miercuri, 12 iunie 2024

CONFLICTELE VOR DEGENERA, DAR ROMANIA ESTE SI VA FI OCROTITA!


.
13 iunie 2024,


Dragii mei, 

Astazi dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva si de bine ,dar si de mai putin bine pentru alte tari.

Glasul spunea asa:

                                "Suntem scapati! 

                Dar conflictele vor degenera!

               Romania este ocrotita si ocolita de tot felul de mari dezastre!"

Iata dragilor, asa cum am scris si spus adeseori de la Duhul Cel Prea Sfant, Romania a fost , este si va fi ocrotita de mari si diverse dezastre.

Sa credem aceasta cu toata fiinta noastra si sa nu mai plecam urechea la tot felul de stiri si informatii din surse anume false ,pentru a instala panica in inima si-n sufletul nostru.

Sa multumim Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului cu Sfintii Sai ,pentru atata ocrotire divina, pentru atata DAR si HAR pe care l-a revarsat si-l revarsa asupra noastra,a poporului roman, respectiv, peste ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT.

Niciodata pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII nu veti gasi minciun a sau informatii indoielnice, excluzand faptul ca, sunt persoane care copiaza identic ceea ce eu scriu,inclusiv poze de-ale mele, apoi adauga de la ei alte cuvinte si spun ca eu as fi publicat.Intotdeauna sa cautati pagina originala aa Blogului meu,intotdeauna daca vi se pare ceva dubios ma puteti suna la 0747226236 telefon cu publicul,la care raspund eu personal.Asadar, sa nu uitam sa fim si mai buni si mai milostivi de la o zi la alta, sa ne rugam mai mult ,sa ne spovedim la Preot si sa ne invrednicim a primi Sfanta si dumnezeaisca Impartasanie cu prea scump si cu prea sfant Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos, Caruia I se cuvine toata cinstea, slava si inchinarea,Amin.

                                                Cu dragoste,Maria.

21 de comentarii:

  1. Mare minune ar fi , dar pare o discutie de moment nu la o situatie continua-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oficial american declara ca urma recuperarea cheltuelilor pe razboiul Ucraina din cele 15 miliarde de minerale de resurse rare,dar pacat ca nu vor fi folosite
    O spunea si generalul Iliescu cu motivarea lui ca iesirea sa e data de situatia e foarte grava-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara,doamna Maria!In ce interval orar puteti fi contactata?Intreb pt ca sa nu va deranjam in afara programului alocat pt public!🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim12 iunie 2024 la 23:55 HRISTOS S-A INALTAT! Oricand dupa ora 9 dimineata si pana la 9 seara.Daca se intampla sa nu pot raspunde la telefon, voi suna eu imediat ce pot.

    RăspundețiȘtergere
  5. Are vreo legatura cu data de 11.08.2024 ????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vedem peste doua luni, curind sau …prea curind?-craciun.

      Ștergere
  6. Flota americana a urmarit ieri cele 3 nave ruse ce se deplasaula 50 km de Florida in drum spre Havana-Cuba
    O reeditarea conflictului dezamorsat in perioada lui Kenedy acum 6 deceni atunci cu rachetele militare nukleare, tot in Cuba.

    Germanea vrea inrolare a mii de militari
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. In timp ce ieri senatoarea Sosoaca prezenta la inscaunarea noului ambasador al Rusiei la Bucuresti si scandal cu jandarmii ce pazeau voturile care consfinteau alegerea ei la parlamentul din Bruxell-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. EVENIMENTE URÂTE ÎN UE VOR FI LA INVESTIREA UNEI MARIONETE LA CONDUCERE ȘI IMPLICAREA ARMATELOR ÎN UCRAINA...IN PREZENT UE E UN CONGLOMERAT DE STATE CE LI S-AU FURAT DREPTUL MORAL ȘI CULTURAL IN NUMELE MINCIUNII GERMANIEI SI FRANTEI... DIN 2025 INCEPE ADEVARATUL RĂZBOI CE VA DISTRUGE EUROPA ȘI SUA..... ROMÂNIA ȘI POPORUL SĂU VA FI UNIC PRIN EXISTENTA SA DE ENTITATE CRESTINĂ .... CU DUMNEZEUL INAINTE....

    RăspundețiȘtergere
  9. Adevărat să Înălțat doamna Maria 🙏
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🥰
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  10. La categoria mari dezastre as trece cele date de cresterea oceanului peste cimpiile joase mai brusca odata cu modificarea brusca in final a axei Pamintului si a Ecuatorului care va schimba brusc si harta Europei mai ales in nordul ei si care se va intimpla peste mai mult de un secol dar miscarea ei e inceputa deocamdata lent.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Grecia a interzis vizitele la Pantenon, din cauza caldurii, intre orele 12-17 ,si se teme de o noua vara secetoasa cu incendii mari de vegetatie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dar Rebulica Moldova! Va fi ocrotita?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca numai dupa ce va fi plesnita,apare despre ea mesajul
      - Moldova Lupta-craciun.

      Ștergere
  13. deja se intra pe conturi iar facturile devin obligatorii electronice- ce te faci cu batranii, oamenii infirmi te obliga sa nu mai platesti cash sa te controleze la bani?! vai de noi, ca nu toti au casa la tara sa poti creste ceva in curte dar tot treb bani pt unele alimente sau bunuri- e de plans si razboiul e langa noi!

    RăspundețiȘtergere
  14. Incep discutii de pace pentru Ucraina fara Rusia ,China sau Biden

    Occidentul a hotarit ca dobinda celor 300 miliarde dolari blocari ai Rusiei in valoare de 3 miliarde sa fie data ca ajutor Ukrainei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Zelenski si Biden au semnat in Italia un acord prin care Sua se obliga sa sprijine apararea Ukrainei inclusiv in cazul unui atac Nuklear pina la peimirea ei in Nato-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu va fi nici un război. Este o falsa stare indusa de newage și reziști. Ce scop au? Presa ascunde totul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. https://www.libertatea.ro/stiri/romania-va-fi-inconjurata-de-flacari-profetia-teribila-a-parintelui-arsenie-boca-1173364

    RăspundețiȘtergere
  18. Ca raspuns Moscova a oprit tranzactiile bancare cu Dolari si Euro
    Deci o excaladare a conflictelor -craciun.

    RăspundețiȘtergere