sâmbătă, 5 august 2023

IISUS HRISTOS,MANTUITORUL NOSTRU BLAND SI IUBIT,PREZENT LA CINA CEA DE TAINA !

 



                         Dragii mei,

In aceasta noapte,in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,imi apare in fata ochilor mei, un pic mai sus de locul in care ma aflam eu,o Masa dreptunghiulara in jurul careia erau asezate mai multe persoane,mai multi Sfinti.In mijlocul lor, statea Insusi blandul Iisus Hristos,Mantuitorul lumii intregi.
Bunul Iisus are in Mainile Sale o paine,o paine ca o lipie,pe care o rupe in doua.Apoi, din fiecare bucata,rupe si imparte celor 12 Apostoli cate o bucata mare,incat sa te saturi din ea.


Dar painea din Mainile Lui Iisus Hristos nu se termina ,nu se împuțina niciodata.
Dupa ce Mantuitorul a impartit painea celor 12 Apostoli ai Săi,vad cum pune pe Masa dreptunghiulara ,in mijlocul ei,cele doua jumatati ale painii rupte in doua,ca la inceput.Erau perfect intregi,desi,saturase pe cei 12 Apostoli ai Săi atunci cand a impartit-o.
Painea era intreaga,doar ca era rupta in doua.
Dragii mei, tot ce la om este cu neputinta,la Dumnezeu sunt toate cu putinta.Sa nu va indoiti de acest lucru, niciodata!
                                    Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:


  1. Mesaj (citat) de la Domnul Nostru Iisus Hristos.
    De Luz de Maria. 29 Iulie 2023

    Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă:
    o nouă boală apare pentru piele și sistemul respirator; este foarte agresivă și invazivă și se transmite într-un timp scurt. PENTRU A COMBATE ACEASTĂ BOALĂ, luați MĂRUL DE PIN (SAU "PIÑA", ÎN FUNCȚIE DE CUM ESTE CUNOSCUT ÎN LOCUL ÎN CARE TRĂIȚI*) Adăugați trei felii de fructe și o frunză din aceeași plantă în apă clocotită și beți câte un litru din acest decoct, puțin câte puțin, în timpul zilei, timp de câteva zile. Planta numită GORDOLOBO vă va ajuta și ea. (Gordolobo sau Pseudognaphalium obtusifolium (fostă Gnaphalium obtusifolium) este cunoscută sub mai multe denumiri, cum ar fi: Dulce veșnicie, Tutun de iepure, Tămâioasă, Cudra, Balsamul de câmp vechi, Balsamul alb dulce, Podoaba indiană, Viața omului, Iarba sărăciei, Găinușă și Coroana bufniței. Denumirea standard pentru P. obtusifolium poate crea confuzie pentru majoritatea localnicilor. În Mexic, localnicii se referă la Verbascum thapsus sub numele de "Gordolobo", care este numit "Mullein" în Statele Unite. În contextul prezentei lucrări, ne vom referi la P. obtusifolium ca Gordolobo.)



    Uleiul Sfântului Arhanghel Mihail
    Mușcata, al cărui nume științific este Geranium, familia Geraniaceae, este o plantă medicinală pe care Cerul a recomandat-o pentru că are proprietăți ce favorizează tratamentul de boli de piele și antibiotice. Se aplică pe locurile afectate cu moderație. Se poate folosi o dată pe zi, și de mai multe ori, după caz, fără a depăși, pentru a nu irita pielea.

    ulei bază: ulei de cocos – peste care se adaugă
    ulei esențial de mușcată (geranium - în comerț se găsește și sub denumirea aceasta; n.trad.) și ulei esențial de lavandă.

    Instrucțiuni: la jumătate litru de ulei de cocos se adaugă 5 centimetri cubi de ulei esențial de geranium și 5 centimetri cubi de ulei esențial de lavandă.

    * pentru această măsură vă puteți ajuta de o seringă de calibru mic; n.trad.

    Se amestecă și se depozitează în sticluțe mici, de preferat de culoare închisă (maro, albastru, negru, etc). Dacă nu găsiți sticluțe de culoare închisă, se poate depozita în sticluțe transparente, într-un loc aerisit, unde nu este lumină directă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Unii au fost actori în filmul/plandemoniea Covid, dar, datorită lor, unora din media, unor așaziși medici și nu numai, satana a reușit să injecteze sărmanul om cu veninul său (a transmis Dumnezeu prin văzători), astfel au murit peste un miliard de oameni. Pentru a distruge cât mai multe suflete satana și-a folosit ochiul = banul.

    THE COVID ACTORS PREPARE FOR ACTION
    (actorii covid pregătiți pentru acțiune/filmare)
    https://www.bitchute.com/video/rRjiN2DgZAjD/

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunate sunt lucrurile Tale Doamne 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere