luni, 4 martie 2013

AVIOANELE, CARE ARUNCAU DE SUS, UN PRAF EXTREM DE DENS SI OTRAVITOR !

Zori de Mai ,2008, cand in timp ce dormeam, ma trezeste ,un fulger alb, apoi ,vad cu ochii inchisi, UN CER ,ca un amurg, si pe CER, vad multe, multe avioane, ca pasarile cerului,erau pe CER, avioane, care aruncau de SUS, UN PRAF DENS, ca o faina, si cand ajungea pe PAMANT, simteam si eu, mirosul urat al prafului, un miros intepator,care iti oprea respiratia. Oamenii, fugeau care incotro, pe Pamant, dar ,nu aveau unde sa se ascunda, pentru ca, din CER, AVIONELE, lasau sa curga pe Pamant, otrava, fara sa priveasca, (aviatorii),ceea ce se intampla jos, cum oamenii sufereau enorm, din cauza acesti Praf.  Putin mai tarziu, aud UN ALT GLAS, care intreaba asa:
                   "ACUM, CE MAI ASTEPTAM ? SA VINA ANOLITICUL? (si un alt glas, raspunde );

                   "SA VINA APA SI CUTREMURUL DE SUS"!
Fratilor, DUMNEZEU, nu voieste moartea pacatosului, ci voieste ca el, sa se intoarca si sa fie viu. De vom fi blanzi si smeriti cu inima, de vom avea CREDINTA tare, vom dobandi IMPARATIA CEREASCA, si vom fi iertati de pacate.
Seara tarziu, in timp ce ma rugam, aud brusc ,GLAS, care spune asa:
                    "INVESMANTESTE - TE DOAMNE, SUFLETELOR NOASTRE ! INVESMANTESTE-TE !  PENTRU TINE, DACA AM RABDAT EU, DOAMNE,  TE-AS ASTEPTA PE TINE, IN VEACUL, VEACULUI !".
Dragii mei, RABDAREA, CREDINTA SI NADEJDEA, sunt mari VIRTUTI, care de le vom implini.ne vaor duce, spre mantuirea sufletului. Cu dragoste, Maria

Un comentariu:

  1. In ultima vreme observ foarte multe avioane pe cer care lasa dare de praf alb in urma lor, sunt zile cand avioanele brazdeaza cerul incontinuu de dimineata pana seara,despre lucrul asta s-a discutat si in multe emisiuni Tv ale generalului Emil Strainu.
    Chemtrails, dârele morții – otrava din cer

    http://blog.kraftwin.ro/2013/08/chemtrails-darele-mortii-raspandite-de.html

    https://deconspirareafrancmasoneriei.wordpress.com/conspiratii-si-manipulare/chemtrails/

    RăspundețiȘtergere