miercuri, 30 octombrie 2013

SFÂNTA BISERICĂ DIN CERUL SFÂNT ! ŞI DUHUL SFÂNT , ÎMBRĂCA CU ARIPILE SALE , TOT CERUL AURIU DE SOARE !

                         7  Iulie  2005, ora 5,10 !

Abia îmi notasem în caietul meu de suflet, ceea ce tocmai am scris în articolul anterior, când văd cu ochii închişi, CERUL  SFÂNT  AL  LUI  DUMNEZEU, care avea culoarea aurie ,exact ca a Soarelui. Tot CERUL era UN SOARE imens. 
Pe un astfel de CER, care nu era CERUL pe care îl privim noi, văd  O  TURLĂ  foarte înaltă, de un alb orbitor de strălucitor. Turla Sfântă, era în auriul de Soare, a CERULUI din CER .
Şi între două CERURI, cel de la baza TURLEI de culoare bleu, şi CERUL de Soare unde se afla TURLA BISERICII din CER,  stătea cu ARIPILE  întinse PREA  SFÂNTUL  DUH, sub CHIP  de PORUMBEL !
DUHUL  SFÂNT  dragilor, ocupa cu ARIPILE SALE, cu TRUPUL  SĂU, toată Bolta Cerească aurie .
Acum vedeam fraţilor, CERUL auriu de SOARE, TURLA de un alb orbitor cu bleu strălucitor la bază, şi cu DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT ,de un alb imaculat, pufos şi orbitor de strălucitor, care acoperea cu ARIPILE SALE, toată Bolta Cerească.
ACESTA , ERA  CERUL  ÎN CARE LOCUIA  DUMNEZEU ! Iar CERUL bleu, de la baza TURLEI din CER, era graniţa dintre CERUL nostru bleu, şi CERUL auriu de Soare în care strălucea orbitor de tare, TURLA  BISERICII din CER.
Totul era uimire, totul era strălucire ,iar DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT, ţinea pe ARIPILE  SALE, întinse cât CERUL auriu, ţinea TURLA din CER, precum şi CERUL ca de Soare.
Şi aud GLAS, din CER, care spune :

           "NU  TE  POATE  ÎNTRECE  NIMENI !"

Şi văd O  CIFRĂ albă, strălucitoare, ce pluteşte în faţa mea, în aer, ca într-un nor albastru violet catifelat.
Această  cifră, era....7....!
ŞAPTE fraţilor, este O MARE  TAINĂ ! Este TAINA  TAINELOR ! Am mai scris, despre ŞAPTE, care aici nu are sensul de cifră, ci de un NUME  DUMNEZEIESC !
Dragii mei, dar nu-i aşa ? Toate la timpul lor, le voi descoperi vouă, după VOIA  LUI  DUMNEZEU !
Să nu vă îndoiţi niciodată dragilor, de toate câte vă spun vouă, căci nu sunt de la mine, ci toate sunt de la DUHUL  SFÂNT !
                  Cu dragoste şi cu preţuire , Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu