joi, 13 iunie 2024

URMEAZA INVAZIE DE INSECTE SI DE ȚÂNȚARI !

                                                                 HRISTOS S -A ÎNĂLȚAT!

                                                             13 Iunie 2024, 

                                                                Dragii mei, 

În aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blog, vad de parcă as mai fi avut un ochi nin crestet, vad un Cer ca un amurg, iar prin aer,erau roiuri de Insecte de tot felul.

Asa precum stau albinele in stup, asa se innegrise atmosfera din pricina insectelor de tot felul.

.
Dragii mei, din nefericire,vom auzi de aceata Invazie de insecte.
Sa speram insa, că toti cei care raspund de eliminarea Insectelor, sa ia masuri cat mai curand, inainte chiar ca acestea sa innegreasca natura.

.
Trebuie sa avem mare grija dragilor si sa ne aparam de aceste Insecte,care ne pot face mult rau in ceea ce priveste sanatatea noastra.
Cu dragoste ,Maria.


23 de comentarii:

  1. Schimbarea vremii , apropierea ecuatorului spre nord si caldura mare le face sa migreze impreuna cu alte animale mai ales lacustele dupa verdeturi agricole-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciunele toata ziua ii dai cu stiinta globalistilor si spui tot ce spun ei ,cand de fapt stii f bine ca ei controleaza clima
      tot cu Haarp si alte arme electromagnetice .Stiu ca nu publicati acest comentariu dar macar mi am spus cuvintele care trebuuesc spuse.
      Dn Maria va admir si urmaresc cu drag,stiu ca aveti restrictii de la smenarii acestia controlori de 2 bani.Hristos s-a Inalțat.

      Ștergere
    2. E și asta o "arma"

      Ștergere
    3. Lasă vrăjeală cu schimbarea climatică. Invazia de insecte este provocata că și pandemia covid.

      Ștergere
    4. Da poate fi si vremea folosita in razboi , cine stie.
      Cam asta era si parerea generalului Strainu care e lasat tot mai greu sa apara tot mai rar avind idei Suveraniste
      ..
      Poate occidentul care ajuta Ucraina manipulind vremea sa incerce sa blocheze ofensiva rusilor pe front.

      Dar banuesc ca e dificil de controlat
      OIricum. Venirea verii si seceta cred ca ar avantaja ofensiva Rusiei

      Putin a tinut ieri un discurs in care impune drept conditii pentru Pace,retragerea Ucranei din teritoriile inca ale sale dar declarate ca rusesti si renuntarea din partea Ucrainei la intentia de aderare la Nato

      cea ce Ucraina a taxat ca Inacceptabil cu Independenta sa.

      A fost si intrunirea din Italia a grupului G7 unde a tinut un discurs si Papa Francisc
      si care au impus noi restrictii Rusiei si firmelor chinezesti care ajuta Rusia

      Iar la discutiile pntru pace din Italia nu participa Rusia, China si Brazilia tari mari si care au inceput deja cu o tara din orient petroliera sa boiciteze Dolarul si tranzactiile in Dolari
      .
      Deci Razboiul Mondial e inceput
      fiind conturate doua tabere mari la care prin conflictul din Israel ca al doilea mare focar se vede clar tabara araba de o parte si americanii cu britanici care desi mai critica Israelul totusi il sprijina militar in aparare
      Iar Romania se lauda cu punerea in pozitie de functionare a celei de a doua baterie Himars de aparare cu care a facut se for are ieri,o tragere de proba reusita la 50 km de Capul Midia
      ia are programata o sedinta de CSAT in 20 iunie in care va discuta cererea lui Biden de a da o baterie Ucrainei pentru care Armata spune acum s-a pronuntat ca nu e deacord si ar vrea alte sisteme de aparare in schimb
      Polonia asteapta si ea avind putine sisteme Haimars
      Romania a primit deja un nou lot de avioane vechi F16 si primele 18 drone turcesti Bairactar care au raza de actiune de 300km dar pot fi afectate de bruiajul rusesc tot mai intens - craciun.

      Ștergere
    5. Avea doamna Maria Mesajul Implinit
      -Catapeteasma Lumii s-a Rupt-acum se vad clar cele doua tabere
      ,
      dar si mesajele destul de clare despre Scimbarea axei Pamintului si venirea apei peste cimpii in Europa de Nord vazuta si de multi calugari si Edgard Caise, efectul cresterii nivelului oceanic si al incalzirii Globale in curs,
      mai greu de sesizatde unii pentru ca sint de viitor mai indepartat peste un secol dar fenomen Ireversibil care nu mai poate fi schimbat si care dupa mine ar explica partial unele evenimente mai complexe din Apocalipsa din Biblie in curs de implinire si din cauza celui de al treilea Razboi Mondial inceput mai mocnit deocamdata dar care polarizeaza global tarile ducind si la o Noua Ordine Mondiala
      Greu de vazut fara o vedere bazata pe Statistica intrucit scapa vederii vietii limitate a omului asemenea broastei care fiarta incet nu sesizeaza Pericolul Apei-craciun.

      Ștergere
    6. Pericolul apei cu temperatura in crestere care topeste ghetarii si partial calotele polare dezechilibrind axa si Globul Pamintesc si generind eruptii vulcanice si cutremure mai dese si mai mari care pot da si raciri inselatoare ca optureaza atmosfera cu emisie de cenusa vulcanica si poate optura perioda scurta caldura de la soare pe citiva ani.
      Apropo mai e efectul Lunii pe traectorie minima cu gravitatii opuse Luna-Siare, se apropie peste o saptamina faza superLunii pline de simbata 22 iunie ce da cu cutremure usoare in zone sensibile ale scoartei care la noi a si fost unul de 3,3 in Vrancea pina acum-craciun.

      Ștergere
    7. 👍👍👍👍👍

      Ștergere
    8. Incalzire climei EXISTA si o vedem cu totii ,insa cauza nu este poluarea ci Soarele si zona din galaxie in care ne aflam acum.Incalzirea este prezenta in tot Sistemul Solar, iar Soarele emite mult mai multa energie decat in trecut.

      Ștergere
    9. Are si soarele ciclul de 11 ani cu maxime si minime
      Dar problema e Pamintul cum se intimpla cu cupola de caldura din efectul de sera dat de Carbon sau exact bioxidul de carbon dar mai ales gazul metan care e de 90 de ori mai puternic decit bioxidul in timp si nu mai poate fi temperat dupa ce a inceput sa iasa dupa topirea permafrostului din Siberia si Canada
      Deci fenomenul e ireversibil nu mai poate fi oprit cel mult incetinit pentru schimbari mai lente care sa permita adaptarea omului si vietuitoarelor-craciun.

      Ștergere
  2. Furtuna cu turbulente a ranit si 3 steuardese decolate din Hamburg cu destinatia Bucuresti si avioane redirectionate spre Bulgaria , grecia si unul intors, internate la spital urgent, pe linga bilantul cu 40 de coduri de furtuni in sud noaptea a scazut temperatura cu 8 grade si copaci cazuti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai ,nu are ferma de țânțari modificați genetic,nenea BG?! A zis că le da drumul ...dar nu se știa când.

    RăspundețiȘtergere
  4. Guvernul vostru face miscari rapide cu masuri de acoperire a marsaviei de fraudare a alegerilor.
    Pensii, corectii, fel de fel de prevederi se iau de urgenta pentru ca vine dezvaluirea adevarului pe ei.
    Tot ceea ce survine acum in ritm rapid sunt masuri sa para ca totul este legitim, de fapt incercari disperate de a se ascunda furtul. Cei care au comentat adevarul despre Mafiotismul din tara se incearca reducerea lor la tacere.
    Diana Sosoaca a fost bagata in spital pentru ca a indraznit sa intrebe unde sunt procesele de predare-preluare.
    Sunteti dusi deturnati de guvernul vostru care face jocurile in directia in care vor ei. Sunteti in deriva!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Hristos s-a Înălțat! Așa să scrieți mereu,e mai ușor de citit. Mulțumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  6. Autostrazi ale insectelor descoperie in America dar si in Pirinei la granita Frantei cu Spania pe zona ingusta unde toamna insectele se retrag din Franta spre sudul mai cald-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne apară și ne păzește 🙏 doamna Maria 🙏
    Cine știe pe unde or veni.
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  8. Ciclonul anunțat de specialiști a lovit țara noastră.
    Urmează tornadele și furtunile-craciunu

    RăspundețiȘtergere
  9. https://alephnews.ro/guvern/baba-vanga-care-a-prezis-atacurile-de-la-11-septembrie-si-pandemia-de-covid-a-facut-previziuni-si-pentru-2024-cine-il-va-ucide-pe-putin/

    RăspundețiȘtergere
  10. Se pare ca va fi si alta invazie si se ingroase gluma.
    Asta noapte mare atac in Ucraina al Rusiei care rusi declara ca au lovit 87 drone ukrainiene
    Iar armata Poloniei si a Kievului in stare de alerta
    Iar avioanele suedeze au probleme cu aviatia afectata de bruiajul rusilor.
    Se pare ca Rusia ar pregati o bomba nukleara in Ukraina ca sa le arate pisica ca si americanilor la Havana unde au intrat navele rusilor.

    si tot ieri in Israel mare Atac Hezbolah ca raspuns dupa uciderea unui comandant arab iar Biden acuza Hamas ca blocheaza acordul de Armistitiu cu Israelul.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Ghiorghiu ati scris ca o sa fie revolutie adevarata si nu a fost,,ca presedintele Iohanis va fi demis si nu a fost sa fie asa.Sper sa reveniti cu vesti despre aceste importante lucruri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate era suspendare data de programatea alegerilor in septembrie cu doua luni mai devreme pe care le vrea Ciolacu cu PSD-craciun.

      Ștergere
    2. Anonim14 iunie 2024 la 22:12 Rabdare si Credinta!

      Ștergere
  12. tantarii se inmultesc doar in vreme umeda -asa si insectele-asa zice zoologia!

    RăspundețiȘtergere