miercuri, 26 iunie 2024

IISUS HRISTOS SE ROAGA , ÎN GRADINA GHETSIMANI !

                                                            Dragii mei,

În aceasta noapte, când tocmai îmi făceam Rugaciunea, văd dragii mei spre Răsărit, vad un vârf de munte plat, un varf de munte înverzit.
Aici dragilor, în fața acestui vârf de munte plat, a îngenuncheat Mântuitorul nostru Iisus Hristos, iar Cerul s-a deschis ,iar din Cer, Lumină alba orbitoare se revarsa asupra DOMNULUI si DUMNEZEULUI nostru IISUS  HRISTOS.
                                               
                                 .

Scumpul nostru Mântuitor era tare trist, si -L ruga  pe TATĂL CEL CERESC ,daca poate ,să treaca paharul acesta de la EL.
Dar iată dragii mei, ce ne spune Sfanta Evanghelie:
Dar mai întâi, as dori a vă -ndemna , să -ngenunchem si noi în fața Sfintelor Icoane si sa-L rugam pe Iisus Hristos ,ca sa ne dea si nouă câte puțin din PAHARUL suferinței Sale, pentru a-I fi mai usoara (daca se poate spune asa) povara chinurilor si a pătimirilor Sale pentru păcatele noastre.Amin
                          Cu dragoste,Maria.

2 comentarii:

  1. Iisus stia ca putea sa se salveze doar trecind peste virful dealului in satul Betanea unde inviase pe prietenul sau Lazar si vindecase un orb
    dar nu voia sa se opuna Destinului sau-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Italia, Franța și Germania vor sângera dacă nu se Pocăiesc
    De Melanie. 9 Iunie 2024. Mesajul #131
    - Apel pentru Rugăciuni la nivel Național -
    Maria apare pentru a avertiza asupra unui mare pericol care se apropie. Ea îi arată vizionarului inima ei mare și roșie care îi ocupă jumătate din piept și este înconjurată de flăcări. Este marea dragoste pe care Maria o simte pentru Creștini.

    Prima imagine înfățișează un monstru mare, deformat, ca desprins dintr-un basm pentru copii - un simbol al unei amenințări distructive. Acesta aleargă spre un oraș și lasă în urma sa distrugeri pe scară largă. Ca și în ziua precedentă, pot fi văzute avioane zburând deasupra Romei, aruncând și împrăștiind sfere negre. Maria arată Italia pe hartă de sus.

    Mișcările de trupe sunt indicate pe coasta de vest. Se gândește la un marș. Pentru a numi cu aproximație secțiunea: între Genova și Pisa. Ca și cum ar prezice unde va avea loc războiul. Hannibal, care a traversat Alpii cu armata sa, îi vine în minte clarvăzătorului.

    În treimea inferioară a cizmei se pot vedea incendii, iar în sud se află un oraș de coastă în care este foarte mult foc.
    Arată ca un atac războinic deosebit de sever. Napoli vine în mintea clarvăzătoarei.

    Maria avertizează populația Italiei să fie deosebit de atentă când vin avioanele/jeturile.

    Maria cheamă Italia la rugăciune. Italienii înșiși, care sunt în general și mai temători de Dumnezeu și mai credincioși, se pot ruga pentru protecția țării lor, pentru protecția împotriva războiului și a distrugerii și pentru păstrarea capitalei lor.

    Fie ca ei să se întoarcă la Maria ca Regină a Păcii, astfel încât răul să poată fi evitat sau redus din țara lor care se află în tulburare și agitație.
    Maria poate și vrea să ajute poporul italian și îi încurajează să rămână fermi în credința lor și să devină și mai fermi în credința lor.
    Maria sugerează să se oficieze mai multe slujbe în biserici pentru pace și să se aprindă lumânări.

    Maria le mulțumește Italienilor pentru reverență și le promite binecuvântări bogate, mâna sa iubitoare, ajutorul și îndrumarea sa iubitoare.
    Ea subliniază că va acorda ajutor dacă acesta este solicitat.

    Ea recomandă poporului Italian să se unească în rugăciune pentru pace. Într-o zi anume, uniți într-un loc sau în spirit. Este vorba despre unitate.
    Această unitate este deosebit de importantă și eficientă. Maria a cerut deja rugăciunea în unitate în legătură cu America, Anglia și Germania.

    Maria subliniază că în aceste vremuri oamenii nu vor putea să se uite la Papă pentru îndrumare. El însuși se află în prezent într-un fel de criză și este temporar incapabil să ofere îndrumare. Aceasta nu este o critică la adresa Papei Francisc. Este descrierea neutră a momentului de către Maria.

    Maria le cere Italienilor să se aprovizioneze cu alimente: alimente care să dureze mult timp, apă, mâncare pentru copii, bandaje și medicamente.
    Lucruri care sunt necesare în situații de urgență.

    Maria vrea să protejeze cât mai multe oi și cere ca vorbele ei să fie luate în serios, indiferent de gura din care vin.

    Acum, atenția se îndreaptă spre Franța, unde condițiile par să fie mult mai grave decât în Italia.
    Întreaga țară este afectată. Bombele cad din cer ca niște artificii teribile și lasă în urma lor distrugeri pe scară largă.
    Instalațiile portuare din Bretania și din partea franceză a Canalului Mânecii sunt atacate. O sabie plină de sânge se află pe harta Franței.
    Imaginea se schimbă printr-o privire mai atentă asupra sabiei. O sabie simbolică uriașă este înfiptă vertical cu vârful în inima țării, cu mânerul său decorat ornamental. Sângele curge pe ax. O baltă mare de sânge se formează la gaura de înțepătură. O imagine care rănește inima clarvăzătoarei și o face să plângă cu lacrimi amare pentru mult timp.

    (1/2)

    RăspundețiȘtergere