miercuri, 19 iunie 2024

ADEVĂRUL DUHULUI SFÂNT, UN MUNTE DE ADEVĂR !




                              Dragii mei, 

În aceasta după amiaza,mare mi-a fost bucuria atuni cand ,mi-am auzit propriul glas care spunea asa:

                      ”Sufletul meu alearga după Mesaje.
               Numai Dumnezeu sa le stropeasca, pe acelea care țin un munte de Adevar.
Dar ,un alt glas intervine dragii mei, si -mi confirma:
                   Da! Toate câte tu scrii ,este ADEVARUL  DUHULUI SFANT ,si țin în ele un Munte de Adevar!”  
Dragii mei prieteni si mai puțin prieteni, ca sa nu spun dusmani, oare ce DOVEZI ne mai trebuie, ca sa credem in ADEVARUL  DUHULUI SFANT? 
Sa nu va indoiti dragilor de toate cate scriu,deoarece,nu de la mine scriu, ci de la DUHUL Cel PREA SFANT si de la MĂICUȚA  DOMNULUI.

Daca ceva nu va place sau nu credeti in ceea ce cititi pe acest Blog, căutati sa va abtineți de la cuvinte răutăcioase si jigniri. Este cel mai bine asa,ca sa nu va mai adaugati alte păcate in plus ,față de cele adunate in suflet până acum. 
Păcatul cel mai mare,este HULA impotriva DUHULUI SFÂNT,si care păcat , nu se iarta niciodata, nici aici pe pământ si nici in viata vesnică.
Si-atunci ,la ce bun sa ne exprimam urât si sa jignim?
Eu voi fi aici pentru voi toti,neconditionat ,zi de zi si noapte de noapte.
                                       Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. Acum cu razboiul rusilor e si un razboi al dezinformarilor si al Propagandei cu mijloace digitale vazut la citeva ore dupa meciul Romania -Ucraina cu imagini trucate de Rusia unde banda sonora atasata dovedit din meciul Ucraina-Austria si facuta a parea ca suporterii romani ar scanda Putin,Putin-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Medicii avertizeaza in Grecia pe turisti sa poarte palarii dupa temperaturile de 44 grade care omoara turistii ca mustele.

    In Romania Caldura anormala pentru perioada din calendar a adus o specie evaziva de Tintar Tigru cu boala Denghe asa ca medicii recomanda la plimbarile de dupa masa hainele sa acopere pielea mai ales in apropierea locurilor cu lacuri

    La Sibiu pe dealul Gusterita cu belvedere spre oras a inceput amenajarea de
    terase, tiroliene in padure cu piste de biciclete si a unui lac de agrement pe linga ziduri istorice din primul razboi mondial dar si urmele vechi de 2000 de ani ale castrului roman Cedonia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bataie la Euro intre suporterii Turciei si cei filorusi din Georgia

    care tocmai acasa primira cadou legea pro-Putin care condamna libertatea presei cu asazisele influente occidentale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Zeci de cutremure in nord-estul Iranului cu peste 100 raniti si 4 morti
    Semn ca se aprope SuperLuna din 22 iunie cu traectorie minima fata de Pamint si pozitii si gravitatii opuse fata de Pamint afectind prin maree maxima si cutremure mici in zone sensibile ale scoartei cu multe falii ca in nordul Iranului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Romania Educata a la Iohannis
    cu memorare rigida arata prin testele Pisa slaba creativitate a elevilor romani in folosirea si manipularea informatiei, depasiti in lumea globalizata a Ue devansind doar elevii din Bulgaria, Moldova , Macedonia si alte tari mici balcanice slab pregatiti,doar pentru munci necreative repetitive care vor fi preluate in viitor de roboti-craciun.

    RăspundețiȘtergere