luni, 14 octombrie 2013

O MINUNE , SĂVÂRŞITĂ DE CUVIOASA PARASCHEVA DE LA IAŞI !

                   14  Octombrie  2013  dimineaţa !

Am un genunchi operat de un an şi jumătate ! Ruptură de ligamente .
De trei zile însă, fiecare pas îmi dădea dureri cumplite, şi rotula pocnea cu fiecare pas, ca şi cum aş fi lovit două pietre între ele.
Aveam nişte dureri cumplite, care nu cedau la niciun medicament. Îmi simţeam rotula genunchiului înţepenită, şi lăcrimam la fiecare pas făcut.
Astăzi 14 octombrie 2013, de ZIUA SFINTEI CUVIOASE PARASCHEVA, m-am îmbrăcat să merg la SFANTA BISERICĂ, dar genunchiul meu, aproape că nu mă mai asculta. Mă gândeam că nu o să pot să ajung la SFÂNTA BISERICĂ.
Aşa şchiopătând, şi cu lacrimi în ochi de durere, mi-am zis....., o să merg aşa, voi ajunge eu la SFÂNTA şi DUMNEZEIASCA LITURGHIE, şi-o să stau jos, pe un scaun.  SFÂNTA  CUVIOASĂ PARASCHEVA, mă va ajuta ,ca să nu mă mai doară, numai să ajung .
Şi am ajuns cu greu la SFÂNTA BISERICĂ, am mers în strană unde îmi place să stau, şi stăteam mai mult sprijinită în piciorul drept, care este sănătos. 
Din când în când, mai puneam mâna pe genunchiul dureros, care parcă-mi fugea în toate părţile.
Pe la mijlocul SFINTEI  LITURGHII  DUMNEZEIEŞTI, fără să realizez, mă sprijin în piciorul cu probleme. Şi după câteva minute, constat cu uimire, că genunchiul meu, nu mă mai durea; parcă nici nu m-a durut vreodată.
Nu mai pocnea, şi puteam păşi normal, cu el.
Ştiam că, PREA CUVIOASA  PARASCHEVA, făcuse O MINUNE , cu mine !
Am mers cu dragoste la SFANTA  BISERICĂ, şi mi-am pus nădejdea în SFANTA CUVIOASA PARASCHEVA, care  săvârşise O MINUNE ADEVĂRATĂ, cu mine ! Şi am venit acasă bucuroasă şi mulţumită că pot merge normal şi fără nicio durere. 
Cât va dura această MINUNE, nu ştiu ! Dar ceea ce ştiu, fraţilor, este că nu puteam face nici doi paşi, fără să-mi dea lacrimile. Dar dorinţa mea de a ajunge la SFANTA BISERICĂ, a fost mai puternică decât durerea. Iar ajutorul PREA CUVIOASEI  PARASCHEVA , a venit în timpul SFINTEI  şi  DUMNEZEIEŞTII  LITURGHII, şi m-a uimit, pur şi simplu!
Puneţi-vă şi voi fraţilor, nădejdea în BUNUL DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI, precum şi în CUVIOASA PARASCHEVA, şi vă veţi bucura de grabnic ajutorul DIVIN.
Cereţi şi vi se va da ! Bateţi şi vi se va deschide !
               Cu dragoste şi preţuire, Maria.

Un comentariu:

  1. Maria,esti un om cu suflet smerit...si dovada vie..ca Puterea Lui Dumnezeu,exista in fiecare fir de iarba,in fiecare madular al nostru,in fiecare celula...
    Oameni buni de ce acum nimeni nu ii mai spune Mariei ca nu e normala?
    De ce nu o mai ataca nimeni pe blogul ei evident...?
    Sa va raspund eu....?
    Pt ca eu Daniela cu meseria mea de Psiholog,cu rugaciunile mele indreptate spre Dumnezeu pt acesta minunata fiinta pe care am cunoscuto....va fac pe voi sa fi-ti constienti de vorbele pe care le spuneti.
    Poate ar trebui sa va spun povestea mea,pt ca fiecare are o poveste una reala,si normala...nebunia e realtiva dragii mei,daca vreti sa va aduc tratate despre oameni care si-au pierdut mintea,le pun la dispozitie,sa pute-ti cantarii singuri credibilitatea Mariei....iar in cazul in care nu avem cunostinta de ceva mai bine tacem..nici eu nu stiu economie asta imi permite mie sa fac bilanturi anuale?NU...eu imi vad de treaba mea,pe care o fac asa cum este mai bine....
    Iubitii mei frati,surori...eu lucrez zilnic cu oameni care din diferite pricini si-au pierdut mintea,nici macar pe ei nu ii fac nebuni,le pun un diagnostic...ei sunt la fel ca tine cel care scrie pe blog,la fel ca mine,au o identitate,numele lor nu e NEBUN...
    Va rog sa-mi adresa-ti orice intrebare,sunt un om care intelege absolut orice pe lumea asta,intrebari despre Maria,despre problemele voastre,orice absolut orice,nu trebuie sa va da-ti numele,nu ala e important pe blogul acesta ci sufletul.
    Daca aveti vreo nelamurire privind sanatatea mentala a Mariei ma intrebati pe mine si promit ca va aduc argumente nu va lansez doar niste idei.

    Cu drag si respect pt voi cei care cititi aceste minuni ale sufletului!
    Psih.Daniela

    RăspundețiȘtergere