duminică, 19 iulie 2020

LUMEA TRAIESTE SUB LIMITA INSUMANITATII !


                                                 19 Iulie 2020,ora 6,05 !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:
            "Lumea toata traieste sub limita insumanitatii!"
Dragii mei, asa cum merg lucrurile in prezent, fara nicio indoiala ca se va ajunge aici.Adica, sa nu mai avem dreptul la nimic; nici la munca,nici la plimbare,nici la o alimentatie normala, nici sa respiram aer curat sau sa putem bea apa curata,neinfectata.
Dar,sa nu deznadajduim, ci sa avem Credinta fierbinte in Bunul Dumnezeu si -n Maicuta Domnului ,ca nu ne va lasa prada celor care nu cred in nimic, celor care si-au vandut sufletul pe bani si pe averi si care au pus pe noi tot felul de biruri si de interdictii.
Sa avem grija ca sa nu gresim in Faţa Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului, sa fim buni si milostivi,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine fratilor,si nu in ultimul rand, sa cautam a ne spovedi la Părintele Duhovnic si sa ne impartasim cat mai des (atâta timp cat mai avem unde sa ne plecam capul si genunchii)cu Prea Sfant si cu Prea Scump Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos,Caruia I se cuvine ,toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                       Cu dragoste,Maria. 
P.S.

 Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 


Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                              
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI.
Acesta este singurul meu Cont :

Cod IBAN :

Cont Raiffesein Bank:

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 

Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 

27 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. În Ro.lumea trăieşte cu capul în nori la toate capitolele.

      POLIȚIA și JANDARMERIA acționează ILEGAL pe teritoriul României !!!:

      Din 1949:
      MINISTERUL JUSTIȚIEI
      PREZIDIUL MARII ADUNĂRI NAȚIONALE
      În temeiul art.44, pct.2 și art.45 din Constituția Republicii Populare Române,
      Văzând decizia Consiliului de Miniștri cu Nr.42 din 1949,
      Emite următorul
      DECRET NR.25
      PENTRU ÎNFIINȚAREA MILIȚIEI
      CAPITOLUL 1
      Dispoziții generale
      Art.1 – Miliția se înființează în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, având drept scop menținerea ordinei publice pe teritoriul Republicii Române.
      Miliția apără drepturile și libertățile cetățenilor, înscrise în Constituția Republicii Populare Române, asigură munca pașnică, securitatea personală a cetățenilor și apără bunurile Statului și ale poporului.
      Miliția supraveghează respectarea legilor și dispozițiilor date de autorități.
      Art.2 – Miliția își întemeiază activitatea pe Constituțiea și legile Republicii Populare Române și se călăuzește de interesele poporului, sprijinându-se pe concursul larg al acestuia.
      CAPITOLUL II
      Ogranizarea
      Art.3-Organul central al Miliției este Direcțiunea Generală a Miliției.
      Structura și modul de organizare a Miliției și se stabilesc prin decrete întocmite de Ministerul Afacerilor Interne și aprobate de Consiliul de Miniștri.
      Direcțiunea Generală a Miliției poate da ordonanțe obligatorii în vederea ducerii la îndeplinire a legilor și deciziunilor.
      CAPITOLUL III
      Atribuțiuni și competență
      Art.4 – Direcțiunea Generală a Miliției are următoarele atribuțiuni:
      a) Prin serviciile sale centrale: organizează, conduce, coordonează și îndrumează activitățile tuturor organelor de miliție; eliberează acte de călătorie în străinătate și ține evidența controlului străinilor.
      b) Prin serviciile centrale ale organelor exterioare: asigură menținerea ordinei publice și a securității cetățenilor, combaterea infracțiunilor, paza instituțiilor și paza exterioară a intreprinerilor de Stat.

      Art.5- Miliția urmărește și cercetează toate infracțiunile săvârșite pe întreg teritoriul țării, care intră în competența sa, conform Art.4 lit.b din prezenta lege și trimite Justiției pe infractori.
      Art6- Miliția dă concurs organelor de Justiție pentru executarea hotărârilor luate de Instanțele de Judecată.
      Art.7-Ofițerii și subofițerii de miliție au competența de a urmări și cerceta infracțiunile, în conformitate cu legea.

      CAPITOLU IV
      Dispozițiile finale
      Art.8-Pe data publicării prezentei legi, POLIȚIA ȘI JANDARMERIA SE DESFIINȚEAZĂ.
      Art.9- Legea pentru organizarea poliției generale a Statului, publicată în Monitorul Oficial nr.159 din 29 iulie 1929, legea pentru organizarea și funcționarea Jandarmeriei, publicată în Monitorul Oficial nr.98 din 29 aprilie 1943, precum și orice dispozițiuni contrarii prezentei legi, SE ABROGĂ.

      Dat în București, la 22 Ianuarie 1949,
      C.I. PARHON
      MARIN FLOREA IONESCU,
      Ministrul Afacerilor Interne,
      TEOHARI GEORGESCU
      Ministrul Justiției,
      A.BUNACIU.

      Ștergere
    2. Esti adventist?

      Ștergere
    3. Nu sunt adventist si nu sunt deloc pe langa,nu religia si credinta de pe Pamant mantuieste,ci acceptatea si urmarea Cuvantului Lui Dumnezeu,sunt ucenic al Domnului Iisus Hristos,faptura noua prin Duhul Sfant!

      Ștergere
    4. Daca as fi adventist as crede minciunile ca Domnul Iisus ar fi arhanghelul Mihail si ca iadul n-ar fi vesnic,cu acestea ii inseala Satan pe adventisti!

      Ștergere
  2. Traitul sub limita de subzistenta a umanitatii-omului,sint milioarde in lume printre care si in Romania dar si la case mai mari ca SUA unde numarul saracilor a crescut in ultimele decenii o data cu 'Globalizarea' din cauza egoismului capitalului si a fugii dupa profit,unul di lucrurile pe care a incercat si doreste Trump sa-l schimbe.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. https://www.youtube.com/watch?v=mSN9YoXXHI8 Predicatorul Aurel Gheorghe se inseala pt ca nu tine Sabatul si pt ca spune ca Rapirea Sfintilor la cer vine inainte de Necazul cel Mare de 7 ani.Rapirea Sfintilor vine la final de tot cand vine Domnul Iisus la Armaghedon,cititi in Evanghelia dupa sfantul apostol Matei 25:31-46 la separarea oilor de capre,dar cititi si in Prima Epistola a apostolului Pavel catre Tesaloniceni ca la a Saptea Trambita,mai exact dupa a Saptea Trambita vine Rapirea (1 Tes. 4.14-17) si cititi si la sfantul apostol Pavel in Epistola a Doua catre Tesaloniceni in Capitolul 2 versetele 1-4,cand spune ca dupa lepadare de credinta si dupa antihrist,Domnul vine o data,nu de 2 ori cum zice acest predicator,si cei ce implinesc Voia si Legea Lui Dumnezeu,UNII VOR MURI CA MARTIRI,IAR ALTII VOR FI PAZITI DE PLAGI SI DISTRUGERE ASEMENEA LUI NOE SI LOT DE EX,NU RAPITI,nu va luati dupa acest predicator,indiferent cat incearca sa va convinga,RAPIREA NU VA VENI INAINTE DE NECAZUL CEL MARE CI VA VENI LA FINAL DE TOT,LA SFARSITUL NECAZULUI,LA ARMAGHEDON,INSA VOR FI 3 SECERISURI MARI LA INCEPUTUL,LA JUMATATEA,SI LA SFARSITUL NECAZULUI DE 7 ANI IN CARE FOARTE FOARTE MULTI OAMENI VOR MURI SI AJUNGE IN IAD!INSA SA LUAM AMINTE DOAR LA DEZASTRELE PE CARE LE PREZINTA ACEST PREDICATOR,AICI VA ASIGUR 100% CA NU LE SCOATE DE LA EL CAND VORBESTE DESPRE ELE,TOATA DISTRUGEREA SI HAOSUL CARE SE INTAMPLA ZILNIC SI ORA DE ORA IN LUME,DOVEDESC CA SUNTEM FOARTE APROAPE DE VREMEA SFARSITULUI SFARSITULUI,SI CA MANIA MIELULUI,MANIA LUI HRISTOS E GATA SA SE APRINDA SI SA DISTRUGA TOT!SI TOTI VOR TRECE PRIN CUPTOR SAU PRIN FOCUL INCERCARII,ADICA NECAZUL FINAL CA SA SE INCERCE ATAT ISRAEL CAT SI BISERICA DIN INTREAGA LUME!DE ACEEA SA VEGHEM IN POCAINTA DE PACATE SI IN SFINTENIE PT CA NU STIM CAND MURIM SI AJUNGEM LA JUDECATA LUI IISUS!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca suntem la apocalipsa 10,la îngerul cu carticica si răgetul leului,un raget din senin a fost înregistrat intr-o provincie in China ,se poate viziona pe youtube dar nu pot pune link.De ce tocmai acolo ,poate pentru ca alti profeți avertizează ca mai sint 7 sapt.pentru America înaintea invaziei chinezilor si a rușilor datorită vrăjitoriilor.

      Ștergere
    2. Valentin daca tot le stii, apai spune-ne si noua daca va incepe razboi rusia-turcia, si daca va fi pauza intre aceat razboi si cel mondial care va ajuta la intronare antihrist. Cu sambata nu prea ma lamuresti, restul sunt de accord cu tine.
      Ce sa fca cei care au copii la scoala ca sa ii fereasca de acest sistem?

      Ștergere
    3. Dar nu trebuie sa te lamuresc eu,cerceteaza Sfanta Scriptura si Cuvantul Domnului Iisus si vezi de ce trebuie tinuta Sambata,iar Rusia,Turcia si Iran si tarile arabe vor ataca si invada Israelul si Ierusalimul,nu stiu sigur daca intai vine razboiul mondial si atomic contra Americii,sau dupa invadarea Ierusalimului,vom vedea cum se deruleaza evenimentele finale,cred totusi ca razboiul al treilea si atomic va fi dupa invadarea Ierusalimului,ce ni se cere de la Dumnezeu e veghere prin pocainta de toate pacatele si sfintenie,si ascultati-l pe Viorel Ghica ca are 100% dreptate cand spune ca nu mai exista viitor,copiii sa nu se mai duca la scoala in astfel de sistem satanic,asa ii protejam!Nu e ca il copiez pe acest ortodox antisistem,anti cip,anti ecumenism si anti noua ordine mondiala numit Viorel Ghica,ci asa este cum spune,nu mai exista viitor,toate semnele si evenimentele din lume,catastrofele,rautatea vor duce la haos,anarhie si pierderea drepturilor,libertatilor si egalitatilor dintre oamenii,din 2020 s-a terminat cu tot,cu scoala,serviciu,etc,tot ce ne-a ramas in acest foarte scurt timp e impacarea cu Dumnezeu prin iubirea Sa si a aproapelui si vrajmasului nostru,prin tinerea celor 10 Porunci cu Sabatul Adevarat al Sambetei si prin implinirea a macar una din cele 9 Fericiri explicate de Domnul nostru Iisus Hristos!

      Ștergere
  4. Doamna Maria cu respect intreb. Ce semnificatie are cuvantul INSUMANITATE? Am incercat cu Dex ul dar nu am gasit niciun raspuns. Poate mai degraba...traim sub limita insemnatatii noastre ca oameni. Insumanitate = insemnatate? Nu stiu!!???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca e vorba de INS(de fiecare persoana in parte),care traieste sub limita subzistentei.Doamne ajuta !

      Ștergere
  5. Lumea traieste sub limita prostiei si ignorantei

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.romaniatv.net/cod-portocaliu-de-ploi-torentiale-si-instabilitate-atmosferica-va-ploua-cu-galeata-in-aproape-toata-tara_530247.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Asistentă medicală, avertisment pentru cei care nu vor să poarte mască: Lumea mai şi moare, dar de ce să moară? Pentru că aşa vrei tu?-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. In UE creste numarul copiilor nascuti in afara casatoriei aproape jumatate din tari au mai mult de jumatate din copii nascuti in aceasta situati ,campioni absolut Franta cu 6 din 10 copii nascuti in afara casatoriei urmata de Bulgaria.
    Romania si ea in crestere dar are doar 3 din 10 copii nascuti in afara casatoriei insa sta in frunte la Traficul de Carne vie de copii datorita Mafiilor Mixte de necontrolat intre Judecatori si Politisti.
    Deci cazurile cu minore de la Caracal si Bacau nu sint deloc intimplatoare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiu dar parca niciodata pe lumea asta nu a fost,asa un rau pluteste in aer,oamenii săracii nu mai stiu sa rada sa se veseleasca,vezi numai fete triste mai puțină bucurie iar unde este un pic de petrecere vin autoritățile si amendează.
    La noi răsună valea de muzică veselie acum Nu mai vezi de cât oameni cu măști la gura,și triști,nu mai zic ca trebuie sa pastreze distanta.
    Sa ne ajute BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să trecem peste toate greutățile.
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Rusine pnl!
    Din nou pnl gafează!
    România și Irlanda au fost amendate joi de Curtea de Justiție a Uniunii Europene pentru că nu au aplicat la timp și în totalitate regulile blocului comunitar contra spălării banilor.
    Din nou din cauza la pnl!
    Ce părere aveti este bine sa se plătească din buzunarul cetatenilor cinstiți amenzile primite din cauza incompetentei penelistilor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Directiva trebuia aplicata de pe vremea guvernului PSD.Exista proiect de lege in Parlament care nu este supus la vot.Parlamentul este condus de PSD.Deci?!
      Rusine PSD.

      Ștergere
    2. Directiva aia trebuia implementata pe vremea guvernelor PSD. De ce nu supun la vot proiectul de lege in Parlament?Asa ca ,rusine PSD.

      Ștergere
  11. Sa nu uitam de eruptia unor vulcani. Se va întâmpla in curand. Evacuari de persoane. Dupa cum se arata tinuturile posibil Islanda si Indonezia
    ______

    RăspundețiȘtergere
  12. 16,32 Bun mesajul tau cu cei care au introdus si cladit Comunismul in Romamia;Ana Pauker,Iliescu ,Brucan,Birladeanu .
    Aproape toti evrei,Toti care au condus armata ,politia si securitatea cu grade mai mari de la Maiori in sus erau evrei ca Stanculescu,Militaru iar acum urmasii lor Helvig, si Maior ambasador in USA,tatal si fiul lui Basescu,tatal si fiul Petre Roman etc,etc-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Este vremea spanacului!
    Până se mai poate,pregătiți-vă alternativa! Ieșiți din orașe!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa le fie rusine la TOTI
    TOTI o apa si un Pământ,mincinoși și numai pentru ei sunt.
    Are grija Dumnezeu sa nu credeti ca nu are,vor plăti toți pentru relele făcute.
    Sa le lumineze Mintea BUNUL Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  15. 12,57 Tatal biologic al lui Basescu evreu divortat si plecat in Israel ca si Basesu Evreu fost presedinte si turnatorul 'Petrov' si actual Europarlamentar ca si nepoata Elena zisa 'Eba' casatorita si divortata de 'SIDA' si putem continua pagini intregi.
    Ce zici ,Mai bat cimpii??-craciun

    RăspundețiȘtergere