joi, 16 iulie 2020

INCEPE UN NOU CICLU AL VIETII, SI O ALTA LUME PE PĂMANT !


                                     
                                                              Dragii mei, 

Eram trează, dar mai stăteam în pat cu ochii închişi fiind, când, aud un glas care spune aşa :

                           "Iata un Ciclu nou!
                           Ajunge Ciclul nou si alta Lume!"

Clipă în care, văd cu ochii închişi cum o bucată circulara de pămant se cutremură extrem de tare, atat de tare,cum nu am mai văzut niciodată. 
Un alt glas spune :

                           "Legaturile, Legatura a fost facuta din mana dreapta ! 
Apoi, îmi aud propriul glas care spune fară voia mea, fară să deschid gura mea, aşa :

                          Îmbina utilul cu placutul!
                     Doamne,iarta-ma,iarta-ma Doamne!"
      Moment in care dragii mei, am in faţa ochilor mei inchisi,vad aievea cum Sfintele Usi ale Sfantului Altar se deschid singure,cu siguranta o Forta divina le-a deschis,iar in spatele Sfintelor Usi,in locul Sfantului Altar vad o Gradina a Raiului; o Gradina verde si dumnezeiesc de frumoasa!Aceasta Gradina a Raiului,nu se poate compara cu nimic lumesc!Pomii din Gradina Raiului sunt mai micuti faţa de cei de pe pămant, au coroana dumnezeiesc de frumoasa si de perfecta,verdele lor este neasemuit de frumos,iar florile lor, florile din Gradina Raiului au niste culori divine,nu exosta astfel de culori pe pămant.Culorile pe care noi le cunoastem pe pămant,oricat de frumaose ar fi, sunt palide,pe langa culorile din Gradina Raiului.
Daca lumea ar cunoaste si ar crede cu toata fiinta ei ca exista Gradina Raiului, ca exista Rai si exista iad, cu siguranta nu ar mai fi atata ură si atâta rautate printre oameni.
Minune la Sfânta Liturghie – „Cum este cu putință asta? Cum ...Parohia Pogorârea Duhului Sfânt și Sf. Nicolae – Militari

Dacă vreţi o comparaţie, as indrazni a compara strălucirea SOARELUI de iulie cuptor, în comparaţie cu strălucirea slabă şi rece a LUNII de pe Cer. 

Apoi ,glasul sufletului meu care spune iar :

                       "Iarta-ma Doamne !" 

Iar acum dragii mei, vad cum alte Usi ale Sfantului Altar se inchid (nu se mai deschid)ca intr-un un cerc ,iar din cerc, Usile sfinte se deschideau sub formă de INIMĂ !
Deci, Sfintele Usi se închideau ca într-un Cerc şi se deschideau sub forma INIMII strălucind precum soarele, deoarece,in mod nevazut din Cer izvora Lumina aurie,orbitor de stralucitoare.Intreg Sfantul Altar era inundat de Lumina aurie venita din Cerul Divin.
Dragii mei, va doresc ca aşa să vă fie şi inima voastră, plină de LUMINA LUI HRISTOS, iar bunătatea ei, să strălucească precum SOARELE în luna lui cuptor.
                                        Cu dragoste, Maria!

32 de comentarii:

  1. Pina la un nou ciclu al vieti vor fi evenimente catastrofale pe Pamint generate de om care vor duce la mari schimbari in care multi vor suferii si chiar vor disparea si o curatare ca la Sodoma si Gomora ca tot sint la moda obiceiurile vechi ca foamea egoista dupa placeri-hedonism-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, te-ai facut profet?

      Ștergere
    2. Mai "craciun" , incearca sa nu mai furi identitatea ,aici pe blog-craciun

      Ștergere
    3. craciun, in orice ipostaza te afisezi tot prostii emiti.

      Ștergere
  2. Foarte frumos spus!
    Imi aduce aminte de bunici.
    Bunicii m-au iubit, parintii nu.
    Am lacrimi in ochi cand ma gandesc la aceasta recunoastere.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu este Iubire 1 Ioan cap 4, 8
    Doar El este vesnic si locul Iubirii este in vesnicie
    Raul este trecator si sortit pieirii dar Iubirea ramane si triumfa

    RăspundețiȘtergere
  4. Se vor amana alegerile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci scăpăm de pandemie inainte de alegeri

      Ștergere
    2. Si ce legatura are cu subiectul prezentat si discutat?.

      Ștergere
  5. Bogatii din toata lumea se pregatesc de Salvare intr-un colt mai sigur pe Glob in Noua Zeelanda unde isi construesc 'Buncarele Apocalipsei' creeind o economie specializata pentru dotarea lor.
    Agentia SUA pentru evenimente speciale au construit pe tot teritoriul SUA 400 de 'inchisori speciale 'si supradotate cu tot ce e necesar circa 8 in fiecare stat,prevazute cu garduri de sirma ghimpata asezata astfel incit nimeni sa nu poata Intra,dar din care se poate iesi cu acelasi scop si care sint gata si stau GOALE nefolosite de mai bine de 10 ani si asta in afara celor subterane ale armatei care terminate in general din timpul razboiului rece.
    Romania are in general minele paradite care sint vai de mama lor ,cele mai bune si igenice sint vechile saline,dar si la noi mai sint citeva persoane prevazatoare care si-au sapat in curte in coasta vreunui deal cite un adapost cica pentru animale dar cu birne groase de stejar rezistent si care la nevoie pot avea destinatie si pentru familie.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu,daca as fi politician,as pune statul sa faca adaposturi de-astea,dotate cu tot ce trebuie,ca sa ma retrag la nevoie,de ce sa le fac pe banii mei?

      Ștergere
    2. De pedeapsa divina nu te poti ascunde nicaieri!.

      Ștergere
  6. Au inceput primele testari de vaccin anti-COVID-19 dar si lupta statelor pentru a fi primele la dotare cu vaccinul salvator-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu pot sa descriu in cuvinte doamna Maria cea ce simt la citirea acestui mesaj las sufletul si inima sa contemple tot cea ce spuneti.
    Asa este dacă lumea ar fi conștientă că există răi este iad ar fi intr-adevar mai bună dar mulți nu cred aceste lucruri si de aici toata răutatea.
    Ma rog Bunului Dumnezeu sa faca lumina si pace in ceruri
    Lumina si pace pe pământ.
    Lumina,pace și iubire,bucurie si fericire pentru fiecare.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  8. Deci,urmeaza distrgerea,meteoritul din 2026. Faceti-va de cap pina atunci

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai vreau sa spun ceva,
    Dumnezeu a dat viata omului ca acesta să o trăiască în bucurie și fericire alături de Dumnezeu,cu dragoste libertate,fără îngrădire,omul sa fie liber si fericit,nu îngrădit,si de aici de la nu ai voie colo,nu ai voie din colo,
    Sa nu uitam numai Dumnezeu are dreptul asupra noastra in rest nimeni,nimeni.
    De la neajunsuri,îngrădire,etc pleaca toate relele.
    Uni le inteleg,mulți nu si aici ma refer la Satana care duce pe mulți in deznădejde,mulți zic de ce sa mai traiesc,asa nu se poate
    Trebuie să avem credința că va veni soarele după ploaie
    SUFERINTA este pentru a fi mantuiti acest lucru sa nu uitam.
    Doamne Ajuta tuturor fa Doamne dragoste între frați.
    Bine este a locui frații împreună.
    Doamne binecuvinteaza pe toți fii tai

    RăspundețiȘtergere
  10. 17,29 A aparut si Craciun Hedonistul-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost pierdut pe undeva acest craciun?.

      Ștergere
    2. E o singura persoana dar are multiple personalitati.

      Ștergere
  11. Poate vi s- a Ararat Marele Avertisment, ultima sansa data omenirii de a se intoarca la Dumnezeu. Pentru fine nu stie, cautati pe YouTube Marele Avertisment, ce inseamna

    RăspundețiȘtergere
  12. In 2029 se zice ca vine meteoritul,numai prin 2025-2026 va amplifica frica pe glob,ca se va afla de el ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce va mai plac apocalipsele! Nu va mai saturati sa dati apa la moara diavolului.

      Ștergere
  13. orice ar fi, ca e cutremur sau asteroid sau război mondial etc etc, noi nu trebuie sa ne facem griji deloc pt ca fiecare va muri când îi este scris, orice masuri va lua el tot va muri, ca e accident vascular sau ii cade ceva in cap sau se împiedica si cade cu capu de ceva. deci nu mai fugiți atâta sa căutați cum sa scăpați de apocalipsa etc. doar rugați-vă pt sufletul vostru și al aproapelui vostru. in rest stați calmi.
    cât despre extratereștri nici despre asta nu ar trebui sa fim preocupați deși e ceva interesant așa. sunt fan tehnica tehnologie it dar o las balta pt o viata in neprihănire in sărăcie la munca câmpului si admirarea creației Lui Dumnezeu, natura, universul, oamenii. Isus Hristos a venit pe pământ ca om si fără nici un OZN sau extratereștri. și pt noi s a jertfit. extratereștri cine or fi ei, noi oamenii suntem pe primul loc pt Dumnezeu.
    carticica aia design inteligent e pt tocilari fani star wars.
    coronavirusu exista desigur. doar cei redusi nu cred in exista lui, când atâția oameni mor in spitale pe glob. probabil a fost creat ca sa ajute la introducerea semnului antihristului printr-un vaccin mai special, ceva ca un vaccin tatuaj biometric care este activ informațional dar si prin care putem fi controlați cumva psihic. cine va accepta acest vaccin semn care nu va mai fi putea fi scos, va fi pierdut.
    apocalipsa este aproape, un semn mare fiind conjunctura stelara din data de 23 august 2017 care este codificata in Biblie.
    despre extratereștri e mult de discutat. cert e ca marile descoperiri in tehnologie au fost influențate sau ajutate de undeva din afara pământului, Einstein tesla etc au spus ca au primit din afară prin vis transa acele informații. cred ca aceia au fost demonii sau extratereștri rai. in interesul lor a fost ca omenirea sa capete tehnologie. Dumnezeu nu ne a dat tehnologie pt ca ne facem rău noua înșine. - bluesky

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne facem rau si fara tehnologie. Cine crezi ca are tehnologie in univers,daca tot ai citit design inteligent,dar nu te- ai prins ca e adevarata,dovada fiind biblia?

      Ștergere
    2. ce le a fost transmis la genii prin vis e pt demoni cum ar fi pt noi sa învățăm pe sălbatici din jungla sa folosească scripete , când noi avem avioane. tehnologia lor e ca o vrajă minuni pt noi. tu nu te ai prins ca e o carticica de tocilari aia. cum sa nu existe suflet nemuritor si Dumnezeu ? doar clonarea e pt sf uri ieftine.

      Ștergere
  14. As vrea sa vina mai repede, si asa nu avem nicio sansa,macar sa nu ne mai chinuim...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 01.40 sufletul e nemuritor, nu inseamna ca daca mori dincolo iti va fi mai bine.

      Ștergere
  15. 09,19 si mintea ca de acolo ti se trag multe!

    RăspundețiȘtergere
  16. pentru 17 iulie 01:03-sunt ANONIM 5 si 90% sunt de acord cu gandirea d-stra-eu vorbesc din ce am auzit de la duhovnicul meu vazator in DUH-care spunea STIINTA ESTE INTELIGENTA PE CARE A PUS-O DUMNEZEU IN OM si care il pune in fata LUI ca sa-l recunoasca de STAPAN-degeaba ne batem cu pumnii in piept ca stim multe! doar DUMNEZEU ordoneaza universurile si suntem prea mici ca sa intelegem -dar si CU SUFLET=LUMINA=SCANTEIA LUI care ne pune pe ganduri-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere