duminică, 9 iunie 2024

NU BLESTEMA SI NU GANDI RĂU CUIVA , CĂCI SE VA INTOARCE LA TINE PE ALTE CĂI !

                                                                    Hristos a  Inviat!

                                                                   Dragii mei, 

                     


                     

                    EV.de la  Ioan 8:16


16 "Şi chiar dacă judec, judecata Mea este adevărată, pentru că nu sunt singur, ci Tatăl, care M-a trimis, este cu Mine"!

                              .
                        



                                                                  Dragii mei,

Astazi ,in timp ce scriam aici pe Blog,ma gandeam cu adanca durere in suflet si cu multa tristete, la semenii nostri care toata ziua si toata noaptea îsi urasc Aproapele,il injura,il batjocoresc si-l jignesc in orice minut, il blestema de parca Dumnezeu s-ar uita in gura lui si i-ar indeplini dorinta rautatii inimii sale.Nicidecum!
Cel ce face acest lucru neplacut Lui Dumnezeu,acesta va primi de la DUMNEZEU ceea ce el cere pentru Aproapele său.
DUMNEZEU îi va da lui după rautatea inimii sale,după intunericul sufletului său.
De multe ori insă,DUMNEZEU il pedepseste pe unul ca acesta,prin cei dragi lui. Îi ia pe cei dragi lui, pentru ca acesta sa se indrepte si sa se intoarca la EL.
Păcat insa! De multe ori ne intrebam: oare ale cui pacate a platit cutare sau cutare? Pentru ca el era un suflet bun si credincios,sau,era un copil bun si totusi i s-a intamplat ceva tragic. De ce oare? 
Este pentru rautatea celor care nu stiu sa-si infraneze limba,nu stiu sa-si iubeasca Aproapele ,ba mai mult ,îi blestema pe cei care-i cunoaste si pe cei care nu-i cunoaste, si le face rău aparent fara niciun motiv sau chiar cu motiv.
Dar iata care este Mesajul, pe care l-am primit astazi:

              "Gandeste bine si vei primi bine !
Apoi un alt glas continuă:

               Gândeste rău, si vei primi (aici glasul face o pauza)...ce este al tău ."

DUHUL CEL PREA SFANT dragilor,ne avertizeaza si pentru faptul ca ,daca gandim rau cuiva,(nu sa-i facem rău)ci numai pentru ca gandim rau pentru cineva,acel rău se va intoarce la noi inzecit,insutit de multe ori, prin cei dragi noua ca lumina ochilor nostri.
Pentru ca,aceasta este cea mai cumplita suferinta ,atunci cand ti-i copilul bolnav,atunci cand il pierzi,atunci cand sotia ,bunicii,fratii si surorile sufera din pricina pacatelor tale.
Sau ,pur si simplu te imbolnavesti din senin de o boala incurabila.
Deci,ce este mai usor pentru fiecare dintre noi?
Sa gandim rău cuiva si sa primim rău, sau sa gandim numai bine si sa primim ce este al nostru,adica ,numai Bine?
Atunci cand cineva blestema pe altcineva si spune:
sa dea Dumnezeu sa ti se intample asta si asta...etc,sa fiti siguri dragilor de faptul ca ,DUMNEZEU nu primeste ordine de la nimeni si nici sfaturi,nici initiere.
DUMNEZEU aude,cunoaste si gandul nostru,si-atunci ne da noua după ceea ce am adunat in inima si-n suflet,după Credinta si faptele noastre.
In concluzie,as dori sa va spun doar atat:
             "Sa facem Binele,iar acesta ,se va revarsa peste noi si cei dragi noua,precum Soarele isi revarsa razele si caldura sa ,atat peste cei buni cât si peste cei mai putin buni,dar si peste cei răi. Pe toti îi lumineaza si-i incalzeste la fel.
                               Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Adevărat a Înviat doamna Maria
    Adevărat și cu cei care gândesc rău ,primesc ce gândesc.
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. Am o ruda f apropiata care indrazneste si dracuie Sf. Cruce si pe Dumnezeu, il batjocoreste cum ii vine la gura pe Dumnezeu, iar pe cei apropiati ii blesteama permanent, dracuie si injura femeia asta mai ceva decat ultimul birjar. Ramai uluit cand o auzi ce debiteaza si cum urla, racneste. Eu zic ca e posedata femeia si nici nu constientientizeaza.
    Eu totusi sper in dreptatea Divina si Dumnezeu sa nu o mai rabde si sa o pedepseasca! Amin.
    Odata a indraznit si a inceput sa dracuie in Biserica. Nu mai zic ca nu are control asupra sa si cand trece pe langa biserica o apuca dracuitul si blestematul din senin.
    Daca o intrebi ce vrea sa manance incepe sa dracuie "gura cu care a fost intrebata ea ceva", blesteama si le doreste raul suprem celorlalti, spune ca ea vrea sa ii ingroape pe absolut toti - si tineri, si batrani. E fiere femeia asta. Se adreseaza celorlalti urat, cu vorbe nelalocul lor, doreste "numai boala si moarte in jurul ei".
    Numai sminteli scoate din gura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Constientientizeaza ca fiind ruda ta, poate fi si prietena altuia! Ai intrebat-o, e?
      Daca nu-ti place ca vorbeste, cumpara-ti caine!
      Daca nu-ti place cum vorbeste, macar nu-l intelegi.
      Daca inca mai ai ganduri negre, nu le da altora, ci cumpara-ti si pisica!
      Nu lasa cainele sa vorbeasca urat pisicii si ruda sa se adreseze cainelui! Daca scapi o clipa din ochi multimea, s-ar putea sa fie vacarm la tine acasa. Totusi constientientizeaza ca s-a facut tot ce se putea face pentru tine! Fa ceva, nu sta degeaba! Timpul trece, treaba se agraveaza.

      "raul suprem"
      Asa e! Raul suprem dar mai ales Absolut S.A. inscaunat la tine acasa! A adus-o si pe sor-sa, aia nauca de dopamina.
      Cand se trezeste si aceea, cainele si pisica, soarecele si rama, tu vei fi calm si asigurat ca fiecare face ce trebuie sa faca si ca e in adevar iar adevarul era cu tine gol-golut.
      Asa sa procedati! Succes deplin dar mai ales delicios sau pe etajere superioare!

      Ștergere
    2. 06.06, nu cred ca e cazul sa iei peste picior o situatie ca asta.

      Ștergere
    3. Anonim10 iunie 2024 la 06:06,
      O prostie mai mare nici ca puteai sa debitezi. Ar trebui sa si râdem la ce-ai spus? Sau sa ramanem uluiti de prostia asta debitata?!
      Mai si incurajezi astfel de comportamente ca cel descris mai sus. Probabil ca nu te diferentiezi cu nimic de personajul care blesteama, pomeneste raul sau care vorbeste urat.

      Ștergere
  3. Exipol da la europarlamentare pentru situatia cu trei ore inante de inchiderea urnelor, deci la ora 19 pe suveranistii Aur pe locul 2 cu 17 procente la care se adauga 6 procente de la SOS Sosoaca

    Ambii la primele alegeri de europarlamentare deci 23 procente la comun au suveranistii sau -extremisti- cum i-i demonizeaza televiziunile evreiesti.

    In timp ce francezul Macron anunta dizolvarea parlamentului francez si alegeri anticipate.

    In schimb in Germania Sholtz a cazut pe locul 3-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. La Suveranisti scorul electoral va mai creste in final dat de votul Diaspora mare al romanilor aflati in strainatate-craciun.

    RăspundețiȘtergere