miercuri, 29 iulie 2020

CORONAVIRUSUL ? DOAR DUHUL SFANT IL POATE OPRI !

                                             28 Iulie 2020,ora 23,21 !

                                 Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:
             
Coronavirusul ,doar Duhul Sfant il poate opri!"

Dragilor,si-atunci cu ce si cu cine ne luptam noi?Nu cumva cu morile de vant?
Eu zic ca da ! Coronavirusul nu va putea fi niciodata oprit de oameni !!!Ci numai Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului il va opri ,dupa ce omenirea se va fi luptat cu morile de vant.
Conducatorii nostri,conducatorii lumii intregi,mai bine ar vrea grija de populatia tarii lor ca sa aiba tot ce le trebuie ca sa supravietuiasca, si sa nu mai continue cu inchiderea oamenilor in case,cu inchiderea Intreprinderilor unde lucreaza oamenii.Nu asa poti pune capat Covidului ! 
Oamenii trebuie sa inteleaga ca ,vom trai cu acest virus,ca va trebui sa ne protejam pe cat este posibil, si sa ne vedem fiecare de viata in continuare.
Mai bine am implora pe Bunul Dumnezeu ca sa ne ajute,mai bine am fi mai credinciosi,mai buni,mai milostivi si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine,decat sa ne luptam cu morile de vant.
Mai de preţ este Prevenirea ,decat testarea care nu are nicio valoare !!!De ce spun asta?Pentru ca,poti face Testul care ar putea fi pozitiv sau negativ, ar putea fi real sau fals.
Iata:

Acum 3 ore - Ministrul sănătății, Nelu Tătaru, a precizat, marți seară, că nu i se pare ciudat faptul că testele ... ”Daexistă teste fals-pozitive, fals-negative. ... Legende pe care le credem când vine vorba de televizoare, dar sunt FALSE.
Acum 4 ore - Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a declarat marți seara,

Tătaru, despre haosul de la CFR Cluj: ”Da, există teste fals ...




Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că testele de coronavirus pot da rezultate eronate.

Tătaru, despre haosul de la CFR Cluj: ”Da, există teste fals pozitive și fals negative”

28-07-2020 22:32

cfr cluj
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că testele de coronavirus pot da rezultate eronate.
Tătaru a vorbit marţi seară despre situaţia fotbaliştilor de la CFR Cluj, care au fost iniţial testaţi pozitiv şi ulterior retestaţi negativ, că acest lucru este posibil, pentru că rezultatul unui test ţine “foarte mult” de aparat, reactivi şi partea umană.
“Da, există teste fals pozitive, fals negative. Lucrându-se în serie, exista şi probabilitatea ca aceste teste să fie toate la fel, negative sau pozitive. Rezultatul unui test ţine foarte mult de aparat, de reactivi, de partea umană. Dacă, de exemplu, reactivii nu au fost de o anumită calitate, putem să ne aşteptăm la acest rezultat, mai ales că erau la toate testele care s-au făcut, fals pozitive prima dată şi negative a doua oară. Dar orice punct de lucru îşi achiziţionează, în funcţie de aparatul pe care îl are, şi reactivii şi testele”, a explicat Tătaru, la Digi 24, citat de Agerpres.
Clubul de fotbal CFR Cluj a transmis, marţi, prin intermediul unui comunicat publicat pe Facebook, că a respectat protocoalele impuse de ministerul Tineretului și Sportului, Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal, iar cele 23 de teste pozitive din club au fost de fapt teste fals-pozitive, iar acum echipa va trebui să joace trei meciuri în decurs de şase zile.
″Clubul CFR 1907 Cluj a respectat absolut toate măsurile cuprinse în Protocoalele MTS/FRF/LPF şi toate recomandările venite din partea autorităţilor. Am dat dovadă de transparenţă în relaţia cu autorităţile statului şi ne-am luat toate măsurile de prevenţie posibile pentru a opri răspândirea acestui virus. În urma investigaţiilor şi retestărilor efectuate în ultimele zile s-a dovedit faptul că din totalul de 23 de persoane depistate pozitiv NICIUNA nu este şi nici nu a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2, aşadar testele efectuate iniţial au fost fals-pozitive″⁣, se arată în comunicatul campioanei României.
″Ca urmare a acestei situaţii create, echipa noastră nu a putut disputa meciul cu FC Botoşani duminică, aşa cum era programat iniţial, acesta fiind reprogramat pentru data de astăzi. În următoarele 6 zile, CFR 1907 Cluj va trebui să joace 3 meciuri, toate extrem de importante pentru clubul nostru. E important de menţionat faptul că până astăzi, echipa a fost privată de posibilitatea desfăşurării antrenamentelor, fapt care poate afecta forma băieţilor în aceste meciuri rămase″⁣, a precizat clubul.
De la reluarea campionatului Ligii I la fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucătorii şi angajaţii cluburilor FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova şi Politehnica Iaşi, ceea ce a dus la suspendarea unor meciuri şi la deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică.


13 comentarii:

  1. Unde nu-i credinta , vai si amar , ratacesti in întuneric si in loc loc sa alegi soluțiile cele bune le iei pe toate celelalte care te duc la dezastru. Mai stiu un destept cu diploma care pentru prevenirea cutremurelor a venit cu solutia de a plasa tone de explozibil la adâncime de Km , pentru eliberarea energiei. O metoda pe atat de aiurită , pe atat de costisitoare . Am uitat de puterea cuvântului exprimata in rugăciune , pe care ne-a aratat-o Mântuitorul , ca daca te rogi cu credinta poti muta si muntii din loc . Sfinții legau si dezlegau ploile , înlăturau bolile molipsitoare cumplite si cate si mai cate , toate numai prin puterea rugaciunii . Numai cu ajutor de la divintate putem rezolva orice problema , orice necaz cum ar fi si aceasta pandemie ,, Fara de mine nu puteti face nimic a zis Mantuitorul. Dar ne trebuie credinta adevarata care ne va aduce intelepciune de la Duhul Sfant . Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh , Amin !

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai, parcă acum câteva zile ziceați că s-a terminat deja cu coronavirus....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria a spus ca se va termina pana la urne. Se va opri brusc.
      Dar nu omul il va opri.

      Ștergere
    2. Prin Pogorarea duhului sfant se va opri acest virus .Mesajul in sine spune,doar Duhul sfant (Iisus Hristos) poate opri virusul si il va opri.Mantuitorul il va opri,cu siguranta.

      Ștergere
  3. Acest coronavirus nu va dispărea până în martie 2021. Acesta este jocul politico-economic și asta este cunoscut de toți oamenii informați, inclusiv de Iohanus

    RăspundețiȘtergere
  4. Din păcate, in toamna acestui an va apărea un nou virus asemănător ciumei bubonice, după cum a anticipat și doamna Maria
    Se așteaptă și o foamete dura pe fondul crizei economice

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Febra japoneza si dengue au fost anunțate de foarte mult timp. Mai citeste din urmă si vei afla multe

      Ștergere
  5. Doamne Ajuta si Măicuță Domnului

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria ati avut un mesaj în care spunea ca SANA va scapa de virus beți SANA,lapte prins este super bun.
    Avea dreptate cand a spus acel glas doamna Maria.
    Va zic lucrez foarte expusă la boala dar cred in Dumnezeu și Maica Domnului cu toata fiinta mea.
    Nici mască nu o mai suport,ma irita si ma sufocă merg si ma închin cu limba in gura si mintea la Dumnezeu și uite așa,mergem cu BUNUL Dumnezeu în slujba aproapelui nostru care are nevoie de noi.
    Cu mult drag tuturor si sa ne dea Dumnezeu o sanatate de otel,țări ca oțelul,capul sus la cer cautam lumina,nu plecați capul de cât când ne rugam Domnului Nostru Iisus Hristos si Maicii Domnului și Tatălui Ceresc.Doamne Ajuta-ne la toti

    RăspundețiȘtergere
  7. asta e unul din motive pentru care oamenii nu cred in virus ca exista. Eu cred ca exista virusul dar ca nu ar fi asa peliculos cum sal zice

    RăspundețiȘtergere
  8. Dacă îți este dat sa mori de boala se moare putem să ne spălăm până pica pielea după noi,sa purtam măști care ne fac mai mult rau de cât bine,nu poti sa respiri,si pe căldurile acestea mori sufocat.
    Dacă vrea Dumnezeu te ia din globul de cristal,iar dacă nu poti merge pe oriunde fără să ei ceva.

    RăspundețiȘtergere