Elaimul vechi mai precis căci acolo sta scris ca Dumnezeu își va pune tronul și acolo cei 2 martori vor construi casa neamurilor și cetatea Lui Dumnezeu. Și crede-mă ca sunt și profet și unul dintre cei 2 martori și adevăratul Christ care a venit exact Cum a cerut Dumnezeu ca un hot cu identitatea lui necunoscuta voi așteptați pe Isus ca fiind Hristos dar adevăratul v-a luat prin surprindere fără sa-l cunoasteti și v-a cântărit tara și judecat deja.basmul vostru ca România va deveni al doilea Ierusalim eva deveni coșmar inclusiv faptul ca Vanga a scris ca acesta este poporul și aici va trebui sa fie noul Ierusalim și totuși nu va fi așa ci profețiile lăsate la vechi profeții se vor împlini spune multe despre evaluarea sau cântărirea acestui popor la judecata cu adevăratul Hristos.scriu ăsta acum ca profet fără ca Dumnezeu sa profetesca El deoarece eu fac parte din Sfântu Treime deci Dumnezeu așa cumva îl cunoașteți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că glumiţi, domnule!Cum să învie Ceauşescu şi soţia lui. Ei care au propagat ateismul şi au demolat biserici. A împuşcat oameni care s-au răsculat la Suraia, Vrancea. Aufăcut atâta lume să sufere de foame, de frig, de mizerie. Au făcut din ţara asta unltimul bastion de stalinism din Europa. Nu comparăm cu ce s-a întâmplat în ultimii 30 de ani în ţară pentru că cei care au venit la conducere şi conduc şi astăzi sunt tot din vechea tagmă comunistă şi urmaşi ai lor. FSN, FDSN, PDSR şi PSD precum şi alte partide au oameni care au făcut parte din defunctul PCR. E fals tot ce spuneţi. România este şi va fi Grădina Maicii Domnului şi viitorul Nou Ierusalim. Dacă se vor adeveri (şi se vor adeveri) profeţiile sfântului ardealului, Arsenie Boca, mulţi din cei plecaţi din ţară, vor voi să se întoarcă dar nu o vor putea face.

      Ștergere
    2. Arhanghele, te-ai oglindit intr-o oglinda mincinoasa, of! Si nu esti primul si nici ultimul. Picatura nu e Oceanul si viitoruri posibile...o infinitate. Pe varianta ta, daca tu esti Cel Adevarat, ai putea face pace in lume. Doar ca nu esti...
      Vrabia mălai viseaza😂😂
      Dar prefa-te ca esti cine crezi ca esti. Nu te opresc. Si eu o sa ma prefac ca nu te vad, cand, la Judecata, Il voi ruga pe Dumnezeu sa va intrebe de ce pierdeti timpul copiilor?
      Ceausescu inviat? Ca toti, cand va veni Clipa. Si nu va mai rade sarcastic. Ateismul inseamna sa te pui pe tine in locul Lui Dumnezeu si sa tai si spanzuri dupa mintea ta de om. Te incarci cu păcate...
      Ca a fost ucis de Craciun nu conteaza deloc! Probabil francmasonii au implinit un ritual de sacrificiu in una din zilele lor păganesti. Ei nu au nicio treaba cu Iisus. Sunt pagani dintotdeauna si pagani au ramas.

      Ștergere
    3. Vă garantez ca Cuvântul Lui Dumnezeu a vorbit aceste lucruri. Acest mesaj trimis Mariei Ghiorghiu atesta ca spun adevărul. O sa va convingeți când va fi mare criza mondială economica Cum nu a mai fost ca Nicolar Ceausescu va fi inviat și profețiile lăsate în Daniel cap.12:1,2,3,4,5 sunt reale și adevărate ca și mine și eu am scris adevărul.

      Ștergere
    4. Care cuvânt Al Lui Dumnezeu??? Care adevăr? Unde scrie asta? În biblie în niciun caz nu scrie că Ceauşescu va face şi va drege. El a fost un anticrist care a dărâmat biserici, a infiltrat securitatea până şi în biserici, printre prelaţi. Ne vindeţi gogoşi. Nu vă mai daţi arhanghel fiindcă impietaţi până şi acest cuvânt. Vă arogaţi drept "Arhanghel Mikhail?"??? Sfântul Arhanghel Mihail şi Bunul Dumnezeu să vă ierte pentru acest păcat

      Ștergere
  7. Păcat ca l- au omorît.a construit fabrici și uzine a facut locuri de munca pentru tineret.femeia respectată nu vîndută și omorîtă de proxeneți.nu era România bătaia de joc a Europei.a fost un adevărat patriot.Ceausescu.a murit martir pentru tara istoria îi v - a da dreptate.el a iubit tara si poporul său și neamul sau de roman.dumnezeu sa il odihnească acolo unde este acum.multumim doamna Maria Ghiorghiu.va pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cetățenii României au construit fabrici ,uzine , nu Ceausescu.El stătea ca un sultan ,in palate cu multe bogatii si dădea ordine...gresite.

      Ștergere
    2. 10.36 tu chiar nu te vezi ce porcarii debitezi ??? Pai daca cetatenii RUMUNIEI au construit fabrici,baraje, uzine etc de ce in cei 30 de ani nu s-a mai construit absolut nimic, ba mai mult s-a si distrus mare parte din ce s-a facut pe vreamea lui Ceausescu ?!? Nici macar sa intretina ce s-a facut pe vremea lui Ceausescu nu sunt in stare !!! Du-te cu prosteala ta in alta parte.

      Ștergere
    3. 10:36 Pai daca cetatenii le-au construit de ce le-au distrus cand au devenit liberi?
      Matale construiesti ca sa distrugi mai bine te odihnesti...

      Ștergere
  8. Poporul s-a rasculat si l-a omorat pe Ceausescu prin cei ce au "emanat" la revolutie, iar acum cei ce conduc sunt impotriva tarii si a poporului. Cum sa nu rada de haosul din tara si de nebunia celor ce conduc Romania. Hoti, banditi, nelegiuiti, interlopi si cate feluri de javre au ajuns sa conduca tara spre prapastie. Nu avem niciun viitor cu acesti asa zisi oameni politici care fac doar politica hotiei si a interesului personal. Dumnezeu sa le dea pedeapsa meritata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bucurati-va acu de : droguri, lipsa locurilor de munca, plecari din tara a milioane de romani, mancare superprocesata, debandada in scoli, prostitutie, criminali la drumul mare peste tot, familii vandute pe 30 de ani pentru rate bancare , saracie lucie si depopulare la sate, moartea care bantuie prin spitale . Inainte era doar un singur partid care taia si spanzura , acum e o cloaca de derbedei , cu zeci de increngaturi , numite filiale in care imbecili analfabeti au pus stapanire pe posturi cheie .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intre ateismul comunist si paganismul capitalist nu vedeti nicio alta optiune? Eu vad...Se poate trai in Dumnezeu constient. Fara frica biciului. Doar stiind ca tot ce faci rau trece la urmasi. Asta daca iti pasa de urmasi...

      Ștergere
    2. 07.11 asa si? Multumeste urmasilor comunistilor, au murit ei si au venit copiii lor si nepotii lor si tot nu am scapat.

      Ștergere
    3. 14:48 in Dumnezeu se poate trai in orice regim politic si administrativ fiindca o faci cu constiinta/spiritul nu cu fizicul. Regimurile politice tin de lumea materiala nu de lumea spirituala pentru ca spiritul nu poate fi ingradit ca fizicul.

      Ștergere
  10. Sa va audă Dumnezeu doamna Maria si sa faca dreptate.
    Dacă ne gândim in urma nu mai stim unde este adevarul,pentru ca se intampla si acum.
    Cei care vor să mai facă ceva pentru popor sunt arestați trădați,etc.
    Dacă atunci aveai o problemă se rezolva imediat,acum mori ca nu te aude nu te vede nimeni.
    Sper ca BUNUL Dumnezeu sa faca dreptate acestui popor.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  11. Poporul nu ar trebui sa mai mearga sa voteze pentruca toti sunt egali!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. pentru MARIA H-nu toata lumea o ducea mai bine pe timpul raposatului si atunci mureau pe santiere oameni fara sa se stie de ce -la sate le numara pasarile si animalele-in plus nu puteai sa scapi un cuvant ca imediat erai auzit de urechile nestiute-ca sa nu spunem de cozile la lapte si alimente -lipsa carnii si frigul pe care l-am suportat 15 ani fara pic de caldura,lipsa apei calde etc ,etc-nu-i bine nici acum si n-o sa fie pana nu se schimba tot din temelii

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa ne aducem aminte de ultimele vorbe inainte de a fi impuscat: istoria ma va razbuna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceausescu nu poate rade de dincolo pentru ca este in iad.

      Ștergere
  14. Păi este în rai sau în iad?
    Și dacă a ajuns în iad, ne mai rînjește de acolo?

    RăspundețiȘtergere
  15. 00,28 A inceput si a esuat tot in crime ,COMUNISMUL ,ca din pacate nu s-a terminat cu aceiasi administratie comunista,de aceia am ajuns tot rau.

    RăspundețiȘtergere
  16. 16 sept 20:50-intreaba-l pe DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
  17. Îi deplâng pe toţi acei care îi aduc osanale tovarăşului diktator. Măi fraţilor, dar de morţii revoluţiei nu mai pomeneşte nimeni, văd. Chiar nu vă pasă??? Cei patruzeci de morţi de la Timişoara aduşi la Bucureşti şi arşi la crematoriu, şi aruncată cenuşa lor într-un canal din ordinul odiosului dictator şi criminal? Nu au nici măcar un mormânt pe care să fie plânşi? Chiar nu gândiţi, oameni buni? Parafrazându-l pe Scipio Africanul, general roman mort în exil, pot să vă spun: "Popor ingrat, nici de cenuşa mea nu vei avea parte!".

    RăspundețiȘtergere
  18. Ați uitat pușcăriile comuniste unde au suferit preoți și doctori nu mai zic de noi ca nea pricopsit cu CNP ul primul pas al pecetei antihristul ui

    RăspundețiȘtergere
  19. Soarta mea e in mana Domnului .ce a scris Dumnezeu in biblie prin duhul sdant

    RăspundețiȘtergere
  20. Tot ce scrie un biblie se împlinește. Așa spune Dumnezeu in cartea Ieremia. Eu veghez asupra cuvântului Meu ca sa il împlinesc. Spune Dumnezeu lui Ieremia profetul. Amin.stați in banca dvstra.ca așa este.amin.mihail om smerit creștin 17-9-2019

    RăspundețiȘtergere
  21. Tot ce scrie un biblie se împlinește. Așa spune Dumnezeu in cartea Ieremia. Eu veghez asupra cuvântului Meu ca sa il împlinesc. Spune Dumnezeu lui Ieremia profetul. Amin.stați in banca dvstra.ca așa este.amin.mihail om smerit creștin 17-9-2019

    RăspundețiȘtergere
  22. Mihaile,reptilianul tau nu reprezintă nimic decât un mare parazit care se seacă de energie.

    RăspundețiȘtergere