sâmbătă, 21 septembrie 2019

VÂNT SI PLOI TORENTIALE ÎN SUD SI SUD -EST !


           Noapte de 20 -21 Septembrie 2019,ora 2,34 !

                                Dragii mei ,

În aceasta noapte ,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata inspre Sud,o strada pe care ploaia torentiala o umpluse de balti.
Un vant puternic se starnise,iar oamenii cu umbrelele deasupra capului abia daca mai puteau strabate prin siroaiele ce cadeau din Cer si prin vantul puternic.

                       Imagini pentru PLOI TORENTIALE                 Imagini pentru PLOI TORENTIALE.
Prieteni dragi, deja simtim ca a venit timpul foarte rece, asadar,vom avea parte si de ploi torentiale mult asteptate, deoarece,pămantul este foarte,foarte uscat.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului , ca sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni, si sa ne ajute in fiecare clipa a vietii noastre.
                              Cu dragoste,Maria.

8 comentarii:

  1. Sa speram ca sint si in Romania ca au inceput sa se usuce si pomii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Cutremur puternic de 5,6 linga capitala Tirana a Albaniei,cel mai mare in ultimii 20 de ani ,care s-a simtit in toti Balcanii,aratau crapaturi mari in constructii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. “Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului , ca sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni,...”. Dacă nici când ți se arată și ți se spune unde greșești nu ești in stare sa înveți, înseamnă ca ești extrem de proasta. Crud este adevarul, insa așa este.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se simte rece asa cum au anuntat cei de la meteo.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim 00:03 pleaca de aici!

    RăspundețiȘtergere
  6. da in data de 15 sept mesajul spune-cutremur la apus langa o apa care nu se vedea-a fost la Tirana pe 250 km de 5,6-5,8-am mai spus Africa impinge placa tectonica sre Europa

    RăspundețiȘtergere
  7. an 10:18-LASA GALAGIA ,PLEACA TU --in sfarsit vor veni si ploi la romani desi f tarziu -seceta uriasa

    RăspundețiȘtergere