sâmbătă, 12 octombrie 2013

BINECUVINTEAZĂ ACUM PĂRINTE ! BINECUVINTEAZĂ ACOPERIT !

                                 26 Ianuarie 2006, târziu în noapte !

Mă rugam şi brusc, aud UN GLAS, care aproape imploră, aşa ;

          "BINECUVINTEAZĂ  ACUM  ACOPERIT, PĂRINTE !
Iar un alt Glas, strigă silabisând :
          "A - CO - PE - RIT  !" 

Clipă în care, văd cu ochii închişi fiind, văd UN PREOT , lângă o masă mare, plină cu bucate alese, la umbra unui copac, care avea o coroana de ramuri foarte frumoasa, şi umbrea în mod minunat de frumos, masa cu bucate alese.
Preotul , binecuvintează cu trei degete MASA cu bucate, acoperită acum, cum spunea Glasul, de umbra copacului cu ramuri aşezate frumos, sub formă de coroană.
În clipa următoare, văd şi pe MAICA  DOMNULUI, cu PRUNCUL IISUS  pe braţul stâng, în veşminte argintii, în SFANTA BISERICĂ, ca si în mărime naturală, având în faţa SA, multe si frumoase ghivece de flori, cu alese culori catifelate.
Încerc să îmi continui Rugăciunea, şi nu trece mult timpă, că aud iar GLAS, care pune o întrebare : 

              "CÂND  Îi  ANUL  19 ? 
                NU  ŞTIŢI , ANUL  19  ? (un alt Glas, întreabă):
               DUPĂ  HRISTOS, SAU ÎNAINTEA LUI  HRISTOS ?
şi iar :     Aaaa !  DUPĂ  HRISTOS  !

Moment în care, am în faţa ochilor închişi , o încăpere lungă şi mare , o masă lungă cât încăperea aproape, şi mulţi oameni aşezaţi pe scaune în jurul mesei. 
În picioare, în capul mesei se afla UN PREOT tânăr, cu VEŞMINTE aurite, ca si sculptate în aur, erau ca de ÎMPĂRAT, şi cu PATRAFIRUL tot ca din aur. 
Dar se cunoştea clar, că nu era UN PREOT al vremurilor noastre.
VEŞMINTELE-I, erau ca si sculptate in aur, Patrafirul la fel, avea mustaţă mică şi cioc, părul ondulat, capul descoperit şi ţine mâinile sale la spate. , fiin foarte vesel.
Si era Preot, după PATRAFIRUL din faţă.
Dragii mei, nu uitaţi să zâmbiţi în fiecare zi şi să-i faceţi şi pe alţii să zâmbească. Făcând astfel, veţi aduna multe bile albe, acolo sus, în CERUL SFANT.
                                 Cu dragoste, Maria.

Un comentariu: