vineri, 24 iulie 2020

CANCERUL !DIDINA ESTE DIN NOU PE MÂNA MEDICILOR !

          .

Crestine,bine ai venit pe Blogul Lui Dumnezeu Exista -Marturii !
Ai mare grija, deoarece, esti musafir si trebuie sa te comporti ca atare !

CANCERUL !DIDINA ESTE DIN NOU PE MÂNA MEDICILOR !
Dragii mei,
Am vorbit azi 28 Iunie 2020,cu Didina si era tare ingrijorata cu privire la starea ei de sanatate si la cheltuielile cu tratamentul cu chimioterapie care o costa 10 000 lei pe toata luna iulie.
Acest tratament este foarte posibil ca s/o ajute pe Didina foarte mult.Micile tumori de pe ficat,ar putea sa dispara daca ar avea posibilitatea ca sa faca acest tratament.
Prieteni dragi, haideti sa punem mâna de la mâna si s-o ajutam pe Didina ca sa adune acesti banuti ce i-ar putea salva chiar viata !
Iata mai multe detalii despre Didina si familia sa:
Asa arata DIDINA in acest moment !
Au aparut noi mici tumori.

3 COPILASI minori o iubesc si o asteapta acasa pe mamica lor!

Didina are nevoie de ajutorul nostru! A reînceput tratamentul cu CHIMIOTERAPIE la BUCURESTI! CANCERUL nu iartă pe nimeni!

COSTIN DIDINA

Cont personal :

RO62BTRLRONCRT0370362001

Telefonul Didinei este : 0753781586 !
S-o ajutam pe DIDINA cu banuti,ca sa poata face faţă tratamentului cu chimioterapie care este extrem de costisitor,dar si drumurile TECUCI -BUCURESTI si cazarea!
Didina este din nou pe mâna Medicilor,si are nevoie de ajutorul nostru al tuturor ca sa poata trece mai usor prin chinurile chimioterapiei.
Haideti ca sa ne rugam pentru Didina ,ca sa se faca bine pentru cei 3 copilasi ai ei.
DIDINA face multe drumuri la BUCURESTI pentru Chimioterapie ,iar aceste drumuri presupun multa cheltuiala,ori DIDINA nu are resurse financiare disponibile.
BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa ne deschida inimile si sufletul m,si astfel,din puţinul nostru s-o ajutam si pe Didina.
Iata mai jos (pentru cine nu stie )povestea tragica a Didinei:
DIDINA are urgent nevoie de ajutorul nostru al tuturor !
DIDINA are nevoie si de ajutor financiar pentru a-si putea cumpara tot felul de obiecte sanitare dar si ptr tratament.
Iata povestea trista a Didinei:
Dragii mei,

Am primit un Mesaj cutremurator de la Didina!
Didina are nevoie urgent de ajutorul nostru al tuturor.nu se mai poate descurca financiar,mai ales că, peste cateva zile va merge la Operatie.
Didina are 3 copilasi minori,si vrea sa traiasca macar cat sa prinda copilasii ei aripioare;adica,sa se poata descurca cât de cât si singuri.
Haideti s-o ajutam cu totii pe DIDINA!
Iata Mesajul Didinei pe care mi l-a trimis pe mess:

Sărut mâna, d.Maria!
Cu multa dragoste vreau sa va multumesc dvs. si prietenilor dvs pentru ajutor!Povestea mea merge mai departe, cu durereri dar si bucurii infinite! Am o armată de oameni care s au pus zid între mine și cancer, de aceea, cred cu tărie, că Bunul Dumnezeu nu ma va lasa sa zac în deznădejde! Intervenția din februarie a fost amânată pentru luna martie din cauza ca aveam imunitatea slăbită, după lungi perioade de chimioterapie. Abia astept sa fiu operată , astfel voi scapa de o problemă intimă foarte grea! Pentru ca suntem in pragul Marelui Post, rog toti oamenii buni si milostivi sa ma pomenească în rugăciuni si pe pomelnicele lor! Am spus si repet, dincolo de practicile medicale(intervenții si chimiotetapii), viata u ca suntem in pragul Marelui Post, rog toti oamenii buni si milostivi sa ma pomenească în rugaciuni si pe pomelnicele lor!Am spus si repet, dincolo de practicile medicale(intervenții si chimioterapii), viata mea depinde doar de pronia dumnezeiască !Atât si nimic altceva! Din pacate, in sistemul medical romanesc, bolnavii de cancer sunt cei mai neputinciosi, dar si cei mai buni de plata! Investim mult si constant( ani de zile) în cifre( pentru drumuri la chimioterapie si controale), în dispozitive medicale, care în alte țări sunt decontate, în spitale nu mai zic....Nici un bolnav de cancer în România nu ar face fata tratamentului fără ajutorul BISERICII, PRIETENILOR SI STRAINILOR MILOSTIVI! Dragostea însă, trebuie sa ne unească în rugăciuni si pentru cei nemiloși, și pentru cei care conduc nedrept aceasta tara, în care bolnavii si bătrânii, adesea se sting în neputințe materiale! Fiecare dintre noi ducem o cruce în spate, individuală și IMPREUNA MAI DUCEM CRUCEA ACESTEI TARI!!! Numai prin rugăciune, mărturisire si împărtășitre cu SFINTELE TAINE, numai tinand legatura constant cu duhovnicii nostri, vom reusi sa schimbam ceva!Va îndemn la rugăciune! Să lăsăm toate grijile deoparte ca sa ne rugam! De fiecare dată când cadeam la pat, incercam sa ajung la sf.Biserica sa ma împărtășesc si imediat imi revenea puterea de a mi ingriji copilasii! Dragii mei, am îndrăznit să cer extrase bancare ca sa fac un pomelnic cu numele dvs.Mare mi a fost mirarea cata DRAGOSTE SI CREDINTA AVETI!!!! Exista si oameni care m au ajutat în repetate rânduri - pe toti, fără excepție, va port în inima si va am în rugăciunea mea! Păstrez în continuare discretia si nu vă voi apela pe nume ,insa sa stiti ca adesea ma culc si ma trezesc cu bucuria ca existati si ca imi purtati sarcina aceasta care e mai grea decat pot eu sa duc.Îmi pun tot felul de intrebari in legatura cu situatia grea in care ma aflu si totusi mangaierea aceasta crestineasca , venită din partea dvs., coboara parca direct din CER! Luati- ma în inimile dvs, rugați- va pentru mine, sa pot să -mi cresc copilașii un timp! Nimeni nu trăiește mii de timpuri! Nici eu nu cer de la Bunul Dumnezeu, decat un timp, sa pot să mi cresc copii, până le vor crește aripioarele! Iertați- ma si Dumnezeu sa va faca parte!Amin!
Iata si un articol mai din urma al Didinei ,in care am scris cum o putem ajuta:

Imagini pentru didina are nevoie de ajutorul nostru..

Didina este fata din partea stanga ,cu rochia inflorata!
.
Didina este in stanga Părintelui,respectiv dreapta noastra! Poza e mai de mult!
Iata o parte din Tragedia pe care o traieste aceasta mamica cu 3 copii:

                                               Dragii mei, 
Didina are nevoie de ajutorul nostru in continuare.
Sa facem si noi o fapta buna si s/o ajutam cum putem si cu cat putem.
Orice banut cat de mic, îi poate salva viata Didinei, care are 3 copilasi mici. Cel mai mare 13 ani,. apoi 9 anisori si cel mai mic 3 anisori.
Copilasii au nevoie de mamica lor, mai ceva ca de aer.
  Dragilor, faptele bune facute pentru cei care sunt in suferinta si in grele incercari,se duc direct la Ceruri,la MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS si la MAICUTA DOMNULUI.
                     .Imagini pentru INVIEREA DOMNULUI.

Pentru cei care nu stiu povestea trista a Didinei ,iat-o aici mai jos:

Dragii mei, am intalnit o mamica in varsta de 40 de ani, care are trei copilasi cu varste cuprinse intre 3 si 13 ani .
Pe aceasta mamica, o cheama Didina Costin.
La Sfanta Biserica ne intalnim duminica de duminica, aducand cu ea si pe cei trei copilasi ai ei. O priveam cat este de plapanda, cat este de palida si de slabuta, si parca stravezie la chip.
Isi strangea cu iubire infinita copilasii pe langa ea ,si nu se mai satura ca sa-i mangaie si sa-i sarute pe frunte si pe manute.
Nu stiam ce necazuri are, pana intr-o zi cand ,Părintele a facut apel la credinciosi ca s-o ajutam ,deoarece ,are nevoie de o operatie urgenta.
Toti credinciosii din Sfanta Biserica i-au sarit in ajutor in acea zi,iar Didina a putut sa mearga la spital si sa i se faca o operatie.
Timpul a trecut,iar tanara mamica a revenit la Sfanta Biserica si ma bucuram enorm cand o vedeam impreuna cu cei trei copilasi pe langa ea.
Intr-o zi,mi-am luat inima in dinti si am intrebat-o ce operatie a facut.
Mi-a spus printre lacrimi: cancer la colon .
Am strans-o in brate,am incurajat-o si i-am spus ca va fi bine.
Dar nu peste mult timp ,Didina a mai avut nevoie de inca o operatie,de astadata pe ficat.
A avut Metastaza hepatica si trebuia operata de urgenta.
Actele de mai jos ,vă vor spune totul:

.
Didina a trecut cu bine si peste aceasta operatie,a facut si multe tratamente cu chimioterapie si radioterapie, si este foarte optimista.
Dar Cancerul a reaparut din nou pe ficat, chiar si după aceasta Operatie.
Didina are nevoie de ajutorul nostru, pentru a rezista la un tratament si mai puternic cu chimioterapie,pentru ca acele metastaze care au reaparut pe ficat,sa nu se mai înmulteasca.
Copilasii ei îi dau putere sufleteasca ca sa reziste, si sa poata merge mai departe.
Sotul Didinei lucreaza. Este un om bun si credincios si picteaza in Sfintele Biserici. Dar chiar si-asa, banutii nu se ajung.
Didina are nevoie de tratamente costisitoare, are nevoie de analize care se platesc (unele), are nevoie de un regim alimentar special si trebuie sa mearga foarte des la controale medicale.
Dragii mei, acest suflet de mama,are nevoie de ajutorul nostru al tuturor,ca sa poata trăi pentru copilasii ei care sunt mici si au nevoie de mamica lor.
Haideti sa ne deschidem inima si sufletul si s-o ajutam pe Didina cu cat putem,ca sa poata sa faca faţă cheltuielilor cu boala care îi macina trupul .
Daca noi suntem sanatosi si fericiti,haideti ca sa aducem si-n inima Didinei ,speranta ca se va face bine cu ajutorul nostru si ca va invinge cumplita boala, iar copilasi ei vor creste mari si fericiti langa pieptul si -n bratele  Didinei.
Contul Didinei, este cel afisat in imaginea de mai jos:

COSTIN  DIDINA 
Cont personal :
         RO62BTRLRONCRT0370362001 


Telefonul Didinei este : 0753781586 !
Cine doreste ca sa vorbeasca cu Didina,pentru mai multe detalii cu privire la problemele ei de sanatate,sau cu privire la Contul ei personal ,o poate suna la acest numar de telefon: 0753781586 !
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va daruiasca sanatate dragii mei, bucurii si impliniri sufletesti , si sa va intoarca DARUL vostru pentru Viata Didinei, inzecit,insutit.
           Imagini pentru maica domnului
Va multumesc din toata inima pentru DIDINA,vă va multumi si ea atunci cand va primi AJUTORUL vostru ,a celor cu Iubire si cu Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului.
Dragii mei,ma rog la DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI ,ca sa va binecuvinteze cu mila si cu iubirea Sa de oameni.
Imagini pentru maini care cersesc imagini

                  Cu dragoste si cu   recunostinta,
                                     Maria GHIORGHIU.                                                                       

20 de comentarii:

  1. Rudine pnl!?!?
    România are datorii de peste 115 milioane de euro la Agenţia Spaţială Europeană. Riscă să fie dată afară din organizaţie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. TATĂL NOSTRU
    - AȘA CUM LA LĂSAT ZAMOLXE.

    TATĂL NOSTRU CARE EȘTI ÎN LUMINA DE DINCOLO DE CERURI, SLĂVEASCĂ- SE NUMELE TĂU ETERN,VIE ÎMPĂRĂȚIA TA DE LUMINA SFÂNTĂ ȘI ETERNĂ, FACĂ- SE VOIA TA PRECUM ÎN ETERNELE CERURI AȘA ȘI PE PĂMÂNT.
    DA- NE NOUĂ PENTRU MÂINE CU CE SĂ ÎMPLINIM TOATE NEVOILE ZILEI DE AZI ȘI DE MÂINE ȘI ALE TIMPULUI NOSTRU, IARTĂ- NE NOUĂ PĂCATELE NOASTRE PRECUM ȘI NOI IERTĂM CELOR CE
    NE- AU GREȘIT ȘI NE GREȘESC.
    FII CĂLĂUZA NOASTRĂ ÎN VREMURI GRELE DE FURTUNĂ ȘI ISPITĂ,DU- NE PE CALEA CEA DREAPTĂ A LUMINII TALE,
    ÎNTRU IUBIREA LUMINII ETERNE ȘI A NUMELUI TĂU !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim24 iulie 2020, 15:22 Degeaba insisti cu TATAL NOSTRU lasat de principalul ZEU al DACILOR !!!Noi avem RUGACIUNEA TATAL NOSTRU lasata de FIUL LUI DUMNEZEU si al PREA CURATEI FECIOARE MARIA, lasata noua de MANTUITORUL LUMII intregi,de IISUS HRISTOS !
      Noi nu ne inchinam ZEILOR si nici nu credem in ZEI.Noi ne inchinam PREA SFINTEI TREIMI si PREA CURATEI FECIOARE MARIA.
      Asadar,nu mai insista cu RUGACIUNILE ZEILOR ,ca nu sunt cele lasate de DUHUL SFANT!!!
      Mai e cineva care insista cu TATAL NOSTRU al dnei GEORGETA FLOREA.Nu este corect nici al acestei dne! Iata TATAL NOSTRU asa cum IISUS HRISTOS ni l-a lasat:

      Tatal nostru

      Care esti în Ceruri,

      Prea Sfant este Numele Tau,

      Vie este Împărătia Ta,

      Faca-se voia Ta,

      Precum în Cer,

      Asa si pe pământ.

      Pâinea noastra,

      Cea spre Fiinţă,

      Dă -ne-o noua astazi,

      Şi ne iartă noua gresalele noastre,

      Precum si noi iertam gresitilor nostri.

      Şi nu ne lăsa pe noi sa cadem în ispita,

      Ci ne izbaveste, de cel rău ! Amin!

      Ștergere
    2. 👍👍👍🙏🙏🙏😘😘😘

      Ștergere
    3. Nu conteaza cum ne rugam,oricum Dumnezeu e satul de milogeala

      Ștergere
    4. Este vorba de ruga lui. Zamolxe catre. Tatal. Luminilor. Fiind unul din cei 33 de. Fii si cele 33 de. Fiice ale. Tatlui. Ceresc are tot dreptul sa se roage alaturi de fratii si surorile sale, asa cum facem si noi. Era cinstit de stramosii nostri daci ca. Fiu al lui. Dumnezeu. Nu inteleg de ce- l urasti pe un ocrotitor al. Tarii. Romanesti ? Georgeta. Florea este singura care a scris viata tanarului. Iisus. Fiul. Lui. Hristos. Primul. Fiu al lui. Dumnezeu de la 12 la 30 de ani.

      Ștergere
    5. Din banutii dumneaei de vaduva a recladit o intreaga biserica si pentru aceasta a primit rasplata mare de la. Tatal. Ceresc. Are misiune sa ridice 17. Troite in. Tara. Romaneasca si a ridicat deja 9 ce au fost sfintite de soboruri mari de preoti ortodocsi si peste care a venit raza de lumina din cer. A foat. Inger cazut si reabilitat cerand intrupare.

      Ștergere
    6. 06.59, gresesti sa afirmi asemenea bazaconie! Mai si ganditi cand scoateti din gura ceva sau cand scrieti!
      Sa te rogi Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si sfintilor NU este nici milogeala, nici nu esti demodat sau in "trend" (tendinta) cu vremurile actuale. Trebuie sa te rogi si sa le multumesti! Nu inseamna milogeala. Cate aberatii sunt in stare sa dea din ei anumite personaje...

      Ștergere
  3. Moment istoric la Istanbul. Erdogan însuși a rostit prima rugăciune musulmană după ce catedrala Sfânta Sofia a redevenit moschee-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Vijelii foarte multe vijelii zilele acestea

    RăspundețiȘtergere
  5. Cei ce au scris biblia au fost ingeri cazuti si reabilitati. Oare au fost adusi la lumina suta la suta? Priveste in jur si vezi ca sunt oameni mai luminosi si mai intunecati. Precum in. Cer asa si pe. Pamnt, nu? Ce nseamna. Iehova? A. E. I. O. U
    Vocale. Lumina. Restul, consoane. Intuneric.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ingeri decazuti inseamna ET aterizati. Yahve e seful savantilor sositi pe o planeta acoperita de apa( duhul lui Dumnezeu plutea deasupra apelor), dar fara viata

      Ștergere
    2. Mai terminati cu prostiile si aberatiile voastre. Biblia a fost scrisa sa evanghelisti. De unde mai scoateti toate aberatiile astea pentru care veti da socoteala aici si Dincolo...
      NU EXISTA ZEI! NU AU EXISTAT, NU EXISTA SI NICI NU VOR EXISTA ZEI (zeitati si alte aberatii)! Prostii cu zeii vostri. V-ati intors in Preistoric unde oamenii nu aveau stiinta de carte! Pacat! Mare pacat!

      Ștergere
    3. Ba exista! Sint ET care au guvernat omenirea pina la Potop.Sint cei care l-au luat pe Enoh pe planeta lor si tot ei au facut copii cu fiicele omului. Tu esti in preistoric( de fapt nu a existat preistoric,ca Dumnezeu a facut omul si i-a daruit initial tehnologie,ca mai tirziu,dupa potop,sa-l lase sa se chinui in sudoarea fruntii)

      Ștergere
  6. Sa intelegem ca lumea ta, Romania, este compusa doar din Didina, Maria H, Masinca si atoatestiutorul craciun?! Sunt atat de multi oameni pe pamant care mor de cancer...Atat de multa suferinta...
    Cancerul e boala karmica. Se vindeca numai daca Dumnezeu intervine. Este data, ca multe alte boli si necazuri, ca sa ne purificam urmasii. Ca sa nu treaca pacatele stramosilor la urmasi. Multe dintre noi am fost incercate cand am simtit o viata noua in pantece. Si dupa ce am nascut. Poate copiii Didinei sunt copii insemnati si Dumnezeu nu vrea ca acestia sa fie murdariti de valul de mizerie al omenirii, al poporului, al neamului si familiei.
    De aceea e bine sa facem fapte bune. Pentru ca asa curatam noi mizeria si spre copii trec numai lucrurile bune dintr-un popor, un neam, o familie.
    Didina, ca orice mama ce-si iubeste pruncii, a fost instiintata ca va fi trecuta prin incercari. Daca a auzit, stie. Daca nu a auzit pentru ca a trait in lumea materiei si nici ei nu i-a pasat de pruncii altora cand sufera, atunci nu stie de ce sufera si se zbate ca orice suflet chinuit de indoieli

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pacatele parintilor care trec la copii sint mostenirea genetica,invatamintele si obiceiurile proaste. Doar atit,ce spui sint doar nascociri lipsite de logica

      Ștergere
  7. Nu e deloc'paguba in ciuperci' pentru ca iesirea Romaniei din organizatia spatial europeana ar scoate-o din priza lasind-o decuplata de cercetarea spatiala internationala iar fiind membra poate sa deconteze proiecte mai mari decit suma cotizata anual de aparatura experimentala facuta la Institutul Politehnic Bucuresti unde s-au facut proiectele romanesti.
    Neplata cotizatiei arata dificultatle financiare ale tarii si nu lipsa de idei materializata in proiecte tehnice pentru care numai tarile membre cu cotizatia la zi pot sa participe si chiar sa deconteze sume mai mari decit cotizatia.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorba lui Paunescu: Voi degeaba zburati,cind cei subdezvoltati se tirasc pe Pamint

      Ștergere
    2. Pai ce-s 112 milioane fata de 2 miliarde date pe rakete depasite ce vor ajunge la pastile kailor. Ori fata 1 miliard dati lui bill gates excrocul cu microsoft. Ori cei dati gainaresei de la cotroceni si. Unifarmului stim noi al cui.

      Ștergere