luni, 11 martie 2013

PAMANTUL, SE INTOARCE, CU PARTEA DE JOS, IN SUS !

Noapte de Mai, 2007, cand in timp ce ma rugam, vad cu ochii inchisi, spre Apus, cum ,iarba de pe PAMANT, este inghetata, iar PAMANTUL, se ridica, se intoarce cu partea de jos, in sus, sub forma de dreptunghi, apoi ,se aseaza, ca pe O AXA, dar PAMANTUL, ce avea forma unui dreptunghi, la vertical, nu mai sta pe AXA lui, ci se indoaie spre stanga,. Pamantul, nu ma sta la locul lui, ci se tot duce, aluneca. si aud UN GLAS, PUTERNIC si rasunator, care spune asa:
                     "ACESTA-I PAMANTUL ! SI SUB PAMANT, MANA MEA, CEA PUTERNICA !  (si vad ,UN CER ,bleu , incetosat, si pe care CER, scria cu litere de mana, asa:
                 "NEINCEPEREA LACRIMILOR"!
Fratilor, ni se intampla deseori, sa gandim ceva, si sa se implineasca, in clipa urmatoare, sau putin mai tarziu. Iata ce ne spune, UN GLAS, din CER:
                   "PROMONITIA..,ESTE ADEVARUL ,DE FIECARE ZI "!
Intotdeauna, dragilor, primul gand, este de la INGERUL lui DUMNEZEU, (este experimentat de mine), uramatorul gand, care are acelasi scop, nu mai este de la DUMNEZEU, ci de la cel viclean, . Asadar, luati in seama, primul gand, care va vine in minte, cand va intrebati ceva, si ignorati-l pe urmatorul. Probati, si va veti convinge. Cu dragoste, MARIA

Un comentariu: