duminică, 1 septembrie 2019

JOI ! ASA ERA SCRIS PE CERUL CA UN AMURG !


                          1 Septembrie 2019,ora 3,50 zori de zi !

                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata inspre Sud-Est, un Cer ca un amurg iar pe Cer, a aparut un pătrat de lumina alba in care ,era scris un singur cuvant.
    Acest cuvant era: 
                                        " Joi  ".

Dragii mei, iata ca vom auzi sau vom trai ceva deosebit intr-o zi de JOI !
Daca va fi ceva de bine sau ceva de rău,eu nu stiu.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, ca nu cumva sa avem parte de ceva rău, de ceva ce ne-ar aduce suferinta si chin.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste in fiecare clipa a vietii noastre, si sa cerem iertare pentru toate pacatele noastre si ocrotire divina in fiecare clipa a vietii noastre.
                                       Cu dragoste,Maria.

25 de comentarii:

  1. DOAMNE,multumesc zi si noapte pentru tot ce imi daruiesti,in aceasta viata trecatoare.Multi iubesc luxul,viata materiala,iar altii iubesc numai cea spirituala,pentru ca stiu prin ce chinuri groaznice trec cei care nu iubesc,CUVANTUL CEL SFANT A LUIDUMNEZEU.Multi cand ajung la suferinta,il abandoneaza pe DUMNEZEU,spun ca pe ei DUMNEZEU nu ii ajuta cand au boli grele sau alte necazuri foarte mari in familia lor.Dar ei uita DOAMNE,ca TU,ai suferit mai mult pe SFANTA CRUCE,pentru pacatele noastre.

    RăspundețiȘtergere
  2. Posibil ca joi sa fie 'sinucis' Dinca pentru a opri dezvaluirile despre reteaua lui de sclavie sexuala protejata de autoritatile locale,pentru a opri 'gura' Tirgului in tara'spinzuratului'.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau fiu-sau , care pare un personaj la fel de important in cloaca ordinara a infractorilor. Sau amandoi

      Ștergere
    2. Abia asteapta sa-l sinucida...

      Ștergere
  3. Dna Maria criminalul de la Izvin s-a sinucis sau a fost omorât?

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai acum Dinca e cu echipa acolo la el la cautari,dar daca il duce si il inchide undeva,acolo poate sa se "sinucida"..

    RăspundețiȘtergere
  5. A fost un interlop care era cautat,a omorit un politist care l-a oprit,l-au prins intr-o casa,si dupa aceea s-a "sinucis"unde a fost inchis,acum vreo 2-3 luni a fost cred...

    RăspundețiȘtergere
  6. Probabil intr-o zi de joi, apar vesti despre fete.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa va spun un lucru : probele de la IML vor fi incerte , in coada de peste , intrucat daca vor apare aceste fete , o vor baga pe maneca. Nu au cum sa spuna ca ele sunt moarte , sunt incinerate , cand poate e posibil sa apara .

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate fi in legatura cu un mesaj mai vechi in care era cifra 5 . Joi e 5 septembrie

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate este de bine doamna Maria
    Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
  10. Ioi 5 septembrie la ora 21,45[in' Amurg '] la Bucuresti pe Arena Nationala se va desfasura meciul de fotbal Romania -Spania din Preliminariile Euro 2020 desfasurat in Romania.
    .Bafta.S-ar parea ca Dumnezeu e Roman-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. d-le Craciun, tu esti o enciclopedie ,ca le sti pe toate.
      Intrebare: Ce s-a intamplat cu statuia lui Avram Iancu ?(la Sibiu refuzau sa o "accepte")...PE AL NOSTRU FRUMOS,PATIMIT,CRAISOR.
      Doar curiozitate.Astept raspuns daca cunoasteti ceva

      Ștergere
  11. Statuia lui Avram Iancu la care au contribuit prin donatii multi sibieni, nu a fost dorita de Iohannis la marginea parcului ASTRA de la capatul strazii Nicolae Balcescu cu casa din litigiul acestuia ,si dupa ce a stat 6 ani in custodia Primariei Sibiu ,asociatia care a facut-o a fost obligata sa o monteze de mai bine de o jumatate de an in unitatea militara de pe Calea Dumbravii din Sibiu fara a avea dreptul sa o vada nici un sibian,nici macar cei care au donat bani pentru realozarea ei-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trist.
      dar MULTUMESC FRUMOS pentru raspuns.
      Trebuie sa ai sange de ROMAN sa simti
      Oricum noi nu vom uita refrenul :
      "Traiasca Duhul lui Iancu
      Traiasca motul intre moti,
      Campia Libertatii spune
      Ca Avram Iancu suntem toti."

      Ștergere
  12. Vreau sa mai adaug ca Iohannis a facut cit era primar citeva statui de sasi printre care a baronului Brukhental ,guvernator al Transilvaniei pus de imparateasa Maria Tereza, cel care a facut 3 palate din banii ocnerilor si baesilor de aur de la minele si baile de aur din Apuseni si pe care apoi i-a deportat cu zecile de mii ,iar pe Horia ,Closca si Crisan i-a ucis tragindu-i pe roata.
    Iar alti sasi dupa un secol l-au umilit ,inchis si batut pe Avram Iancu la SIBIU incit acesta striga;
    -''Nu ma lasati ,nu ma lasati sa ma prinda jandarii nemti', conform cartii lui Silviu Dragomir-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Acum trei zile a fost ziua limbii romane despre Mihai Eminesu spunea ca cea mai frumoasa si apropiata de italiana este cea vorbita in zona de la Satu Mare,motiv pentru care un artis local a dorit sa-l marcheze cu un monument de valoare format dintr-un grup statuar care e terminat si sta neamplasat de 3 ani.
    Acum cu aceasta sarbatorire nu am auzit de nici un eveniment in tara ,dar am vazut marcat evenimentul la Chisinau inclusiv printr-un discurs omagial al premierului R Moldova Maria Stan mindra ca moldovenii vorbesc 'limba romana'.

    RăspundețiȘtergere
  14. Un alt monument de mare valoare si inaltime spirituala romaneasca inchinat Centenarului Unirii a facut un sculptor din Calarasi de forma unei coloane albe impletita din marmura alba adusa din China in valoare de aproape 2 milioane de Euro ,planificat a se monta la Arad si care sta acasa la sculptor de multi ani desi centenarul Unirii a trecut de mult timp-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa inteleg ca nu se doreste nici Statuia lui Avram Iancu, nici monumentul Centenarului Unirii, nici Sarbatorirea Ziua Limbii Romane, nici etc
      Trist.

      Ștergere
  15. Acum trei zile a fost ziua limbii romane despre care Mihai Eminesu spunea ca cea mai frumoasa si apropiata de italiana este cea vorbita in zona de la Satu Mare,motiv pentru care un artis local a dorit sa-l marcheze cu un monument de valoare format dintr-un grup statuar care e terminat si sta neamplasat de 3 ani.
    Acum cu aceasta sarbatorire nu am auzit de nici un eveniment in tara ,dar am vazut marcat evenimentul la Chisinau inclusiv printr-un discurs omagial al premierului R Moldova ,ANA Maria Stan profesoara de limba romana, mindra ca moldovenii vorbesc 'limba romana'.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Va multumim pentru explicații DOMNUL Crăciun,omul cât trăiește invata.
    Cu toate că nu de la mine vine întrebarea,dar eu va multumesc.
    O zi binecuvântată.

    RăspundețiȘtergere
  17. Apropo de sarbatorirea limbii romane ,casa de pe Str,Nicolae Balcescu nr 29 avea la parter doua spatii comerciale ambele comercializau carti un anticariat si o librarie Mihai Eminescu desfintate de Iohannis in mod simbolic chiar in 15 Ianuarie 2001 urmare a preluarii abuzive a spatiilor in urma falsurilor dovedite ulterior prin hotariri judecatoresti definitive si unde acesta a beneficiat de peste 300 000 de Euro chirie ,spatii care stau acum nefolosite de citiva ani desi se afla in cea mai centrala strada a Sibiului cum ar spune italienii'pe corso''-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. Si nu numai ca libraria Mihai Eminescu a fost desfintata chiar de ziua poetului ,dar in mandatul de primar al lui Iohannis a mai disparut si o statue intitulata 'Eminescu' din marginea parcului Sub Arini de linga Bulevardul Victoriei ,vizavi de Spitalul Militar,si asta fara a se mai pune nimic in locul ei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  19. Daca tot sintem la capitolul Limba Romana,prima scoala cu predare in limba romana a fost in Bucuresti la Sfintul Sava infintata de avrigeanul Gheorghe Lazar care si el avea pe un soclu mare o statuie in Piata Mare din Sibiu in jurul caruia la Revolutie in 1989 au mai scapat multi revolutionar de primele gloate in 21 Decembrie 1989.
    Statuia a fost demontata din centrul Piatei a Sibiului tot in mandatul lui Iohannis si in locul ei a fost montata marginal o statuie mica la nivelul solului pe care nu prea o vad sibienii doar ciinii care din cind in cind mai urineaza pe ea fiind la nivelul solului fara nici un soclu.-craciun

    RăspundețiȘtergere