luni, 13 februarie 2017

ROMÂNIA ! URMEAZĂ GUVERNUL G V L.........!


                                       ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cel care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!  

                                   
                                       12  Februarie 2017,ora 22,50 !

                                        Dragii mei, 

În timp ce scriam la articolul anterior, vad scris cu alb  în stanga mea,pe un fond albastru, dar aud si-un glas care striga pur si simplu asa:

                    "ROMÂNIA !
                   Urmeaza Guvernul  GVL .......!"

Mai urmau dragilor si alte cuvinte,circa 3 randuri, dar nu mi s-a mai descoperit ceea ce scria in ele.
Prieteni dragi, nu va fi deloc bine pentru România!
Tot ce se intampla acum în Romania, va duce la o alta REVOLUTIE,la varsare de sange.
Iata:


O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! O NOUĂ ...

https://plus.google.com/.../27M2qLCeXma

Translate this page
Sep 4, 2016 - O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE !Când lumea isi va da seama de ce se intampla, răul va fi deja făcut.
Cat despre GUVERNUL  GVL,care ar urma sa fie, pot sa va spun ca nu stiu ce vrea să însemne.
Sunt total dezamagita de acei cititori care ,nu stiu decât să împroste cu venin si cu noroi,dar totodata îmi este mila de sufletul lor.Acestia uita ca sunt musafiri pe acest Blog, si se manifesta ca niste oameni ai junglei.
DUMNEZEU sa-i ierte, si sa nu le pună lor si acest MARE PĂCAT la socoteala, căci nu stiu ce fac !
Fratilor ,sa ne intoarcem măcar acum în ultimul ceas, cu faţa catre Dumnezeu si către MAICA DOMNULUI, si sa ne rugam ca sa nu se ajunga la vărsare de sânge.
Îmi este dor de linistea Romaniei,cea de  pana sa inceapa Protestele.
Îmi este dor de PACEA  ROMANIEI,si care acum sta pe un butoi de pulbere si e gata sa explodeze.
Îmi este dor de oamenii buni ,care stiu sa-si respecte Aproapele,care stiu să dăruiasca iubire si sa vorbeasca frumos.
Din păcate,toate acestea vor ramane doar o amintire, doar un vis ce s-a spulberat în cateva zile, de când Răul a intrat in ROMANIA ,si care Rău ,s-a sălaşluit in sufletul celor care nu mai au Credintă,si nici iubire faţă de Aproapele său. 
Atunci cand peste Romania va curge sângele MARII REVOLUTII ,abia atunci veti spune ,cât de mult va este dor de toate cate v-am povatuit si v-am prevenit, si că daca ar fi sa puteti da timpul inapoi,nu ati mai proceda la fel.
Din nefericire ,RĂUL va lua locul BINELUI,iar lacrimile nu se vor mai usca de pe obrajii Părintilor.
DOAMNE DUMNEZEUL nostru al tututror,Te rugam iarta-ne si fie-Ti Mila de noi toti Fiii Tăi! Amin!
                                         Cu dragoste,Maria.


PS.
                          Noapte de 7 -8 Septembrie 2016,ora 1,23 !

                                              Dragii mei, 

                        Am scris de curând un articol cu titlul:

O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE !

 Iata si linkul mai jos:

O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! O NOUĂ ...

https://plus.google.com/.../27M2qLCeXma
4 days ago - O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE !
 Image result for REVOLUTIE.
Dar in aceasta noapte,la doar 3 zile de la primul articol care prevesteste  ”O NOUĂ REVOLUTIE, REVOLUTIA  MARE ”, iată că mai primesc un MESAJ divin, despre aceasta REVOLUTIE care va avea loc.
Deci,aud glas care-mi spune asa:

                ”REVOLUTIE !
             Căci după REVOLUTIE, mulți te vor întreba :cum de ai stiut toate câte s-au împlinit?”

Dragii mei,să ne fereasca BUNUL DUMNEZEU si MĂICUȚA  DOMNULUI de tot necazul, si sa nu ingaduie a se împlini toate despre câte am scris.  
Căci de se vor implini toate, mult vom avea de suferit; cumplit de mult. 
Am scris despre Cutremure,despre razboaie,despre Bombe si Explozii nucleare,despre DEVESELU care va deveni un adevărat vulcan,despre Atacuri teroriste,despre Inundatii si alunecari de teren,despre boli incurabile,etc etc.
Sa ne rugam fratilor ,cu inima si cu sufletul la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului,ca sa nu ne piarda ,ci sa ne mai dea o sansa pentru a ne schimba in bine, si sa ne intoarcem la Credință, trup si suflet,inima si cuget. 
Cât despre întrebare, stiti si voi dragii mei: de la DUHUL CEL PREA SFÂNT le stiu si le scriu pe toate.
                                           Cu dragoste,Maria.


O NOUĂ REVOLUTIE ??? ! ÎNTUNERICUL SI SÂNGELE VĂRSAT ,VA ...

https://plus.google.com/.../posts/EEZCfjHeh2...

Translate this page
Feb 3, 2017 - O NOUĂ REVOLUTIE ??? ! ÎNTUNERICUL SI SÂNGELE VĂRSAT ,VA ACOPERI ROMANIA ! O NOUĂ REVOLUTIE ??? ! ÎNTUNERICUL SI SÂNGELE VĂRSAT ...

Dumnezeu există - Mărturii.: ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!!


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../adevarata-mare-revol...


Translate this page
Sep 13, 2016 - ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!! 13 Septembrie 2016,ora 5,45 dimineața ! Dragii mei, Astazi dimineață în zori de zi ,ma trezesc în niste ...

ADEVĂRATA MAREA REVOLUTIE, URMEAZA A IZBUCNI


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../adevarata-marea-rev...


Translate this page
Sep 9, 2016 - 4 days ago - O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE !

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui Dumnezeu,este de nepretuit!
Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, Ahttps://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


60 de comentarii:

 1. IONA, ești fericită că se schimbă guvernul cu vărsare de sânge ? Ziceai ca în Pta Victoriei se va scrie istoria. și la Colectiv au ars tot pt istorie.nu i așa ?

  "Neamț ați vrut plângeți va copii și tinerii"

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. D-na Maria eu cred că literele acele GVL ar putea însemna un Guvern Liberal,se pare că ei îl pregătesc pe Ludovic Orban. Cred că Iona e fericită că a scris istoria în Piața Victorie. Poate e fericită și că se vor cheltui foarte mulți bani pt.un referendum inutil.Dar dacă tot suntem la acest capitol de ce nu se face un referendum și pentru demiterea lui Iohannis și a Codruței Koveși.Consider că și ceilalți românii au același drept de a-și exprima părerea pentru că o parte nu mai au încredere în Guvern și o altă parte nu au în Președinte.DS

   Ștergere
  2. Anonim 00:34,ca de obicei nu ai somn :))) .Un mod util si placut este sa te rogi,intre 00:00 si 03:00 cerurile se deschid ,daca rugaciunea ta este curata vei ajunge sa te conectezi cu sinele tau superior.Prin conectare o sa vezi adevarul si nu o sa mai ai nevoie de intermediari falsi, depinde si de cine esti in spirit si gradul tau de evolutie.Daca vibratia ta este joasa o sa fi ca altii,eu sper sa fi in lumina .

   Ștergere
  3. Revolutia schimbarii este in desfasurare atata pot sa spun.Sistemul vechi va fii inlocuit cu altul nou.Cum si vremurile se schimba in pas cu generatiile.

   Ștergere
  4. Anonim13 februarie 2017, 08:01
   Toti vom suferi, inclusiv cei carte sunt in strada isi vor da seama mai tarziu ca au fost doar pioni pe o tabla de sah. Altii se vor bucura, altii vor savura victoria si vor beneficia de prostia marii mase manipulate.
   Neluta

   Ștergere
  5. Abuzul în serviciu, DEZINCRIMINAT: DECIZIE a INSTANȚEI. Mircea Badea, mesaj către protestatari Roxana Covrig / 13 feb 2017 / 16:59
   Salveaza PDF Print Email Comentarii

   O instanță din România a decis încetarea imediată a unei pedepse la închisoare, constatând că abuzul în serviciu a fost dezincriminat.

   ”Lumea Justiției” scoate la iveală minuta unei decizii definitive din 9 februarie 2017. Curtea de Apel Alba Iulia a admis contestația la executare formulată de un condamnat pentru abuz în serviciu și a dispus încetarea imediată a pedepsei de trei ani de închisoare cu suspendare. Instanța a argumentat decizia prin constatarea dezincriminării faptei prevăzute de articolul 297, alineatul 1, Cod Penal.

   Minuta este publică și se poate găsi căutând pe Portal Just numărul dosarului 4754/97/2016:

   (w670)

   ”BOMBAAAA!!!! CURTEA A DECIS! JUSTITIA, ADICA. Hai oengistilor, starletelor, corporatistilor, luati-va aifoanele si hai sa #rezistati importiva JUSTITIEI!!!” scris realizatorul emisiunii ”În Gura Presei”, Mircea Badea, pe Facebook.


   https://www.dcnews.ro/abuzul-in-serviciu-dezincriminat-decizie-a-instan-ei-mircea-badea-mesaj-catre-protestatari_532539.html

   Ștergere
  6. Proteste Guvern. Adrian Năstase: Se va striga " Jos Guvernul Cioloș" Bogdan Bolojan / 13 feb 2017 / 18:12
   Salveaza PDF Print Email Comentarii

   Adrian Năstase spune că începând din această seară, la protestele din România ar trebui să se scandeze "Jos Guvernul Cioloș". Fostul premier explică faptul că guvernul tehnocrat a determinat dezicriminarea abuzului în serviciu.

   "Se pare că, incepând din această seară, in pietele din România se va scanda si „Jos Guvernul Ciolos!” Explicatia e simplă. In timp ce sute de mii de oameni demonstrau pentru abrogarea OUG 13, s-a descoperit că, de fapt, Guvernul Ciolos, prin inactiune – nu a intervenit printr-o ordonantă de urgentă pentru a pune in aplicare intr-un interval de 45 de zile, decizia Curtii constitutionale – practic a determinat dezincriminarea infractiunii de abuz in serviciu. Si a celei de peste 200 000 lei dar si a celei sub 200 000 lei. Mai simplu si mai eficient.

   Aceasta a fost solutia dată de o Curte de Apel din tară, hotărârea fiind definitivă.

   In aceste conditii, protestele vor continua dar vor fi, se pare schimbate pancartele. Totusi, si acestea vor fi culese de criticul de artă Pavel Susară pentru a fi expuse la Muzeul Satului," a scris Adrian Năstase pe blogul său.

   https://www.dcnews.ro/proteste-guvern-adrian-nastase-se-va-striga-jos-guvernul-ciolo_532553.html


   IONA, recunosti ca tinerii din Pta Victoriei sunt manipulati, ce zici ?

   Ștergere
  7. ABUZUL IN SERVICIU NU MAI ESTE INFRACTIUNE. URA PUTEM FURAAA !!!!

   Ștergere
  8. DUMNEZEU nu e cu astfel de mesaje. Acest psd este acelaşi partid din care a făcut parte şi Iliescu...care a chemat minerii să bată oamenii cu bâtele în BUCUREŞTI. Prin asta susțineți în continuare un dumnezeu care adoră hoția şi brutalitaea(brutalitatea minerilor chemați de psd). Sper că n-am jignit şi criticat pe nimeni,eu doar constat.

   Ștergere
  9. Anonim13 februarie 2017, 18:29,NU.MANIPULATI SUNTETI VOI.HAI CIAO.

   Ștergere
  10. Neluta, stai linistita ca si esti manipulata de antena 3 si rtv ghita.

   Ștergere
  11. 18.29 se pare ca nu ai nici o notiune juridica, habar n-ai ce e furtul si ce e abuzul in serviciu,mai cauta pe net inainte sa deschizi gura. Da tu un exemplu de abuz in serviciu,daca poti! Ai sa vezi ca e ceva ce nu prea exista

   Ștergere
  12. Anonim13 februarie 2017, 23:09
   "stai linistita" ca FNI vegheaza.
   Eu nu ma uit la stiri, nici antena3, nu stiu prea multe de Ghita, nici altceva, poate un film, un documentar. Este ceea ce vad si sunt convinsa. Imediat dupa Colectiv, nici vorba de ideea ca a fost pentru a cadea guvernul; nimeni nu credea asa ceva;si au venit tehnocratii;acum cine sa vina, guvernul meu?
   Neluta

   Ștergere
 2. Remember Siria ! Tot de la o revolta a tinerilor a plecat totul .

  De la ce a pornit totul?

  Razboiul din Siria a inceput in 2011, cand oamenii satui de regimul imbecilului de Bashar al-Assad si-au cerut drepturile.
  In loc sa le dea oamenilor ce ii cereau, nemernicul de Assad a pus armata pe ei.
  Tara s-a impartit in civili, rebeli, armata, teroristi, forte externe, intr-un cuvant, un calvar care nu se mai termina si care inseamna pierderi de vieti omenesti in fiecare zi, in cele mai inimaginabil de grotesti moduri.

  Din 2011 si pana acum, mai bine de 4 milioane de refugiati au parasit tara spre Grecia, Turcia, Liban, Iordania, Iraq sau Egipt. Pentru ca acolo nu mai sunt posibilitati de primire a acestora si pentru ca batalia continua, Europa era ultima sansa pentru acesti oameni, motiv pentru care au riscat tot si au plecat spre nord.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Europa? Au în jur state mult mai bogate sa ii ajute..și musulmane.

   Ștergere
  2. Anonim 13 feb 00:51 nu există termen de comparație cu Siria pentru că noi nu trăiam într-un regim opresiv,dar cînd omului i se urăște cu binele și cu PACEA din țară,caută senzații tari și le vor avea,pentru că nu mai e cale de întoarcere.În această dimineață Romania a fost nevoită să importe energie la prețuri foarte mari din vina Guvernului Cioloș pentru că stocurile noastre au fost epuizate,iar ei nu au făcut niciun demers.Vom avea facturi mari de plată și multi vor sta în frig și fără curent electric,dar aceasta nu e tot vor veni lucruri și mai greu de suportat,pentru România.Deja o parte din blindatele americane se îndreaptă către noi și nu cred că previziunea despre Deveselu este întîmplătoare.Dar să nu uităm nici de aceea cu Neamț ați vrut,neamț aveți.Am văzut că au ieșit în stradă și rudele celor de la Colectiv,dar oare de ce nu au ieșit să ceară socoteală Guvernului Cioloș la final de mandat și de ce nu au pus presiune pe justiție că dosarul stă la sertar.Românii vor avea mari regrete pentru nesăbuința lor dar va fi prea tîrziu să mai repare ceva.DS

   Ștergere
 3. Nu va mirați fraților, e simplu:

  România se afla practic sub sclavie și minciuna de zeci de ani.
  Așadar tara asta trebuie eliberata oricum.

  -Dumnezeu are planuri mărețe cu romanii numai ca trebuie mai întâi ,,CURATENIE TOTALA'' Deoarece majoritatea a permis doar înmulțirea faptelor rele.

  -DE aceea Dumnezeu va pedepsi prin mari dezastre pe toti cei din sistem dar si o mare parte din popor intrucat nu a reacționat la timp, iar cei ce reacționează o fac în direcție total gresita.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. MARE ADEVAR...SIA BATUT JOC ATITIA ANI DE ACEST POPOR CU MINCIUNI SI HOTII. SE CRED DEASUPRA POPORULUI

   Ștergere
  2. Merita dati jos penalii . Acest cuvint se zice cà este plin de venin .nu de mare adevar cà sint hotii si penali si care se crede omul lui d-zeu sint de partea penalilor .nu e normal a suferit destul poporul

   Ștergere
  3. Citesc randurile postate de D-na.Maria si lacrimile curg siroaie.Oare este atat de greu sa ascultam de tot ce ne-a transmis D-na.Maria?Vedem ca toate cate ne-a fost transmis s-a adeverit,cd mai asteptam?! Maria H

   Ștergere
 4. Tocmai au bagat in tara 1800 de imigranti,cand 2 se bat al treilea vine si da in toti,Iohanis ranjeste satisfacut pe partia de sky : va avea al doilea mandat ,cu guvernul lui ,cocotat de data asta pe si mai multe cadavre,scapand de puscarie,pentru ca tinerii nostrii spalati pe creier,cu ochii pe ,,ciuma rosie'' vor fi devorati de ,,ciuma neagra" ,cea creeata de Soros !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu doamne fereste, poate cu voturi furate, sa mai aiba un mandat.

   Ștergere
  2. Da Mona ai perfectă dreptate,dar unii nu au înțeles nimic și vor trăi pe piele lor niște experimente pe care alte țări le-au trăit.M-am întrebat mereu unde au fost acești românii cind străinii ne tăiau pădurile și ne exploatau resursele,unde au fost cînd se tăiau salariile și se închideau spitalele?Pentru mine nu sunt patrioți,sunt doar niște oportuniști naivi și trădători de țară în frunte cu șeful lor Iohannis.DS

   Ștergere
  3. Niciodata nu as fi crezut ,ca un om cu suflet negru sa ajunga presedintele acestei tari!Sant sigura ,va o sa dea sobcoteala pentru tot raul facut
   Maria H

   Ștergere
  4. Dar tu unde ai fost, DS? Tu unde manifestai impotriva taierii padurilor? Aud? Vorbesti sa n-adormi, ca de obicei!

   Ștergere
 5. Și eu parcă aș visa sau îmi aduc aminte de aceste momente grele și oricare ar fi ele îmi asum și eu raspunderea. Aș spune înapoi în viitor... Nu mai aruncați cu vorbe de ocară spre această doamnă distinsă.Toți care sânt circumspecti vor afla mai târziu ceea ce se va întâmpla. În paralel cu aceea revoluție care va fi în Romania se va contopi cu un conflict mondial și scurt. Militarii români vor fi trimiși anapoda în țări straine încă de la început departe de interesele noastre datorită narozilor care ne conduc. În țara va fi și o revolutie sau razboi civil. In aceste două conflicte românii vor fi reduși aproape la jumatate. În final jertfa românilor va da roade. Se spune că un bucovinean va fi ales președinte al României. Cu acest om România va ajunge printre primele state de pe glob și restul țărilor îi va urma sfaturile. Un lucru care va fi înfăptuit mai târziu este că România nu va avea de suferit de sub conjuctura războiului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doru Lucian tu te auzi ce spui că te contrazici singur.Ba spui că România nu va avea de suferit din acest război,ba spui că vor muri jumătate din români.Păî hotărăștete odată,ai văzut tu vreun război din care să se iasă fără suferință și fără urmări?

   Ștergere
  2. Presupuneri pe care le alimentati prin gand. Credinta falsa da putere ca lucrurile sa fie asa cum doresc spiritele joase.Tot ce se intampla este efectul unei cauze.Ganditi bine inainte de a crede.

   Ștergere
 6. Neamtul care nu-i vrea statuia lui avram Iancu la Sibiu se pare ca nu a fost apreciat in Apuseni de oamenii nemultumiti.

  RăspundețiȘtergere
 7. Neamtul care nu-i vrea statuia lui avram Iancu la Sibiu se pare ca nu a fost apreciat in Apuseni de oamenii nemultumiti.De, acum nu e guvernatorul lor cum si-a dorit intr-o regiune Sibiu.

  RăspundețiȘtergere
 8. Daca momentan 'viitorul presedinte' salvatorul Romaniei are 18 ani acum oare cati ani trebuie sa treaca pana ajunge la conducerea tarii?! 20, 30, 40 de ani? Sa traim viata frumos, in cinste si iubire fata de semenii nostri si bunul Dumnezeu, caci toate se intampla dupa voia Sa!

  RăspundețiȘtergere
 9. Baliverne de-ale babei Vanga si indianului Sundar Singh...Romania este jefuita si poporul tinut in sclavie inca de pe vremea imparatului Traian in urma cu aproximativ 2000 de ani si colonie va ramane,pana nu vom mai avea nimic,nici ape,nici paduri,nici resurse minerale valoroase caci,sub "conducerea" jidanilor,iudeo-masonilor si khazarilor din ultimii 27 de ani s-au "evaporat" toate fabricile,uzinele,combinatele,minele,industria,agricultura,zootehnia,pomicultura,agricultura,etc.,iar poporul este decimat,in urmatorii 50 de ani nu vor mai trai decat max. 1,5 milioane de romani.Restul,tigani sau "corcituri" ale tiganilor,africani,arabi,indieni,filipinezi,toti,slujitorii si servitorii jidanilor,iudeo-masonilor si khazarilor care sunt adevaratii proprietary ai acestei ramasite de tara de dupa decembrie 1989.Aceasta este "rasplata" asasinarii lui Ceausescu,singurul presedinte patriot pe care l-a avut(dar n-a stiut sa-l pastreze) aceasta tara...

  RăspundețiȘtergere
 10. Doamna Maria Gheorghiu imi dau seama ca nu au cum sa nu va afecteze comentariile care va aduc atingere atata timp cat sunteti nevoita sa triati tot ce se posteaza pe acest blog .Eu vad doua solutii ;puneti pe altcineva sa trieze postarile sau .....SUSPENDATI toate comentariile ...! Doamne ajuta !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cred ca ai dreptatea Eugen ! Voi alege suspendarea COMENTARIILOR, deoarece tot sunt foarte multe persoane care nu stiu decat sa ma injure,sa ma jigneasca si sa/mi trimita tot felul de amenintari.
   O sa intreb si publicul larg,daca este ok sa suspend COMENTARIILE.
   Ce spuneti dragilor? Supsendam COMENTARIILE,sau invatam sa vorbim frumos si civilizat??? Astept raspunsurile voastre, iar majoritatea va castiga alegerea. Cu dragoste,Maria.

   Ștergere
  2. Tinand cont ca dvs. aveti de transmis , probabil este necesar suspendarea comentariilor pentru ca este un altfel de blog . Se elimina ura, dezbaterea , ideile in opozitie, si jignirile . Iar unora li se vor regla si insomniile . Ati tot incercat toate solutiile , pana la urma nu ati deschis acest blog pentru a fi moderator , ci pentru a afisa mesajele primite .

   Ștergere
  3. Suspendatile,triatile,cenzuratile oricum avem gandirea comunista nu mai exista drept la libera exprimare pe acest blog.Imi pare rau ca s-a ajuns la aceasta situatie dar trebuie sa invatam sa fim mai buni unii cu altii.Altfel vom ajunge in stadiul in care nu ne vom mai intelege unii cu altii.

   Ștergere
  4. Scumpa doamna, nu i luati in seama pe cei rau intentionat si nu puneti la inima. Atat ii duce creierul atat gandesc. Dumneavoastra postati incontinuare si nu va fie frica...pt ca Maica Domnului are grija si va pazeste !

   Ștergere
  5. Aceesi parere am, sa lasati comentariile sa curga. cel putin pe cele cat de cat acceptabile/decente, sa nu se spuna ca doar cele care va lauda sau va convin. De cate ori am vazut comentarii rautacioase v-am aparat. Sunt atat de rautaciosi!!! Probabil dv vedeti/cititi mai multe.
   Multumim
   Neluta

   Ștergere
  6. Parerea mea este urmatoarea:

   Aici scriu oameni de diverse categorii, cu niveluri diferite de educatie, instruire si cunoastere, dar nici unul dintre acestia nu are totusi “darul” dvs., atat de evident si, mai ales, dovedit.

   Tocmai de aceea, nici nu puteti avea pretentia ca absolut toti ceilalti cititori sa aibe atitudinea si intelegerea pe care le aveti dvs. indeosebi fata de “cele sfinte”, dar nu numai.

   Asta nu inseamna ca nu sunt curiosi fata de tot ceea ce scrieti si, cei mai multi, la randul lor, se lanseaza si ei in comentarii la temele prezentate. Si tocmai pt. ca suntem atat de diferiti in gandire, divergentele sunt interente. Dezbaterile fara schimb de opinii, ar fi anoste si nu ar mai stimula interesul.

   Aici insa, intervine PROBLEMA care constiuie si subiectul acestui mesaj, respectiv modul in care se fac aceste comentarii. Trebuie avut in vedere ca “fiecare om este cartea lui de vizita”, deci este apreciat doar in functie de comportamentul aratat, prin toate componentele acestuia.

   Consider ca cei care, prin comportamentul lor, nu-si au locul aici, mai devreme sau mai tarziu se vor exclude ei singuri, cu propriile arme, in acest caz, cu…limbajul folosit.

   Sigur ca sunt si foarte multi oameni de rea-credinta, dar, sunt si mai multi cei care sunt dornici sa afle sau sa impartaseasca lucruri interesante cu ceilalti oameni. Chiar si micile ironii sau glume fac uneori sarea si piperul, iar uneori chiar detensioneaza unele discutii mai aprinse. Tot oameni ramanem!

   Mai sunt si oameni care se schimba, in bine, in urma a ceea ce citesc aici si chiar si a observatiilor care, eventual, li se fac pt. o atitudine mai nepotrivita de a lor. Altii invata lucruri pe care nu le stiau inca.

   Stiti cum este, chiar si daca doar un singur om, dintr-o mare de oameni, este readus pe calea cea buna, restul “inconvenientelor” nu mai conteaza.
   Cu atat mai mult, vad acest rost unui blog cu continutul acestuia !

   De aceea, consider ca doar cei care au un limbaj nepermis de jignitor ar trebui interzisi din start, iar restul sa demonstreze ca merita sa ramana in continuare si atunci cand deschid gura, chiar si sub anonimat fiind (si acesta este relativ!) sa nu uite ca “ce tie nu-ti place, altuia nu-i face”.

   Cu deosebita consideratie.

   Ștergere
  7. Foarte frumoasă si clară expunere!
   Mulțumim, om frumos!

   Ștergere
  8. Păstrați comentariile decente, la obiect.
   Restul la cosul de gunoi! Acolo e locul injuriilor!

   Ștergere
  9. 22:45,
   Multumesc din suflet, om minunat !

   Ștergere
 11. Proteste OUG. Rezerviștii, ATAC la Iohannis Tudor Curtifan / 13 feb 2017 / 09:28
  Salveaza PDF Print Email Comentarii
  rezervisti militari pensii
  rezervisti militari pensii
  Într-un comunicat de presă Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere „ Alexandru Ioan Cuza” (A.N.C.M.R.R.) taxează proteste care au loc în Piața Victoriei, dar și reacția președintelui Klaus Iohannis.
  "O astfel de modalitate de manifestare publică cu evidentă tentă de erodare a rezultatului legitim al votului exprimat în decembrie și al procesului de implementare a programului de guvernare rezultat din acel vot, ne îngrijorează, în mod îndreptățit cu privire la securitatea, stabilitatea politico-socială din țară și a perspectivelor de funcționare a mecanismelor democratice consacrate deja.

  În acest sens ne exprimăm surprinderea și dezaprobarea fermă pentru implicarea, în afara cadrului legal constituțional, de la cel mai înalt nivel în derularea manifestațiilor stradale. Totodată ne exprimăm dezamăgirea că cea mai înaltă autoritate militară a statului român, care exercită funcția de mediere între puterile statului, precum și între stat și societate dă girul și se poziționează ilegal, în detrimentul calității sale de Comandant al Forțelor Armate", se arată în comunicatul postat pe site-ul ascociației.

  Totodată, "consecventă cu pozițiile publice de până în prezent, A.N.C.M.R.R. lansează către toate instituțiile abilitate, organizațiile de orice natură, persoanele publice, simpli cetățeni să se abțină de la orice escaladare a discursului și atitudinii publice pentru rezolvarea unor probleme de interes general și să se comporte numai în limitele cadrului constituțional, să apeleze la calea dialogului și dezbaterii decente în cadrul asigurat de mecanismele instituționale consfințite prin lege.

  Stimați camarazi este timpul ca toți actorii politici și sociali să pună în interesul demersului lor numai și numai interesele cetățeanului, indiferent de orientarea și opțiunile politice și sociale ale acestora iar nu interesele lor de grup sau partinice.

  Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere „Alexandru Ioan Cuza” combate și dezavuează orice manifestare excesivă, nelegitimă, violentă sau de orice natură ce excede cadrul ordinii constituționale statuate prin votul liber exprimat al tuturor cetățenilor precum și orice atingere a drepturilor și libertățiilor democratice ca urmare a acestor manifestări.

  În același timp ne pronunțăm pentru o justiție puternică, independentă pusă în slujba tuturor cetățenilor și nu numai a celor care se manifestă vocal în stradă și nu la urne".

  https://www.dcnews.ro/proteste-oug-rezervi-tii-atac-la-iohannis_532486.html

  RăspundețiȘtergere
 12. Acum la vedere se spune că Rusia ne va invada,așa o fi dar nu cred că vor face purici mulți pe aici.După clarvăzătorul lor Otroc Vaceslav rușii vor avea un război mai mult decît serios cu MICII CHINEZI.Aceștia din urmă vor ajunge pînă la munții Urali și vor face lucruri teribile în Rusia.Știu de cînd eram copil că la granița comună rusă și chineză mereu erau ,,frecușuri,,armate,e o mare rîcă intre ei de foarte mult timp. Dacă vor muri tineri la noi va fi din inconștiența lor,și orbirea lor de manipulatori.Azi dimineață se spunea la tv că LULUȚA visează să ajungă președinte posibil după cei 10 ani ai lui iohanis.,,CA LUMEA ,,pt noi!: în 89 am scăpat de o dictatură comunistă,acum ni se pregătește dictatură juridico-sri în loc de locuințe sau ceva făbricuțe pt locuri de muncă,se vor construi cartiere de pușcării.Abuzuri judiciare nu sunt numai la nivel înalt (politicieni) dar sunt și în pătura celor de jos de te crucești nevinovați condamnați și liberi infractorii de toate genurile. ASTA E ROMANIA DE AZI! DOAMNE AI MILĂ!

  RăspundețiȘtergere
 13. Mona 01:16, mesajul tau ar trebui postat la infinit, pt. ca mare adevar contine!

  Mentiunea: "tinerii nostri spalati pe creier, cu ochii pe "ciuma rosie" vor fi devorati de "ciuma neagra" ! ar trebui sa devina un motto al zilelor noastre !

  "Ciuma rosie" este doar DIVERSIUNEA pt. "ciuma neagra" !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. "Postati"la infinit in minte si in inima rugaciunea"Doamne IIsuse miluieste-ne",nu idiotenia ce-o spuneti despre copiii nostri!

   Ștergere
 14. Doru Lucian asa sa fie dar nu stim cind in viitor.....10 20 30 ani Am citit si eu profetia aceasta mai demult

  RăspundețiȘtergere
 15. Da e mai bine sa taiati doamna Maria,unii pe linga ca au minte putina ,nu inteleg si sint si prea nesimtiti si obraznici.Trebue mentinut cel putin un nivel de decenta. astfel puteti evita si diversionistii si glumele proaste si va puteti si dumneavoastra proteja de resentimentele negative ale unora.Dar trebue sa stiti ca sint si profesionisti politici care incearca sa-si scoata afara pe cei care au comentarii perinente dar icomode postind obraznicii in numele lor ca sa va faca sa-i scoateti afara cum am patit si eu sibianul, de aceia de la inceputul anului postez anonim.Toata stima pentru munca ce o faceti cu mult curaj si daruire.

  RăspundețiȘtergere
 16. Bună seară Prieteni dragi!
  Dna MARIA, părerea mea este că acest blog să fie citit de toată lumea, dar să posteze doar cei de bună credinţă. Ce să caute pe blog-ul dvs. persoane care vă jignesc şi pe dvs şi pe Noi cititori acestui blog. Luaţi modelul doamnei de pe PAGI AURII, dna Mihaela nu a postat mesajele cu înjurături, iar la ora actuală sau triat singuri. Adică nu mai primeşte mesaje jignitoare. Mesajele pe care le postaţi dvs sunt şi pentru cei buni şi pentru cei răi, (cine are urechi de auzit să audă) dar de postat să posteze cei cu inimă curată. Uni sunt puşi ca să denigreze cititorii acestui blog, chiar şi pe dvs. Dvs puteţi să triaţi cine să vă fie musafir şi cine nu pe blog.
  Mulţumesc. Cu multă stimă şi respect MT

  RăspundețiȘtergere
 17. Nu mau blestematii copii ci rugati'va pentru ei. Revolutia tot copii au facut'o. Orice schimbare cere sange.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Revolutia au facut-o cei care sunt mai in varsta acum si de care isi bate joc Iohannis cu sorosistii lui.

   Ștergere
 18. Rusii bat fierul pe Romania batind nasul UE

  RăspundețiȘtergere
 19. Suspendați comentariile care vă jignesc !

  RăspundețiȘtergere
 20. Despre comentarii, doamna Maria uite si parerea mea.Dreptatea trebuie sa primeze ! Cenzura te asigur , va creste ura. In schimb da, da-le o sansa tuturor in masura in care nu-s injurii sau blesteme.Asadar nu trebuie sa conteze majoritatea ci dreptatea! Majoritatea l-a omorat pe Isus si nu numai...mai avem inchizitia, Copernik
  si exemplele de greseli grave ale majoritatii pot continua.

  RăspundețiȘtergere
 21. http://www.activenews.ro/stiri-politic/Falimentul-propagandei-Soros-141024
  Falimentul propagandei Soros
  Și în Statele Unite contestarea celui care a câștigat democratic puterea este neslăbită de anul trecut nu numai în stradă, dar și în presă, unde se cere uciderea sa (la CNN).

  La noi, cârtitele sorosiste au fost activate și în PSD, sunt conservate în toate partidele (nu discutăm de partidul făcut de servicii și ONG-urile Soros, USR) și observ cum au fost activate ca la comandă nu numai în presa propagandistică controlată de servicii prin acoperiți, dar lovesc chiar din interiorul politicii.

  Ce se întâmplă sub Trump este un masacru. Dacă nu-l vor împușca până la urmă, va fi sabotat de oligarhia corporatocrată continuu prin trădătorii pe care-i are în tot sistemul, de la administrație/aparatul de stat, până la instituțiile de forță, inclusiv servicii și armată. Pentru că nu îmi imaginez ca superiorii soldaților puși să meargă în pantofi roșii cu toc prin oraș sau cei care au decis că armata trebuie să suporte operațiile de schimbare de sex, vor deveni brusc "normali".

  Nici măcar în diplomație, infestată de administrația Obama cu revoluționari LGBT și globaliști (antinaționali), nu cred că va fi mai ușor și că nu vor sabota indicațiile Departamentului de Stat.

  Apropos de corporații, dacă zilele trecute am auzit de doi tineri care au fost dați afară pentru că au comentat negativ mitingul coregrafic din Piața Victoriei, astăzi am aflat că în fiecare zi de lucru, în unele corporații, li s-a dat drumul cu câteva ore mai devreme, ca să fie prezenți alături de șefii lor la mitingul politic împotriva "Ciumei Roșii".

  Dar poporul nu e tâmpit. Un ultim sondaj realizat de ISSPOL în perioada 7-11 februarie și făcut public pe Hotnews, PSD sare de 50%, deși este prezentat că atingând "doar" 31% PSD. Restul sondajului arată așa:
  17% PNL
  7% USR
  2% ALDE
  1% PMP
  1% alt partid

  Un calcul de aritmetică simplă arată că nu se ajunge la 100%, ci la 60%. Însă la o ponderare la 100%, așa cum se procedează în orice sondaj de opinie, PSD ar fi fost cotat cu 53%.
  Încă un fakenews demontat de sociologi.

  Iar rezultatul nu mă miră deloc: am fost surprins zilele trecute ca să aflu de la oameni care nu au votat în viața lor cu PSD-ul că, în cazul unor anticipate, vor vota profilactic cu "ciuma roșie", contra Binomului și a propagandei globaliste.

  Ceea ce arată falimentul propagandei Soros în România, dar și teama mea că se vor folosi de metode mult mai agresive pentru conservarea Puterii.

  PS Faptul că CNA-ul amendează România TV (repetat), B1 TV și Realitatea TV pentru o serie de emisiuni în care principalul subiect de discuție a fost implicarea miliardarului George Soros în spațiul politic din România, arată faptul că mediul politic (decidenții CNA sunt trimiși acolo de partide) este infestat la maximum de pornografia corporatocrată. Este incredibil, când mari rețele sau producători independenți fac reportaje și documentare pe tema influențelor Soros în viața politică a lumii, ca slugile de la CNA să dea amenzi enorme prin care își arată dragostea față de Tătuc, îngrădind astfel libertatea de exprimare.
  Pe cine mai reprezintă acești impostori?

  RăspundețiȘtergere
 22. G de la Grindeanu V de la V.V.Ponta, sa vedem cine e L !!!

  RăspundețiȘtergere
 23. Sa intelegem caci cu acest guvern se va declansa adevarata revolutie care va fi cu varsare de sange?. Daca va fi asa, n-are rost sa ne mai batem capul fiindca totul este planificat si programat de sus. Trebuie sa se intample si se poate intelege ca de sus sunt programate proastele guvernari din tara noastra si sunt stabiliti oamenii care trebuie sa asupreasca acest popor. Trebuie sa trecem prin aceste incercari, dar parca sunt prea multe si de prea mult timp. Doamne ajuta-ne si da-ne puterea sa trecem prin toate cate ni le dai noua.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Probabil ca pentru a fi poporul ales, trebuieste curatat inainte. Adevarul este ca suntem rai si in fata banului uitam de Dumnezeu. Dumnezeu sa ne ierte si sa aiba mila de noi.

   Ștergere