vineri, 12 iulie 2013

TRĂIM BUCURIA , VENIRII LUI IISUS HRISTOS , PE PĂMÂNT !

                                                       5 August  2005, ora 12,10 prânz !

Stateam puţin în pat, cand, brusc, aud GLAS, care răsună peste tot, şi în CER şi pe PĂMÂNT, citez :

                    "SE  CUNOAŞTE , TREI  ISTORII !
                     TRĂIM , BUCURIA  VENIRII , LUI  IISUS  HRISTOS, PE  PĂMÂNT....."!

Si GLASUL, se pierde ca un ecou.
                                                        FRAŢILOR !

"CHEIA", în ceea ce priveşte, venirea MÂNTUITORULUI, pe PĂMÂNT, pot spune că.....este la mine !
Dar încă, nu a venit ZIUA, dezvaluirilor totale. Mai sunt ,multe SECRETE, multe TAINE, la mine, pe care nu am voie încă, să le descopar, semenilor nostri, deci ,şi vouă, celor care citiţi cu drag şi cu dragoste, pe acest BLOG.
Gândiţi-vă numai, că, eu nu am nevoie, nici de lucruri materiale, nici de faimă, de nimic, de pe acest Pământ. Rolul meu, Misiunea mea, este de a pregati, CALEA VENIRII LUI IISUS HRISTOS, prin a face cunoscut, al SĂU CUVÂNT, semenilor mei, şi de ai aduce, la CREDINŢA CEA ADEVĂRATĂ, adică, CREDINŢA  CREŞTIN ORTODOXĂ, şi de-ar fi să trec, prin spini şi mărăcini, prin foc şi sabie, şi până la sacrificiul suprem. Poate să spună, cine ce-o vrea să spună, despre mine, ei ştiu ce trăiesc, şi mai ştiu ce va urma, să fie.
Aşadar, fraţilor, rugaţi-vă neîncetat, DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS, şi MAICII DOMNULUI, faceţi bine, celor necăjiţi, hrăniţi pe cel flămând, mergeţi la SFÂNTA BISERICĂ, curăţaţi-vă sufletul, prin TAINA SFINTEI SPOVEDANII, şi vă învredniciţi, ca să primiţi, SFÂNTA şi DUMNEZEIASCA ÎMPARTĂŞANIE, cu PREA SFANT şi PREA SCUMP, TRUPUL şi SÂNGELE DOMNULUI.
Chiar dacă, asupra voastra, se vor revarsa, din partea semenilor, cuvinte de ocara ,de jignire, să nu vă pese,nici câtuşi de puţin, ci rugaţi-vă şi pentru aceşti rătăciţi, ca să revină şi ei, pe CALEA cea DREAPTĂ, şi bineplăcută LUI DUMNEZEU.
Şi astfel, nu ne vom înfricoşa, la VENIREA MÂNTUITORULUI, pentru JUDECATA ce va urma.
                                                Cu dragoste,
                                                                   Maria

3 comentarii:

  1. Buna ziua!
    Cine este mai puternic decat Dumnezeu?Nimeni...
    Am vazut ca stiti , doamna Maria , stiti foarte multe...dar oare , stiti si cand va venii Mantuitorul pentru a DOUA OARA?Eu nu ma indoiesc de faptul ca stiti , si nici nu va voi intreba , pentru ca deja ati spus ca nu aveti voie...
    Voiam sa va pun o intrebare...am vazut ca sunteti foarte devotata si cunoasteti , inca nu am apucat sa intreb vreun preot , dar o voi face.
    Intrebarea este:Dezgroparea la 7 ani a unui mort , este in regula?
    Eu zic ca nu.Pentru ca , daca sunteti atenta umpic la Slujba de Inmormatare , dupa ce a fost pus in groapa se spune "Se pecetluieste mormantul acesta pana la A DOUA VENIRE A LUI HRISTOS , IN NUMELE TATALUI SI AL FIULUI SI AL SFANTULUI DUH".Probabil ca nu trebuia sa intreb aici , dar vreau sa vad parerea dvs.
    Numai bine , Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ROBERT, ai mare dreptate şi mă bucur că eşti atent la SFANTA SLUJBA.
      Aşa este ! Nu avem voie, sa dezgropăm mortul, după 7 ani, şi sa-i tulburăm liniştea. Dar există un obicei, din moşi strămoşi, ca la 7 ani, să fie dezgropat, şi scos afara chiar,, lânga mormânt, pentru simplul fapt, sa se vadă cum arată, şi pentru "a vedea "şi mortul Lumina.
      Total greşit ! Se face o slujba, a PARASTASULUI, la SFANTA BISERICA şi la Mormant, DUPĂ 7 ANI, după orânduiala locului, şi ne rugam pentru sufletul ,celui mort, ca sa-i fie iertate,toate păcatele şi sa se odihneasca, în ÎMPĂRĂŢIA LUI DUMNEZEU. Sunt Preoţi, care acceptă, ca mortul sa fie dezgropat, la insistenţele familiei, dar ,cel care acceptă, va raspunde în faţa LUI DUMNEZEU, pentru faptele sale, ca fiecare dintre noi, de altfel. Cu drag, Maria

      Ștergere
    2. Am citit si eu , si ieri , din pacate , am reusit sa si aud asta.
      Parca e ceva cutremurator.
      Numai bine , Doamne ajuta!

      Ștergere