joi, 30 iulie 2020

DOAMNA MARIA HANDIC,NE ROAGA CA S-O AJUTAM !

Dragii mei,

M-a sunat dna Maria Handic si cu lacrimi in glas, m-a rugat ca sa-i mai public iar necazul său,deoarece,trebuie sa mearaga la neurolog si nu are bani. Se simte foarte rău si are programare pe data de 7 august.
Cum nu are bani ca sa plateasca consultatia si fireste tratamentul necesar,m-a rugat pe mine, ca sa -i scriu necazul aici pe Blog, iar noi toti,fiecare după putere,fiecare după inima sa,să incercam s-o ajutam cat si cum putem.
Cine doreste si poate ca s-o ajute pe dna MARIA HANDIC,o poate face astfel:
Cont:
RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !

Iar telefonul doamnei este:
Telefon : 0725646379.
Cine nu crede in necazul dnei Handic,il rog sa sune la numarul dnei si-i va da toate detaliile si toate dovezile.
Cu pretuire si cu multumire si dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. Sa plateasca consultatia?! Asigurare medicala n-are? Cu trimitere de la medicul de familie catre medicul specialist, in speta neurolog, consultatia este gratuita. P.S.in perioada 1-10 vin pensiile. Acu'pe bune, avem si noi parinti, bunici, merg si ei la medic, la spitale, dar n-am auzit sa plateasca consultatia.
    Doamna Maria, dumneavoastra platiti consultatia atunci cand mergeti la medic?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un cabinet particular.La cele de Stat nu ai cum sa ajungi! SUPORT COVID 19 sau programare peste 3 luni.

      Ștergere
    2. Nu-i adevarat, Maria!Ce treaba are neurologia dintr-o policlinica cu spitalele suport Covid? Multe minciuni mai indrugati aici. Ajut-o dumneata ca si pana acum a trait fara cerseala. De ce nu ceri la vedetele tale de la televiziuni? De ce nu ceri la PSD sau la Dancila. Poate de la Dragnea ca ni-l tot bagai pe gat!

      Ștergere
    3. Femeia asta a vazut ca merge cerseala si-i tot da inainte cu motive.

      Ștergere

    4. Anonim31 iulie 2020, 21:31
      Cata rautate poti avea in inima si-n suflet! Daca nu vrei sau nu poti ca sa ajuti,de ce judeci? Nu ti/i teama ca ceea ce gandesti si ceea ce spui ,se va intoarce asupra ta? Este BLOGUL meu, BLOGUL LUI DUMNEZEU EXISTA /MARTURII,si pot scrie ce vreau,cand vreau si pentru cine vreau.Nu ti-am incalcat teritoriul si nici nu am indraznit sa-ti dau sfaturi.Ai un suflet negru,intunecat! DUMNEZEU sa ti-l curete,sa ti-l lumineze!

      Ștergere
    5. Ce faci cu asigurarea medicala??? De cand e cu covitul,se rezolva f.greu si la interval mare problema! Nu sunteti la curent ce se intampla in sistemul medical??? Este haos! Stiu ce vorbesc ptr.ca,m-am interesat! Handic M

      Ștergere
    6. 21:31, ai scris fara sa cunosti situata. La telefon nu iti fac programare, te trimit sa-ti faci doar programare online. Iar online nu gasesti niciodata locuri libere pentru zilele unde au campurile deschise sa te programezi. Sunt blocate campurile ca si cum toate orele sunt ocupate cu programati, adica nu sunt locuri libere niciodata. Probabil o fac intentionat. S-au smecherit si medicii, dar salarii bune au sigur. Nu au chef de pacienti si atunci te poarta cu zaharelul. Le-o fi frica de pacienti oare sa nu care cumva sa se infecteze? Insa salariul si-l iau lunar. Pentru ce anume isi iau ei salariul daca omul de rand nu are acces la consult medical???
      La spitale nu mai sunt locuri. Si de ar trebui sa se interneze cineva, nu au locuri pentru ca intr-un salon sunt putini internati, din pricina ca trebuie pastrata distantarea sociala. Din pacate aceasta este situatia. Omul de rand nu prea mai are acces la servicii medicale de specialitate.

      Ștergere
    7. Fiecare se descurca pe cint pripriu! Statul,nu te ajuta cu nimic!E mae bataie de joc!In cazul meu,nici nu se pune problema de plimbari de la un dr.la altul! Imi ieste greu sa ma deplasez!Un batran,nici nu e bagat in seama! Ma lupt pyr.amaratul asta de cipil! Va eog sa ma credeti! Handic M

      Ștergere
    8. Stiu dna Maria, asa este, nu va este usor mai ales in aceasta perioada...

      Ștergere
  2. Otrava pe care o aveti in suflet,simtiti sa o dati afara! Nu uitati ca toate se intorc catre dvs.Oameni cu suflet negru,ce cautati pe acest blog? Do-nei sau d-lui care spune de neurologie,sa se intereseze ,habar nu aveti ce postati!Handic M

    RăspundețiȘtergere
  3. D-na.Maria.imi cer iertare eu in numele acestor anonimi! Varsa si ei ,ce au in suflet!Handic M

    RăspundețiȘtergere