sâmbătă, 2 iulie 2022

SFANTA TREIME ! AM VAZUT SFANTA TREIME SI INGERII TRONULUI IMPARATESC !


      Sfanta Treime poate fi vazuta de credinciosi,de oameni obisnuiti alesi de Dumnezeu !  
DUMNEZEU poate fi vazut de oameni simpli,de oameni carora DUMNEZEU voieste sa se lase vazut!                          
                                                  Imagini pentru sfanta treime imagini

                                                                 Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă, în timp ce mai stăteam în pat şi admiram cu ochii închişi Cerul de noapte albastra, printre multe Taine si straluciri ascunse ochiului firesc , văd dragilor ceva cu totul minunat !
Cerul de noapte se desparte în două, precum am trage o cortină pe o scena imensă, iar în mijlocul lui, rămâne un alt CER!
Rămâne Cerul în care stă DUMNEZEU  pe TRONUL  SĂU !
Dar în Faţa Tronului Dumnezeirii, al Prea Sfintei Treimi, stau fratilor, stau Doi Îngeri !
Acesti Doi Îngeri aveau Vesminte aurii, ca din Soare rupte si erau orbitor de stralucitoare.
Îngerul din stânga, cum priveam eu,era Sfântul Arhanghel Mihail,Îngerul Dreptăţii ,  care avea în mâna Sa dreaptă O Sabie de foc din care flacarile ieşeau încontinuu.
Arhanghelul  MIHAIL arăta ca în această Sfântă Iconiţă ,doar că ,avea Vesminte aurii,orbitor de stralucitoare.
  
                              ..

Lângă Arhanghelul Mihail, stă tot în picioare  Sfântul Arhanghel GAVRIIL, Îngerul DARULUI !
Adică ,ÎNGERUL care a vestit PREA  SFINTEI  FECIOARE  MARIA  că va naste pe FIUL  LUI  DUMNEZEU. 
Îngerul Gavriil arăta ca în această Sfanta Iconita de mai jos, era plin de stralucire orbitoare şi ţinea în Mâna Sa stângă un Crin alb ,orbitor de stralucitor.


                                 Imagini pentru ingerul gavriil

Puţin mai la distanţă ,în spatele ÎNGERILOR TRONULUI  DUMNEZEIESC , stralucea mai orbitor PREA  SFÂNTA  TREIME.
                         Imagini pentru sfanta treime imagini
De această dată, PREA  SFÂNTA  TREIME avea în spate un Triunghi din Lumină albă ,orbitor de stralucitoare, TRIUNGHI care era format din raze albe ,la fel de orbitor de stralucitoare,raze ce coborau din ciocul Porumbelului alb, adică , de la Duhul Sfânt care sufla încontinuu în jos, spre  Dumnezeu  Tatăl care avea Chipul unui Om batran cu barba alba si lunga ,si spre Dumnezeu Fiul,spre IISUS HRISTOS care arata exact asa cum Il cunoastem cu totii.
Asa:


În stânga,în Triunghiul  alb, statea ca şi pe un Tron înalt, scumpul nostru Mântuitor, Domnul Iisus Hristos,îmbrăcat cu Vesminte rosii-grena,acoperite parţial cu un alt vesmânt albastru violet. 
În dreapta, respectiv în stânga Mântuitorului ,puţin mai la distanţă, îmbrăcat cu acelasi Vesminte, stătea DUMNEZEU  Tatăl Cel Ceresc .
DUMNEZEU  TATĂL privea cu Iubire de Tată spre Fiul Său mult prea iubit, spre IISUS  HRISTOS, si chiar era aplecat spre FIUL SĂU şi întors cu faţa spre El,ca la un Mare Sfat.

Aceasta este TREIMEA cea adevarata ,si nicidecum cei trei tineri de la stejarul Mamvri!
                       Imagini pentru sfanta treime imagini

La picioarele Prea Sfintei Treimi era un Nor de Lumină albă ,orbitor de stralucitoare,în care se veseleau Heruvimii şi Serafimii.
Dragii mei, să avem toată Nădejdea noastra în Bunul Dumnezeu si-n Maica Domnului.
 Sa nu ne îndoim nici măcar în mintea noastra, că Rugaciunea noastra nu ar fi auzită acolo Sus.
Dumnezeu cunoaste dinainte gândul nostru.
Noi nici nu apucam sa gandim ceva, că DUMNEZEU stie dinainte ce vrem sa facem. 
Trebuie să fim pe deplin convinşi de faptul că, atunci când ne lăsăm cu totul în Voia Lui Dumnezeu, atunci când avem necazuri si suferim , DUMNEZEU chiar ne ajuta.
 Este îndeajuns, numai să-L chemăm în ajutorul nostru iar EL grabnic va raspunde chemarii noastre, grabnic ne va ajuta.
Trebuie să-I multumim de fiecare dată si pentru cele bune si pentru cele mai puţin bune, din viaţa noastra.
Pe toate sa le primim cu dragoste si sa spunem :
Doamne, Îţi mulţumesc din toata inima, Te rog, arată-mi Calea pe care Tu ai pregatit-o mie păcătosului, şi aşa voi face, precum Îti este Voia Ta !
Si cand suntem fericiti si avem de toate, nu trebuie sa uitam de DUMNEZEU! 
Nimic nu este al nostru pe acest Pământ! Toate ne sunt date spre administrare si ne va cere socoteala Bunul Dumnezeu, pentru felul cum am administrat DARUL SĂU pe care ni l-a dat fiecăruia dintre noi.
DUMNEZEU ne dă, dar lasa la bunatatea inimii noastre, ca sa ajutam si pe cel care nu are, pe cel care este si mai necajit decat noi.
Daca o vom face, vom primi rasplata bună,adica, însutit! Daca nu o vom face din motive de egoism, mîndrie sau zgârcenie, vom primi Rasplata vesnica, Osândă cea vesnica pentru păcatele noastre, pentru ceea ce am fi putut face si nu am facut.
Fratilor, să credem cu adevărat că numai la El ne este toată Nădejdea si Speranţa.
Numai la BUNUL  DUMNEZEU si la MĂICUŢA  DOMNULUI este  toata Nădejdea noastra ,şi se cuvine ca să aducem toata Cinstea, Slava si Închinarea, acum si pururea şi-n vecii vecilor ,AMIN !


                                                  Imagini pentru maica domnului

                                                              Cu dragoste, Maria.

P.S.
Iată dragilor, care sunt cele 9  CETE  de ÎNGERI :


CELE  9  CETE  DE  ÎNGERI !






Descriere


inger_pazitorChiar daca putem vorbi direct cu Dumnezeu prin rugaciune, El ajunge la noi printr-o varietate de ingeri, care au fiecare atributii distincte. Exista noua tipuri de ingeri in trei grupe majore, cunoscute sub numele de ceruri. Indiferent de locul lor din ierarhie, ingerii sunt ca si noi, indivizi.

Spre deosebire de noi, pentru ca sunt in masura sa vada dincolo de o cronologie muritoare, ei sunt extrem de rabdatori si iertatori. Sunt la curent cu obiectivele vietii noastre personale si sunt desemnati sa ne ajute, dar niciodata nu vor interveni peste liberul-arbitru. Entitatile primului cer emana in univers vibratii sau valuri de dragoste devotata.

1. Serafimii

Sunt ingerii care sunt cel mai aproape de Dumnezeu. Ii inconjara tronul si emit o lumina intensa fierbinte, reprezentand dragostea Lui. Serafimii sunt considerati „serpi de foc", si nici macar celelalte fiinte divine nu se pot uita la ei. Exista doar patru serafimi si fiecare are patru fete si sase aripi. Cand vin pe Pamant, renunta la aspectul lor de sarpe, preferand o intruchipare umana inalta si subtire.

2. Heruvimii

Acesti ingeri sunt detinatorii evidentei ceresti si ai cunoasterii lui Dumnezeu. Sunt trimisi pe Pamant cu sarcini mari, cum ar fi expulzarea oamenilor din Gradina Edenului. Arta antica descrie heruvimii ca avand un aspect de sfinx, cu aripi si cu chipuri umane, si nu copii dolofani cu aripi, cum apar acum pe felicitari si carti postale. Ophaniel, Rikbiel si Zophiel sunt heruvimi, asa cum a fost Satana inainte de cadere.

3. Tronurile

Infatisarea Tronurilor e poate cea mai bizara din primul grup. Se spune ca arata ca niste roti mari stralucitoare, acoperite cu multi ochi. Ii servesc lui Dumnezeu drept car si Ii distribuie judecata, in scopul de a-I indeplini dorintele pentru noi. Ingerii din al doilea cer pot exista intr-o stare de tranzitie intre lumea celesta si cea umana. Tronurile sunt considerate guvernatori ceresti , care incearca sa gaseasca un echilibru intre materia si spirit, intre bine si rau.

4. Domniile

Ganditi-va la Domniica la managementul de mijloc. Ei primesc ordine de la Serafimi si Heruvimi, apoi impart atributiile ingerilor-lucratori . Scopul lor principal este de a se asigura ca Universul isi pastreaza ordinea prin trimiterea puterii pe Pamant, pe care o primesc sefii de guvern si alte autoritati. Zadkiel este seful acestui ordin.

5. Virtutile

Avand forma unor scantei de lumina, Virtutile sunt responsabile cu mentinerea lumii naturale si ii inspira pe oameni in domenii cum ar fi stiinta. Primesc ordine de la ingerii de mai sus si le transforma in miracole pentru cei care merita. Cand ni se arata in forma lor pamanteasca, ele sunt muzicieni, artisti, vindecatori, dar si oameni de stiinta care lucreaza cu puterea dragostei si a fizicii. Cei doi ingeri care s-au aratat la inaltarea lui Iisus se crede ca au fost Virtuti.

6. Stapanii

In forma lor cereasca, Stapanii apar ca fumuri viu colorate, dar neclare. Stapanii sunt agenti de frontiera intre Cer si Pamant. Ei sunt ingerii nasterii si ai mortii. Unii cred ca ei se afla si in fruntea demonilor care doresc sa distruga lumea, in timp ce altii, mai ales Sf. Paul, credeau ca Stapanii in sine erau cei rai. In orice caz, ei sunt un grup de experti care servesc drept consilieri in materie de religie, teologie si de ideologie.

7. Intaietorii

Aceste fiinte angelice au forma unor raze de lumina. Intaietorii supravegheaza totul. Ei ghideaza intreaga lume - natiuni, orase si alte localitati. Mai mult, sunt responsabili cu religia si politica. Ca si cum n-ar avea destule sarcini, sunt de asemena responsabili cu gestionarea actelor ingerilor din subordinea lor.

8. Arhanghelii

Acestia, impreuna cu ingerii, sunt protectorii oamenilor si ai tuturor lucrurilor fizice. Dar nu-i chemati sa va ajute personal; Arhangheli raspund cel mai bine cand vine vorba de treburi care implica intreaga omenire. Ei sunt primul ordin de ingeri care apar numai in forma umana. Ca atare, functioneaza  printre noi sub forma de exploratori, filozofi si lideri ai drepturilor omului. Acest ordin este cel mai cunoscut datorita mentionarii in Biblie al numelor Mihai, Gabriel, si Rafael.

9. Ingerii

Ingerii sunt adevaratii intermediari intre Dumnezeu si oameni. Ingerii nu vegheaza peste natiuni; ei au grija de gospodarii si de oamenii care cred in Dumnezeu si ii apara de demoni. Ei hranesc, consiliaza si vindeca. Fiecare are un inger al lui, cunoscut ca „ingerul pazitor", si este alaturi de noi zi de zi.

25 de comentarii:

  1. Romania prin inchiderea productiei de carbune poate intra in Epoca penelor de curent dupa inchiderea centralei de la Mintia de curent electric fara a pune altceva in loc si a relocarii in tari straine si a brumei de economie pe care o mai avem-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Slavă Ție Doamne Slavă Ție
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Iisus dezvăluie adevărul despre aparițiile misterioase OZN urile

    https://youtu.be/xYWDAzRD11E

    RăspundețiȘtergere
  4. https://wordpress.com/start/ro?ref=marketing_bar

    RăspundețiȘtergere
  5. https://nouarevelatie.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Potop de rachete in Ucraina pana vine pacea.!?Urmează si mai multe scumpiri si o secetă cumplită nu numai in țara noastră

      Ștergere
    2. Sa ne rugam cu totii Sf. Prooroc Ilie care aduce ploaia mult biencuvantata si binefacatoare, dar si intregii Divinitati!

      Ștergere
  6. Surioara Marioara,iarasi m_ai bucurat,mult,muuuult de tot.Despre inalnirea cu cei doi ingeri de la stejar,aceia au purces mai departe sa pedepseasca cetatile Sodoma si Gomora.Acuma,Sodoma si Gomora au gasit o fisura sa_si faca loc la noi in tara.Sa ramanem in credinta mosilor nostri,asa inapoiati cum erau.Bunicul Ioan o avut patru clase,da ne_o invatat OMENIA SI CURAJUL SI CREDINTA SI DRAGOSTEA CRESTINEASCA.

    RăspundețiȘtergere
  7. Miron Cosma spune acum pe Tv ca mina de Aur Rodina adoua ca Productie din Europa vinduta canadieilor pe 12 milioane iar Udrea a dat 2o procente din Hidroelectrica pentru foloase personale iar 60 la suta din aurul romanesc e folosit de Anglia pentru a-si garanta imprumuturile fara ca aceasta sa mai fie in Ue iar romanii mor efectiv de foame-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rectific mina Rovina din judetul Hunedoara . El spune vinduta cu doar 22 milioane canadienilor iar de fata saracului Basescu ca ar fi cumparat o casa de
      Un milion de Euro la Paris-craciun.

      Ștergere
  8. T0t Cosma il intreabape iohannis daca e adevarat ca in Romania sint doua laboratoare biologice americane in timp ce Ungaria a luat masuri dure anti covid datorita procentului marit de bolnavi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Adrian Enache care in 2015 participa la concursuri sportive la Moscova spunea ca Putin dupa ce dadea mina cu cineva se spala pe miini cu spirt .
    Ieri protest in Uzbechistan contra intentiei Rusiei de a o absorbi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și ce e rău în asta, f. Bine ca se dezinfecția.

      Ștergere
  10. Cristofor Cavoli noul sef Nato din Europa el vorbeste si limba rusa -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Comora Iohannis a scos la pensie dubla ca salarul la 45 de ani pe procurorul care facuse dosar pentru plagiatul lui Ciuca-Maciuca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da de pensiea lu Ciuca da 250000 da lei,ce mai spui ,nea Petre?Muritor da foame,saracu dreaku.😆

      Ștergere
  12. Dna Maria, poate cineva se sesizeaza in Bucuresti deoarece in 90 ℅ dintre autobuze, trolee si tramvaie nu este aer conditionat. Asta in conditiile de coduri, de canicula de atatea zile, in autobuze fiind 50 grade. Sunt si rare, deci f aglomerate. Este ceva incredibil la ce suntem supusi. Demiteti vinovatii.

    RăspundețiȘtergere
  13. Olguta Vasilescu primarul Craiovei dupa inundatia de ieri din Craiova-Am intrat in epoca tropicala cu ploaia de 60 litri pe metru patrat, la noi cresc banana nordului,curmale etc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Concluzia lui Paunascu patron la B1, Rusia cumpara Romania cu ce a furst tot din Romania inclusiv silozurile de cereale din portul Constanta si griul tranzitat sl Ucrainei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. foarte curios d-na Maria ca cei care scriu mesaje-rar se leaga de mesajul d-stra-adevarul ca e greu sa accepti ca altul vede ce vedeti d-stra-si zice scriptura- fericiti cei ce nu vad si cred

    RăspundețiȘtergere
  16. Uite ceva din experienta proprie.
    In mesajul doamnei Maria de la 4 februarie 2021 Pace vrem Pace pe pamint, era o discutie foarte exact redata intre mine si sotie acasa singuri in sufragerie.
    Si foarte precis pot sa spun ca discutia a fost pe la ora 18 si in timpul asta am simtit in creier o mica vibratie ca cea a unui transformator pus in priza care cum se stie are o vibratie datorate tolelor pe care e bobina
    Dar mesajul datat de doamna Maria era primit cu 12 ore inainte in dimineata aceleiasi zile, cea ce vine sa cofirme ceva din cele spuse de dinsa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Mai adaug ca scum mai bine de 25 de ani inainte am avut aceiasi vibratie in creier la care primeam cite un vers de poezie religioasa pe carele-am notat dezordonat intr-un caiet cind tot asa erau cu sotia care credea ca sint nebun si chiar a mers la un dictor si a luat niste pastile pe care nu le-am luat .
    Eu eram sceptic dar un spirit mai rebel revolutionar atunci facusem niste exercitii indiene cu Mantre si chiar am reusit citeva iesiri in afara corpului dar intr-o dimineata desi m-am trezit citeva secunde nu ma puteam misca si speriindu-ma tare am renuntat sa mai incerc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Senior si nelinistit.😆

      Ștergere
    2. Nu este bine sa se faca decorporalizari nici chiar de catre un specialist. Exista riscul sa nu se mai intoarca de Dincolo, sa ii placa mult ce vede acolo si sa ramana "agatat" intr-o alta lume.

      Ștergere
  18. daca experimentam decorporalizare fara sa avem acordul DUHULUI SFANT poate fi greu -adevaratii sfinti nu aveau nevoie de iesire din corp ieseau pt ca asa erau nascuti -a se vedea pr ARSENIE BOCA, PR NIL DOROBANTU ETC

    RăspundețiȘtergere