miercuri, 25 septembrie 2019

RÂURI DE SÂNGE CURGEAU DE SUB CELE DOUĂ LUNI ! LUNA DE PE CER S -A TOPIT ! ÎN LOCUL Ei A APARUT UN TRIUNGHI ALB DE LUMINA !

  9 Septembrie 2018,ora 4,56 zori de zi !

                                                Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste o lumina alba orbitor de stralucitoare, si astfel,vad un Cer de noapte,iar pe Cer dragilor ,vad doua Luni (doi Astri )pe jumatate suprapuse.


                                            Imagini pentru DOUA LUNI PE CER.

Închipuiti-va dragii mei, ca in loc de o singura Luna pe Cerul noptii,am vedea două LUNI pe jumatate suprapuse.
Imediat sub Lunile suprapuse pe jumatate,a apărut ceva înspaimantator.
Şiroaie (baltă )de sânge adevarat au inceput a curge din ciocnirea celor doi Astri ceresti.
Ceea ce vedeam ,m-a cutremurat la propriu.
SANGE curgea de sub cei doi Astri ceresti.
La doar cateva minute fratilor, vad din nou LUNA alba pe Cerul noptii,Lună care, se topeste  pur si simplu, asa cum se topeste un fulg de nea in palma noastra.
Luna era alba si stralucitoare,era perfect rotunda,cand brusc, se topeste si nu mai ramane nimic in locul ei;dar, in dreapta Lunii disparute,(topite)apare un Triunghi alb dens si stralucitor foarte,un Triunghi cu varful ascutit indreptat in  jos,inspre Pămant.
Acum, in locul LUNII de pe Cer,a ramas TRIUNGHIUL alb cu varful in jos.
                   Imagini pentru triunghi alb cu varful in jos.

Era Triunghiul Prea Sfintei Treimi,doar ca, era cu varful in jos,inspre Pămant.
              Imagine similară.
Dragilor,BUNUL DUMNEZEU ne tot dă semne la tot pasul.
Dar noi ca niste orbi nu vedem si ca niste surzi nu auzim Cuvantul Domnului.
Eu dragilor,imi fac datoria de suflet si-ncerc ca sa va adun in jurul MANTUITORULUI HRISTOS,asa precum isi aduna closca puisorii.
Cei care vreti si-L iubiti pe HRISTOS si pe MAICA SA si-a noastra a tuturor,veti veni si veti respecta CUVANTULUI DOMNULUI si bine vă va fi. Cei care nu vreti si nici nu doriti ca sa faceti Voia Domnului , singuri veti raspunde la dreapta JUDECATA a LUI HRISTOS.
Iar din cei care nu doriti sa impliniti Voia Domnului si aruncati si cu piatra ,sa fiti siguri ca acea (acele ) piatra se va intoarce la voi ca un bumerang.
Asadar,aveti grija ce va doriti ,căci,chiar se poate implini.
PUTEREA LUI DUMNEZEU este mare ,iar EL nu va mai rabda la nesfarsit, rautatile unora dintre Fiii Săi care, arunca cu piatra si cu venin in al Său Cuvant.
                                        Cu dragoste,Maria.

15 comentarii:

  1. https://www.lovendal.ro/wp52/platou-bucegi-statuie-reptilian-pareidolie/
    Madus tu ce zici??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi vedeti raul peste tot,numai in mintea voastra nu,acolo e balaurul cel mare!

      Ștergere
    2. Relieful muntos al Europei sunt proiecția in relief a glandei pineale umane.glanda pineală umană este lăcașul conștiinței noastre.in glanda pineală sunt stocate toate "faptele" noastre in decursul vieții.munții Bucegi sunt poarta către conștiința planetei (sunt o piramidă naturală făcută de conștiința planetei cu un scop precis pe care nu il voi menționa).celelalte formațiuni sunt făcute de o civilizație străveche foarte avansată si ele simbolizează intruparea conștiinței unei reptile,feline sau alte specii pământene ,în trupuri umane.sfinxul in schimb reptezintă intruparea unui om in trupul unui animal.deci după moarte un animal se poate intrupa intr-un om(vezi cazul Dinca-Caracal) dar si invers.ca si forma de relief ,zona intracarpatică este impresurată de munți.aici niciodată apele oceanelor nu vor pătrunde atunci când planeta consideră că o civilizație a avansat destul cât să o afecteze și se resetează(apocalipsa) luînd-o de la început.civilizațiile intracarpatice care au supraviețuit resetării au populat din nou planeta au incercat sa pastreze calea de a ajunge la constiinta Terrei construind piramide peste tot in lume.ele sunt doar o copie (gen chinezărie)a piramidei originale ,iar in timp s-a pierdut adevărata semnificație ...cel mai aproape de adevăr au fost egiptenii care(poate si pentru că au avut o relație mai strănsă cu strămosii lor datorită distanței)dar si aceștia au folosit piramidele cu un scop nu prea nobil drept pt care planeta i-a pedepsit.ce oază era acolo.sahara s-a deșertificat in 200 de ani.

      Ștergere
  2. Răpită in plină zi Film

    https://www.youtube.com/watch?v=DsocOzuepvg

    Este un film despre cum functioneaza politia si Justitia . O sa constatati ce se intampla in America cand sunt rapite persoane. Un film pe care trebuie sa-l vada toti cum se putea rezolva cazul Caracal .

    RăspundețiȘtergere
  3. Râurile de sânge în semn lunar anunță că va începe un mare război. La nivelul avansat al tehnologiei deci și al armelor la care s-a ajuns un război odată început va fi catastrofal. Nu exclud armele nucleare și chimice chiar și arme secrete despre care omenirea încă nu a aflat dar de care din nefericire va afla simțind pe pielea ei. Mă refer la un război extins cu implicarea marilor puteri sua, rusia, china nu la fleacuri izolate de gen siria sau afganistan. Când va începe nu am să dau data spun doar că va fi curând va începe izolat un foc mic pe care credeau că îl controlează dar se va extinde rapid că surpriză nu se așteptau la implicarea altor actori.

    RăspundețiȘtergere
  4. De acord maria.Dumnezeu veghează ca sa se împlinească biblia.ai de aceea tot se împlinește.amin maranata.27-9.mihail

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria este greu si cred ca Dumnezeu și Maica Domnului sunt supărați pe noi oamenii,care nu vede atatea cate da Dumnezeu.
    Cred din suflet si o spun cu tristețe că ne apropiem cu pasi repezi,de pieirea noastra.
    BUNUL Dumnezeu și Măicuță Domnului sa aiba mila si îndurare de noi.
    În fața lui Dumnezeu nu avem nici o putere.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru cine doreste sa afle mai mukte despre adevarata viata a lui Iisus si cati ani a trait pe acest pamant https://romaniainviitor.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani sănătoși și fericiti alături de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  8. Incepand cu toamna anului 2020,va începe (sau culmina)o mare criză mondială economică(proiectată de elitele din umbră pentru reducerea populației)concomitent cu 3 focare mari de război(2 în orientul apropiat și Asia,unul în Europa și nordul Africii)ce vor converge într-un mare război mondial,la care se va adăuga o epidemie mondială cu un microb dresat"scăpat din greșeală"dintr-un laborator(posibil cel rusesc unde a fost explozia de curând).Teritoriul României,nu va fi direct afectat de război,dar va suferi de foamete si răscoale interne împotriva guvernanților.Posibil să se reinstaureze monarhia(sau o nouă formă de monarhie),după o lovitură de stat.Europa va fi într-un război ciudat,de tip guerilă urbană,asemănător cu lupta de partizani,și nimeni nu va fi în siguranță.Va fi haos în Europa.Românii plecați la lucru în Europa,se vor întoarce în grabă,dar mulți nu vor mai putea veni pentru că se vor închide granițele față de atacul vecinilor dinspre Ungaria,Bulgaria și Ucraina.Aeroporturile se vor închide,comunicațiile vor cădea.Totuși în România va fi o oarecare formă de ordine,față de restul Europei,Americii,Africii și Asiei.Peste toată lumea va fi și o epidemie mortală,care miraculos va ocoli România.Românii bolnavi repatriați,vor fi și ei vindecați miraculos de către o mănă de medici români care vor ști leacul natural(leac pe care îl știu de pe acum).România va fi o țară închisă,iar ordinea va fi păstrată de către gărzile patriotice conduse de către foștii militari din Afganistan,și care vor patrula pe străzi pentru menținerea ordinii.
    In concluzie:să vă faceți provizii începănd cel tărziu din vara anului 2020.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iacov din ce sursa ai aceste informatii ?

      Ștergere
    2. Doamna Maria, puteti scoate la lumina mesajul lui Iacov de aici?

      Multumesc

      Ștergere
  9. Sintem mici si neimportanti,mai importanta este planeta Pamint,altfel am fii stersi de mult din Cartea Vietii si daca nu o face inseamna ca unii din noi mai avem totusi potential de a evolua,asemenea lui Noe vor ramine doar din cei mai buni pe o noua ARCA,iar restul vor fi stersi unii mai repede -cei ce s-au batut joc de Pamint ,iar altii mai tirziu..-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Care garzi ?!?
    fosti nilutari in Afganistan ?
    Daca o scapa vreunu de acolo

    RăspundețiȘtergere
  11. poate fi vorba de 2 zile de luni-intre ele se poate vorbi de incidente sau catastrofe!

    RăspundețiȘtergere