luni, 28 octombrie 2013

O REA VIAŢĂ , DEASUPRA UNUI PĂMÂNT !

                                    28  Februarie 2006, ora 16,30 !

Eram  la biroul de la serviciu, şi singură fiind priveam cu nostalgie parcul din faţa clădirii, care era îngheţat de gerul de-afară şi plin de zăpadă. Brusc, aud UN GLAS, care sune tare aşa :

            " UN  BUN  ÎNCEPUT  DE  REA  VIAŢĂ , DEASUPRA  UNUI  PĂMÂNT "!

Clipă în care, văd cu ochii închişi, UN ZIAR, pe a cărui primă pagină ,scria cu litere mari, albe strălucitoare, scria aşa :

          "UN  BUN  ÎNCEPUT DE REA VIAŢĂ , DEASUPRA  UNUI PĂMÂNT "!

Deci ceea ce auzisem ,am văzut şi scris, ca şi TITLU pe un ZIAR, ce mi-a fost apropiat de ochii mei închişi.
Dragii mei, cunoaştem cu toţii situaţia trăirii vieţii oamenilor pe Pământ. Unii sunt prea bogaţi şi cu totul zgărciţi şi egoişti, şi nu ajută cu nimic pe cel sărac şi amărât, iar alţii, nu au un colţ de pâine să-şi potolească foamea. Vedem pe acei copilaşi din Africa, şi nu numai, cu burticile umflate de foame.
Şi-atunci, cum să mai avem o viaţă frumoasă, bineplăcută LUI DUMNEZEU şi MAICII DOMNULUI, când ,pe zi ce trece, oamenii devin tot mai răi şi mai egoişti, plini de ură.
În inima lor, nu mai există CREDINŢĂ, MILĂ şi BUNĂTATE. 
Nici nu ştiu cum ne mai suportă BUNUL DUMNEZEU, când există atâta ură,între oameni, nu ştiu !
Bine, nu ne va mai aştepta pe Pământ. Vom fi tot mai strâmtoraţi de la o zi la alta, şi lumea se va înrăi tot mai mult, iar BUNUL DUMNEZEU, în îndelunga SA răbdare, ne va da semne, prin cutremure, inundaţii, războaie ,etc...., ca să ne amintim de EL, şi să ne întoarcem la EL, cât ne mai îngăduie ca să ne mai întoarcem. 
Dragilor ! Credeţi-mă ,că nimic nu-i mai de preţ în viaţa noastră, decât numai CREDINŢA, NĂDEJDEA ŞI DRAGOSTEA în DUMNEZEU, şi apoi iubirea faţă de Aproapele. Cu acestea vom fi duşi în faţa JUDECĂTORULUI  PREA  DREPT. 
Aveţi grijă, cum le faceţi ca să înflorească, în inima şi-n sufletul vostru.
                          Cu dragoste şi preţuire, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu