joi, 19 septembrie 2019

GHEORGHE DINCA IN PERICOL ???



                      18 Septembrie 2019,ora 5,23 !

                            Dragii mei, 

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa :
                    "Fiecare după abilitati.
                  Dincă n-a recunoscut niciodata,
că s-a spanzurat ."
Iata dragilor ,ce are de gand sa faca Dinca ,ca sa scape de pedeapsa.
Din Mesaj reiese ca va fi salvat,deoarece, spune ca n-a recunoscut ca s-a spanzurat.

Este știrea săptămânii în cazul Caracal! Dovada că Dincă e protejat din Guvern.
Acest individ a recunoscut doua crime pe care nu le-a facut.
Atat ALEXANDRA cat si Luiza traiesc!
Luiza va aparea si va vorbi;va asigur ca asa va fi.
Si-atunci vom vedea cum e cu minciunile lui Dinca,precum ca le-a omorat si le-a ars.
Sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,ca fetele sa gaseasca o portita si sa vina cat mai repede acasa.
Iata ultimele stiri:

Este știrea săptămânii în cazul Caracal! Dovada că Dincă e protejat din Guvern

Cazul Caracal ia amploare iar o serie de informații de ultim moment aruncă în aer întreaga anchetă. Un cunoscut jurnalist indică chiar o legătură între Gheorghe Dincă și Ministerul de Interne.


Jurnalistul Radu Moraru a lansat acuzații incendiare pe pagina sa de Facebook, arătând că există o dovadă a legăturii dintre Gheorghe Dincă și Ministerul de Interne.
„PRIMA DOVADA CA DINCA ERA CONECTAT LA BUCURESTI, DIRECT PRIN MINISTERUL DE INTERNE !
Filmul vazut de toti Romanii
Pe 27 Iulie, Dinca este retinut pentru 24 de ore, sub acuzatia trafic de minori si viol ! Dinca a contestat imediat aceasta acuzatie.Pe 28 Iulie, Dinca primeste o vizita misterioasa, un inalt ofiter de la Bucuresti. Are o discutie de o ora, fara sa fie asistat de catre avocat, ceea ce este ilegal ! Imediat, Dinca recunoaste doua crime, Luiza si Alexandra!
Cine este misteriosul ofiter trimis de la Bucuresti de urgenta ? Ce au vorbit cei doi, timp de o ora, fara sa fie auziti de nimeni ? Ce l-a determinat pe Dinca sa recunoasca doua crime desi el contesta violul ?
Ofiterul misterios Daniel Barbu, Sef de Birou Grupari Infractionale Violente, Politia Capitalei !!!
Intrebari simple, la mintea cocosului .De ce a trimis Politia Capitalei un ditamai seful pe “grupari infractionale violente”, pentru un Individ arestat pentru viol si trafic de minori ?!
Politia Capitalei trimite sefii mari la toate violurile din Tara ?!
Sa fii stiut Politia Capitalei ca Dinca nu este doar un violator ci face parte din “grupari infractionale violente” ? Altfel, e ca si cum trimiti un chirurg pe creier sa opereze o cezariana !
L-a anchetat DIICOT pe ofiterul Daniel Barbu, sa afle ce au discutat, ilegal, fara prezenta unui avocat .Citeva intrebari mai complicate :
Este adevarat ca ofiterul Daniel Barbu este conectat la Serviciul Secret al Ministerului de Interne ?
Este adevarat ca Dinca este colaborator vechi al acestui Serviciu Secret ?
CONCLUZIE : Ori Ministerul de Interne, prin DGIPI, serviciul secret al sau, stia din ce “grupare infractionala violenta” face parte Dinca (deci ii stie pe toti complicii !) si tace, lasind Romanii cu ochii in soare…
Ori…
Ofiterul Daniel Barbu s-a intilnit sa ii dea instructiuni si ordine precise, cu niste promisiuni evident, subalternului sau Dinca ! In ambele situatii, Ministerul de Interne este primul mare Complice al lui Dinca ! Si primul Banuit ca a tinut Organele la poarta cit timp a fost nevoie ca trupul Alexandrei sa dispara !”, a comentat pe Faceboook, jurnalistul Radu Moraru.






Una din victimele monstrului de la Caracal trăiește! Anunț-bombă

Una din victimele monstrului de la Caracal trăiește! Anunț-bombă

Mama Luizei Melencu a primit o scrisoare în care este anunțată că fata ei nu a fost omorâtă de Gheorghe Dincă.


Mama Luizei Melencu a primit o scrisoare cutremurătoare din partea unui bărbat aflat în închisoare care susține că fata ei este în viață și va fi găsită.
Am curaj să garantez cu viața mea că Luiza nu e moartă. Eu sunt la pușcărie și sunt din Caracal”, i-a scris bărbatul mamei Luizei Melencu.
„Eu am avut o prietenie mai depărtată cu el (Gheorghe Dincă -n.red.). Îi mai vindeam cabluri de cupru și bormașini. M-am dus pe la el prin curte, o știu și pe față lui Daniela. Ultima dată am fost în 2014 pe acolo. Vă rog din inimă nu mă băgați pe mine în acest incident că nu vreau să fiu luat pe la DIICOT, dar așteptați că Luiza va veni acasă”, a mai scris el, anunță ciao.ro .
Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe dată de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112 şi ulterior i-a incinerat corpul. Mostrul din Caracal susţinea că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, fata de 18 ani, dispărută în luna aprilie.

40 de comentarii:

  1. Dinca e un nenorocit care va crapa in puscarie . Se acopera cazul Deveselu, nu e Dinca decat un pion de a carui casa s-au folosit ptr. rapiri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Analiza despre Ro ,alegeri si UE. RO era in plan sa fie in UE inca din 1950 iar mincinosii si tradatorii a creat falsa imagine ca trebuie sa ne inchinam,sa-i pupam sa lingem clantele ca sa intram in UE, dar cel mai grav ca trebuie sa dam toate resursele gratis
      Romanii asteapta sa voteze, dar softul STS hotaraste alege,ca sa nu mai zicem ca e si ilegal pe deasupra, iar falsii analisti si TV mint cu nerusinare creind subiecte false si neimportante

      Extrem de interesant de ascultat:

      https://m.youtube.com/watch?v=_VyeUhLBRfo

      Ștergere
    2. Analiza despre Ro ,alegeri si UE. RO era in plan sa fie in UE inca din 1950 iar mincinosii si tradatorii au creat falsa imagine ca trebuie sa ne inchinam,sa-i pupam sa lingem clantele ca sa intram in UE, dar cel mai grav ca trebuie sa dam toate resursele gratis
      Romanii asteapta sa voteze, dar softul STS hotaraste alege,ca sa nu mai zicem ca e si ilegal pe deasupra, iar falsii analisti si TV mint cu nerusinare creind subiecte false si neimportante

      Extrem de interesant de ascultat:

      https://m.youtube.com/watch?v=_VyeUhLBRfo

      Ștergere
  2. Dinca si retelele de trafic de carne vie sint acum un pericol pentru politistii-militieni,procurori dar si politicienii din zona care toti sint inregistrati de traficantii tigani pe la hotelurile din zona Caracalului,de aceia multe reclamatii ale fetelor au fost clasate de-a lungul anilor si asa incearca si acum mai ales in plina campanie electorala pentru ca i-ar compromite total pe Mafia locala-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ofiterul respectiv NU avea nicio calitate sa ramana de vorba cu Dinca, aflat in ancheta, singur in camera cu acesta. Este complet anormal, ilegal si mata esti probabil ruda cu acel ofiter?

      Ștergere
    2. Scuze, comentariul este pentru anonim 22.25

      Ștergere
  3. Ofițerul Barbu are rude vecini cu Dincă ,pe strada si se cunosteau...Dincă avea incredere in el.
    Iata cum stirea este exagerată si dezinformeaza.
    Asta nu inseamna ca Dincă nu face parte dintr-o grupare de trafic de fiinte umane.

    RăspundețiȘtergere
  4. se potriveste cu povestea lui jeffrey epstein/ va primi o noua identitate si va trai fericit pana la adanci batraneti

    RăspundețiȘtergere
  5. 1. Dinca este un criminal dement!
    2. Nu se va sinucide, nu se incadreaza in tipologia sinucigasului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:15, nu cred ca Dinca este un criminal ci un colaborator intr-o mare masinarie de trafic. Omul acesta e acoperit bine de forțe mult mai inalte decat credem.
      Romania este la mana derbedeilor din afara care aleg soarta noastra, prin inchinatori si slugi din interior plantati in functii cheie. Este putred sistemul din Romania iar strainii profita de naivitatea romanilor. Suntem loviti la temelie si noi preaslavim slugoi in loc sa-i trantim afara din functiile lor cu orice pret. Daca poporul nu se ridica sa faca ordine cu adevarat, o sa ne ia naiba.

      Ștergere
    2. Silvia, cum le stii tu pe toate!

      Ștergere
    3. Eu știu și cum ma cheamă, am un nume...dar tu...cine ești?dacă ești nimeni-fără nume-de ce comentezi...?!

      Ștergere
  6. le tremura pantalonii la toti nemernicii care ori vor face puscarie ori destituiti-chia rdaca cele 2 fete sunt in viata ,traficantii si mafia tiganeasca este intinsa ca o caracatita-sa vina DUMNEZEU cu dreptatea lui

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu mai urmăresc cazul de ceva timp nu mă mai interesează. Cazul a devenit un OTV cu Dan Diaconescu, bâlbâiala autorităților, corupția generalizată un stat care numai stat nu poate fi numit și televiziuni care se întrec seară de seară în a face circ astăzi a venit unu' în direct cu un butoi și s-a băgat în el din ce am văzut pe internet. Sper să se termine odată acest circ care ne-a arătat încă odată cine suntem că suntem OTV urmărim înmormântările ca filmele spărgând semințe și comentând.

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca cele scrise de dumneavoastra doamna Maria se vor adeveri, atunci statul roman este un stat criminal, un stat cu oameni criminali in functii de conducere a institutiilor sale (politie, procuratura, justitie, minister de interne, minister de externe).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De-abia acum te-ai prins ca statul roman este un stat criminal de sus pana jos,la toate nivelele de conducere? Dar este bine si-asa,"mai bine mai tarziu decat niciodata"!!!

      Ștergere
    2. 06.29 da, dar in afara de psd-partidul favorit al Mariei.Acolo sunt numai sfinti si eroi care vor binele poporului, Si-au riscat libetatea furand.

      Ștergere
    3. Desigur doar psd-ul a furat iar ceilalti sunt sfintii din icoane. O sa-i vedeti voi pe acestia daca vor prelua puterea e gata de Romania!!!

      Ștergere
  9. Dinca este doar țapul ispășitor,aia din spate trebuie închiși,căci aia vor continua treaba asta murdara.Nu i Dincă sunt alții.Cine știe ce nenorociri se mai pregătesc in spatele scenei de țin românii ocupati cu atenția pe acest caz care practic nu va fi finalizat așa cum s a întâmplat și cu Colectiv,cu Revoluția,cu.....
    Suntem atât de prosti încât acceptam și uităm repede lucruri pe care nu le înțelegem,dar suntem foarte pricepuți la dezbinare.am devenit experți.
    Nici pe amaratul asta de blog,nu putem discuta civilizat,ne dăm in cap,așaăa de dragul orgoliilor.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  10. 9.15 E clar ca pe tine te intereseaza sa fii aclamata pe acest blog, nu te intereseaza ce posteaza Maria , te irita ca sunt doar 2 inse care-ti tin isonul .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11.55 „insele” sunt mai multe. In rest, numai caricaturi obsedate ca tine.

      Ștergere
    2. 11.55 ti se pare cumva ca EU SUNT D e aclamata pe blog? De atata uitat la antene vi s-au strambat ochii si nu mai vedeti limpede. Albul e negru si negru e alb. M-am saturat de „crestinismul” vostru spoit.

      Ștergere

    3. 00.22 Cate?

      00.22 si 00.25 Esti una si aceeasi !

      Ștergere
  11. E a doua viziune in care ni se spune ca se va spinzura,in prima parca spunea sinucide.
    E incercarea de a ascunde Puroiul,Retelele de trafic de carne vie,desi se stie multe nimeni nu vrea anchetarea si clarificarea,incepind de la Presedinte care nu a dat nici un raspuns la raportul consilierului prezidential Chirila referitor la Retelele de crima organizata motive pentru care acesta si-a dat DEMISIA si a plecat de la Cotroceni ,pentru ca toti sint murdari si incearca sa ne inchida GURA .
    Si aici pe blog amenintindu-ne pe noi cu inchisoare,ei sint platiti din banii nostri publici si in loc sa ne apere ei lucreaza pentru MAFIE ,pe infractori incearca sa-i protejeze si nu pe cetatean asa cum scrie in Constitutie-Dreptul fundamental la VIATA si INTEGRITATE fizica si psihica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ca statul roman este unul criminal nu este niciun dubiu. Sincer, nu inteleg cum romanii, o mare parte dintre ei nu stiau

    RăspundețiȘtergere
  13. 09:15 (EU SUNT D) , nu ce spui deranjeaza ci modul cum le spui, iar faptul ca uitam repede nu se datoreaza prostiei ci gradului de ocupare a vietii personale cu neajunsurile ei. Viata publica cu faptele reprobabile ale unor semeni ce-ai nostri nu este neaparat o caracteristica a acestui popor ci mai degraba latura intunecata a unei democratii prost intelese. Acei judecatori, procurori, politisti, etc. care ancheteaza cazurile nerezolvate sunt dintre noi, rezultat a ceea ce Romania ca tara a produs in trecut si in prezent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17.08 EU SUNT D ii deranjeaza numai pe prosti, ceilalti nu se simt deranjati in niciun fel.

      Ștergere
    2. 00:26 iar pe tine te deranjeaza cam toata lumea aici pe blog,deci vezi cine-i prostul si ca sa vezi mai clar cine e,priveste in oglinda!

      Ștergere
    3. Tu fatuca,intri aici doar sa jignesti,unde iti este bunul simt?Ai devenit catelusa Didonei,musti pe toti cei cei care se apropie de stapana ta.Mai bine scrie citate de iubire,asa inveti si tu ceva.

      Ștergere
    4. 00.26 Esti una si aceeasi persoana care ai postat la 00.22 si la 00.25 .

      Si iata cum adevaratul prost, iese ca paduchele in fata !

      Fa-ti blog cu madam D si aplaud-o acolo .

      Ștergere
    5. Tu, cel care te legi de Didona, tot agitat esti, inca nu ti-ai gasit linistea sufletului, mai? Agitatia ta vine din egoul tau care ti-a luat sufletul in stapanire. Da jos egoul fals, caci te imbolnaveste de obsesii si cauti numai nod in papura pe blog, legandu-te aiurea de oameni care au tot dreptul sa se exprime.

      Ștergere
    6. 15.09 si D vai de capul vostru! Pai dupa voi si dinca are dreptul sa se exprime, si uite asa s-a exprimat omul cu 2 fete furate, de care nimeni nu stie exact daca-s moarte!
      Imi pare rau sa v-o spun dar intre voi si un criminal care se plimba liber pe strada nu gasesc diferenta, si poate ca din aceasta cauza comentariile sunt mai acide. Voi omorati spiritual,credinta ortodoxa.

      Ștergere
    7. 15.09

      Sigur ca au tot dreptul sa se exprime, dar pe blogul ei cand o sa-l faca . Aici e musafir si atat .

      Ștergere
  14. Au scris ziarele ca tatal lui Dinca a murit spanzurat :

    ,,Tatăl lui Gheorghe Dincă s-a spânzurat în locul unde astăzi se află casa groazei, chiar de ziua Danielei Dincă, atunci când aceasta împlinea 14 ani. Bătrânul de 72 de ani ar fi fost alcoolic, iar fiul l-ar fi rugat de multe ori să nu mai bea, dezvăluie fiica monstrului. Totul s-a întâmplat în urmă cu 24 de ani, așadar când Dincă avea 42 de ani.
    Profesorul Tudorel Butoi, considerat cel mai bun psiholog criminalist din România, a repetat de mai multe ori că Gheorghe Dincă are profilul unui criminal în serie, care ar fi început să ucidă în jurul vârstei de 40 de ani, având la activ peste 20 de victime.
    O ipoteză luată în calcul este că monstrul din Caracal și-a ucis tatăl sau l-a determinat să se spânzure. Despre acesta, vecinii spun că ar fi fost un afemeiat și că se purta urât cu mama lui Gheorghe Dincă, din acest motiv. Este posibil ca fetele pe care monstrul le alegea, adolescente cu părul lung, închis la culoare să întruchipeze una dintre amantele tatălui, iar momentul morții acestuia să fi reprezentat declicul din capul lui Dincă, devenit și el alcoolic între timp, precum tatăl. Mai mult, fetele erau răpite și aduse în casa groazei, locul unde este posibil ca și bătrânul să fi adus femei. Pentru a se răzbuna pe tată și pe iubitele sale, monstrul a ales să ucidă din nou și din nou. O ipoteză care pare logică.''

    https://www.capital.ro/cutremur-in-cazul-caracal-cine-l-a-ucis-pe-tatal-lui-gheorghe-dinca-fiica-monstrului-dezvaluie-informatii-naucitoare-ipoteza-soc-a-criminalistilor.html


    Deci, cu siguranta , el l-a ucis , asa cum ati primit mesajul.

    RăspundețiȘtergere
  15. pai cand sa recunoasca Dinca ,ca s-a spanzurat-doar dincolo in viata de apoi-este gresit mesajul!

    RăspundețiȘtergere
  16. Doamna Maria Dincă stie multe si trage pe mulți după el.
    Trafic de carne vie,uciga-l SFANTA CRUCE,au nenorocit copii oamenilor,copii nevinovati.
    Numai in pielea acestor copile sa nu fim si a părinților lor,bieții oameni,
    Cât despre Dincă va fi omorât sa nu poata vorbi,asta este,vai de sufletele acestor călăi,nu se gandesc la Dumnezeu?
    Ii va judeca pe toți acești oameni malefic.
    Sa ma ierte Dumnezeu dar de asa ceva nu am mila,spurcatul pământului și toata clica,lui.
    Doamna Maria va doresc multa sanatate si multa răbdare să puteti merge mai departe.

    RăspundețiȘtergere