miercuri, 13 iulie 2022

MÂNA LUI DUMNEZEU ŞI IISUS HRISTOS VIU ,ÎN CARNE ŞI OASE , RĂSTIGNIT !

                                                        Dragii mei,



Astazi dimineata,trează fiind , văd cu ochii închişi dragilor, vad o SFÂNTA  ICOANĂ de la mine din casă.
Sfânta  Icoană reprezenta pe Mântuitorul  Răstignit pe Sfânta Cruce !
O  Mână stângă dragilor, atinge si Sfanta Icoană si urcă de jos în sus, pe Sfanta Icoană cu Iisus Răstignit.
Când a ajuns la mijlocul Sfintei Cruci, vedeam pe IISUS  rastignit iar Mâna, rămâne cu degetul arătător pe Trupul Lui  Iisus Hristos!
Nu se mai deplasează ! În această clipă dragilor, ceva uimitor se întâmplă.


IISUS  HRISTOS, din Sfanta Icoana prinde viaţă !
Trupul Lui, devine din carne si oase şi este VIU !
Scumpul nostru Mântuitor este răstignit pe Cruce! Are părul castaniu şi inelat, până pe umeri şi barba de aceeasi culoare precum părul său inelat. În mijlocul palmelor Sale, avea câte un Piron gros si bătut aproape tot în Mâna Lui Iisus, pe laba piciorului ,pe mijlocul ei avea acelaşi model de piron bătut.
La mijlocul Trupului Său ,Mântuitorul avea legată O Pânză albă.
Iar de pe frunte îi curgeau râuri de Sânge Sfânt, de la Coroana cu spini mari şi grosi, cum nu exista în zilele noastre asemenea spini.
Sfanta Cruce era din lemn ud ,lemn cioplit şi foarte butucănos, avea culoarea maro acest lemn ud.
Aceasta Cruce din lemn brut, doar usor cioplit, putea avea ca şi greutate ,până la 100 kg !
Din această cauză, IISUS a căzut cu ,Crucea-n spate în drumul spre Golgota. Era prea grea,iar EL era şi lovit din toate părţile.
Să nu ne plângem fraţilor,când dăm puţin de greu în viaţa noastră ! Priviţi la IISUS  HRISTOS, FIUL Lui DUMNEZEU şi al MAICII  DOMNULUI, la cat a pătimit pentru noi, pentru ca noi să ne mântuim. Şi nu a cârtit deloc! Dimpotrivă, a primit totul ca un mieluşel fără de apărare. Deşi EL, putea doar cu al Său Cuvânt să -i facă pe cei care-L loveau şi-L batjocoreau, putea să-i facă praf şi cenuşă.
Dar nu a făcut-O ! Trebuia să se împlinească Scriptura !
Aşadar dragilor, să aducem Lui Iisus  Hristos şi Maicii Sale, Cinste, Slavă şi Închinăciune şi să-I dăruim inima şi sufletul nostru, şi să-I slujim trup şi suflet ,inimă şi cuget !
                           Cu dragoste şi preţuire,
                                                   Maria.

6 comentarii:

  1. Ce ne facem că se petrec mari schimbări pe Planeta ,cred că se apropie după cum scrie in Biblie Apocalipsa sau Sfârșitul Lumii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa facem fapte bune, sa fim mai buni, mai ingaduitori cu semenii nostri aflati in nevoi, adica sa fim mai buni cu propriul popor, cu propriii frati români.

      Ștergere
  2. Doamne Ajuta sa fie pace în suflet și în lume.🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. sa fim mai buni , milostivi si credinciosi -asa vrea IISUS DOMNUL - numai ca piedicile puse in calea lumii de cei rai si hulpavi si obliga lumea la a face voia lor ne intrebam cum sa facem fata la restrictii?! cand si putinul este mai putin,facturi enorme hrana scumpa-vom face dupa puteri-iar cei care rad si batjocoresc sa aiba DUMNEZEU mila de ei la judecata dupa fapte

    RăspundețiȘtergere