luni, 15 iulie 2013

IISUS HRISTOS , NE ARATĂ , CUM SĂ FACEM , SEMNUL SFINTEI CRUCI ! ÎNCĂ O DOVADĂ CĂ , ADEVĂRATA CREDINŢĂ , LASATĂ DE DUMNEZEU , ESTE , CREDINŢA CREŞTIN ORTODOXĂ !

           X                                          5 august  2005 , ora 3,10  zori !

Dormeam, şi brusc, ca la un fulger luminos, ma trezesc, dar nu deschid ochii , şi astfel , aud şi vad, ceea ce urmează, a scrie.
Deci, aud GLAS, care spune tare aşa :

                           "UITE  AŞA "! " UITE  AŞA  !"

Clipă în care , văd cu ochii închişi , SFANTA  ICOANA , a MANTUITORULUI, cea adusă de la IERUSALIM, chiar de pe al SĂU SFÂNT MORMÂNT, ce este, asezată, pe perete, la loc de cinste, ICOANĂ SFÂNTĂ, în care IISUS  HRISTOS, înviază , şi scoate  MÂNA  SA  , din SFÂNTA ICOANĂ,  Mână , ce O văd, mare, rozie, din carne şi oase, O  MÂNĂ, normală, omenească, dar totodată, O MÂNĂ  A LUI DUMNEZEU,care îşi strânge, cele trei degete , de la MÂNA DREAPTĂ, fireşte, degetul mare, arătătorul şi mijlociul, le uneşte, la vârfuri, şi aşa ,unite, IISUS HRISTOS,  FACE  SEMNUL  SFINTEI  CRUCI, ŞI ZICE :
                                              "UITE  AŞA  !  UITE  AŞA  !"

Aşadar, dragii mei, ce alte dovezi, mai vreţi, în privinţa adevăratei CREDINŢE ?
Ştim cu toţii că , la Catolici, SEMNUL SFINTEI CRUCI, se face cu toata, palma; dar ,eu aduc vouă tuturor, MĂRTURIE , că adevărata CREDINŢĂ, lăsată nouă de DUMNEZEU, este CEA CREŞTIN ORTODOXĂ.
Iar SEMNUL SFINTEI CRUCI, se face ,numai cu cele trei degete,ce simbolizează SFANTA TREIME, ducându-le, întîi la frunte, şi spunând...ÎN  NUMELE  TATĂLUI, apoi ducem cele trei degete, la burta noastră, şi zicem : ŞI  A  FIULUI , apoi, ducem cele trei degete unite între ele, la umărul  drept, şi zicem :
ŞI  A  SFÂNTULUI  DUH , ca apoi, să atingem şi umărul nostru stâng, cu cele trei degete, şi spunem, :
AMIN !
Şi astfel, dragilor, facem corect, SEMNUL SFINTEI CRUCI, aşa cum, Îi  este, bineplăcut LUI DUMNEZEU şi MAICII DOMNULUI, precum şi tuturor SFINŢILOR.
Fraţilor, să nu vă aşezaţi la masă, fară să faceţi semnul SFINTEI CRUCI, când vă ridicaţi, faceţi la fel , şi mulţumiţi, pentru masă, apoi, de plecaţi la muncă, la drum, faceţi SFANTA CRUCE, de va culcaţi seara, rugaţi-vă curat şi faceţi SFANTA CRUCE, ; la orice lucru, pe care doriti ca să-l faceţi, înainte de a începe,faceţi SFANTA CRUCE, şi spuneţi din toată inima :

                                 DOAMNE  AJUTĂ !

Doamne ajută, spun şi eu, ca, tot mai mulţi semeni, sa se întoarcă, la CREDINŢA CREŞTIN ORTODOXĂ, şi să înfăptuiască, numai binele !
                        Cu dragoste, MARIA

5 comentarii:

  1. Foarte interesant!
    Doamna Maria , probabil ca sunteti genul de persoana careia ii place sa citeasca.
    Voiam sa va recomand 2 carti foarte frumoase:"Vifornita cea Mare"(Parintele Dimitrie Bejan) , am citit-o este superba , foarte grea viata.
    Si , "Bucuriile Suferintei" (Tot parintele Dimitrie Bejan) , aceasta inca o citesc , este ca un fel de interviu , intrebari si raspunsuri.
    Sper sa incercati , daca nu le-ati citit.
    Numai bine , Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MULTUMESC MULT, ROBERT ! O sa le caut, si o sa le citesc, cu mult interes. Acum, saptamana aceasta, de SFANTUL ILIE, am NUNTA , cu fata, mea, si sunt extrem de prinsa cu treburi si griji. Dar cu ajutorul LUI DUMNEZEU ;i al MAICII DOMNULUI, o sa tyrec cu bine, si peste aceasta, si o sa-mi reintru in ritm, cu scrisul. Cu drag, Maria

      Ștergere
    2. Foarte bine , a doua este ceva mai scurta.
      Da , parca spuneati ca in iulie va fi o nunta cu fiica dvs.
      Domnul sa binecuvinteze noua familie , sa le ajute sa treaca peste toate necazurile , sa fie cu adevarat o familie fericita!
      Va doresc si le doresc tot binele din lume.
      Numai bine , Doamne ajuta!

      Ștergere
    3. Mulţumesc mult , Robert.
      Da, este sambata, pe 20 iulie, peste 2 zile, nunta fiicei mele. Iti mulţumesc mult, pentru urari. Si tie, iti doresc, toate cele bune !DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
  2. Când văd asemenea exemplare ca dumneavoastră mă bucur că mi se rupe de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere