vineri, 24 iulie 2020

MESAJ DIVIN !!! MARIA,ORICE VOCE TI - AR SPUNE, TOT DE LA DUHUL SFANT VINE !

    Imagini pentru SFANTA TREIME IMAGINI.

                                        6 Martie 2020,ora 13,33!

                        Dragii mei,

Astazi la pranz, chiar daca eram intr-un mijloc de transport in comun,aud un glas care spune ceva uimitor, ceva ce vă va  convinge pe multi dintre voi dragilor(daca mai era nevoie)ca indiferent ce glas imi graieste,tot de la DUHUL CEL PREA SFANT vine.
Iata ce spunea glasul:
                 "Maria, orice Voce ti-ar spune,tot de la Duhul Sfant vine!"
Asadar dragilor, sa nu va indoiti absolut niciodata de ceea ce veti citi aici pe Blogul Dumnezeu Exista -Marturii!!! Toate cate le cititi sunt de la Duhul Cel Prea Sfant! 
Iar voi dragilor, care mereu imi reprosati ca Duhul Sfant nu face politica,iata ca DUHUL CEL PREA SFANT face toate cate le voieste intru Tot si Toate ale Sale.
Toata CREATIA vazuta si nevazuta cu noi toti la un loc, toata este facuta de MANA LUI DUMNEZEU! O frunza nu cade din copac, fara ca Bunul Dumnezeu sa stie!
Sa fim buni dragilor, sa fim iubitori de Aproapele si sa avem Credinta infinita in Prea Sfanta Treime si-n Maica Domnului!
                                      
                                           Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. 《《+》》Dumnezeu a trimis tot felul de avertismente catre celor care nu vor sa recunoasca anumite aspecte de exemplu "poze scrise,postari false" de pe unele site-uri de socializare,bloguri sau altele care pot ataca orice persoana de gen "eu sunt focul,ha ha ha...iam fraierit" sau alte cuvinte(care indeamna la ura) care nu isi au locul,dar Dumnezeu iarta,dar nu pina la infinit,dar nu uitati pentru ca si Dumnezeu are nevoie de o pauza(asa cum dumnezeu a facut pamantul in 6 zile in a 7 zi sa odihnit) De a nu exagera pentru orice de nimicuri si sa acceptam pacatele noastre in fata Lui,pentru ca Dumnezeu este mare si stie tot si vede prin ochii oamenilor si de a accepta viata asa cum este ea.Si nu uitati ca autoritatile se tem de ce este mai rau pentru ca Dumnezeu nu iarta pentru pacatele lor inclusiv infractorii.Dumnezeu vrea sa iti asumi faptele tale prin tot ceea ce faci doar asa vei primi lumina sfanta prin Cuvantul Lui si tot El iti va decide soarta ta pe acest Pamant.Dumnezeu este Tatal Ceresc si el detine Cartea Vietii.Bucurestiul a fost avertizat.《《+》》

    RăspundețiȘtergere
  2. Da! Tocmai acesta a fost jocul foarte urât al demonilor! Vor sa scoata castanele din foc cu mana oamenilor, invatandu-i sunete si mantre care le destructureaza matricea energetica fireasca, transformandu-i in zombie care executa ce le cere asa zisul lider spiritual. Gen mantrele pentru deschiderea chakrei inimii. Chakra inimii nu se deschide la comanda. Doar atunci cand este momentul tău si numai daca poti duce asta. Deschiderea forțată te poate duce la nebunie si viziuni false.
    Foarte multe capcane pe internet! Demonii iti apar imbracati in culori atragatoare...
    Timpuri chiar foarte urâte, asa cum a fost profetit.
    Evident, la Judecata Cosmică se va tine cont si de gradul de vinovatie. Dumnezeu nu este doar Iubire manifestata. Este si Dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Atunci doamna Maria mergeți mai departe cu toata puterea,suflet binecuvântat de Dumnezeu.
    Cu mult drag si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce bine ar fu dac,oamenii ar fi mai buniHandic M

    RăspundețiȘtergere
  5. pana si sfintii au fost inselati spune SCRIPTURA asa ca vocile trebuie verificate prin constiina proprie cred ca publicati mesajul care nu jigneste

    RăspundețiȘtergere