miercuri, 5 iunie 2024

X DIAVOLUL RACNEA DIN TOATE MADULARELE ! CRUCEA LUI HRISTOS UCIDE PE DIAVOL !

                                                       Hristos a Inviat!     

       


                                            Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind,mai stateam in pat cu ochii inchisi. Astfel ,vad la o distanta de numai 2 metri de mine,ca dincolo de plafonul camerei care nu mai exista, vad pe însusi Diavolul in persoana.
Nu am sa pun aici ,vreo imagine cu chipul lui hidos,dar o sa va spun cum arata.
Avea o faţă ovala si hidoasa ,era aproape neagra cu pielea groasa si incretita .Gura îi era larg deschisa, deoarece ,racnea,ragea precum leul in jungla.        .
Dintii îi erau lungi si ascutiti,iar caninii de sus erau cei mai lungi, ca la vampiri.
Urechile-i erau mari ca la bou ,erau negre,păroase.
Întâi m-a privit cu ură ,apoi ,a crezut diavolul ca ma sperie daca urla si daca racneste din toti rarunchii si-mi arata coltii.
Dar eu nu am simtit nicio frica, ci i-am transmis cu gandul meu ca-l voi arde cu "Crucea Lui HRISTOS "!
În acest moment,in timp ce diavolul se zbatea racnind,răgând, aud glasuri din Cer care cantau asa:

              "Şi cu Crucea Lui Hristos ,toti veti birui !
             Crucea Lui Hristos...!"

Erau Cete de Îngeri care cantau MANTUITORULUI HRISTOS,chiar daca diavolul era la doar 2 metri de mine ,el nu s-a putut apropia sau urni din loc, deoarece,eu am intotdeauna la gat CRUCEA LUI HRISTOS, am intotdeuna in jurul meu, in casa mea ,SFANTA BIBLIE si multe Sfinte Icoane.
Dragii mei, sa nu ne indepărtam de MANTUITORUL HRISTOS,sa nu ne indepartam de Sfanta Cruce pe care Fiul Lui Dumnezeu a fost chinuit si rastignit  ,si pe care ,Si-a dat Duhul Său în Mâna Tatalui CERESC.
Prieteni dragi, sa nu ne fie teama de cumplitul diavol !
Daca avem sufletul plin de Iubire si Credinta in PREA SFANTA TREIME si-n MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA, diavolul nu mai are loc ca sa se cuibareasca in sufletul nostru, si din aceasta cauza urla si racneste din toti rarunchii ,deoarece,a LUI HRISTOS CRUCE l-a biruit si nu mai poate sa puna gheara pe sufletele care apartin DUHULUI SFANT.
Sa nu uitam dragilor ca, IUBIREA faţă de Aproapele si SFANTA CRUCE a LUI HRISTOS ne arata Calea spre mantuirea Sufletului nostru.
Sa daruim Iubire celor care ne urasc pe noi,sa le dam sa manance si sa bea celor care ne batjocoresc, si astfel ,vom ingramadi si mai multi carbuni aprinsi pe capul lor, deoarece, ei se asteapta ca sa le raspundem cu aceeasi ură. 
A urâ pe Aproapele tau,a-l jigni si batjocori, poate oricine,indiferent daca are carte sau nu.Dar a-ti iubi dusmanul si a-i da sa manance si sa bea, nu poate decat cel care iubeste pe DUMNEZEU si are sufletul plin de Iubire,de Credinta si de Lumina Lui HRISTOS ,Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin.
                               Cu dragoste,Maria.

34 de comentarii:

  1. Camion cu o cisterna in jud Braila a luat foc pe sosea
    Si politistii vor pensii la 25 ani pe cazuri medicale si motive fictive anchetati in timp ce virsta medie de pensionare la MI e de 45 de ani

    Iar universitatea din Suceava caz de fals in acte cu cerificate pentru cadre didactice-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Când privesc Sfintele Icoane cu Mântuitorul Lumii,Răstignit pentru păcatele noastre ,îmi este rușine când mă gandesc că o să ajung in fata Lui la scaunul de judecată,că și eu l-am răstignit cu păcatele mele că nu-i iubesc pe pocăiți și toți care nu iubesc Sfânta Cruce și pe Maica Domnului.Am primit o Sfânta Biblie de la un pocăit,dar nu știam că el sa pocăit și sa botezat la Penticostali,și din respect am vrut să-i ofer in dar o Sfânta icoană cu Maica Domnului și Pruncul Iisus în brațe,,că aveam două sfinte icoane pe birou,dar am fost refuzată,că el nu crede in icoane decât în Iisus Hristos .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este perfect normal si f. bine sa nu iubim raul, pacatul.

      Ștergere
  3. Are si Diavolul adepti destui care fac multe -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Robert Fico premierul slovac spune ca i-si iarta asasinul de 71 de ani care ar fi fost trimis de adversarii lui politici
    In timp ce Putin foloseste la intruniri publice vesta antiglont-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cresc atentatele in Germania inaintea alegerilor dupa ce acum doua zile a murit un politist la un miting antiislam- evreiesc
    Si in Liban atac asupra ambasadei Sua-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. In Ungaria candideaza Partidul Ciinilor cu doua cozi , si alte partide in tari Ue cu idei Satanice-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut Crăciune, te rog dacă poți să mă ajuți cu câteva detalii simple ? Este vorba așa: dacă o bombă cu Hidrogen ar avea în compoziție FREON și detonată, ar putea produce o Iarnă Apocaliptică ? Mă am gândit la cele cu Uranium și Plutonium dar nu prea iese calculul pt că ar trebui o putere mare de căldură dar și mai mult decât atât, necesită o presiune puternică de aer și treaba asta ar face-o cel mai bine Hidrogenul. Din câte îmi mai aduc aminte, Hidrogenul mai e numit și APĂ GREA, excepție de la apa grea adevărată. Deci, fi antenă: eu încerc să descifrez din Apocalipsă, cap 8, versetul 7. Fi atent ce zice:
    (---Îngerul dintâi a sunat din trâmbiță. Și a venit grindină și foc amestecat cu sânge, cari au fost aruncate pe pământ: și a treia parte a pământului a fost ars, și a treia parte din copaci au fost arși, și toată iarba verde a fost arsă.-----)
    E foarte simplu de înțeles. O explozie care este urmată imediat de grindină. Deci, trebuie calculate și gândite f bine 3 cuvinte: (grindină, foc și ceva asemănător sângelui, ceva roșu), poate în componența bombei va fi inclus și MERCUR ROȘU. Deci: Hidrogen, Freon 12 și Mercur Roșu. Poți calcula ce ar rezulta din explozia celor 3 materiale combinate într-o singură bombă ? Sau dacă ști o altă combinație puternică care prin explozie distruge tot și imediat aduce o Iarnă Apocaliptică ca în filme, te aștept cu detalii că sunt curios pt a descifra Trâmbița cea dintâi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Adevărat a Înviat doamna Maria.
    Rage doamna Maria,sunt anii când vrea tot mai mulți la el, uciga-l Sf.Cruce.
    Doamne ajuta Măicuța Domnului sa biruim acest duh necurat care nu face de cat rău.
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  9. Dupa ce Firea candidata Psd atacata de Aur ca nu are domiciliu in Bucuresti unde candideaza.

    Brusc descinderi la membrii Aur pentru semnaturi false la candidatul Sosoaca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ultrasii romani la inceputul meciului cu Bulgaria au scandat-Trianon ,Trianon- Tratatul de la carui semnare se implineste 104 ani care consfintea dezmembrarea Hun-gariei dupa statele Nationale din Slovacia ,Romania pina in Slovenia si statele Iugoslaviei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Criminalul falsurilor Moldovanul George Simion invitat la Procurori mai mult ca sigur plan electoral Psd al ne-moldovanului Ciuca Maciuca renegatul,
    de dupa atacul la moldovanca Firea clandestina cadidata in Bucuresti si renegata a lui Cuza caruia nu-i facuse statuie.
    Toti trei deprinsi cu trucurile electorale de smecheri de moldovani de Bucuresti pentru cea mai ieftina propaganda electorala

    Scandalul dinaintea votului de peste trei zile pentru vizibilitate si fidelizarea electoratului

    Un truc electoral care vizeaza de fapt reducerea votului pentru PNL Evreiesc a Latraului Rares Bogdan cel mindru de racacinile sale Evreiesti de Cluj cu avere din trafic cu fierul din Turda si valutist-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria ce puteți să ne spuneți cu privire la acest msj.Cuiva într-o noapte și să întâmplat să se lupte la propriu cu o entitate care avea putere extraordinară .Sau izbit ,,brancit și împins .Imediat omul a apăsat pe întrerupătorul de la bec și a dispărut pe loc.

    RăspundețiȘtergere
  13. COLONI-ali-STII israelieni condusi de Netanyahu Diavolul aplica Solutia Nazista bastinasilor palestinieni,,

    Formati din natii diferite de evrei si Kazari, au sarbatorit ieri de ziua lor facind si continuind Genocidul lovind cu bombe de mare precizie baze ale refugiatilir bastinasi palestinieni din scolile din Gaza-Palestina, omorind zeci de mii de copii si femei pasnici acum in plin sezon cald intentionat pentru a produce moline ,
    simultan intentionat fac GENOCID cu lipsa de alimente, medicamente, curent si spitale nefunctionale si fara apa si minime conditii de igiena si trai ale bastinasilor palestinieni izolati in baze de refugiati-Ghetouri fortate naziste.

    Cum au procedat colonistii si in trecut civilizind prin boli si molime la moarte si bastinasii-zisi indieni pieile rosii ,din continentul American
    Dar acum coloni-ali-sti lui Netanyahu criticati de Biden presedintele Sua -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. In noaptea asta se va vedea pe cer alinierea planetelor sistemului solar faptul care se intimpla cam o data pe secol.
    Arsenie Boca vorbea de semne pe cer deasupra muntilor Fagaras inainte de inceperea unui mare Razboi si nu e singurul cu semne pe cer , se vorbea si de o cruce luminoasa ,sau de stele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Asociatia meteo Copernicus spune ca fata de iincalzire globala de 1,3 grade fata de perioada preindustriala Europa se incalzeste de doua ori mai mult cu 2,3 grade anul trecut se prevede anul asta mai mare cu zeci de mii de decese din cauza caniculei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Anca Alexandrescu acum pe Realitatea Tv
    -Prea -Cur-Atii Gabriel Liiceanu si Andrei Plesu colaboratori al securitatii care spionau pe Filozoful Noica refugiat la Paltinis -Sibiu

    Liiceanu a primit cadou editira evreiasca Humanitas cu magazine gratuite in toate resedintele de judet din toata tara si a fost si in comisia de studiu a arhivei securitatii unde a aflat ca si sotia lui era colaboratoare ca multi din actualul partid USR cit si Petrov Basescu autorul Statului Paralel
    ca si Ciolos ales comisar Ue pentru interese franceze
    ca si Nasui, Vlad Voiculescu, Aurel Iordache , Ludovic Orban cu multi din familie etc ca si cel care a zis-trebuiau sa moara oameni- Tismaneanu ,
    Cristian Preda seful Utceului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. chipul vrajmasului este pictat in toate bisericile cum este descris in mesaj nu stim noi pamantenii ce energii poarta -oricum DUMNEZEU este lumina care va invinge intunericul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare de ce l a pictat în Biserici?!

      Ștergere
    2. Poate pentru a vedea uratenia raului si a constientiza existenta atat a Binelui, cat si a raului.

      Ștergere
  18. Tot Anca Alexandrescu
    -Ambrus Ciloman director Securitate Timis legaturi cu tatal lui ludovic si Leonard orban cu tatal la securitatea Brasov si acum formatori Dreptei Romaniei cu Firta dreptei si USR-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Tot Anca confirma cu argumente pentru acuzatiile aduse si lui Nicusor Dan de colaborare inca din perioada olimpismului sau la matematica cu locul doi cu media 7, 5 pe locul doi fata cel de pe primul loc cu 9,5 care era cel turnat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Focsaniul in receinsamintul la 10 ani dupa anul 2011 au pleca 15 procente din locuitorii sai tineri au avut azi intilnire electorala sabotata de primarul Psd Isaila si replanificata azi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Latraul Rares Bogdan compara Romania cu Italia pe ultima spune ca o cunoaste foarte bine cu investitiile si pentru dezvoltare e nevoie de investiti si asimilare a fondurilir europene-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Latraul Rares Bogdan- vreau sa nu mai lase nici un ban la Bruxell sa -i lase fara nici o letcaie.-
    Dar baga tara in datori pentru cofinantare si doar cu batrini ca tinerii pleaca cine le va plati cu dobinzile maxime din Ue???-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Doamne,cu Sfânta Cruce a Ta,voi scoate din tara mea,toate duhurile rele,care își bat joc de toți cei care nu poartă Sfânta Cruce în inima,alții o poartă la gât și fumează de rup,nu le pasa de suferință Ta, și spun că nu există iad.Cu Sfânta Cruce a Ta,voi distruge,drogurile alcoolul,tutunul,minciuna, și multe rele care diavolul vrea să-i distrugă pe oameni.Doamne,ne încredințăm în manile Tale cele Sfinte,care au fost pironite pentru păcatele noastre.Doamne,dane putere,Crucea sa o luam și pe diavol sal alungam de pe tot pământul .

    RăspundețiȘtergere
  24. Acum pe ProTv filmul Apocalipsa-simbolul raului cu actiunea pe New York o fictiune gen satanista
    .
    Apropo realitatea de azi pe metroul din New York politia a fost inlocuita cu Garda Nationala militara dupa cresterea exploziva a incidentelor singeriase cu crime.

    Deci realitarea si fictiunea la fel de dure in Babiloanele orase ale Americii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. George Maior fost sef Sri acum ambasador pe undeva prin Orientul Mijlociu lanseaza la sfirsitul lunii sau … Lumii ,cartea Superpolitika-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  26. Sesiunile la Spa folosit de reteaua oficialilor de la Revolut pentru incasarea spagilor pentru traficul cu migranti prin aeroportul Otopeni unii cu risc mare de terorism iar in Banat prin moluri sau tot la Spa la Herculane-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  27. Inflatia duce prin scumpiri Romania pe primul loc in Ue
    unde in Olanda a inceput alegerile prin 4 zile de vot pentru europarlamentare
    La noi mai sint doua zile pina de alegeri in Duminica Orbului

    Iar un moldovan cioban batut de proprietarul stinii si tinut de viu cu picioarele in galeti cu ciment in timp ce soitia lui era cu oile
    Iar un politist omorit de alt sofer depresiv ce a intrat in el pe contrasens sa se sinucida in jud Braila-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. Ciuca Maciuca anunta saptamina viitoare candidatura la Presedintie din partea la Pnl Evreiesc.

    Si Ciolacu Malacul ne-moldovanul e ne-multumit de fostu si actualul Presedinte si va anunta candidatura lui pentru Psd
    In timp ce George Simion incert cu potera pusa pe urmelei lui -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  29. Stiu o ruda f apropiata care indrazneste si dracuie Sf. Cruce si pe Dumnezeu, il batjocoreste cum ii vine la gura pe Dumnezeu, iar pe cei apropiati ii blesteama permanent, dracuie si injura femeia asta mai ceva decat ultimul birjar. Ramai uluit cand o auzi ce debiteaza si cum urla, racneste. Eu zic ca e posedata femeia si nici nu constientizeaza.
    Eu totusi sper in dreptatea Divina si Dumnezeu sa nu o mai rabde si sa o pedepseasca! Amin.

    RăspundețiȘtergere