sâmbătă, 8 iunie 2024

VA FI JUSTITIA LUI DUMNEZEU !!! DUMNEZEU NE VA JUDECA PE TOTI !

               


porumbelul
                                Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud ceva ce ne dă tuturor fiori reci pe şira spinarii.
Glasul spunea asa:

    " Va fi în calcul JUSTITIA  DOMNULUI !"

Dragii mei, se pare ca BUNUL DUMNEZEU S-a mâniat pe noi si ne va da noua după faptele noastre, după sufletul si inima noastra.
In clipa in care glasul a grait cuvintele de mai sus, vad inspre Sud o multime de popor ,(cata frunza si câtă iarbă )in strada  sub un Cer de noapte. 
De Sus din Cer ,DUMNEZEU trimite multe Raze albe de Stele peste Multimea de Popor.Razele albe de Stele stralucitoare au impartit in "felii" Poporul din strada. 
Asa cum feliem un Tort,asa "a feliat" (impartit )DUMNEZEU Poporul Său.               
              Image result for proteste in romania
         Prieteni dragi, sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi robii Săi, si sa ne ierte pentru toate câte am gresit cu voie sau fara voie.
Ne putem astepta ca JUSTITIA DIVINA sa se reverse peste ROMÂNIA si nu numai, iar DREPTATEA LUI DUMNEZEU sa triumfe ca de fiecare data.
Cum va face DUMNEZEU JUSTITIA DIVINA? Numai EL hotaraste după VOIA SA si după felul cum noi meritam.
Oamenii s-au înrait prea mult,iar BUNUL DUMNEZEU este Rabdator, dar este si Drept.
Image result for sfanta treime

DUMNEZEU a hotarat ca este timpul sa ia in calcul JUSTITIA  SA, JUSTITIA DUHULUI SFANT !
Sa ne rugam si sa incercam sa ne schimbam,sa fim mai buni,sa fim mai intelegatori si mai milostivi.
Sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine,iar ura sa nu-si faca loc in sufletul si-n inima noastra,deoarece,aceasta vine de la diavol. Iar diavolul il putem călca in picioarele noastre,prin Credinta,prin Dragoste si Iubire fata de Aproapele si prin Nadejde in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului,Amin!
                                         Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. Doar Dumnezeu atotputernic mai poate face dreptate
    Vino Doamne că de mult te chem și vezi cum cei bogați ii batjocoresc pe cei cinstiți care muncesc și își văd de treaba lor, cum văduvele sunt deposedate de moștenire după moartea soțului,cum bătrânii sunt batjocoriți in azile, cum copiii sunt răpiți, tinerele răpite pădurile vândute, țara vândută și îndatorată etc, etc, etc. Ai milă Doamne de toată creația Ta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Războiul Creștin Cernerea în Apocalipsa EGOului idolatru materialist continuă ...

    RăspundețiȘtergere
  3. acolo va fi adevarul- dar noi nu vom afla decat dincolo acolo e minunea minunilor

    RăspundețiȘtergere
  4. Referitor la scandarile profetite
    < Nu ne vindem tara noi sintem crestini>
    ar fi 3 variante posibile
    1 ca vor fi scandarile fanatice ale unei mari multimi in Bucuresti ( unii chiar si din tari crestine din jur unii si din Grecia) impotriva Marelui Sinod BO viitor care va fi si ultimul in istoria crestinismului si care < din nestiinta > va fi gresit crezut tradator si inselat la fel ca si sfintii ulterior de care asa se va crede ca merita si ca trebuie prigoniti.
    Chestiunea de fond va tine de citeva lucruri incepind cu talmacirea evenimentelor concrete ale zilei cintarilor in Sion care nu se potrivesc cu talmacirile actuale incit necesita retalmacire odata cu mai multe feluri de actualizari ale canoanelor si dogmei facute insa nu fiecare in parte ci intrun mod implicit prin recunoasterea unui singur adevar cit si prin decizia de convertire prin absorbtie inclusiv patrimoniala la cultul real mireasa.
    unul ok dar nu inca si destul de credibil din perspectiva dogmei de pina atunci ci mai degraba usor de denigrat cu felurite mizerii crezute indreptatite pt Apararea credintei desi tocmai contra Cui nu trebuia.
    Aceasta scandare ca valoare a sensului ei real folosit o putem asemui cu o eventuala formulare insa a dacilor din vremea crestinismului primar fanatici care se upun crestinarii cu sintagma < noi nu sintem.crestini noi nu ne vindem tara>
    deci fara nici o.legatura cu vreo vindere concreta ci doar ca justificare sofista prin identificarea natiunii si tarii cu crestinismul de pina acum pe cale sa i se retraga si lui harul daca nu face ce trebuie desi refuza sa creada ci e pregatit ca majoritate oarba sa se opuna Oricui si sa rastalnaceasca orice context profetic inclusiv prin noi teorii dar si vechi actualizate si cam orice implinire care nu ii da dreptate.
    2. la un eventual miting de sustinere a deciziei politice interne pt Romexituri din UE si din Nato in care de data asta credinta nu are nici o.legatura ci e sustinuta ideea ca UE ne.a praduit tara dupa Revolutie desi noi am fost mai sfinti mai responsabili si mai cinstiti decit polonezii in Polonia .
    3 la fel tot fara vreo legatura cu credinta insa de dara adta contra Romexiturilor si a noilor cedari teritoriale de judete etc pe care le cere macar partial noua aliere militara cu Rusia care atunci va fi ajuns deja cu cuceririle pina la Prut urmate de decizia ONU de a interveni militar Nato pt eliberarea celor 2 tari.

    RăspundețiȘtergere