miercuri, 13 martie 2013

ANII DE LUMINA, VOR FI..DECISIVI ..! DUMNEZEU, DUMNEZEU, TE IUBESC FRUMOS ! AM NEVOIE DE TINE ! IISUS PE TRONUL IMPARATESC !

Noapte de noiembrie, tarzie, cand in timp ce ma rugam, aud GLAS, care spune asa:
              "ANII DE LUMINA, VOR FI DECISIVI ! DUMNEZEU, DUMNEZEU, DUMNEZEU ! TE IUBESC FRUMOS ! AM NEVOIE DE TINE "! (clipa in care vad cu ochii ichisi, UN CER negru, intunecat, si brusc, ca si cum am trage o draperie, in mijlocul CERULUI, apare UN NOR ALBASTRU VIOLET, stralucitor, si in mijlocul acestui NOR, sta ca pe UN TRON, inalt, INSUSI DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS, ce avea in spatele SAU, O LUMINA ALBA STRALUCITOARE,  MANTUITORUL, avea vesmintele albastre si cu o pelerina rosie, peste vesminte.  Deasupra capului SAU, IISUS, avea COROANA DE STELE  duble ca marime si forma, decat cele pe care le cunoastem noi, Aceste STELE ,ce formau COROANA IMPARATEASCA A LUI IISUS, straluceau mai tare ca SOARELE,
IISUS, statea pe TRONUL IMPARATESC, tinand MAINILE SALE, intinse lateral, si avea in fiecare MANA, cate O FACLIE (o lumanare mai mare), ce avea O LUMINA alba orbitoare, in varf. Deci, vedeam, CERUL noptii, negru total, si numai  CERUL in care era IISUS pe TRON, stralucea enorm.
          IN MAINILE, LUI IISUS, SE AFLA LUMINA VIE! LUMINA INVIERII SALE !
Aud UN GLAS, care spune asa:
                      "BINECUVANTATA, ESTE IMPARATIA TA "!
Dragii mei, binecuvantati,. sa fiti si voi cu totii, si sa nu va clatinati in CREDINTA CRESTIN ORTODOXA !
                                             Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu