vineri, 22 iulie 2022

PACEA LUMII VA FI NUMAI PE JUMATATE !

                                       

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

22 Iulie 2022, ora 3,21 !

Dragii mei, 

.
In aceasta dimineata in zori, m-a trezit un glas care graia asa:
"Pacea?
Noi nu o mai avem decat, pe jumatate.
Noi avem pacea, doar pe jumatate.
Sa citim vecinatatea fluidă,c-apoi ,cineva sa ne zguduiasca puțin!"
Dupa care, glasul dispare.
Asadar dragii mei, pana la Venirea Cea de-a Doua a Mantuitorului nostru Iisus Hristos  in Noul Sau Ierusalim ,numit Romania Adevarului Duhului Sfant,in lumea intreaga nu va mai exista Pace adevarata.\
Razboaiele se extind, seceta pune stapanire pe globul pamantesc,in acelasi timp inundatii,furtuni, uragane prin anumite tari si locuri, crime, droguri,violenta de orice fel,etc,etc.
Vedem ca spre finalul Mesajului divin, se spune ca la final vom fi zguduiti putin de cineva anume.
Cine este si ce va fi cu adevarat,eu nu stiu sa va spun.Nu inca,deoarece,nu mi s-a descoperit.
Dar,sa ramanem tari in Credinta fratilor, sa fim milostivi si iertatori, si sa ne punem toata Credinta, toata nadejdea si iubirea,in Mainile Lui Dumnezeu si ale Maicii Domnului,si astfel, vom fi ocrotiti de tot ce este rau si ne-ar aduce suferinta.
Cu dragoste,Maria.

8 comentarii:

  1. Omenirea in plin razboi poste fi zguduita de extraterestrii pentru a evita distrugerea Pamintului mai important decit omul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acord de Razboi si Pace la Istambul intre Rusi si ucrainieni pentru a permite exportul cerealelor prin marea Neagra-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa o pomenim,dragiilor,pe Sfantuta Maria Magdalena.Asa avea o dragoste de oameni,incat a eliberat pe toti sclavii ei si ramanand saraca,oferea servicii deosebite preotilor si mai marilor din cetati pentru ajutorarea nevoiasilor.ESTE CEA MAI MARE BLASFEMIE SA O ADUCEM MARIEIEI MAGDALENA CA A FOST O CURVA.MARIA MAGDALENA A FOLOSIT TRUPUL VREMELNIC PENTRU FOLOSUL SEMENILOR SAI.DUPA MINE,ESTE CEA MAI MARE SFANTA.PA,PA._

    RăspundețiȘtergere
  4. Victor Orban venit in Romania in Harghita la Tusnad face declarati pro ruse si anti Ue referitor la restrictiile impuse la consumul de energie .
    In timp ce la Beirut incendiu la un depozit de cereale pentru a caror export din Ucraina Putin a pus conditii de reducere a embargoului contra Rusiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Face pt.ca poate, bravo lui, un patriot, un lider.

      Ștergere
  5. Transnistria cu 40 procente moldoveni folosita dupa declaratia presedintei Maia Sandu de Rusia pentru destabilizarea zonei avut in vedere dupa cele patru luni de acord de la Istambul pentru scoaterea din Ucraina a cerealelor firmelor chinezesti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Victor Orban coloana a 5-a a lui Putin contra romanilor si a Ue i-si tureaza motoarele in vizita lui de zilele astea in Transilvania inclusiv prin investitii provenind din diferenta de pret a gazului si petrolului ieftin rusesc comandat suplimentar zilele astea la Moscova-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Lavrov minustrul rus de externe declara ca apreciaza relatia strategica cu Ungaria in timp ceVictor Orban si oficialii Ungariei continua prin vizite private in Romania ,Provocarile si atacul la mindria nationala a romanilor dar si la Ue comportindu -se ca un defector al Nato si Ue-craciun.

    RăspundețiȘtergere