miercuri, 2 octombrie 2013

IADUL ! CUMPLITUL IAD ! LUMEA SE ZBATE , SĂ DEVINĂ AJUTORUL DIN IAD !!!

                                                      18  Noiembrie  2007, zori de zi !

Este iarnă, iar eu dormeam la această oră, când brusc aud UN GLAS, care cu tristeţe aşa :

          "DUMNEZEU  CU  MILA  !
            LUMEA  SE  ZBATE ,  SĂ  DEVINĂ  AJUTORUL  IADULUI "!

                  Dragii mei, fraţi şi surori ÎNTRU DOMNUL !
Ce putem noi deveni, dacă nu avem deloc CREDINŢĂ, sau doar puţină ?
Cine credeţi voi dragilor că se bucură ? CUMPLITUL  DIAVOL ! 
El se bucură ,când lumea îşi pierde CREDINŢA, din pricina muncii de zi cu zi, din pricina necredinţei în DUMNEZEU, din pricina lăcomiei, a egoismului, a urii între oameni, din pricina multor motive, pe care chiar diavolul în persoană, ni le aduce în minte, în cale, în viaţa noastră, pentru ca noi să uităm de DUMNEZEU, şi de tot ce-i SFANT.
Şi astfel dragilor, diavolul pune ghiara pe sufletul nostru, şi ne trage cu fiecare zi, tot mai adânc în IAD.
                                    Dragii mei !
Din suflet vă rog ! Căutaţi pe DUMNEZEU ! Mai lăsaţi din treburile de zi cu zi, şi atunci când este SĂRBĂTOARE SFÂNTĂ, mergeţi la SFÂNTA BISERICĂ ! Sufletul plânge de dorul şi DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU.
Sufletul nostru, cheamă MILA MAICII DOMNULUI, strigă după MILA LUI DUMNEZEU.
Faceţi fapte bune şi nu mai adunaţi COMORI ! Adunaţi doar,  cât să trăiţi modest, cât să nu vă lipseasca strictul necesar.
Ajutaţi şi pe cei mai puţin norocoşi, pe cei oropsiţi, nu pe cei leneşi !Ajutaţi pe copii sărmani, pe bătrâni, pe văduve, pe cei bolnavi şi neputincioşi, cu o vorbă bună, cu o faptă bună, cu ceva care le lipseste din traiul de zi cu zi.
Din toate câte veţi dărui, BUNUL  DUMNEZEU, vă va da însutit înapoi, şi un infint în viaţa veşnică.
Nu mai amânaţi ! DUMNEZEU  şi MĂICUŢA DOMNULUI, ne aşteaptă  cu braţele larg deschise , şi ne spune :

          "VENIŢI  CEI  OSTENIŢI  LA  MINE , ŞI  EU  VĂ  VOI  ODIHNI  PE  VOI "!

Dragii mei, avem de ales între a-L căuta încontinuu pe DUMNEZEU, sau între a ne lăsa duşi de grijile şi dorinţele lumeşti.  Şi de vom alege această din urmă variantă , cu siguranţă sufletul nostru singuri ni-l vindem, cumplitului diavol pe vecie , pentru că numai diavolul ne scoate în cale tot felul de plăceri lumeşti, şi tot felul de obstacole, ca să ne oprească din mersul nostru ,şi-aşa agale, spre ÎMPĂRĂŢIA  LUI  DUMNEZEU.
Să alegem fraţilor, BUNĂTATEA, MILA, CREDINŢA, DRAGOSTEA, IUBIREA FAŢĂ  DE  APROAPELE, NĂDEJDEA ÎN DUMNEZEU, şi curăţirea SUFLETULUI prin SFÂNTA SPOVEDANIE, şi prin învrednicirea ÎMPĂRTĂŞIRII cu PREA  SFÂNT şi PREA SCUMP ,TRUPUL şi SÂNGELE DOMNULUI !
                                    Cu dragoste şi preţuire , Maria!





2 comentarii:

  1. Deznadejdea vine pt ca noi ne indepartam de Dumnezeu,Maria iti multumesc eu ca tu continui sa crezi in Dumnezeu si in lucrurile pe care el ti le transmite..Sa-ti de-a Dumnezeu sanatate!

    Cu drag Daniela!

    RăspundețiȘtergere
  2. Toti alearga sa faca ceva in aceasta viata,toti cautam lucruri neimportante,unii intra in asa numitele secte,altii fac exerciti cu campuri energetice,dar ce ar fi sa ne rugam acasa fara nici o cheltuiala dar cu adevarata putere...si traire..iar Dumnezeu sa ne ajute sa trecem cu bine peste ziua care urmeaza.

    Daniela.

    RăspundețiȘtergere