marți, 23 iulie 2013

VEŞNICĂ POMENIRE ŞI DREPTUNGHIUL ALBASTRU VIOLET, STRĂLUCITOR, LA UN METRU, DEASUPRA MESEI , DIN SFÂNTA BISERICĂ !

                                                        ZI  DE SÂMBĂTĂ, ZI DE POMENIRE  A MORŢILOR !

                 Eram în SFANTA BISERICA, în strană, şi cântam la SFANTA SLUJBĂ!
Am ascultat SFÂNTA şi DUMNEZEIASCA LITURGHIE, şi când Parintele, a ieşit cu , cădelniţa la masa, unde erau colivele pentru sufletele celor dragi, şi a început a cădi, şi a cânta , VEŞNICA POMENIRE, văd cu ochii deschişi, de astă dată, tocmai din strană, ce se petrecea la masa, de la uşă, unde cânta Preotul VEŞNICA POMENIRE !
Acitit Parinetele ,Pomelnicile, pentru cei morţi, şi in timp ce cânta, VEŞNICA POMENIRE, văd cum deasupra mesei, la un metru înalţime, si cât ţine masa, ca lungime, vad UN DREPTUNGHI, de LUMINA albastra violet, transparent, stralucitor, şi lat de o palmă. Era UN DREPTUNGHI, perfect geometric.
Ma frec la ochi, ca şi cum nu am văzut bine, si privesc iar liber, şi vad DREPTUNGHIUL, în aer, deasupra mesei, care pulsa, dupa um se canta VESNICA POMENIRE.
Închid ochii, şi-i deschid iar, DREPTUNGHIUL, de LUMINA, albastra, transparent si stralucitor, era acolo.
M-am minunat, m-am închinat şi am mulţumit LUI DUMNEZEU, pentru toate cate mi-a aratat si daruit.
Dragii mei, sa multumim cu totii, BUNULUI DUMNZEU SI MAICII DOMNULUI, pentru toate cate ne daruieste, zilnic, in fiecare clipă,şi să nu ne pierdem, niciodată, CREDINŢA, DRAGOSTEA ŞI NADEJDEA , în BUNUL DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI., şi vă veţi convinge de, ajutorul primit de SUS !
                                                                Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu