vineri, 31 iulie 2020

ECONOMIA ROMANIEI VA CONSTA DOAR, INTR-O MANA DE HARTII,DE CHITANTE ! ADICA,ZERO !


                                   31 Iulie 2020,ora 4,18 !

                         Dragii mei,

Mi-am dorit din tot sufletul ca sa aduc si vesti mai bune,dar din pacate,aceste vesti lipsesc cu desavarsire,cel puţin in asta seara.Dumnezeu Prea Bunul ne da după faptele noastre si după Credinta noastra.Dar nu ne va pierde pe noi,deoarece,El voieste ca noi sa fim vii si sa ne intoarcem la El trup si suflet,inima si cuget,cu intreaga noastra fiinta.
Iata dragilor,ce spunea un glas astazi dimineata:
                      "Economia?
                  Economia este cu faţa la pămant!
            Hai,hai flutura Economia!"
Clipa in care,vad o cutiuta verde in care se pun acele capsule pentru masina de spalat,pe care le folosim majoritatea dintre noi.
Vad cum doua maini incearca sa deschida cutia, reuseste pana la urma,iar ceea ce ar fi trebuit sa insemne"Economie",erau de fapt niste bonuri,niste chitante aruncate in cutie.Deci, ECONOMIA va fi cu totul la pămant si nimic nu va mai fi al nostru,ci vom ramane cu chitante,cu bonuri si cu hartii birocratice.
Spre aceasta ne indreptam fratilor! Spre saracie lucie,din pacate.
Dar chiar si-asa,nu trebuie sa ne pierdem  Credinta,Nadejdea si Iubirea faţa de Bunul Dumnezeu si faţa de Maica Domnului,faţa de Aproapele nostru.
Cu IISUS HRISTOS si cu Prea Curata Fecioara Maria in inima si-n sufletul nostru,suntem si vom fi puternici,vom trece prin foc si sabie la nevoie,dar nu ne vom lepada niciodata de Hristos si nici de Crucea Sa sfanta pe care, a fost rastignit ,batjocorit si omorât.
Sa fim buni dragilor, sa fim iubitori faţă de Aproapele nostru si sa nu ne pierdem niciodata Credinta intru HRISTOS si MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,Carora li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin!
                                    Cu dragoste,Maria.

9 comentarii:

  1. Cifrele economice pe trimestrul trecut arata scadere economica in Germania de 10 la suta ,in Franta 14 la suta,in SUA 34 la suta.
    De noi ce sa mai vorbim, ca nu era prea bine nici inainte-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.youtube.com/watch?v=wvKIn1NO8sw Alte semne si evenimente ale Apocalipsei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce sa mai comentam doamna Maria la asa mesaj?
    Cred ca se vede clar ca este si va fi vai de acest popor ca parca nu iese la capăt odată, parca suntem trași in jos numai in jos.
    Sa ne ajute BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să avem credința și răbdare.
    Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Romanilor,din lumea intreaga sa nu va fie frica de nimic,indiferent ce necazuri ne pregateste cel rau,noi sa nu ne indepartam de CUVANTUL CEL SFANT,A LUI DUMNEZEU,sa cerem ajutorul SFINTEI FECIOARA MARIA,MAICA DOMNULUI,ca Romania este GRADINA EI,si ne va ajuta daca ii cerem ajutorul in fiecare zi.
    Sa fim uniti in rugaciune si fapte bune.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai asta va fii bau-baul care vine dupa covid;de aceea s-a lansat acest virus in lume,sa distruga economiile tarilor,devalorizarea banilor....si da,poate si cipurile mai incolo...

    RăspundețiȘtergere
  6. S-a trait pe datorie.
    Asa zisa crestere din ultimii ani a fost pe consum cu produse cumparate din import. Nu s-au facut investitii iar din ce au promis n-au lasat nimic in urma lor decat datorii. Pe salariati ia pacalit cu 25%, iar pe pensionari i-a cumparat cu cativa banuti ca sa poata sa-si traga ei pensii speciale si sa fure in liniste nederanjati.
    Acum vine nota de plata. Era de asteptat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Statul face cheltuieli,patronii fac investitii si cineva trebuie sa aiba bani sa cumpere produsele lor. E simplu,dar nu pentru tine

      Ștergere
  7. Si le darama Dumnezeu pe toate într-o clipită
    Este foarte simplu pentru toți.

    RăspundețiȘtergere