joi, 9 februarie 2017

PORUNCĂ DIVINĂ !!! SORIN GRINDEANU , PRIM -MINISTRUL ROMÂNIEI , UN ADEVARAT MODEL CU IUBIRE DE POPOR !



                           ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cel care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 
                                       
                                     9 Februarie 2017,ora 3,52 zori de zi !
                                            Image result for sorin grindeanu
                                               Dragii mei, 

Astăzi dimineata în zori, ma trezeste un glas care spune ceva minunat, pentru viitorul Poporului român.
Iata dragilor ce spunea acest glas :

               " Lăsaţi modelele GRINDEANU !
              Darul Iubirii, reprezinta actiunile lui Sorin Grindeanu !
             Darul iubirii faţă de Popor !"

Dragii mei, stiu ca veti fi multi tentati sa aruncati cu venin si cu noroi in mine,citind acest articol.
Dar e numai problema voastra! Oricum nu vă voi publica Comentariile acide si jignitoare.
Va asigur insa, că acest MESAJ ca toate celelalte cate le scriu,este venit de la DIVINITATE.
Trebuie sa tinem cont de el, si sa lasam acest om ,si pe GUVERNUL care -l conduce,sa -si duca la indeplinire toate indatoririle faţă de popor.
De ne vom opune si vom atrage rautatea si ura fată de Aproapele nostru, nu ne va fi deloc bine ; ci se va ajunge la varsare de sange, adica :


Dumnezeu există - Mărturii.: ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!!

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../adevarata-mare-revol...

Translate this page
Sep 13, 2016 - ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!! 13 Septembrie 2016,ora 5,45 dimineața ! Dragii mei, Astazi dimineață în zori de zi ,ma trezesc în niste ...


O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../o-noua-revolutie-trai...

Translate this page
Sep 5, 2016 - O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! Image result for revolutie . Image result for revolutie 4 Septembrie 2016,ora 16,18 !

Cine se va împotrivi si va arunca cu piatra,sa stie că in CUVANTUL MANTUITORULUI va arunca ,si nicidecum in mine;iar piatra ,i se va intoarce ca un bumerang înapoi, si nu cred ca-i va fi bine deloc.
DOAMNE  AJUTA sa avem minte luminata ,Credinta si Dragoste fata de Aproapele,pentru a ne putea bucura de PACE si liniste in Romania; de iubire si dragoste peste fiecare roman,indiferent de statutul lui social.
                              Cu dragoste,Maria.



Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui Dumnezeu,este de nepretuit!
Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


164 de comentarii:

  1. Asa este! si cand te gandesti ca TRADATORII DE TARA SI POPOR l-au luat in colimator. Doamne Dumnezeule salveaza Romania de acesti tradatori! Da-le lor inmiit ceia ce fac tari si romanilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca tradatorii sunt chiar cei care striga ca nu sunt ei ,adica psd ?! Se vede din avion ce mare nedreptate a facut acest Dragnea impreuna cu Grindeanu ,dand acea ordonanta ca sa apere hotia ! Ce alta dovada mai trebuie...

      Ștergere
    2. Anonim 10 feb 10:20 ordonanța aceea era perfect legală,dar cu toate astea a fost obrogată ca să vă dovedească că nu apără pe nimeni.Voi sunteți atît de manipulați încît nu vedeți adevărul nici cu dovada în față.Eu zic să căutați penalii în Palatul Cotroceni și la DNA,unde se face abuz în serviciu zilnic.Documentați-vă înainte de a acuza.DS

      Ștergere
    3. Grindeanu a fost ca o grindă rezistentă la presiunea #rezist.bravo lui.alți ar fi lăsat țara de izbelişte şi şi-ar fi văzut de viată (anticipate).se omorau ca şobolanii pt putere si victime eram noi.

      Ștergere
  2. la o simplă privire a înfățișării lui Sorin Grindeanu, îți dai seama ca e un om bun, inteligent și cu putere de muncă, vorba bătrânilor :"bun de pus pe rană!".Și România de azi e toată numai răni !.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este, se vede ca este un domn, finutz , inteligent, nu seamănă cu nici un alt premier pe care l am avut pana acum. Sa l binecuvânteze Dumnezeu pe el și familia lui și să i tina departe pe dușmanii care vor sa l sape. Haideți să l susținem și să ne rugăm pentru el. Ma bucur mult de acest mesaj primit de dna Maria. Doamne ajuta!

      Ștergere
    2. Cum îl susțineți? Uitându-va la tv? Va informez ca nu tine. Uitați-vă la tv în continuare ca mafia din justiție lucrează și știe ce are de făcut. Un link interesant aici despre mafie:

      http://www.alternativenews.ro/2017/02/seful-sri-confirma-gravitatea-faptelor-comise-conjuratia-coldea-kovesi-palade-lazar.html

      Ștergere
    3. Anonim 10 feb 00:20 ai dreptate am citit și eu articolul și este strigător la cer,cum îl acoperă SRI-ul și Koveși pe Lazăr,care avea dosar penal cînd a fost avansat în funcție. Eu vă spun un lucru pînă nu pleacă acești nenorociți din funcții nu se rezolvă nimic în România,indiferent cine va fi la putere.Doamne cît de proști sunt românii că nu citesc și nu se documentează ce lucruri mizerabile ies la iveală.Acum înțeleg de ce vor să închidă anumite posturi tv să nu mai aflăm nimic și să ne manipuleze ei cum vor așa cum i-au manipulat și pe tinerii din Piața Victoriei.DS

      Ștergere
    4. Era mai bun Ponta .Avea alta prestanta, fata de Grindeanu, care nu are experienta si este omul lui Dragnea. cicerone

      Ștergere
    5. Cicerone lumea niciodată nu o să fie mulțumită și de Ponta se spunea atunci că e omul lui Năstase,acum tu spui că Grindeanu e omul lui Dragnea,sunteți prea cîrcotași.Eu zic să-i lăsăm să-și facă treaba și să nu mai criticăm la orice pas.DS

      Ștergere
    6. Tu vorbesti, DS? Tu esti numai cu critica pe aici. Numai psdistii tai sunt buni, sfinti si nu gresesc niciodata!

      Ștergere
  3. Dumnezeu sa-l ajute in actiuni si sa-i deschida caile.

    RăspundețiȘtergere
  4. PSD-UL in complice cu Udmr-UL o sa vă ia Transilvania de pe hartă asta pentru ca ii idolatrizati.Sa nu va plangeti după..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iona, de ce ii este omului astazi foame? De iubire si de sens (Nicolae S)!

      Ștergere
    2. Sper ca nu se implineste ce spuneti.
      Neluta

      Ștergere
    3. Asta-i culmea nu iohannis complotează să vîndă țara???

      Ștergere
    4. Si eu cred ca asta se urmateste prin aceasta alianta. Prin aceasta guvernare Ardealul ajunge la ungaria si moldova la rusia si uite asa vor ramane doar cei care sustin acest guvern corupt pana in maduva oaselor. Plin de hoti si nemernici. Observ ca toti sustinatorii acestui guvern sunt suparati ca presedintele acestei tari are 6 case dar de ce nu spune nimeni ca domnul Dragnea are imperiul din Alexandria de 7 hectare piscina facuta la comanda teren de tenis cu nocturna ceea ce nici macar orasul Cluj nu are asa ceva si sa nu mai vorbim de conturile stufoase din diferite tari europene! Nu fac parte din nici un partid politic si nu ii sustin pe nici unul din ei pentru ca toata clasa asta politica este la fel de vinovata pentru ceea ce a ajuns aceasta tara! Si da v-a fi facita bucati si bucatele pentru ca ne meritam soarta. Multi credeti ca Dumnezeu si Maicuta Sfanta este cu aceasta tara dar eu va intreb pe dumneavoastra....Pana cand? Cat mai trebuie sa treaca ca sa vedem noi oamenii ca ei toti se scalda in lux si poporul este vai si amar de el...era acel proverb...dezbina si cucereste...asa se v-a intampla si cu aceasta tara...oamenii se cearta pentru sustinerea celor doua tabere si cei din afara v-a lasa Romania fara aceste doua teritorii....chiar daca la multi dintre voi nu va convine dar asta este adevarul pe care nu vreti sa il vedeti!

      Ștergere
    5. Nu se poate
      cum Dragnea este corupt? Este inadmisibil să vorbiți despre un om atât de fin și de inteligent și de fermecător.Pe ce vă bazați când afirmați așa ceva.Păi nu știți că el nu bea nu fumează nu se duce la dame.În plus Dragnea junior are o firmă de porci sau de porc .Este posibil să jigniți oameni care iubește poporul și normal și aberant .Care se sacrifică pentru el.Nici nu stiți cât costă întreținerea unui astfel de palat plus curățenia plus asigurare.

      Ștergere
  5. Daca asa vrea Bunul Dumnezeu asa sa fie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sper sa fie bine... au promis mult, acum sa aplice programul!
    Problema este daca va fi lasat... ca multinationalele nu se lasa asa usor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alexandru ai intuit bine,nu sunt lăsați sa-și facă treaba și asta s-a văzut de la început din comportamentul lui Iohannis și al opoziției,care i-au șicanat mereu.Se vede că ei trag de timp,pentru a nu-i lăsa să-și facă treaba,asa cum au făcut și cu moțiunea de cenzură,care nu-și mai avea rostul.Ordonanța aceea a fost abrogată,dar dacă stau să mă gîndesc bine cei care ar fi beneficiat de ea,ar fi chiar Iohannis și DNA-ul pentru că sunt primi,care au făcut abuz în serviciu,încălcînd Constituția României.Atîta vreme cît Serviciile Secrete sunt în spatele lor nimic bun nu se va întîmpla,ci din contră se va trăi în teroare și se va bate pasul pe loc.DS

      Ștergere
    2. S-a văzut clar cum se poate obține ce dorești. În strada , nu pe blog la discuții, nu la tv ci numai în strada. Uitați-vă în continuare la tv ca mafia lucrează. Justitia, PNL USR o adevărată mafie care macină distruge România. Un link despre mafie:

      http://www.alternativenews.ro/2017/02/seful-sri-confirma-gravitatea-faptelor-comise-conjuratia-coldea-kovesi-palade-lazar.html

      Ștergere
  7. "Intelegerea inseamna intelepciune" sau... "intelepciunea e necesitea inteleasa"- (K. Marx)! Dincolo de meandrele buclate ale mintii intelepte si mult deasupra ei, e demnitatea... Ea trece de logica si necesitate si innobileaza mizeria suferintei si numai acolo poate exista cu-adevarat, fara a fi trufie, orgoliu...
    "In armonie cu tot ceea ce-l inconjoara"...! A fost Iisus "in armonie" cu zarafii, marii preoti Anna, Khaifa si toti platitii care ii tipau rastignirea? Sau cu Irod, caruia nu i-a adresat nici un cuvant(pentru ca-l omorase pe Ioan ...) desi acesta abia astepta sa il auda vorbind? Si desi poti"accepta" tot ceea ce te inconjoara... sa ne pastram "armonia" numai pentru ceea ce e demn...

    RăspundețiȘtergere
  8. “Nu există nicio dezbinare în poporul român. Există doar o luptă între oamenii cinstiți și hoți”. Oana Pelea transmite un mesaj DUR lui Dragnea și Grindeanu

    http://www.b1.ro/stiri/politica/nu-exista-nicio-dezbinare-in-poporul-roman-exista-doar-o-lupta-intre-oamenii-cinstiti-si-hoti-oana-pelea-transmite-un-mesaj-dur-lui-dragnea-si-grindeanu-176454.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O fi platit-o bine soros pentru mesaj...

      Ștergere
    2. Oana Pelea sa-vi vada situatia ei; de exemplul dat in anumite situatii.

      Ștergere
    3. Această actriță Oana Pelea își face tatăl(Amza Pelea?) de rîs de cîte ori deschide gura.De cît să critice guvernul, care a mărit salariile artiștilor,mai bine l-ar întreba pe Iohannis de ce țara e condusă de Servicii Secrete și de ce DNA-ul face dosare la comandă.În loc să fie solidară cu Mircea Diaconu,colegul ei de breaslă,care a fost hăituit de Justiție,ea se situează de partea trădătorilor de țară.DS

      Ștergere
    4. HOTII STRIGA HOTII.....SA ARUNCE CU PIATRA CEL FARA DE PACAT.

      Ștergere
    5. Oana Pelea n-a facut afaceri cu statul !!!

      Ștergere
    6. Aceasta DS este o tradatoare de popor. Se ia de actorii nostri dragi! Cine estu tu, DS ca sa vorbesti asa de o actrita care bucura inimile romanilor adevarati? Esti o NIMENI!

      Ștergere
    7. Pe Oana Pelea am văzut-o într-un film horror frațuzesc:Tension Hause.alături de Uritescu şi alți actori români.nu mi-a venit să cred.e tare filmul.....

      Ștergere
    8. Anonim10 februarie 2017, 21:19
      Cei mai multi suntem NIMENI, probabil si Dv. nu va cunosc; dar actorii nostrii de care spuneti sa-si vada de actorie, nu ei sunt buni la toate; si sa-si vada/revada comportamentul/gesturile publice;la fel si cantaretii sa-si vada de ceea ce fac si i-a inzestrat Dumnezeu. nu pot fi purtatori de cuvant in/la orice/oricine.
      Neluta

      Ștergere
  9. Maria, uite aici articol, genial :))))) nu o stiam pe asta cu Kiev-ul
    https://www.facebook.com/NinelPeia/photos/a.231166377014332.57229.230915270372776/960027764128186/?type=3&theater

    inainte de Euromaidan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daniel Voica poate nu știai ,dar este același mod de operare, sunt foarte bine organizați și acțiunea a fost pregătită cu mult timp în urmă în cele mai mici detalii.Se știe că Soroși a acționat in Ukraina și în Romănia încă din 1989 cind a și finanțat lovitura de stat așa cum a procedat și în alte țări. Tot mîna lui a fost și în Iugoslavia,dar și în Polonia cind un avion a fost prăbușit la comandă,la bordul căruia se afla Președintele și tot guvernl Poloniei.Motivul a fost acela că acel Președinte nu dorea să-și înstrăineze resursele țării lui și pentru asta toți au plătit cu viața.Dar să revenim la Ukraina,unde președintele Ianukovici a fost demis și adus la putere Petro Poroshenko,preferat de Soroș,care i-a promis că il va sprijini financiar și il va aduce în țară pe Jack Lew, șeful trezoreriei SUA.Occidentul nu suportă președinții care sunt patrioți pentru că nu pot pătrunde ușor în țara lor să le poată administra resursele,asa cum fac ei peste tot.Ei vor niște oameni supuși,ușor de controlat și de manipulat,care să lucreze la comanda lor,așa cum face și Iohannis la noi.Tocmai din acest motiv Iohannis a repetat mereu că vrea guvernul lui pentru că acesta e ordinul primit de sus.Pentru acest lucru el va primi sprijin necondiționat sa-și poată ducă la final această misiune.Eu nu mă aștept ca vreo țară să ne sară în ajutor și să vadă această nedreptate pentru că toți vor cîte o felie de aici,dar cea mai mare dezamăgire vine din partea tinerilor romănii,care lucrează în complicitate cu ei.Dacă ar fi știut străbunii noștri ce generații vor urma după ei poate că nu ar mai fi luptat atît de mult pentru acest pămînt.DS

      Ștergere
    2. http://www.activenews.ro/externe/Ghici-cine-decide-soarta-Ucrainei-Hackerii-au-spart-e-mailul-lui-George-Soros.-Sunt-gata-sa-l-chem-pe-seful-Trezoreriei-din-America-115285 DANIEL VOICA TI-AM TRIMIS ȘI DOVADA CĂ SOROȘI E IMPLICAT.DS

      Ștergere
    3. DS, culegi articole de pe siteuri dubioase si le numesti dovezi? Hahahaha.....

      Ștergere
  10. Nu știu din ce parte vă vin mesajele dar multe se îndeplinesc. Din această cauză, cred acest guvern va cădea. Aveți un mesaj,, manifestanții vor striga -păcat, păcat de sângele vărsat " și așa a fost. Aveți un alt mesaj (legat de celălalt mesaj) în care spuneți,, va cădea guvernul "

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde-i mesaju ca va cădea guvernu vreau sa vad.

      Ștergere
    2. manifestanții vor striga -păcat, păcat de sângele vărsat " asa este....dar la care manifestanti se refera,ca acum sunt doua grupuri.....dar in alte mesaje spune ca : "ati vrut neamt,acum plangeti-va tinerii si copiii"....deci tinerii sunt in piata victoriei.....dar in final cele doua grupuri se vor uni....ca mai spune ca vede cum se unesc pamanturile.....iar armata vine si opreste protestele......care vor tine pana la paste.....asa cum au anuntat cei din piata,ca vor sta......ati uitat de Deveselu,din cauza caruia vom avea probleme cu rusii......etc

      Ștergere
    3. Dati sugestii, pentru cine? doar daca aveti alte surse. Scrieti link-ul sa vedem si noi.
      Sa vina cine, tehnocratii?
      Neluta

      Ștergere
    4. Anonim 19 feb 19:15 am văzut că ai făcut un rezumat la cîteva previziuni și am observat că se leagă foarte bine cu ce trăîm acum.Așa că cine o critica pe D-na Maria,acum poate să vadă că a avut dreptate și toate s-au adeverit în timp.DS

      Ștergere
  11. D-na Maria aveți un anonim care sugerează că ar trebuii un atentat pt.manifestanții din Piața Victoriei cum a fost în Bet Berlin, adică un camion sa intre cu viteză în mulțime!!! Sa înțelegem că sunteți de acord cu el???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum ai crede ca as putea fi de acord cu asa ceva???
      Vino cu date concrete,si voi sterge acest COMENTARIU rautacios.
      Sunt f multe si se intampla sa mai scape cate unul.
      Chiar va rog sa mi le spuneti, si le voi sterge.

      Ștergere
    2. D-na Maria uitați-vă la mesajul din 7 02 2017 la anonimii 20:50 și 04:10 ma interesează părerea dumneavoastră

      Ștergere
    3. D-na Maria uitați-vă la mesajul din 7 02 2017 la anonimii 20:50 și 04:10 ma interesează părerea. dumneavoastră. Am uitat să vă spun, e vorba de mesajul,, Atentat??? curge sânge nevinovat "

      Ștergere
    4. Anonim9 februarie 2017, 18:54,mare prostie ai in capul ala,era o discutie intre doua persoane legat de titlul mesajului,multa minte ingusta aveti.

      Ștergere
    5. Am văzut acum la TV un scelerat care a ucis un căîne și la ciopîrțit cu secera,iar zilele trecute un nenorocit,care a biciuit un cal că nu putea bietul de el să tragă o mașină de cîteva tone.Doamne în ce țară trăim și de ce Poliția le dă doar o amendă simbolică în loc sa-i bage la închisoare.Cred că ar fi bine să iasă toți miliardarii din închisoare să se recupereje prejudiciul și sa-i bage acolo pe criminalii care sunt liberi printre noi și omoară animale și oameni.

      Ștergere
    6. Anonim 9 feb 17:18 Maria nu ar fi de acord,dar eu aș fi că prea ai dracu sau făcut românii,niște pușlamale ordinare,care si-au trădat țara,mama,tata,frați,surori.

      Ștergere
    7. Anonim 00:21 după mintea ta, discuția dintre cei doi anonimi tâmpiți care pomeneau de atentatul de la Berlin că ar fi indicat pt.protestatarii din Piața Victoriei nici acum nu ai înțeles??? Așteptam răspuns de la d-na Maria,dar ca de fiecare data lasă pe altul sa răspundă. Refuz să cred că dumneaei e anonimul care a scris.

      Ștergere
    8. Ești la fel ca nemernicul din Târgu-Mureș care vroia sa arunce în aer câteva dispozitive, să omoare români care defilau de ziua națională !!! Bravo d-na Maria!!!

      Ștergere
  12. Poate sa fie Grindeanu sau oricine
    din orice alt partid oricât de bun,

    ,,PROSTIMEA din popor'' NU INTELEGE CA:
    Atat timp cat sistemul în frunte cu serviciile conduc TOT din umbra
    ***rezultatul va fi mereu ZERO***

    Doar o schimbare radicala în absolut toate instituțiile, ceea ce nu se va întâmpla în mod pașnic niciodată.

    Doar Dumnezeu mai poate salva acest popor care doarme profund.

    Întrucât romanii sunt în general ignoranti
    Povestea asta se va sfarsi,
    Dar cu o intervenție divina în forta.
    Adică o catastrofa si/sau altele si mai grele de suportat...
    ORI NE TREZIM SI FACEM CURATENIE ORI VOM FI PEDEPSIȚI, vom vedea ce vom alege...



    IAR:
    JUSTIȚIA E DOAR UN INSTRUMENT ABUZIV AL SISTEMULUI
    ȘI CRIMINAL DE NEDREAPTA CU POPORUL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat,dar se poate si o schimbare pasnica,citeva legi rezolva totul. De exemplu, marirea salariului minim la 500 euro,cu conditia ca firma sa poata plati,daca nu,sa dea cit poate. S-ar micsora mult nemunca,hotia, evaziunea,va creste puterea de cumparare si economia.

      Ștergere
    2. Perfect adevarat graesti an. 17.57 !!!! ma supar pe mine ca ma lupt degeaba cu aceste canalii iohanisti-sorosisti-pdlisti. N-ar mai trebui sa postez nimic doar ca mi-e ciuda si-mi iubesc tara si poporul!

      Ștergere
    3. An.18.28 pricepe ca tocmai asta nu sunt lasati sa faca cei care guverneaza...

      Ștergere
    4. Nu consumul, investitiile , tata ! Altfel cu totul marit ajungem ca Grecia .

      Ștergere
    5. Degeaba investesti si produci daca nu are cine sa- ti cumpere marfa si nu poti produce cu muncitori neinteresati,prost platiti. Nemtii nu sint prosti ca patronii se multumesc cu putin si platesc salariatii bine,dar nici darnici,sint asa ca altfel nu merge economia

      Ștergere
    6. Anonim 19 feb 17:57 la cît de rea a devenit lumea în ultimul timp,numai divinitatea mai face dreptate printr-o catastrofă fără precedent și ne va liniști pe toți.

      Ștergere
  13. Decit sa ne tot ciondanim, cred ca ar fi mai de folos sa ne rugam pentru toti aceia care vor sa ne dezbine.Doamna Maria ar putea stabili ziua si ora cind toti cei care iubim aceasta tara, sa spunem o rugaciune din suflet pentru liniste si pace.Doar prin rugaciune mai avem sansa ca lucrurile sa reintre in normal

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PRIETENI dragi sufletului meu!
      Mi s/a reprosat ca nu voiesc sa stabilesc eu o ora de RUGACIUNE.in care sa ne rugam cu totii.
      Este foarte greu, ca toti cei care se roaga pentru PACE si liniste în ROMANIA,deoarece fiecare avem familii si obligatii.
      Dar voi căuta sa aduc O RUGACIUNE de suflet, pentru CONDUCATORII ROMANIEI si pentru DUSMANII ROMANIEI.
      O voi publica aici, si astfel ne vom putea ruga fiecare cand poate,si unde poate. Fie si numai in gandul fiecaruia dintre noi.
      Este foarte frumoasa initiativa voastra,dar e greu de indeplinit! Va aduc insa o mare RUGAMINTE:
      Haideti să ne unim DUMINICA, si sa lasam calculatoarele, ura si dezbinarea,si sa fim cu totii in BISERICA LUI IISUS HRISTOS, sa ne rugam acolo si sa aprindem o lumanare pentru CONDUCATORII ROMANIEI,si o alta pentru DUSMANII ROMANIEI ,ca sa fie luminati si unii si celilalti si sa-si dea mana cu mana, sa se impace. Astfel vom putea cânta din suflet FERICIRILE in care se spune: "FERICITI FACATORII DE PACE !"
      Ce spuneti??? Ne unim DUMINICA la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE??? IISUS HRISTOS si MAICA DOMNULUI ,ne asteapta cu bratele deschise, asa cum isi asteapta TATAL ,FIUL CEL RISIPITOR,din SFANTA EVANGHELIE tot de DUMINICA.
      Astept cu dragoste si cu inima deschisa propunerile si părerile voastre.Sa nu uitati ca toti suntem romani,si nu avem voie sa fim dezbinati! ROMANIA, este VIITORUL al DOILEA IERUSALIM! Si noi cum IL asteptam pe HRISTOS? Ne batem intre noi, ne jignim, ne urâm, strigam tot felul de cuvinte dureroase. Cui folosesc dragilor??? Ar fi mai bine sa ne pedepseaasca BUNUL DUMNEZEU ,pentru ca sa redevenim uniti si iubitori? Ieri au fost vreo 3 -4 CUTREMURE! DUMNEZEU tine inca PĂMANTUL si nu lasa sa pierim! Dar oare,cât mai punem la incercare RABDAREA LUI DUMNEZEU??? CUTREMURUL CEL MARE, DUMNEZEU l-a amânat; ne-a dat inca o sansa ca sa ne indreptam si sa ne iubim ca fratii. Oare asa facem?
      Iata linkul:CUTREMURUL CEL MARE DIN ROMÂNIA , NU VA VENI ASA CURÂND
      mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cutremurul-cel-mare-...
      Translate this page
      Sep 17, 2016 - Cred că acum v-ati linistit dragilor. CUTREMURUL MARE nu va veni acum! Mai dureaza! Cât mai dureaza,eu nu cunosc; dar cu siguranță voi ...
      You've visited this page 2 times. Last visit: 12/27/16
      Oare chiar trebuie sa mâniem atat de tare DIVINITATEA,incat sa-si ia Mana SA de pe POPORUL ROMAN? Doar o TRAGEDIE fara margini,mai poate uni POPORUL ROMAN, daca IUBIREA si DRAGOSTEA au fost inlocuite cu URĂ ! Ceea ce se intampla acum in ROMANIA,are doua alternative .
      1. PRESEDINTELE sa iese si sa spuna: am gresit,haideti sa ne unim si sa mergem mai departe.
      2. DUMNEZEU va cutremura ROMANIA, si atunci se va asterne linistea,si vor curge izvoare de lacrimi.
      Sa ne rugam fratilor, pentru ca BNUNUL DUMNEZEU sa faca O MINUNE, iar totul sa revina la normal. Nu se poate trai intr-o asa ROMANIE dezbinata si impărtita oin doua. Cu lacrimi si cu durere in suflet, MARIA.

      Ștergere
    2. Doamna Maria,deci ceea ce trăiți dumneavoastră,fazele cu cerurile întunecate le-am trăit şi eu acum zece ani. Tot aşa îmi arăta multe şi frumoase,dar duhul sufletului mereu îşi punea mereu întrebarea: cum e posibil ca DUMNEZEU să fie sau să se arate în întuneric(deci eram cam bănuitor şi neliniștit),aşa că au început îndoielile şi ajutat de DUMNEZEU am început să urăsc asemenea viziuni şi s-ajung până la urmă să-i spun celui din cer de noapte că-l urăsc şi că e un înşelător(i-am spus mult mai multe),iar el încerca să-mi trimeată-n continuare fel şi fel de viziuni,exact cum vi le trimite lu' dumneavoastră. Însă eu tot mai hotărât eram...apoi DUMNEZEU m-A dus în CERUL de LUMINĂ şi am văzut realitatea: miliarde de SORI care au CHIPUL şi ASEMĂNAREA noastră(frumoși maxim)...dar LUMINĂ frate,nu cer de ziuă sau mai ştiu eu ce cer de noapte,iar între EI era ditamai SOARELE care-i întrecea în frumusețe şi mărime pe ceilalți SORI.Bineînțeles apoi au început înjurăturile din cerul de noapte(ca la uşa cortului,pentru simplu fapt: ì-am spus că-l urăsc pe cel din acel cer de noapte) şi apoi multe spaime. SOARELE SUPREM mi-A spus: nu te-ndepărta de BISERICĂ,ține calea SFINȚILOR PĂRINȚI,nu cere semne,că nu e treaba ta... şi când va fi să fie,va fi.De atunci acest SOARE are grijă de mine şi-mi bagă-n minte să nu judec pe nimeni,să accept totul aşa cum este şi-n privința celui din cerul de noapte...să mă feresc de viziuni.Vă rog s-aveți un pic de LUMINĂ,să postați acest mesaj!RRomânia va fi țara aleasă,SFINȚII ÌLIE şi ENOH sunt deja pe pământ,împreună cu HRISTOS! Adevărat vă spun,că ceea ce spun,este întocmai.Ei au venit în sprijinul ORTODOXIEI şi a celor care vor să fie în BISERICA ei,adică a LUI HRISTOS. Luați aminte la CREŞTINII ORTODOCŞI,ei sunt tari în credința adevărată iar HRISTOS îi va răsplăti(nu mă laud a fi unul din ei,ci spun doar ceea ce SOARELE îmi transmite)! Respect pentru cel care nu se crede ales(adevărata smerenie) şi...citiți ACATISTELE de MULȚUMIRE unde veți da de SOARELE HRISTOS sau SOARELE CEL VEŞNIC(ACATISTUL SFÂNTULUI ACOPERĂMÂNT AL MAICII DOMNULUI-bucură-te cea care eşti LUMINATĂ de SOARELE CEL VEŞNIC)!

      Ștergere
    3. Mie tare teama ca a'ti vorbit cu pereti daca va uitati in josul mesajului dv. Oameni chiar se urasc uni pe alti fiecare arata ce are in inima si in suflet prin cuvinte, exprimare, fapte. :'(

      Ștergere
    4. Pentru neamul românesc
      Rugaciunea pentru neam a Parintelui Gheorghe Calciu

      Stăpâne Doamne, Dumnezeul nostru, Părinte, Fiule şi Duhule Sfinte venim la tine, Doamne, cu pocăinţă şi durere în inimi, să ne rugăm pentru poporul nostru românesc.

      Ascultă cererea noastră, intră Doamne, ca un împărat ceresc în ţara noastră şi în neamul nostru şi-l scapă Iisuse, de uneltirile vrăjmaşilor văzuţi şi nevăzuţi.
      Că prigoneşte vrăjmaşul sufletul neamului românesc şi viaţa lui o calcă în picioare. Făcutu-l-a să locuiască în întuneric ca morţii cei din veacuri, şi sufletul lui este mâhnit de moarte.
      Că l-au trădat cei puşi de Tine să-l conducă şi au uitat că Tu ai spus ca cel ce vrea să fie întâiul, să slujească tuturor.
      Şi ei au ştiut acest lucru, dar s-au trufit, au uitat de poporul Tău, l-au asuprit şi l-au jefuit, l-au vândut altor neamuri şi au călcat poruncile Tale, iar pământul acesta, pe care l-ai dat neamului românesc pe veci, l-au înstrăinat. Dar poporul acesta Te slăveşte, Doamne, nu numai cu buzele ci şi cu inima.
      Adu-Ţi aminte de el pentru cei ce Te cunosc pe Tine, pentru monahii şi monahiile care zilnic se roagă pentru el şi pentru rugăciunea noastră de astăzi, chiar dacă suntem nevrednici de mila Ta.

      Pentru că toţi ne-am abătut, toţi am făcut nelegiuire, şi ierarhii, şi preoţii şi credincioşii. Nu mai este nici unul care să facă dreptate, nu mai este nici unul! Ci încetează Doamne, bătaia Ta împotriva poporului românesc. Adu-Ţi aminte, Iisuse, de fraţii noştri care sunt în afara ţării, în exil sau vânduţi odată cu teritoriile cedate, şi-i miluieşte pe ei.
      Reunifică poporul Tău.
      Repune-l în cinstea pe care a avut-o la Tine mai înainte, iartă-i păcatele săvârşite, apostaziile, răutăţile, îndemnurile la desfrânare, la neiertare şi la răzvrătire împotriva Ta.
      Rugători aducem pentru noi pe Maica Ta cea Sfântă, Pururea Fecioara Maria, Puterile Cereşti, pe Sfinţii Tăi Apostoli, pe mucenicii neamului nostru şi pe toţi mucenicii, sfinţii şi cuvioşii care au slujit Ţie cu credinţă curată. Adu-Ţi aminte, Stăpâne, de toţi cei care s-au jertfit pentru Cruce, Biserică şi Neam; adu-Ţi aminte de sângele lor care s-a vărsat şi pune-l pe acesta în balanţa iertării noastre.

      Redă poporului nostru pământul care l-a păzit cu grijă şi credinţă prin veacuri, redă-i bisericile şi mânăstirile vândute, redă-i pacea văzduhului şi îmbelşugarea roadelor pământului, stăpânirea de sine, demnitatea lui creştină şi naţională de altădată, conducători buni şi cinstiţi, neasupritori, nemincinoşi şi nelacomi, redă-i arhierei vrednici de Tine, Iisuse Mare Arhiereu, preoţi dăruiţi Bisericii şi Neamului, credincioşi misiunii lor, adevăraţi secerători, aşa cum Îi vrei Tu, Milostive.

      Auzi-ne Doamne întru îndurarea Ta! Nu intra Stăpâne la judecată cu robii tăi, ci întoarce-Ţi iar privirea spre noi şi ne ridică din păcat cu dreapta Ta cea mântuitoare. Şi trecând prin patimile toate, curăţaţi prin suferinţă, să ajungem şi la Sfânta Ta înviere Iisuse slăvindu-Te pe Tine împreună cu Tatăl şi Duhul Sfânt, acum şi pururi şi în vecii vecilor.
      Amin!

      Ștergere
  14. Sunt de acord ayatolahul Dragnea și Grindeanu Pașa slăvit să le fie numele vor aduce paradisul pe plaiurile noastre.Va curge lapte și miere mici și bere ajutoare fără număr nimeni nu va trebui să muncească.Ei sunt desigur salvarea acestei nații persecutate de Neamț și Soros.Să ne bucurăm că am trăit ziua că să-i putem cunoaște pe acești titani .
    Halva,fistic baclava

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.13 iohanist-sororsist iti arde de bascalie dupa ce a-ti aruncat tara in aer? plata lui Dumnezeu sa va ajunga si focul iadului sa vina peste voi ca asta meritati!!!

      Ștergere
    2. Ti-au plăcut salariile tăiate si pensiile impozitate! Se vede de pe Luna!

      Ștergere
    3. Anonim 9 feb 18:13 de cît să faci ironii pe aici mai bine ar fi să te uiți în curtea DNA-ului și a Palatului Cotroceni de unde vine tot răul.Atîta vreme cît securiștii din spatele acestor instituții fac legea în România,nu putem să spunem că trăim în democrație și intr-un stat de drept.Așa că lasa-ne cu halvaua,fisticul,baclavalele și alte apropouri.DS

      Ștergere
    4. Dacă n-ai înțeles că sfidezi Divinitatea....succes când te v-a trânti la pământ cu toată răutatea ta...îți vor pieri graiul și ironiile...succes.

      Ștergere
    5. Se vede că n-ai primit lecții de viață care să te smerească ...nu-i timpul pierdut...atunci e valea plângerii..de aceea, mesajele sunt de atenționare să ne îndreptăm dar nu, tu ai ură care se întoarce înmiit...succes.

      Ștergere
    6. asta nu este site pt necredincioși...nu vă plac mesajele...pa și pe facebook...unde vă este locul...că să faceți muncă de voluntariat...nu vă oferiți ci să spuneți necurățenii...

      Ștergere
    7. Felicitari , bine punctat! Pacat ca aici pe blog se practica dezinformarea si minciuna in favoarea PSD .Dumnezeu e sus si vede , nu-i asa ?

      Ștergere
    8. știi care este ironia sorții că cei foarte săraci votează PSD dar la pensie câștigă cei cu pensii mari foști activiști,securiști milițieni.Era tare bine în comunism nu-i așa iar în timpul lui Iliescu a fost extraordinar ?

      Ștergere
    9. Anonim 22:46,castiga si ei firimituri,asa sunt obisnuiti.Vreau sa-i aud cand vor vedea noul val de scumpiri :) .Eu una nu am vazut de mult timp oua la 22 lei cartonul ,vorbesc despre cele care erau 10/15 lei pana acum.

      Ștergere
  15. Nu se poate asa ceva, cum sa -i ajuti pe astia, capete de tabla, nu se poate: dupa tentativa de aducere a islamului la putere, dupa punerea unor ofiteri deplin conspirati Iordache, Grindeanu
    ministri, acum mai pun si vedeta porno interimar, membra ONG a lui Hillary Clinton- Ana Birchal .Astea-s dovezi ca toti, dar toti sant la fel.publicati ! dna Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Altii nu mai sunt , lupule, finish !

      Ștergere
    2. Ori ești dezinformat ori dus cu pluta.

      Ștergere
    3. Pentru acest mesaj puteți sa fiți dat in judecata. Ana Birchal nu glumești. Vezi cazul Vadim. Se răzbuna pe el dupa moarte si le terorizează pe fetele lui. Ștergeți mesajul!

      Ștergere
    4. https://www.facebook.com/NinelPeia/
      Firma condusă de Clotilde Armand (USR), a încasat aproape 20 de milioane de euro pentru supervizarea lucrărilor inexistente. Firma va încasa bani ca și cum ar superviza lucrări pe 415 kilometri. Facturi în valoare de aproximativ 100 de milioane de euro.

      Ștergere
  16. Pentru cei care nu mai pot ca D. Maria are simpatii politice: dinsa,ca multi altii,apreciaza un partid autointitulat social,adica care trebuie sa tina cu oamenii multi si saraci. Cam in toata lumea,socialii sint preferati,ca sint mai multi saraci decit patroni sau bugetari de lux. Problema e ca si politicienii sociali nu prea fac parte din salariatii de rind, dar,oricum e mai bine decit sa te declari liberal,sau orice altceva.

    RăspundețiȘtergere
  17. Mai devreme sau mai tarziu, adevarul va iesi la iveala, Romania inca e locuita, ideea e ca nu trebuie varsare de sange...nu merita acest guvern acest sacrificiu...protestele par a fi in zadar, daca tacem inseamna ori ca nu existam, ori ca nu ne pasa, desi totul e sub nasul nostru...pe fata, ce ar fi facut Stefan cel Mare, suntem strastranepotii , ce ar fi facut Tepes sau Mihai???Ce ar fi facut Iisus???Iisus ar fi tacut...chiar daca ustura, chiar daca doare...nu ar fi ridicat piatra, mana, ci doar ochii spre cer...

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce ne dati sa va iertam?? TOATA AVVE REA SA V-o luam!!Ca haiducii sa o dam!!!Ca sa nu va daramam!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Atunci du-te si striga in piata Pana ragusesti,baiete,!Du-te si distreaza_te,CA te tine maica-ta PE mancare acasa!Cred CA Esti in alt film fecioras!

    RăspundețiȘtergere
  20. Români din patru unghiuri, acum ori niciodată
    Uniţi-vă în cuget, uniţi-vă-n simţiri!
    Strigaţi în lumea largă că Dunărea-i furată
    Prin intrigă şi silă, viclene uneltiri!

    Preoţi, cu cruce-n frunte! căci oastea e creştină,
    http://Versuri.ro/w/efdiim
    Deviza-i libertate şi scopul ei preasfânt.
    Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină,
    Decât să fim sclavi iarăşi în vechiul nost' pământ!

    RăspundețiȘtergere
  21. Da,trebuie lăsat sa conducă tara și acest prim ministru, dar sa încerce sa rezolve toate și sa se vadă rapid ceva ,ca încet îmbătrânim, de 27 de ani tot așteptăm să se îmbunătățească viața noastra, dar facem doi pași înainte, s ingura unul înapoi!

    RăspundețiȘtergere
  22. Maria, deocamdata este doar Suspendat ajutorul dat Romaniei ! Dar speranta sa revina acest ajutor, este minima !
    Romania ( Munti Paduri Ape) sa se ridice la nivelul ajutorului de care poate beneficia. Daca nu va face asta, e vai si amar.

    RăspundețiȘtergere
  23. Taierea padurilor..se aseamana izbitor cu avortarea copiilor. Ne meritam soarta...valorile morale...sunt direct proportionale cu materialismul, ne abatem grav de la statutul de OM

    RăspundețiȘtergere
  24. Anonim 17:57 perfect adevarat felicitari

    RăspundețiȘtergere
  25. Oricate proteste...nNIMENI NICIODATA DIN OAMENII DE RAND NU VA PUTEA SCHIMBA CEVA, poate ca dupa lupta pentru democratie...francezii o numesc libertate...ar trebui sa luptam pentru EGALITATE..(oare e posibil asa ceva???).CICA FRATERNITATE AVEM...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti foarte mare dreptate....daca votul nostru al oamenilor de rand ar conta, nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam! Dar multi nu inteleg ca sunt doar jocuri politice....omul de rand nu conteaza la fel nu conteaza nici daca mor un milion de oameni. atata timp cat nu invatam nimic din istorie, tot la fel se repeta pana invatam ce trebuie facut....

      Ștergere
  26. MARE DREPTATE AVETI DOAMNA MARIA .Am plans cind am suzit ce cuvinte jignitoate au aruncat asupra familiei sale Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ocroteascs acest guvern si poporul roman.Doamna Maria abia satept sa ma duc acasa si ss va vad ls Antena.Dumnezeu sa va ajute si pe noo toti AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  27. COLESTEROLUL – CEA MAI MARE INSELACIUNE A SECOLULUI ?
    Share Button

    Mijloacele media au introdus o adevarata anxietate generala: teama de colesterol.
    Oameni de o splendida sanatate telefoneaza la cabinet si cer, cu o voce tremuranda programare pentru “colesterol”. Buletinul de analize le adanceste angoasa, aducandu-i pe marginea disperarii. “Am doua sute.
    E grav, dom’ doctor ?”Raspundem: nu, nu este grav.
    Valoarea normala a colesterolului in Romania este 280 mg la 100 de ml de sange.
    Daca este asa, cum s-a ajuns totusi ca marea majoritate a laboratoarelor tiparesc buletine de analize pe care deja valori de 181 de mg % sunt trecute ca anormal de mari ?
    Ei bine, aici este o alta poveste. Una discret rusinoasa pentru tagma noastra medicala, dar care totusi trebuie spusa.
    Secretul este ca scaderea valorii normale a colesterolului in sange a urmat o curba paralela si cu putin ulterioara descoperirii unor medicamente care au proprietatea de a scadea colesterolul.
    Astfel, in anii ’80, singurul medicament cu aceasta proprietate principala era acidul nicotinic.
    Acesta era foarte ieftin si, dealtfel, avea reactii adverse importante, care il faceau de utilitate atat de restransa, incat era departe de a trezi interesul firmelor de medicamente.
    De aceea, cei care vor deschide orice carte de medicina anterioara anului 1980, vor citi acolo valoarea normala a colesterolului, care este de 280 mg %, asa cum am spus.
    Intervalul 260-280 mg % impunea atentie si regim, dar nu tratament medicamentos.
    Odata cu descoperirea unor medicamente mai specifice, care scad colesterolul in mod mai eficient, mai scumpe si aflate sub patent, interesul firmelor de medicamente pentru aceasta clasa a crescut enorm.
    Cum numarul pacientilor cu hipercolesterolemie reala era mic, specialistii in marketing au facut diferite socoteli, din care a reiesit ca, daca valoarea normala ar cobori de la 280 la 260 si medicilor li s-ar induce ideea ca este neaparat nevoie de tratament medicamentos cronic peste aceasta valoare, firmele producatoare ar avea numai de castigat.
    Cum, cel putin oficial, valorile normale din fiziologie nu sunt stabilite de firmele de medicamente, ci de medici in baza unor studii, au inceput a se intruni “varfurile cercetarii medicale”, mai intai in congrese o data la doi ani prin capitale europene, mai nou in congrese anuale prin locatii mult mai exotice.
    La astfel de “intruniri stiintifice mondiale”, de regula insotite de un bogat program cultural-artistic (de la degustari de licori la safari) exista deja obiceiul ca medicii participanti sa prezinte lucrari “stiintifice”, in care se pretinde, folosindu-se cu multa maiestrie posibilitatile largi ale statisticii, ca valorile normale sunt mai mici decat se credea, ca exista riscuri serioase pentru sanatate la valori care ar fi fost O.K. inainte de congres, ca aceste date noi ridica serioase probleme de sanatate publica etc.
    Sa mai observam ca ceea ce este valabil pentru colesterol este valabil si pentru valoarea normala a tensiunii arteriale si (in masura ceva mai mica) pentru glicemie.
    Extrapoland, putem prevedea inca de pe acum ca, daca maine va aparea un medicament care sa modifice grupa sangvina, poimaine o mare parte dintre cititorii acestei pagini vor afla ca sufera de o grupa sangvina de-a dreptul toxica.

    RăspundețiȘtergere
  28. 2.
    Tratamentul hipercolesterolemiei
    Daca valoarea colesterolului este pana la 260 mg %, nu este necesar nici un tratament, asa cum am spus mai sus, deoarece nu putem vorbi de hipercolesterolemie in aceasta situatie.
    Daca valoarea colesterolului este intre 260 si 279 mg %, este recomandabila tinerea unui regim cu evitarea excesului de colesterol, impreuna cu repetarea determinarii colesterolului si a fractiilor sale (raportul HDL versus LDL, daca nu a fost facut)
    Daca valoarea colesterolului este intre 280 si 299 mg % este necesar un regim hipocolesterolemiant, cu evitarea smantanei, untului, laptelui gras, carnii grase si cu limitarea numarului de galbenusuri la 4 pe saptamana (albusurile nu contin colesterol). \
    Se recomanda un regim bogat in peste (minimum 2 kg pe saptamana) si folosirea cu generozitate a cimbrului si usturoiului.
    Toate fructele sunt indicate, dar merele ocupa primul loc in aceasta privinta.
    Din 6 in 6 luni se face evaluarea rezultatelor regimului, dozandu-se atat colesterolul total, cat si fractiile lui.
    Daca valoarea colesterolului este de 300 mg % sau peste, recomand tratament medicamentos.
    De regula cu Vasilip o tableta de 10 mg pe zi imediat inainte de masa principala, sau o alta schema in functie de datele culese la consultul medical.
    Reevaluare dupa 3 luni, pentru a vedea daca dozele sunt eficiente.
    Tipuri de intrebari frecvente:
    Am colesterolul 245, buletinul de analiza imi da aceasta valoare in chenar negru si in dreptul ei scrie: “above normal range”.
    Sefa laboratorului, cand mi-a inmanat buletinul de analiza, m-a rugat sa stau jos.
    Vecinii si cei din familie sunt ingroziti de cat de mult colesterol am, iar medicul cardiolog mi-a prescris sa iau 6 tablete de Sortis pe zi, spunandu-mi ca in caz contrar am sa fac infarct.
    Ce este de facut ?
    Raspuns: daca inca nu ati citit articolul acesta, cititi-l.
    Laboratorul da valorile normale in functie de ce valori normale se introduc cu ajutorul tastaturii, nu in functie de valorile medii a unui grup de 85, 90 sau 95 % dintr-un esantion considerat sanatos, asa cum ar trebui, potrivit unei definitii stiintifice a “normalului”.
    Vecinii si cei din familie sunt victimele campaniilor media, iar cardiologul ar vrea sa primeasca invitatie si sponsorizare si la congresul de anul viitor de la Ouagadougou .
    Daca nu credeti toate acestea, intrati in primul anticariat si uitati-va in orice carte de medicina anterioara anului 1980 si vedeti cat este colesterolul normal.
    Am auzit ca uleiul de porumb nu contine colesterol, e adevarat ?
    Raspuns: nici un ulei nu contine colesterol, deoarece plantele nu sunt capabile sa sintetizeze colesterol ca atare.
    Deci, orice fruct sau leguma sau cereala este la fel de buna din punctul de vedere al regimului in cazul unei hipercolesterolemii, iar un numar mic de plante sunt in mod deosebit indicate, de exemplu: merele, usturoiul, cimbrul.

    RăspundețiȘtergere
  29. 3.
    Este esential sa nu mancati deloc: carne grasa si smantana si sa mancati cat mai putine galbenusuri de ou, care sunt saci cu colesterol.
    Dimpotriva, pestele este foarte indicat.
    Orice fel de peste si cu precadere, in mod paradoxal, pestele gras.
    Desi laptele si multe branzeturi contin colesterol, ele nu cresc in mod semnificativ colesterolul daca sunt folosite in cantitati prudente.
    Tratamentul medicamentos al colesterolului are reactii adverse ?
    Raspuns: Orice medicament, incepand cu banala aspirina, are reactii adverse.
    Cu deosebire un tratament cronic, care se ia cu lunile si anii, are posibile riscuri.
    Aceasta nu inseamna sa nu luam medicamente de loc, ci sa o facem atunci cand, in urma unui rationament medical, medicul nostru considera ca beneficiul scontat este mai mare decat riscul potential.
    Urmez un regim strict vegetarian, si totusi colesterolul meu nu scade sub valoarea de 280 mg %.
    De unde atata colesterol, daca eu in ultimele saptamani am mancat numai urzici si mere ?
    Raspuns: Aceasta situatie (relativ rara) in care va aflati se explica printr-o tulburare reala de metabolism.
    Asa cum spuneam, celulele animale sintetizeaza colesterol, iar cele umane nu fac exceptie.
    Uneori aceasta sinteza este in exces.
    Va trebui sa urmati un tratament medicamentos, in principiu toata viata, tratament in lipsa caruia exista un mare risc sa suferiti de una sau mai multe din numeroasele boli favorizate de excesul de colesterol: cardiopatia ischemica, accidentul vascular cerebral, etc.
    Am colesterolul marit, dar nu suport sa mananc peste, iar usturoiul imi face rau. Ce este de facut ?
    Raspuns: In loc de peste, puteti folosi numeroasele suplimente alimentare care contin acizi omega-nesaturati, iar in loc de usturoi, incercati tablete de usturoi de la farmacie.
    De asemenea, la farmacie sau la plafar mai puteti gasi combinatii din plante pentru ceaiuri hipolipemiante.
    Colesterolul meu total este normal, dar raportul HDL-LDL nu este bun. Ce trebuie sa fac ?
    Raspuns: afectarea raportului dintre “colesterolul bun”, adica HDL si “colesterolul rau”, adica LDL are importanta mai ales in cazurile in care colesterolul normal este crescut sau are valori la limita.
    Deci, in cazul dv nu se poate vorbi de hipercolesterolemie.
    O importanta mai mare acordata pestelui in alimentatie ar fi indicata, totusi.
    Mereu aud despre marea problema a colesterolului crescut.
    Dar eu am colesterol scazut, sub limita normala.
    E vreo problema ?
    Raspuns: nu, deoarece nu exista boli care sa fie declasate de prea putin colesterol, asa cum exista in cazul invers.
    Totusi, unele studii sugereaza o legatura intre colesterolul scazut (sau la limita inferioara) si depresie, fara a se putea preciza daca e vorba de o legatura de tip cauza-efect sau de o corelare de alta natura.

    Dr Mihnea DRAGOMIR

    Completare- toti bolnavii care au murit de inima in ultima vreme au murit cu colesterolul foarte mic.
    E un adevar dovedit statistic.
    Colesterolul marit nu produce moartea.

    RăspundețiȘtergere
  30. Roxana, balerina din biroul lui Sorin Grindeanu

    https://www.romaniapress.ro/roxana-balerina-din-biroul-lui-sorin-grindeanu/

    RăspundețiȘtergere
  31. Ma tem pentru el, astia curati sunt sacrificati de obicei ...

    RăspundețiȘtergere
  32. Acesta a fost un blog de previziuni l-ați transformat intr-unul politic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai si cu biserica se manipuleaza....fiecare formatiune are exponenti pentru manipulare, profita si trage foc pe turta ei.

      Ștergere
  33. Sunt sătula de pupicurisme electorale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Jessy dacă esti sătulă mergi pe alte bloguri pe măsura ta.

      Ștergere
    2. Nu sunt un măturător al strazii anonim 00.10 si daca as fii nu mi ar fi rușine pt ca este o munca cinstita .Dar hoția din tara asta pe care a inceput-o Iliescu,Roman si PSD după revoluție si care au continuat-o altii ma doare ,pt ca noi golea ii ținem in spate .Știai ca un angajat tine din dările lui 5 pensionari?Știai ca prima lege promulgata de către Psd după alegeri a fost dublarea salariilor ?Știai ca sunt oameni care nu au ce pune pe masa la sate unde nu se găsește de lucru? Stiu om care face naveta 100 km zilnic pt minimul pe economie toți sunt niste jigodii.Si nu îți permit sa ma jignești pt ca eu nu am jignit pe nimeni doar mi am exprimat opinia atât.

      Ștergere
    3. Da si aceasta hotie o continua acum iohanis-soros si multinatinalele care plateste oamenii sa iasa in strada...
      http://burebista2012.blogspot.ro/2017/02/manifestantii-din-multe-orase-din.html#comment-form

      Ștergere
    4. Jessy stiu că ai boală pe PSD,dar te rog să observi că răul cel mare a început din mandatul lui Băsescu și l-a continuat Iohannis,care a distrus toate resursele țării aliinduse cu străinii.Tara e condusă de servicii secrete ce n-ai înțeles?

      Ștergere
  34. Si asta faci Maria nu Dzeu îți transmite ci opinia ta este pt Psd

    RăspundețiȘtergere
  35. Toți sunt niste hoți si de o parte si de celalata nimeni nu a ținut cu poporul de la revoluție incoace

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Jessy,nu ca sint hoti e problema,ci ca nu vor sa dea legi bune,au creat bugetari de lux si pensii speciale si nu se gindesc la truditorul obisnuit. Trebuie micsorat raportul intre salariul maxim si minim la 3/1, eliminate pensiile speciale,marit ajutorul social,interzis cumulul pensie-salariu(daca te plictisesti acasa si esti bun de munca,te angajezi,dar nu mai primesti pensie,am auzit ca in alte tari e asa)

      Ștergere
    2. Jessy nu crezi că ar fi trebuit să te implici atunci să nu se mai ajungă la hoția de care ne vorbești acum?Nu știu cîți ani aveai tu în 1989,dar eu nu am mai văzut pe nimeni de atunci să iasă să manifeste pentru ceva concret.Doar după Colectiv au ieșit aceiași tineri,care sunt și azi în Piața Victoriei și au fost la fel de manipulați ca și acum. Lumea nu a ieșit în stradă cînd se vindeau fabricile,cind se taiau salariile cu 25%,cind se taiau pădurile,cînd ni se luau resursele și nici cînd justiția făcea abuzuri.De ce aceste persoane care sunt acum în stradă nu au ieșit înainte de 11 dec să ceară socoteală guvernului tehnocrat că nu au făcut nimic timp de un an de zile.Acest guvern a fost adus în urma protestelor lor,dar tinerii au uitat sa-l tragă și la răspundere așa cum au făcut cu Ponta.Acum vor să repete același experiment să vină iar un guvern de marionete și să mai pierdem alt timp.Nu cred că trebuie să se facă ceva la presiunea străzii și cred că președintele era cel mai în măsură să stingă conflictul pentru că acesta este rolul lui constituțional,de mediator.DS

      Ștergere
    3. Am vrut sa ma implic numai ca este o mafie f mare in politica ,am avut tendință sa intru in joc ,dar deja consider nu nu mai avem șanse.Am prins si vremurile Ceaușiste si cu sinceritate le regret .S-a dat liber la hoție la furt deja nu cred ca ne mai salvează nimeni doar Țepeș poate dar săracul e mort.

      Ștergere
    4. Iar referitor la PSD de ce nu își asuma curajul ca salariile nesimptite de guvernanți sa fie limitate ca cele ale unui om de rand ca tot atât ca noi stau la munca daca sunt corecti

      Ștergere
    5. Ar mai fii buluc sa plătească toată lumea spaga electorala ca sa intre acolo ...va spun eu ..NU

      Ștergere
    6. Da le convin banii ,poziția ,imunitatea asta este IMUNITATEA ca sa se fac prostii ca sunt acoperiți

      Ștergere
    7. Oamenii de valoare, corecti si cinstiti nu sunt lasati la varfuri de nici un partid. Poate sa intre un necunoscut la carma vreunui partid? Nu
      Si deputat/ senator au intrat cei cu multi bani sau marionetele celor cu state vechi.
      Neluta

      Ștergere
    8. Jessy cind o să înțelegi că țara e codusă de securitate abia atunci o să-ti dai seama de ce nu merge bine politica.Tu înțelegi că ei dețin controlul și politicienii sunt doar de fațadă să creadă occidentul că suntem o țară liberă,dar nu e deloc așa.Iohannis,Coldea,Koveși,Lazăr fac abuz în serviciu zilnic și nimeni nu-i trage la raspundere.In aprilie 2016 cînd Lazăr a fost numit Procuror general avea dosar penal pe rol cu nr 13X/P/2016 și a fost spălat de Koveși pentru că Lazăr a fost coleg și prieten cu Procurorul Lascu,tatăl lui Koveși.Iohannis la fel era cercetat pentru incompatibilitate și i-au fost albite și lui dosarele,așa că cei mai mari penali trebuie sa-i căutăm in Palatul Cotroceni în DNA și în alte instituții de forță,care fac poliție politică.Sunt multe persoane,care dețin dovezi,dar le e teamă să vorbească pînă nu se schimbă aceste cobre și anaconde din sistem,care s-au încolăcit pe trupul romănilor pînă i-au sugrumat.DS

      Ștergere
  36. Il regretam pe Ponta. Era mai bun decat Dragnea la conducerea PSD .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 9 feb 22:51 Dragnea nici măcar nu a apucat să guverneze și tu deja tragi concluzii.Nu crezi că te cam grăbești?Lasă că vine guvernul lui Iohannis și o să vă sature pe toți.

      Ștergere
    2. Ponta nu si-a dat ordonanta de urgenta speciala pt. el ,cum a facut Dragnea. Ponta nu a instaurat dictatura in PSD, cum a facut Dragnea.E de ajuns ce a facut pana acum ,cu acest partid ,nu ne mai trebuie baroni de Teleorman.E deja prea mult !

      Ștergere
    3. Anonim 10 feb 10:07 nu te mai lua după toată lumea că nu au dat ordonanța pentru ei.Acela o fost doar un pretext pentru a scoate Iohannis lumea în stradă.Se lucrează la aceast plan de rasturnare a puterii chiar din ziua cînd au fost anunțate rezultatul alegerilor.Nu vă mai lăsați manipulați de toți.DS

      Ștergere
  37. Se anunță CEL MAI MARE MARȘ din istoria României: Biserica se implică, decizie a Sfântului Sinod.Ce parere aveti?
    http://www.stiripesurse.ro/se-anun-a-cel-mai-mare-mar-din-istoria-romaniei-biserica-se-implica-decizie-a-sfantului-sinod_1178895.html

    RăspundețiȘtergere
  38. buna ziua....parerea mea, asa cum simt eu,....este sa publicati si mesajele /cu venin si cu noroi/...nu suntem noi in masura sa judecam ce scot pe gura alti oameni......asta e una din cele 10 porunci..... sa le respectam. ADRIAN

    RăspundețiȘtergere
  39. Anonim 9 feb 23:59 avînd în vedere că protestul e făcut de masonul Daniel nu am încredere în el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu susțin biserica ortodoxa in demersul ei numai si numai daca iese acum si face pace in societatea românească.
      Daca se destramă statul de unde isi vor mai lua lefurile si subvențiile pentru construcția bisericilor? E si interesul lor direct, financiar, nu numai cel uman!

      Ștergere
  40. De ce aceasta guvernare nu opreste defrisarile si de ce nu aduce inapoi la poporul roman petrolul si celelalte resurse naturale pe care toate guvernarile care s-au succedat le-au cedat strainilor? Pentru ca trebuie sa fi patiot,sa iti iubesti tara si neamul ceea ce acest guvern nu face.

    RăspundețiȘtergere
  41. TOT CEEA CE NI SE INTAMPLA ESTE PT MANTUIREA NOASTRA.SA MULTUMIM LUI DUMNEZEU SI PT BUNE SI PT RELE ,CA EL STIE CEL MAI BINE ,DE CE AVEM NEVOIE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim10 februarie 2017, 09:25
      Dumnezeu nu ne baga si-n traista!
      sa ne lasam intr-una calcati in picioare si manipulati.
      Nu trebuie sa ne videm mama tara pentru bani, alias cei care au fost la conducere din 89 incoace, fiecare guvernare a dat cate ceva strainilor, au jucat cum li s-a cantat din afara.
      Ceausescu (cu tot ce a facut rau), a fost mai patriot decat toti presedintii la un loc.
      Neluta

      Ștergere
    2. De aia l-au impuscat , Neluta , caci daca traia , multi l-ar fi reales . !!

      Ștergere
    3. Anonim 10 feb 12:42 cu siguranță îl vota lumea pe Ceaușescu pentru că se terminase cu datoriile,oamenii aveau locuri de muncă,primeau locuințe și nu se vindeau resursele țării.DS

      Ștergere
  42. Ghise de la Brasov spunea aseara la tv B1 ca;' Iohanis intii face praf Romania si in faza doi o slabeste si destabilizeaza pregatind-o pentru arbitraj international' I-am cunoscut personal pe amindoi acum vreo 20 de ani si l-as cota pe primul cu nota 10 iar pe ultimul de nota 2 ,I-mi aduc aminte cind la o televiziune acesta spunea ca ar dori ruperea regiunii centru in doua sa ramina separati secuii cu Brasovul iar Sibiul sa fie o regiune separata,iar inainte de ai veni plesca cu presedintia vroia sa fie presedinte de regiune,dar cunoscindu-l i-as spune guvernator de feuda proprie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 9.48 asa este, de aceea nu se face Brasov-Comarnic .

      Ștergere
    2. Anonim 10:33 păi cind Giță atăta filmarea cu Coldea la el acasă,asta au discutat și de aici s-au certat că securistul Coldea nu era de acord să se fac autostradă și vroia să cumpere arme la mâna a doua de la străini.DS

      Ștergere
  43. Ati auzit de sfintii inchisorilor comuniste? Oare ei ce parere au,de acolo, din ceruri,unde stau de-a dreapta Tatalui?Poate ca ar fi bine sa rugati preotul sa va spuna, dupa Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie de duminica.Pentru ca, multi dintre noi i-au cunoscut personal si ne-am bucurat de binecuvantarile lor,altii merg si acum la mormintele lor si plang si cer cu lacrimi ajutor pentru ei si familiile lor.Aplecati urechea si poate auziti ce ne spun...Cine are ochi,sa vada!Cine are urechi, sa auda!Pentru rugaciunile sfintilor romani din inchisorile comuniste,Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi!Amin.

    RăspundețiȘtergere
  44. ROMÂNIA ??? UN CUTREMUR ÎN LUNA MARTIE ? ! UN CUTREMUR AL PATIMILOR NOASTRE !
    4 Ianuarie 2016, ora 15,05 !

    Dragii mei,

    În aceasta după amiază ,în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas dragii mei, care spune ceva ce m-a cutremurat la propriu.
    Glasul spunea asa :
    "Un Cutremur în luna Martie !
    Un Cutremur, la patimile noastre !
    Dar un alt glas,intreaba dragii mei asa :
    Ai auzit ,de un Cutremur în luna Martie?
    Iar raspunsul vine prompt, si corectează parcă:
    Da ! Un Cutremur al patimilor noastre !"

    După cum ati observat dragilor, acest glas care a intervenit,spune că va fi : un Cutremur al Patimilor noastre ,si nu la Patimile noastre, cum s-a spus prima oară.
    Dragii mei, ceea ce eu stiu de la Duhul Sfant, este ca ,România zilelor noastre, este ocrotita şi ocolită de Cutremure devastatoare.
    Dar oare, sa fie vorba de un Cutremur de Pământ? Ce inseamna oare, un Cutremur al patimilor noastre ?
    Cine poate sa ne spună?
    Şi totuşi, mă întreb : oare sa se fi mâniat intr-atât de mult pe noi Bunul Dumnezeu, încât să- şi întoarcă Faţa sa de la noi ?
    Oare să fi slăbit, chiar atât de tare CREDINŢA din sufletul fiecaruia dintre noi ?
    Dacă este aşa, înseamna că încă mai avem timp, ca să ne întoarcem trup si suflet la Credinţă, inimă si cuget la Bunul Dumnezeu.
    Încă mai avem timp ,ca prin faptele noastre bune, prin iubirea faţă de Aproapele,prin bunatatea inimii noastre, să -L rugam pe Bunul Dumnezeu ,să-L implorăm ,ca sa nu-si întoarcă de la noi Faţa Sa, şi să ne ocroteasca în continuare ,cu Mila si cu Iubirea Sa de oameni!
    Dragii mei, cum până în luna MARTIE mai este ceva timp,trebuie sa gasim puterea si dragostea infinită pentru Dumnezeu si Maica Domnului; trebuie să devenim mai buni si mai înţelegatori cu Aproapele nostru, chiar si cu cei care ne sunt dusmani; si-n loc de ură, sa daruim dragoste;in loc de zgarcenie ,sa daruim din puţinul nostru, si sa imbracam pe cel gol, sa hranim pe cel flamand; iar in loc de mândrie si egoism ,sa ne coborâm la nivelul fiecarui frate de-al nostru ,si sa-i ascultam durerea sufletului, dăruindu-i speranţă si dragoste, stergandu-i lacrimile cu nadejdea bucuriei sfinte, cu nădejdea intrarii in cămara Iubirii Lui Dumnezeu, unde se revarsa, IZVORUL nesecat al Iubirii Sale faţă de oameni.
    .
    Exista Dumnezeu? Top 10 mistere inca nerezolvate. Parerile oamenilor ...
    Să nu ne gandim dragii mei, neapărat la un CUTREMUR de Pământ.
    Un Cutremur al Patimilor noastre, inseamna intensificarea suferintelor noastre, ca oameni.
    Deja suntem stramtorati in toate; s-ar putea ca in luna MARTIE sa ne fie si mai rău, decât ne ste astazi, cu atâtea lipsuri si necazuri zilnice. Poate fi chiar ,un mare Cutremur politic, care ne va afecta pe toti ,si ne va face ca sa pătimim si mai mult.
    Aceasta este, doar o părere a mea.
    Doamne Ajuta, ca sa fim ocrotiti de orice necaz si de orice suferinţă mai mare ,decât am avut parte până în prezent.
    Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria ,cu ce ne ajuta pe noi ca ne spuneti cand va fi cutremur,ce accidente sunt,ce actor moare,unde va bombarda teroristii,ce guvern credeti ca este bun ,parerea Duhului despre iohanis....etc. Nu inteleg,nu vad rostul !!
      Credeti ca puteti schimba ceva cu aceste viziuni?
      / Doamne Ajuta, ca sa fim ocrotiti de orice necaz si de orice suferinţă mai mare ,decât am avut parte până în prezent.
      Cu dragoste,Maria./nu ma ajuta cu nimic acest comentariu,din contra.
      sau mai grav :

      Încă mai avem timp ,ca prin faptele noastre bune, prin iubirea faţă de Aproapele,prin bunatatea inimii noastre, să -L rugam pe Bunul Dumnezeu ,să-L implorăm ,ca sa nu-si întoarcă de la noi Faţa Sa, şi să ne ocroteasca în continuare ,cu Mila si cu Iubirea Sa de oameni!
      Dragii mei, cum până în luna MARTIE mai este ceva timp,trebuie sa gasim puterea si dragostea infinită pentru Dumnezeu si Maica Domnului; trebuie să devenim mai buni si mai înţelegatori cu Aproapele nostru, chiar si cu cei care ne sunt dusmani; si-n loc de ură, sa daruim dragoste;in loc de zgarcenie ,sa daruim din puţinul nostru, si sa imbracam pe cel gol, sa hranim pe cel flamand; iar in loc de mândrie si egoism ,sa ne coborâm la nivelul fiecarui frate de-al nostru ,si sa-i ascultam durerea sufletului, dăruindu-i speranţă si dragoste, stergandu-i lacrimile cu nadejdea bucuriei sfinte, cu nădejdea intrarii in cămara Iubirii Lui Dumnezeu, unde se revarsa, IZVORUL nesecat al Iubirii Sale faţă de oameni.
      PUTERE SI DRAGOSTE INFINITA ? Tocmai dumneata vorbesti?
      MAI BUNI ,MAI INTELEGATORI CU APROAPELE SI CHIAR CU DUSMANUL :)) Cu riscul ca ma repet :Dumneata vorbesti?
      IN LOC DE MANDRIE SI EGOISM :))) autocaracterizare !
      SA NE COBORAM LA NIVELUL FIECARUI FRATE DE-AL NOSTRU -Te consideri superioara ?:))))

      NU POTI SCHIMBA CE ESTE SCRIS SA SE INTAMPLE ,POTI SA PROOROCESTI PANA LA MOARTE CUTREMURE,GUVERNE,ACCIDENTE...
      DACA NU POTI OPRI TOATE ACESTE LUCRURI INSEAMNA CA NU ESTI ALEASA. Esti un om care are o conexiune cu o entitate ,poate fi inger de lumina sau inger al intunericului .Ultima categorie este mai plauzibila avand in vedere ce vizualizati si cine sunteti in spirit.Ce incerc eu este foarte greu deoarece oamenii tind spre autodistrugere si sunt atrasi de haos.Cu dumneata personal nu am nimic ,demonul care zace in dumneata este problema mea.Prin dumneata se lucreaza sa vina raul,atragi spirite curate cu care lucrezi prin sugestie si puterea gandului si astfel ceea ce iti este dat in viziune se adevereste.Esti un lucrator al intunericului .Acest demon cu care lucrezi te va lasa sa postezi acest comentariu numai daca considera ca este in favoarea lui.Pentru mine este suficient ca ai citit dumneata si ai inteles ca nu vei fi lasata sa-ti continui lucrarea.

      Ștergere
  45. Daca guvernul Grindeanu va reusi sa impuna noul cod fiscal care mai taie din banii furati din tara de multinationale, fie si numai pentru atat va face un mare bine pentru popor.

    Cat despre acoperirea faradelegilor prin legi strambe, sper sa le treaca, spre binele aceluiasi popor.

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum ramane cu banii furati de PSD ? Vom recupera ceva din ei ?!

      Ștergere
  46. Multinationalele platesc si obliga tinerii sa iasa in strada si va rog sa cititi ca aici scrie si pentru ce o fac:

    http://burebista2012.blogspot.ro/2017/02/manifestantii-din-multe-orase-din.html#comment-form

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Burebista2012 si Lupuldacic sint oficine rusesti

      Ștergere
    2. Anonim 10 feb 11:17 se știe că sunt plătiți și manipulați de multinaționale și de ONG-uri.Românii o să regrete amarnic pentru aceste manifestații pentru că pe moment nu-și dau seama,dar au distrus viitorul copiilor lor.Pentru că ce se întîmplă acum e cu bătaie lungă,Oculta Mondială cu asta se ocupă de ani de zile în toate țările.DS

      Ștergere
  47. cred că Dna Gheorghiu are dreptate va urma o revoluție.Tâlharii au sucit-o că au văzut că nu mai sunt multi în piață.Eu cred însă că a fac calcule greșite,iar duminică vor fi iarăși 6.00.000.
    http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/votati-ordonanta-14-sau-iese-revolutie----opinie-440592

    RăspundețiȘtergere
  48. Mulți spuneți de Grindeanu că nu e bun,dar a fost singurul premier care nu ascultă ordinele președintelui de partid, acum Dragnea.În problema cu Iordache a trecut peste capul lui Dragnea și la sfătuit pe Iordache să își dea demisia.A văzut că supușenia față de președintele de partid îl bagă în mocirlă,să vedem dacă și față de iohanis va fi la fel.Acest guvern are o guvernare foarte grea din cauza lui iohanis și tot jegul din spatele lui.
    Cei din SRI dacă mai aveți o brumă de omenie în voi,renunțați la ce faceți acum că distrugeți țara și poporul îl exterminați!Gîndiți-vă la cît sînge a curs de la daci încoace pt apărarea acestui pămînt!Aveți și voi măcar puțină milă dacă iubire de țară nu mai aveți orbiți fiind de averi nemăsurate,și beții de putere!În morminte nu veți lua nimic decît păcatele grele de vînzători de țară și popor!Cum veți răspunde în fața JUDECĂTORULUI VEȘNIC pt trădarea României și poporului ei? Pe acest JUDECĂTOR nu îl poate nimeni mitui.Gîndiți-vă mai bine înainte de a mai face ceva rău în detrimentul țării,reveniți-vă oameni buni în fire voi sunteți STRAJA țării,altfel vor veni peste voi și copiii voștrii urgii grozave că prea ați mîniat pe DUMNEZEU!

    RăspundețiȘtergere
  49. O poveste. „Vrem să fim robi egiptenilor”
    Gabriel Liiceanu

    Știți povestea Exodului, nu? După vreo patru secole de sclavie petrecute de „fiii lui Israel” în pământ egiptean, Dumnezeu își aduce aminte de legământul făcut cu Avraam și hotărăște să-i scoată pe iudei din Egipt. Suntem, se pare, în vremea faraonului Ramses, prin anul 1290 înainte de Christos, iar numărul iudeilor aflați în Egipt în robie era, ne spune Biblia, de 600.000. Moise e cel pe care Iahve, Dumnezeul îndrăgostit, îl alege să-i ducă la împlinire hotărârea. El va conduce operațiunea „fugii din Egipt” și sub îndrumarea lui are loc traversarea deșertului în spre „Țara Făgăduinței” în care „curge laptele și mierea”. Moise e cel cu care, în timpul traversării, într-un tête-à-tête pe muntele Sinai, Dumnezeu reface legământul cu poporul lui Israel și tot el e cel căruia Dumnezeu îi dă „tablele” Decalogului, actul fondator al omenirii morale. Pe scurt, Moise e cel care-i scoate pe iudei din robie punându-i pe drumul spre libertate.
    Dar, nu după multă vreme de la ieșirea din Egipt, „toată obștea fiilor lui Israel”, deși Dumnezeu le dăduse iudeilor în permanență semnele bunăvoinței sale, începe să cârtească: de ce au plecat ei din Egipt? Deși sclavi, spun ei, „ședeam lângă oala cu carne și mâncam pâine pe săturate”. Nici unul dintre semnele divine ale însoțirii nu-i potolește. Supremul gest de răzvrătire are loc exact când, profitând de absența lui Moise angajat în faimosul dialog cu Dumnezeu pe muntele Sinai, iudeii își calcă legământul, abandonează spiritul pur al Dumnezeului unic și-și fac zeu de închinare din statuia, fabricată ad hoc, a Vițelului de aur. Și totuși, deși ofensa e mare, Dumnezeu își iartă poporul pentru o ultimă oară. Însă când, ajunși în fața Pământului Făgăduinței, iudeii sunt cuprinși de panică și vor să se întoarcă în Egipt, mânia lui Dumnezeu nu mai poate fi oprită de Moise. Toți cei care s-au îndoit, toți cei care au cârtit și au regretat vremea robiei egiptene vor fi pedepsiți să rătăcească 40 de ani în pustiul Sinaiului. Nici unul dintre cei care traversaseră Marea Roșie, nici măcar Moise, nu va ajunge să pună piciorul în Canaan. Cei 40 de ani ai pedepsei reprezintă exact timpul necesar pentru primenirea unei generații. De atât era nevoie ca să dispară cei care cunoscuseră Egiptul și care erau periodic cuprinși de nostalgie după frumoșii ani ai robiei. Cum bine spune un exeget biblic: „Se vede treaba că Dumnezeu îi scosese din Egipt, dar nu scosese încă Egiptul din ei.”( Misterul Cinei de pe urmă. Isus și rădăcinile iudaice ale Euharistiei de Brandt Pitre trad. din lb.engleză de Monica Broșteanu, București, Humanitas, p. 97.)
    Noi, astăzi
    De 27 de ani încerc, aproape zi de zi, să înțeleg ce se întîmplă cu noi. Iată, am ieșit din comunism, dar nu și comunismul din noi. După 1989 poporul român a făcut cu dumnezeul politicii moderne un legământ de democrație și libertate. Însă, de 27 de ani, el merge către Țara Făgăduinței plângând după Egipt. Nu am murit încă toți cei care ne-am născut atunci. Nu s-a primenit țara. Nu au trecut „cei 40 de ani”, vârsta unei generații. Nu s-a născut nici un Moise între noi. Nu întâmplător atât de mulți dintre cei care de zece zile, seară de seară, manifestează în toată țara au vârsta de 20-30 de ani. Sunt cei care, tocmai pentru că nu au crescut cu gustul robiei, vor intra în Canaanul democrației.

    RăspundețiȘtergere
  50. Noi, astăzi
    De 27 de ani încerc, aproape zi de zi, să înțeleg ce se întîmplă cu noi. Iată, am ieșit din comunism, dar nu și comunismul din noi. După 1989 poporul român a făcut cu dumnezeul politicii moderne un legământ de democrație și libertate. Însă, de 27 de ani, el merge către Țara Făgăduinței plângând după Egipt. Nu am murit încă toți cei care ne-am născut atunci. Nu s-a primenit țara. Nu au trecut „cei 40 de ani”, vârsta unei generații

    RăspundețiȘtergere
  51. Nu s-a născut nici un Moise între noi. Nu întâmplător atât de mulți dintre cei care de zece zile, seară de seară, manifestează în toată țara au vârsta de 20-30 de ani. Sunt cei care, tocmai pentru că nu au crescut cu gustul robiei, vor intra în Canaanul democrației.
    Și nu întâmplător astăzi arătăm așa cum arătăm. În România, nu Moise ne-a purtat prin pustiul tranziției către Țara Făgăduinței. Dimpotrivă. Cei care au stat la cârmă 27 de ani au fost: fii de „ilegaliști” crescuți în cultul tatălui comunist; fii de milițieni de sat care băteau sălbatic și făceau legea în fiecare fund de țară cot la cot cu secretarul de partid; elevii lui Ristea Priboi luați în 1978 (anul defecțiunii lui Pacepa) de la Ștefan Gheorghiu, de la Institutul de Economie Mondiala, de la Asociația de Drept Internațional și Relații Internaționale (ADIRI) – pentru a primeni cadrele DIE; ofițeri ai Securității și marii lor turnători. Mai toți, deveniți „oameni de afaceri”, ne-au împuțit imaginea capitalismului și a economiei de piață. Ce Dumnezeu puteai să aștepți de la acest mâl fecund al răului, care a acoperit țara după ce apele inundației comuniste s-au retras de peste noi?
    Uitați-vă ce monștri s-au ridicat după acest potop al istoriei, cu noroiul șiroind de pe ei. Uitați-vă la chipurile lor, la cefele lor, la fălcile lor, la pântecele lor, la dinții lor, la limba pe care o vorbesc, la aroganța și tupeul lor, la felul în care se adună, se grupează și se regrupează mereu, la felul în care își pun rudele, prietenii și amantele în posturile-cheie ale țării, la felul în care își transformă în arme tocmai victimele sărăcite de ei, cărându-le prin țară cu lista și autocarul.

    RăspundețiȘtergere
  52. Uitați-vă ce monștri s-au ridicat după acest potop al istoriei, cu noroiul șiroind de pe ei. Uitați-vă la chipurile lor, la cefele lor, la fălcile lor, la pântecele lor, la dinții lor, la limba pe care o vorbesc, la aroganța și tupeul lor, la felul în care se adună, se grupează și se regrupează mereu, la felul în care își pun rudele, prietenii și amantele în posturile-cheie ale țării, la felul în care își transformă în arme tocmai victimele sărăcite de ei, cărându-le prin țară cu lista și autocarul.
    Cu ei vreți să ne ținem legământul făcut de ochii lumii cu Dumnezeul democrației? Cu ei vreți să rămânem în UE? Nu vedeți că nici nu am gustat bine din civilizația Occidentului și ne spun, prin glasul Academiei, al Partidului și al ofițerilor de la Interne ieșiți la pensie, că e mai bine să ne întoarcem la naționalismul râios și cu coada sus al lui Ceaușescu? Nu vedeți că, atunci când dau de greu, activiștii de azi scot din desaga cu provizii ideologice, cărticica securistă cu divizarea și destrămarea țării? PSD-ul de astăzi nu este un partid accidental de hoți, ci forma de supraviețuire a unei tradiții devenită regulă de căpătuială vreme de 45 de ani. Sunt toți cei care, ca preț al slugărniciei totale, primiseră dreptul să „stea lângă oala de carne și să mănânce pâine pe săturate”. Se obișnuiseră să fie cei care furau bucatele, apoi împărțeau prostimii schelete de pui vineți. Astăzi sfărâmă „tablele” statului de drept, pe care scrie, exact ca acum 3000 de ani, „să nu furi!”. E ridicol să le ceri, lor tocmai, să se reformeze și să se pună pe guvernat „de-a-devăratelea”. Trebuie să fii tare naiv să-ți imaginezi că dialogul cu ei este posibil. Ce să dialoghezi cu unul pe care-l prinzi noaptea că-ți cotrobăie în dulapul cu legi? Adevărul lor e mereu în urmă, în memoria robiei și a furtișagului și a arbitrarului din Țara Egipetului. Uitați-vă cum demolează edificiul democrației din toate părțile, părând că povestea cu ordonanța 13 n-ar fi decât unul dintre iepurii pe urmele căruia ne-au pus. Între timp și-au tras la dispoziție din buget miliarde de euro, și-au făcut „firme de casă”, au reînviat „Cântarea României” sub numele grețos de „Pasărea Măiastră”. Între timp, condamnații penali care vor să ne întoarcă în Egipt ne râd în nas din fotoliile Parlamentului.
    Se pare că mai avem 13 ani de rezistat până vom intra în Țara Făgăduinței, în Țara statului de drept. Ei bine, da, dacă e nevoie vom rezista încă 13 ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aha acum am înțeles de ce voi din piața victoriei strigati "Morții de la cotroceni " pai ce sa zic cumpărați ceva otravă Si punetile părinților. bunicilor in farfurie sa moară mai repede sa ajungeți in Tara Făgăduinței. ce mai comparatie.de pe timpul lui Moise si timpul de azi.când voi nu mai aveți pic de respect pentu părinții vostri.Nu ar fi mai bine ca voi tineretul sa puneți burta pe carte si sa învățați ce ' nseamnă iubirea de țară. înțelepciunea fata de bătrâni.stați ' n piata dar nu am vazut un grup cu lideri de opinie sa meargă in fața guvernului. parlamentului.sa stați la masa discuției ca țara asta sa meargă bine.faceti proteste pentru ce .eu cred ca pentru moartea părinților bunicilor nu pentru viitorul vostru.daca voi sunteți mai puternici decat noi datii afara din tara pe cei care ne taie pădurile. ne vinde apa .ne vinde bogățiile țării. ca daca stați Si protestati nici voi nu stiti pentru ce fiind manipulați si voi ca si noi la timpul nostru.tot asa v-a merge aceasta țară. poate ca de aceia părinții v-au dat la scoala .o farfurie de mâncare. poate noi am fost prosti fiti voi mai deștepți. dar nu mai ziceți morții de la cotroceni ca va vine si vouă rândul. niculina . ps .Si sa stii ca nu sunt chiar asa de in vârstă. lupta ti dar sa stiti pentru ce ca Bunul Dumnezeu nu a dat numai o lege (de a nu fura) citiți si pe celalalte.

      Ștergere
  53. Un curemur al patimilor,sau nori negrii pare a fi perioada asta incordata,acum si politistt au cerut un fel de ultimatum pentru a l-i se marii salariile.

    RăspundețiȘtergere
  54. Anonim10 februarie 2017, 14:55
    Daca am fi avut un Moise care sa ne conduca,parca amarul nu ar fi fost asa de amar!!!

    RăspundețiȘtergere
  55. Ambasadorul rus a inceput sa pescuiasca in ape tulburi,cind amenintari cind ne duce pe la nas zaharelul unirii,doar doar ne rupe ca pe turci[carora acum din gresala le-a omorit vreo 3 soldati in Siria]

    RăspundețiȘtergere
  56. Vai,maestrul Liiceanu,tot ticalos a ramas?N-a iesit Egiptul,sau n-a iesit comunismul,dar germenul tradarii din sufletul acestui,la urma urmei,om de cultura,de ce n-a iesit?Trebuie sa uzezi de eruditie ca sa pacalesti un popor,mai ales pe cei tineri,mimand ca le iei apararea,cand,de fapt,nu ai decat dispret pentru oamenii carora te adresezi si mizezi pe nestiinta lor,pentru a-i insela.

    RăspundețiȘtergere
  57. Discipolul lui Noica,dl.Liiceanu,incurca lucrurile cu buna stiinta.Spune unele adevaruri,le amesteca si le dirijeaza astfel incat reuseste sa ajunga de la tablele lui Moise,la ordonanta 13,ceea ce-l interesa.Domnia sa se pune mereu in slujba unor monstri iesiti din revolutie,si anume,a celor mai rai dintre ei.Pentru ce o face,oare pentru a fi aproape de oala de carne si paine?

    RăspundețiȘtergere
  58. Apropo de telectuali și analfabeți.
    Se spune că nu-ți trebuie facultăți să fi deștept și invers.
    http://www.romanialibera.ro/actualitate/fapt-divers/video--senatorul-psd-serban-nicolae-crede-ca-blitul-telefonului-poate-consuma-din-minutele-abonamentelor-de-telefonie-mobila-440603#

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia acum vede presa ce prostie a spus senatorul Serban Nicolae !!!
      Am scris despre asta acum 2 zile dar n-a aparut pe blog.
      De ce oare ???

      Ștergere
    2. Anonim10 19:27,problema asta e tabu, alta intrebare! :)))

      Ștergere
  59. https://www.dcnews.ro/nou-unpr-pregatit-de-14-parlamentari-psd-alde-lovitura-pentru-dragnea_532351.html
    Nou UNPR, pregătit de 14 parlamentari PSD-ALDE. Lovitură pentru Dragnea

    RăspundețiȘtergere
  60. Sa ma lumineze cineva!!! Acest blog de care e ??? Al duhului sfint.al PSD-ului.al vreunui doctor???? Ca eu nu mai inteleg nimik .Zici ca e turnul babel fiecare cu ce il doare.Incepe fain frumos cu o profetie si se termina cu politica....unii pro psd .altii pro iohanisti ....altii pro basisti....nu v.ati saturat de atita politica ??? Mai apare si altu cu colesterolu !!!! Numai blog al duhului sfint nu e asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avem liber, de la dna Maria, oricine si orice, intr-o oarece politete; e mai bne asa.
      Neluta

      Ștergere
    2. Ia caut o pe Iona ca te lămurește ea urgent. Apropo, o găsești în Piața Victoriei :)

      Ștergere
  61. Ce lasha sunteti dna.! Postati doar comentariile care va lingusesc si va perie! Duhul Sfant o fi fan PSD! Nu tu jigniri, nu tu cuvinte urate, dar pentru ca nu va convine parerea mea n-ati publicat-o (si nu o data)! Asta spune foarte multe despre dvs.!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU, va contrazic, sunt si din acelea, dar intr-un mod mai civilizat. uitati-va in urma, cand erau necenzurate, aveau liber la expresii; nici asa; Ce inseamna "cuvinte urate"?
      Neluta

      Ștergere