vineri, 4 august 2023

MUNTELE CĂPĂŢÂNII ! IISUS HRISTOS VA VENI CA SĂ JUDECE VIII !


                                                         Dragii mei, 

In aceasta dimineata , m-a trezit un glas puternic care spunea cu fermitate asa:
             "Muntele Căpăţânii !
      Aşa a dat Domnul, un pic de Post.


Dar un alt glas intervine si zice:

        A dat ADEVARUL ,zic eu!
     Şi celor care ţi s-au arătat ţie, acum strigăm în cor:
             Aliluiaaaaaaaaaaa!"

Dar glasul continuă:
             
        Azi eraţi sub Zodia trădării în munţi si L-ati omorât pe Iisus!
     Căci Iisus era chemat în Lume,ca să judece Viii, nu să-i judece pe cei Morti!"

În aceasta clipă fratilor,Îl văd pe IISUS HRISTOS rastignit pe Cruce intre cei doi tâlhari, pe adevaratul Munte Golgota,pe adevaratul Munte al Căpăţânii.
I se spunea Muntele Căpăţânii,deoarece, acest Munte,chiar avea la varf forma plata a unei căpaţâni ca de varză,si pentru că ,aici aveau loc toate executiile in vazul tuturor.
Cu adevarat fratilor, ceea ce vedeam era un varf de munte inverzit la poale, si numai stanca la varful plat,vârf pe care era ratsignit IISUS si cei doi talhari.
Cu adevărat fratilor,IISUS nu a venit în LUME ca sa judece Mortii ! IISUS a venit in Lume ca sa judece viii,iar mortii îi va judeca Sus in Cerul Său.
Sa ne rugam si noi fratilor, precum talharul de pe Cruce,care a grait asa catre IISUS:
                     Pomeneste-ma, Doamne, cand vei veni intru Imparatia Ta. Si Iisus i-a zis: Adevarat graiesc tie, astazi vei fi cu Mine in rai" (Luca 23, 39-43).
Si Iisus i-a zis: Adevarat graiesc tie, astazi vei fi cu Mine in rai" (Luca 23, 39-43).
             "Si erau dusi si altii, doi facatori de rele, ca sa-i omoare impreuna cu El. (...) Iar unul dintre facatorii de rele rastigniti, il hulea zicand: Nu esti Tu Hristosul? Mantuieste-Te pe Tine insuti si pe noi. Si celalalt, raspunzand, il certa, zicand: Nu te temi tu de Dumnezeu, ca esti in aceeasi osanda? Si noi pe drept, caci noi primim cele cuvenite dupa faptele noastre; Acesta insa n-a facut nici un rau. Si zicea lui Iisus: Pomeneste-ma, Doamne, cand vei veni intru Imparatia Ta. Si Iisus i-a zis: Adevarat graiesc tie, astazi vei fi cu Mine in rai" (Luca 23, 39-43).
Asa sa strigam si noi fratilor,precum talharul de pe Cruce,pentru ca si noi sa ne invrednicim ca sa ajungem in RAI alături si impreuna cu IISUS HRISTOS.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Măicuta Domnului,Amin!
                                         Cu dragoste,Maria.

24 de comentarii:

  1. Mai era un mesaj cu muntele Capatinii de linga Brezoi unde a ars virful muntelui.
    Tot pe acolo linga Olanesti vrea Becali sa intemeieze mai sus la Comana la vreo 4 km o manastire un Athos Romanesc spunea Becali-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E același mesaj Crăciune, nu te-ai prins?!

      Ștergere
    2. Si al meu comentariu e acelasi dar nu stiu toti-craciun.

      Ștergere
  2. Rectific Comanca la vreo 7 km mai sus de Olanesti, se spune ca e o zona foarte frumoasa montana in muntii Capatinii -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Masuri Contraproductive pompieristice

    Ciolacu Malacul a pus un popa Bode de la Oradea la finante pregatit sa
    Ingroape Economia
    in loc sa reduca gaura Bugetara prin cresterea economiei el creste taxarea micilor firme care multe vor intra in faliment inchizind afacerea ca oricum Romania este cu cel mai mic numar de Intreprinzatori din Uniunea Europeana
    ea i-i alunga si pe astia din tara ca pe cei 8 milioane de tineri romani locul I in lume pe timp de pace, incit se nasc mai multi copii romani in afara decit in tara Esuatulu Iohannis care se prabudeste cu cel mai mare procent de bugetari de unul la 3 in sectorul privat produciv care au salarii cu mult mai mici ca bugetari care cresc Birocratia si Birurile pe spatele productivilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Razboi de uzura
    Ucrainieni au lovit a doua nava militara ca marime cu 500 militari rusi adusa in marea Neagra din oceanul Inghetat si avariata acum cu drone maritime la Novosibirsk la distanta mare cu 400 kg explozibil au scos-o din functiune-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Trump intra in Istorie
    Cu al treilea cap de acuzate in 6 luni ieri pozat si amprentat ca un borfas risca condamnare de peste 500 ani de inchisoare

    Astia nu se joaca cu legile si Constitutia precum Casta Evreiasca a lui Iohannis care au pus stapinire si Gituie Romania de 34 de ani si o pregatesc si de desfintare economica si Razboi prin reducerea productiei, alungarea romanilor si importuri de armament ultimele anuntate obuze si obuziere de 2 miliarde de Dolari
    In timp ce chiar si cei mai mari producatorii se gindesc la reducerea investitiilor si implicit a productiei si veniturilor statului care i-si Taie singur Craca de sub picioare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Neperformanta statului Castei Evreiesti al Romaniei
    Cu 120 miliarde fond de salarii anul trecut pentru bugetari fata de 38 miliarde acum zece ani , deci mai mult de patru ori
    La care se adauga pensiile speciale de zeci de ori mai mare ca cei din productie cu ,vechime de munca dubla ca specialii, iesiti la pensie in jurul virstei de 50 de ani cu vechime la jumatate si unii fara contributie la sistemul de pensii dar care iau pensii babane unii timp de o jumatate de secol pentru cel mai prost condus si saracit de ei stat din Europa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne Ajuta la toată lumea
    AMIN

    RăspundețiȘtergere
  8. Romania sat fara ciini

    Dupa taierea la fier vechi a fabricilor ultimul jaf National

    Calea ferata proprietatea publica a statului taiata si astupata cu balastru fara nici o forma legala ca la Dornesti unde a pus balastru peste linia ferata la granita cu Ucraina si in zona de razboi si Siguranta Nationala fara nici o aprobare juridica legala de catre un fost sot de judecatoare la Judecatoria Suceava-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O DOAMNE NU AM CUVINTE,CE NAȚIE AM AJUNS...OFFFF

      Ștergere
  9. Navalnii opozantul inchis al lui Putin a primit o condamnare de 19 ani inchisoare la simulacrul de proces si mai asteapta un proces -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Noi atacuri cu drone rusesti la Ismail port dunarean ucranian fost al Romaniei inainte de Tratatul Hitler —Stalin-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Romania s-a scumpit

    7 lei litrul de benzina si toate cele
    Estimez o inflatie de 20 procente la sfirsitul anului .
    Asa ca cei cu o bruma de economii in lei fie si din pensie pentru vreo boala , operatie sau Doamne fereste de o inmormintare ar fi bine sa-i schimbe in Euro unde inflatia e doar de jumatate
    Si asta acum pina cind BNR mai poate tine cursul asta constant ca dupa cum merg lucrurile nu poate continua mult mai ales cu Razboiul care mai bate la use sau cum era un mesaj- se uita pe gaura cheii- si mai e si seceta si alegerile dupa care nu se stie ce soc va mai fi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Oricum daca faceti schimbul in Euro cursul e intotdeauna mai bun la casele de schimb decit la banci si in plus la o suma mai substantiala se mai si negociaza cu operatorul casei de schimb direct cea ce la banca e si mai greu
    Acum se poate obtine un Euro la negociere de 4,91 lei si peste un an si jumatate o sa aveti ceva surprize dupa alegeri sau doamne fereste dupa o Revolutie sau Razboi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pensiile speciale ale Castei Evreiesti date de Romania sint anual in valoare de 2,4 miliarde de Euro cam tot atit cit salariile anuale ale celor 1,27 milioane de bugetari din tara

    La care se mai adauga Tradarea si Praduirea de ei a Romaniei echivalenta cu pagubele tuturor ocupantilor din toata Istoria de la Decebal pina la epoca Evreiasca actuala la care se adauga asasinarea de ei a peste un milion de romini si alungarea mai mult de jumatate din populatia Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ciolacu cu aprobarea CNAS au dat acordul unei companii chinezesti sa contribuie la dezvoltarea retelei 5G din Romania in ciuda subordonarii in fata guvernului comunist chinez-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Tanasescu eliberat din functia de Teodosie de la Arhiescopie despre care spunea pe integistrari ca asculta de o Clarvazatoare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. alti vazatori in DUH au spus ca IISUS DOMNUL cand va cobora in Romania va fi in 3 puncte-CEAHLAU , BUCEGI SAU PARANG-triunghiul mistic= OCHIUL LUI DUMNEZEU=UN TRIUNGHI -sunt taine pe care omul le banuieste- sigur nu e nimic

    RăspundețiȘtergere
  17. Poezii în Rugăciune

    Tată, ce poate face un Om cu un singur Cuvânt?

    M-am născut în această țară, lume și pe acest pământ
    oo, Preasfinte Doamne, Tată, ce avem aici și acuma de făcut?
    ce-mi spui Doamne, Tată, să nu mai urăsc atât?
    că am cuvinte ucigătoare de pot săpa chiar și-un mormânt.

    Atât de rău sunt înnegrit, răul de tot m-a cucerit
    Mama Pământ de tot am înrobit
    sclavia, pe acest pământ la cotropit
    și fapta, gândul, cuvântul meu aproape totu-a nimicit?
    să scot din mine tot ce-i rău, afară
    să-ncep să cânt cu glas sau la pian, chiar și vioară.

    Ce aud eu Doamne oare că am mai înfăptuit
    violuri, crime, ciume în laborator am ticluit
    cuvântul meu atâta lume-a sucombat
    de sunt acum atât de căutat?
    și sunt numit adesea criminal încornorat.

    Am otrăvit câmpia, ogoare am distrus
    cu avioane-ntruna cerul a fost brăzdat
    și pământul, pomul, omul de chimicale a fost îngreunat?
    apa și viața am contaminat.

    Pe lilieci, șobolani și șerpi i-am disperat
    pe rechini de aripioare i-am mutilat
    balena, cea care ne ajută s-avem aer, am crucificat
    lumea am împuținat, prin genocid legalizat care-i și în piatră încrustat
    oare ce a mai rămas Doamne de decimat?

    Ce las în urma mea spui Doamne
    multă preacurvie, copilul maltratat
    ciorba din oală cu un cartof și apă ei și-au preparat
    că am furat eu tot, nimica n-am lăsat
    avortul am legiferat, crima-i lege în vârf de stat
    adrenocrom am ingerat, până și oameni am mâncat
    ce o mai fi de digerat?

    Preasfinte Tată, oare atât de mult să mă iubesc
    încât pe toată lumea să zdrobesc
    s-arunc din avioane ciumă, să fie lor aceasta mumă?
    pe unde am umblat, gândit, cutreierat, pământul tot în urma-mi s-a uscat.

    Oo, mai ai să-mi spui Doamne?
    atât de multe în viața aceasta am realizat?
    furt, minciună, atomul l-am împrăștiat?
    cruzime, lașitate, comoditate, genocid, pe toate le-am experimentat.

    Și mai am Doamne?
    chiar nu Te-ai săturat
    să-mi spui întruna Tată, ce am realizat?
    da, a fost scris și spus de mult de Tine Tată și de mesagerii Tăi
    că ceea ce realizez și sunt pe acest pământ, știut este de mult.

    Ore câte Doamne or mai fi de spus?
    am înțeles, ni-le spui pe toate când ne-ntîlnim
    aici acum, jos, sau acolo, sus.

    Ce ne spui Preasfinte Doamne că s-a întâmplat
    acolo, sus, pe Dealul Căpățânii când fără milă Inima Ți-am sfâșiat
    când Preasfântul Sânge și Preasfânta-Ți Apă din Tine-au revărsat
    când pe Cruce noi Te-am ridicat
    Preasfinte Doamne, pentru toate ale noastre păcate noi toți fost-am iertați.

    Ce este de făcut Preasfinte Tată?
    să îmi deschid eu gura, cusută de cândva
    să îmi destup urechea, ceruită fost-a ea
    să îmi deschid eu ochii, legați fosta-u cândva
    să folosesc iubirea, de viață dătătoare
    să dezgrop dăruirea mult înălțătoare, a tot construitoare? DA
    trăiește, fi Viu, primește și lumea înfrumusețează bucurând-o
    Iubește Creația, crează Iubire, servește Creației, Umil dăruiește construind.

    RăspundețiȘtergere
  18. Poezii în Rugăciune

    Ceresc Tată

    Ai milă de noi încă o dată
    Căci, noi de Tine am uitat
    Când pe dealul Căpățânii
    Sus, pe Cruce Te-am urcat.

    Pe Hristos bătut în cuie
    plin de Sânge și Încoronat
    Cu asa-I Coroană înfiptă pe Cap
    Noi pe Tine Doamne Tată
    Te-am crucificat.

    Tu, ai venit din Înălțimi
    Cu multă Milă și cu Umilință
    Căci ai Tăi copii, au uitat
    de Iubire, Servire și Credință.

    Dragostea, Lumina multora a apus
    Focul din piepturi aproape este stins
    Durerea Ta, o Doamne
    la noi nu e simțiță
    Coboarăte din nou
    să Te credem, Ființă.

    De câte ori nu ne-Ai vorbit
    susur de apă, multe minuni
    prin grai de păsăre, Pace, Iubire și suspin
    Ai încercat continuu să nu fim amorțiți
    dar minciuna, răul, noi tare-am mai iubit
    Toată zarea sa încețoșat
    Întunericul mintea, inima și sufletul ne-a acaparat.

    Ai milă de noi încă o dată
    Și apari din nou la răsărit
    Să nu uităm iar Tată de Tine
    Să nu Te vezi iar părăsit.

    Ajută-ne din nou să iubim cu adevărat
    Așa cum și Iisus Hristos a trăit și-a predicat
    Cu Universul ca frați și surori să viețuim
    și Iubirea din inimă so trăim
    servind tuturor plini de viață să fim
    a Ta Credință cu inima să o trăim
    și pe Tine Tată, Hristos, Duhul Sfânt
    Să Te Slăvim, acum și-ntotdeauna,
    un Da și-un Amin să-Ți fim.

    RăspundețiȘtergere

  19. Rugăciuni în Poezie și Cântec


    De când Doamne m-ai Creat

    De când Maica m-a născut, Tu Dumnezeule Tată, m-ai crescut
    Fără să știu m-ai legănat și Lumină-n trupu-mi ai Suflat
    Fără să știu Tu m-ai hrănit și cu Iubirea-Ți Doamne, m-ai învăluit
    M-ai legănat și m-ai hrănit și cu Pacea-Ți Tată m-ai păzit.

    Ajută-mă Doamne să înțeleg, această viață, Tată, cum s-o petrec
    În Cuvântul Tău să trăiesc și tot în Cuvânt, Tată, să Îți cresc
    Ajută-mă Tată, să Îți fiu Cuvântul, Doamne, Cuvânt Viu
    Și în Unire să trăiesc, prin frați și surori, Tată, să-Ți servesc.

    De Cuvântul Tău, Tată, aproape am uitat
    Pe Hristos, Tată, cu ura L-am dezbrăcat
    Stă afară singur, trist și-nfrigurat
    Căci din inimă afară aproape toți L-am dat
    Bătut în Cuie sus pe Cruce noi L-am urcat
    Și cu dispreț și scuipat L-am tratat
    Răstignit, blasfemiat și biciuit, noi copiii Tăi, Tată, L-am răsplătit
    Umilit și însângerat, noi pe Tine, Tată, prin Hristos Te-am lepădat.

    Ajută-mi Preasfinte din nou, să scap de întărirea egoului meu
    Căci inima Doamne nu îmi este ușoară deloc, din cauza hainei lumii ce este grea de tot
    Ajută-mă Doamne să-Ți fiu ușor, să mă ridic din al lumii potop.

    RăspundețiȘtergere
  20. Când mă gândesc cât de mult a suferit Mântuitorul Sufletelor Noastre.
    Noi daca pățim un mic neajuns sărim că arși Doamne Iarta-ne și ne miluiește doamne 🙏🙏
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa ne de-a sănătate,răbdare credință și dragoste de Dumnezeu și Maicuta Domnului 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere