joi, 19 septembrie 2019

NIMIC FARĂ DUMNEZEU SI FARĂ MAICUTA DOMNULUI !


                 19 Septembrie 2019, ora 6,09 !

             Imagini pentru dumnezeu

                        Dragii mei,

În aceasta dimineata, ma trezeste un glas care spune ceva tare frumos,dar din pacate, oamenii au uitat de Dumnezeu si de Maicuta Domnului.
Iata ce spunea acel glas:

              "Nu putem face nimic ,împotriva vointei Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului."

Imagini pentru dumnezeuImagini pentru maica domnului.
Prieteni dragi, asa este; nimic nu putem face împotriva Vointei Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului.
Trebuie ca sa ne supunem Voii Lui Dumnezeu si a Maicii Lui Dumnezeu,pentru a nu gresi Calea ce duce spre mantuirea sufletului nostru.
Cum sa ne supunem ? Prin respectarea celor 10 Porunci.
Iata:

Ce semnificaţie au Cele 10 Porunci?


Întrebare: Ce semnificaţie au Cele 10 Porunci?

Răspuns: 
Cele 10 Porunci sunt 10 legi din Biblie pe care Dumnezeu le-a dat poporului Israel la scurt timp după scoaterea lor din Egipt. În esenţă, Cele 10 Porunci reprezintă sumarul a 600 de porunci conţinute în Legea Vechiul Testament. Primele patru porunci vizează relaţia noastră cu Dumnezeu. Următoarele şase porunci vizează relaţiile inter-umane. Cele 10 Porunci se găsesc în Biblie în Cartea Exod 20:1-17 şi Deuteronom 5:6-21 şi sunt următoarele:

(1) “Să nu ai alţi Dumnezei afară de Mine.” Această poruncă este împotriva închinării la orice alt dumnezeu afară de singurul Dumnezeu adevărat. Toţi ceilalţi dumnezei sunt dumnezei falşi.

(2) “Să nu-ţi faci chip cioplit, nici vreo înfăţişare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pământ. Să nu te închini înaintea lor, şi să nu le slujeşti; căci Eu, DOMNUL, Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc fărădelegea parinţilor în copii până la al treilea şi la al patrulea neam al celor ce Mă urăsc; şi Mă îndur până la al miilea neam de cei ce Mă iubesc şi păzesc poruncile Mele”. Această poruncă este împotriva creării unui idol, o reprezentare vizibilă a lui Dumnezeu. Noi nu putem crea nici o imagine care să-L descrie perfect pe Dumnezeu. Să-ţi faci un idol care să-L reprezinte pe Dumnezeu înseamnă să te închini unui dumnezeu fals.

(3) “Să nu iei în deşert Numele DOMNULUI, Dumnezeului tău; căci DOMNUL nu va lăsa nepedepsit pe cel ce va lua în deşert Numele Lui”. Aceasta este o poruncă împotriva luării Numelui Domnului în deşert. Nu ar trebui să desconsiderăm Numele Domnului. Noi trebuie să arătăm reverenţă Domnului menţionându-I Numele cu respect şi în mod care să Îl onoreze.

(4) “Adu-ţi aminte de ziua de odihnă, ca s-o sfinţeşti. Să lucrezi şase zile, şi să-ţi faci lucrul tău. Dar ziua a şaptea este ziua de odihnă închinată DOMNULUI, Dumnezeului tău: să nu faci nici o lucrare în ea, nici tu, nici fiul tău, nici fiica ta, nici robul tău, nici roaba ta, nici vita ta, nici străinul care este în casa ta. Căci în şase zile a facut DOMNUL cerurile, pamântul şi marea, şi tot ce este în ele, iar în ziua a şaptea S-a odihnit: de aceea a binecuvîntat DOMNUL ziua de odihnă şi a sfinţit-o”. Această poruncă stabileşte Sabatul (Sâmbăta, ultima zi din săptămână) ca o zi de odihnă dedicată Domnului de către evrei.

(5) “Cinsteşte pe tatăl tău şi pe mama ta, pentru ca să ţi se lungească zilele în ţara, pe care ţi-o dă DOMNUL, Dumnezeul tău”. Acestă poruncă este dată ca întotdeauna noi să ne tratăm părinţii cu respect.

(6) “Să nu ucizi”. Această poruncă este dată pentru a nu comite crimă împotriva unei alte fiinţe umane.

(7) “Să nu preacurveşti”. Această poruncă ne spune să nu avem relaţii sexuale cu altcineva decât soţul / soţia.

(8) “Să nu furi”. Această poruncă ne spune să nu luăm ceva care nu ne aparţine fără permisiunea persoanei care deţine lucrul respectiv.

(9) “Să nu mărturiseşti strâmb împotriva aproapelui tău”. Această poruncă ne spune să nu spunem ceva fals împotriva altei persoane. În esenţă, această poruncă spune să nu minţim.

(10) “Să nu pofteşti casa aproapelui tău; să nu pofteşti nevasta aproapelui tău, nici robul lui, nici roaba lui, nici boul lui, nici măgarul lui, nici vreun alt lucru, care este al aproapelui tău”. Această poruncă ne spune să nu dorim nimic din ceea ce nu ne aparţine. Pofta ne poate conduce la încălcarea uneia dintre poruncile enumerate mai sus: crimă, adulter şi hoţie. Dacă este greşit să faci ceva, atunci este greşit să-ţi doreşti să faci acel lucru.
                              Cu dragoste,Maria.

18 comentarii:

  1. Romanii si-au facut-o cu mina lor nu i-au vrut pe cei cu Dumnezeu;rege,Coposu,Ratiu si familia crestina ci doar pe mincinosi,atei si bisexuali,iar rezultatele sau vazut si se vad,vor suferi precum evreii lui Moise in Desert..

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum si-a depus candidatura presedintele 'Bete-n roate',Robotul Android fara suflet,sau 'pompierul bun'cum spunea acum Barna care si-a depus si el candidatura astazi.
    O vorba spunea ;'Fereste-te de ticalos ,mai ales cind e si educat'.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este doamna Maria.
    Cat adevar este,asa este
    BUNUL Dumnezeu și Măicuță Domnului sa fie cu noi cu toți.
    Cu mult drag doamna Maria si o zi binecuvântată.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mult s-a stat in PIATA UNIVERSITATII,sa nu ajungă Iliescu si Roman la putere,dar...aşa a fost să fie!Păcat! Maria H

    RăspundețiȘtergere
  5. Viziunea cu scandal Diplomatic roman incepe sa se prefigureze,Conform hotaririi judecatoresti a Curtii de Apel Bucuresti Basescu a fost informatorul PETROV al securitatii ca Politie Politica,iar in cazul mentinerii hotaririi recursului de la Curtea Suprema de Justitie,acesta va trebui sa renunte la functia de Europarlamentar.
    Cit despre Iohannis el a recunoscut partial traficul de copii in campania electorala trecuta iar acum mai vrea un mandat desi ne-a mintit si nu a restituit cei peste 300 000 de Euro pentru casa din SIBIU str. Nicolae Balcescu nr 29 dobindita prin minciuni si falsuri..
    Asa ca aveti GRIJE pe cine mai Votati la Pezidentiale,decit mincinosi mai bine o femeie, ca tot sint femeile cu suflet majoritare in tara asta distrusa de mincinosi..

    RăspundețiȘtergere
  6. S-a implinit viziunea din 24 august'Un nor negru-bleomarin vine dinspre rasarit' ,acum citeva zile a fost generat de emanatiile vulcanice urmare a eruptiei unui vulcan mare din Camciatka estul Asiei in interactiune cu ultravioletele si atmosfera a generat un asfel de nor suspect de culoare inchisa, un fel de violet-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Recent ,,iesiti,, dintr-un.sistem dictator, cum credeti ca ar fi acceptat romanii cu usurinta vreo schimbare, un salt atat de mare catre monarhie sau democrati precum ceilalti? Nu vedeti ca majoritatea romanilor nu sunt in stare sa realizeze gravitatea cazurilor de disparitii din Romania? Inconstienta pura. Prostie mai mare nu exista. Noi am crezut ca s-a facut trecerea de la un regim la altul, dar de fapt am ramas tot indobitociti, cretini

    RăspundețiȘtergere
  8. Prealaudat fie numele Lui si al Nascatoarei de Dumnezeu !
    Mantuieste Doamne poporul tau si binecuvanteaza mostenirea ta !
    Vindeca-i Doamne pe toti care sunt in suferinta , in necaz, in boala, in lipsuri!
    Da Doamne minte celor care ne conduc!
    Alina Doamne durerile noastre !
    Tine-I Doamne sanatosi pe parintii care au copii!
    Pazeste Doamne de rele si ispite, de criminali si violatori pe toti tinerii nostri!
    Tine Doamne vie credinta ortodoxa in sufletele romanilor !
    Apara Doamne tara asta de necredinciosi, de dusmani si tradatori !

    Dumnezeu este cu noi si nimeni impotriva noastra !

    Amin!

    RăspundețiȘtergere
  9. Federatia sindicatelor din silvicultura Silva atrage atentia asupra Mafiei Lemnului din care in ultimii ani au fost asasinati 5 padurari care nu au dreptul sa foloseasca arma din dotare atunci cind o are,ultimul caz find intr-o padure di zona Pascaniului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Se stie cine a intervenit pantru mafia padurilor la cel mai inalt nivel in stat pentru austriecii de la SEBES,tot retele de crima organizata.
    Din cauza asta si-a dat demisia Chirila consilierul prezidential pentru ca raportul sau cu privire la Retelele de crima organizata nu a trezit nici o reactie a Presedintelui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.50 dar la psd a trezit vreo reactie? Ochelarii de cap te impiedica sa vezi adevarul! Puterea e la guvern, nu la pesedinte. I-ati luat aproape toate perogativele si acum il acuzati ca „nu face nimic”. Rusine sa va fie, clevetitori fanatici psd.

      Ștergere
  11. Doamna, cu ei, cu Dumnezeu, cu sfinti...cu tot arsenalul in suflet trebuie sa punem si umarul. Daca noi credem intr-atat incat si asteptam sa vina sa faca lucruri bune pentru noi...avem de asteptat. Inca vreo 30 de ani.
    Il avem pe omul asta alaturi, pe d-nul Cumpanasu, cum il sustinem? Sau ne complacem in mocirla pana la gat? Cred ca Romania niciodata nu s-a confruntat cu probleme atat de grave, poate doar in vreme de razboi, ar fi echivalentul..Atunci cotropitorii veneau si distrugeau viwti, bunuri, violau, omorau, vandalizau tot. Acum...Mai grav! Lucrurile astea sunt facute de ai nostri, si mai grav ca ei,vandalii, multi, fac parte fix dintre cei care ar trebui sa ne apere.
    Un om se lupta sa scoata adevarul la lumina. Primeste contre, interdictii. Cum ajutam? Aceasta-i intrebarea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.52 intrebarea e pana unde poti tu merge cu prostia! Daca tipa unul mai tare si are tupeu, gata l-ai si facut erou! Vai de capul tau daca acest individ reprezinta pentru tine dreptatea!

      Ștergere
  12. Cele 613 PORUNCI DIN VECHIUL TESTAMENT
    -------------- https://www.slideshare.net/mobile/gflorentina/cele-613-porunci-cu-bookmarks

    RăspundețiȘtergere
  13. pt 20 sept 00:45-da vrem conducere crestina in majoritate-dar regii sunt conducatori ipocriti ,mandri ,majoritar masoni,mai ales isi doresc avere-parintii multora care au trait pe vremea lor declarau ca nu le pasa de popor ci de dorinta de afirmare in vazul lumii ca monarhi-nu pot accepta nici comunismul -o conducere onesta se refera la adevarata democratie de care pomenesc scriitorii Greciei antice-asa ceva nu mai exista nicaieri in lumea de acum-iluzii

    RăspundețiȘtergere
  14. 00.16,și tu ești om carcasa,de simpatizezi unul fara suflet?

    RăspundețiȘtergere
  15. 00,16 si in plus toate institutiile de forta si de ordine poblica sint in CSAT,de aceia spunea Barna ca daca era el presedinte asa ceva nu s-ar fi intimplat,si nu numai el..

    RăspundețiȘtergere