duminică, 19 februarie 2017

ROMÂNIA !!! SE DISPUNE DISTRUGEREA PĂDURILOR !!!


                                               ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

                          18 Februarie 2017,ora 4,10 zori de zi !

                                  Dragii mei,

Astazi dimineaţă în zori, am primit un S.O.S !
Auzeam dragilor,două glasuri care trageau un semnal de alarmă.
           Glasul spunea asa :

                 "Distrugerea Pădurilor !!!

Dar un alt glas, spune ceva uluitor:

                 Se dispune distrugerea Pădurilor !"
                        În România,se dispune distrugerea Pădurilor!"

Prieteni dragi, imaginile de mai jos,îmi aduc lacrimi multe pe obraji,imi aduc durere in suflet, deoarece le consider ca fiind o adevarat CRIMĂ,un ATENTAT la viata noastra a poporului român.


Image result for paduri distruse pozeImage result for paduri distruse pozeImage result for paduri distruse pozeImage result for paduri distruse pozeImage result for paduri distruse poze..
Din păcate,MAFIA  LEMNULUI cărat din ROMANIA înafara,are radacini adânci, si greu ,sau poate imposibil de desţelenit.
Atât eu, cât si multi dintre voi toti,suntem neputinciosi în faţa acestui DEZASTRU !
Iata ,macar în poze sa mai vedem, cum arata o Pădure frumosa,asa cum DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI au facut-o s creasca:
       Image result for paduri frumoase    Image result for paduri frumoase        Image result for paduri frumoase Image result for paduri frumoase..

                                      Cu dragoste,pentru voi toti,
                                                             Maria.

68 de comentarii:

 1. Guvernul si Parlamentul sunt ale PSD-ului, doar nu vreti sa spuneti ca PSD-ul, cel mai cinstit si patriot ar face sau ar aproba asa ceva . . .
  PSD-ul nu este vinovat nici de disparitia firmelor de stat, nici de mineriade, nici de descălecarea liderilor de la Moskova, . . . .

  RăspundețiȘtergere
 2. Si atunci ne Mai Miram ca o ia pamantul la vale.Omul a distrus tot ce a creat Dumnezeu.Si pomii aceia au radacini care sustin pamantul dar daca sunt taiati totul se duce de rapa.Dumnezeu sa le dea Minte.Avem locuri frumoase in Tara noastra dar multi Isi bat joc .

  RăspundețiȘtergere
 3. Decretul de decorare a lui Schweighofer semnat de Iliescu şi Năstase

  https://jurnaluldemaine.wordpress.com/2016/10/16/document-exploziv-decretul-de-decorare-a-lui-schweighofer-semnat-de-iliescu-si-nastase/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ESTE SEMNAT DE iohanis lege ca sa poata taia padurile austriacu.

   Ștergere
  2. Este semnata de Ponta hotararea de taiere a padurilor, hg 924 /4.11.2015 ! Lasa minciunile ,agent strain rusesc!

   Ștergere
  3. 19.27 te faci ca nu stii ca Ponta a dat o HG de taiere a padurilor , nr. 924, parca...
   PSD un partid corupt.

   Ștergere
  4. Anonim20 februarie 2017, 18:15, coruptii sunt la PNL.

   Ștergere
  5. Vrem iesirea din UE. Ne-am saturat de Merkel si de Bruxelles. De acolo bea apa Iohannis. Ne-am saturat de el.

   Ștergere
  6. Anonim 01:54 nu cred ca vrei sa renunți la confortul zilnic. :))))

   Ștergere
  7. Pai tu anonim 01.54 ,nu esti in UE deoarece locuiesti la Moscova.
   Oricum nu te mai obosi ,cu propaganda ....devi amuzant mai Ivane...:)

   Ștergere
 4. De zeci de ani se stie asta. Nimic nou.

  RăspundețiȘtergere
 5. Taie sa ramanem fara oxigen, sa faca exploatari miniere de toate felurile, sa nu uitam ca muntii nostri aur poarta ....ce am fost si ce am ajuns

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. A avut grija Ponta sa dea o lege de taiere a padurilor in 2015...

   Ștergere
 6. Prof Dr Dulcan spune intr-o eminsiune ca in acest ritm creste poluarea si lipsa de oxigen duce la asfixiere...copacii chiar seamana prin ramificatii cu plamanii

  RăspundețiȘtergere
 7. Eu exact ca in FILMUL Avatar

  RăspundețiȘtergere
 8. Iohannis nu este cel mai bun prieten cu SCHWEIGHOFER? Sunteți orbi sau ce? Dacă iliescu și năstase ia băgat în pădurile României de ce iohannisul vostru nu i-a dat afară din țară? De ce nu faceți mitinguri și pt asta că tot aveți timp berechet să stați cu zilele la ușa guvernului. Vă gîndiți că ai voștrii copilași nu vor mai avea de unde să ia nici un vreasc pt foc iarna să se încălzească? Faceți presiuni pe iohannis că nu vrea să promulge legea ce poate salva ce a mai rămas din păduri. Străinii taie ,,LA RAS,,toată pădurea iar românii nu au voie nici bețe să ia din propia pădure.Săriți în sus pt resursele țării nu pe ce vă manipulează criminalii din spatele cortinei.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 4 11 2015 HG 924.PONTA APROBĂ
   TĂIEREA PĂDURILOR DE STAT. GUVERNUL GESTIONEAZĂ ȚARA NU JOHANIS NU FA PE PROSTU!!!

   Ștergere
  2. Dacă, tot sunt vinovat numai Iohannis cu pensii lui nu. Da, Iliescu a făcu mult rău tarii dar acest nou PSD nu are legătură cu el. Alti oameni alte mentalitate. De atâta ură nici nu mai vedeți deosebirea. Lasă că dacă vine cutremurul îi liniștește pe toti.

   Ștergere
  3. PSD ,Dragnea si guvernul lui ei sant cei care ADMINISTREAZA tara INCLUSIV PADURILE !
   Nu mai dezinforma ,ca se vede ca esti agent de partid psd...

   Ștergere
  4. Inainte era Ciolos, omul lui Iohannis, nu dezinforma Anonim 19 februarie 2017, 19:48. Guvernul actual este venit de curand.

   Ștergere
  5. Inainte de Dragnea era guvernul lui Ponta care a dat hg 924 /4.11.2015 de taiere a padurilor ,mai agentule.Ciolos a stat numai 12 luni , nu te preface ca nu stii,ciolovecule !

   Ștergere
  6. A dat guvernul psd al lui Ponta o hotarare care permitea taierea padurilor complet.
   Cata shpaga a luat oare pt. legea asta ?! Acum a venit si Dragnea cu hotararea 13 pt. a apara hotia .Deci liber la taiat si furat , marca PSD !

   Ștergere
  7. Postacule Anonim20 februarie 2017, 18:18, umbli cu manipulari pe aici. Dar cine te mai ia in seama?

   Ștergere
  8. mai terminati cu hg asta ca ponta aproba ..cititi corect!!!! scrie clar SE ABROGA !!! ABROGA !!!! mama ei de scoala ! "Art. 2. -

   La data intrării în vigoare a prezentei hotărâri se abrogă:

   a) Ordinul ministrului mediului și pădurilor nr. 1.898/2010 pentru aprobarea Regulamentului de vânzare a masei lemnoase care se recoltează anual din fondul forestier proprietate publică a statului administrat de Regia Națională a Pădurilor - Romsilva, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 804 din 2 decembrie 2010, cu modificările și completările ulterioare; "

   Ștergere
 9. ÎN 4 NOIEMBRIE PONTA A DAT APROBARE PENTRU TĂIEREA PĂDURILOR DE STAT PRIN H.G.924NOIE.2015

  RăspundețiȘtergere
 10. Aveți cumva CENZURĂ împotriva h.g.924NOIE.2015!!!

  RăspundețiȘtergere
 11. Rezultatele sint inundatii si distrugerea faunei,alunecari de teren cu distrugeri de drumuri si localitati.Mai scumpe decit padurile.

  RăspundețiȘtergere
 12. OOO!!DOAMNA MARIA ERAM COPIL SI IN VACANTE MERGEAM LA PLANTAT DE PUIETI. AZI CAND MERG IN SATUL NATAL VAD PADUREA PLANTATA DE MINE SI COPII CARE PARTE DIN EI NU MAI TRAIESC.IUBESC ATAT FE MULT NATURA,FLORILE TOT CE ESTE CREATIA LUI DUMNEZEU CU MULT DRAG DOSMNA MARIA.

  RăspundețiȘtergere
 13. GUVERNUL GESTIONEAZĂ nu Iohanis

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din pacate acest hitlerist nu lasa guvernul sa lucreze si sa gestioneze! A aratat SEBASTIAN GHITA cum iohanis a repus in functie legea de taiere a padurilor, lege care era scoasa desfintata. Austriacu i-a trimis o scrisoare lui hitleristu ataragandu-i atentia asupra legi iar iohanis s-a conformat a dat drumul la taiatul padurilor. Bravo!

   Ștergere
  2. Guvernul nu poate gestiona pt ca Johanis a blocat legea care salva padurile tarii la rugamintea consuluiui AUSTRIAC de la Sibiu...un prieyenas de al dumisale.IN ATENTIA CELOR SPALATI PE CREIER SI A SOROSISTILOR TRADATORI DE TARA...!

   Ștergere
  3. Guvernul psd al lui Dragnea da ordonante noapte sa apere hotia ! Stim cu totii cat de corupt este PSD ul ca partid...O sa taie toate padurile din tara .

   Ștergere
  4. Coruptia este la PNL, caut-o acolo Anonim20 februarie 2017, 18:21. Colcaie coruptia pe acolo, nu in alta parte.

   Ștergere
  5. Pai PSD este condus de Dragnea deci este cel mai corupt partid !

   Ștergere
  6. 2013.Lucia-Ana VARGA- PNL,Statul se angajeaza sa le asigure paza proprietatilor, si sa le amenajeze padurile gratuit. Iar cei care nu pun arborii la pamant vor primi chiar si rente anuale, din banii obtinuti dupa vanzarea certificatelor de emisii de carbon.
   "In cazul in care se constata taieri personale si abuzuri din partea personalului silvic, retragem autorizatiile iar personalulu nu mai are ce cauta in padure", spune Lucia-Ana Varga, ministrul Apelor si Padurilor.
   Deşi Codul Silvic, devenit lege în iunie 2015, limita firmele din domeniul exploatării pădurilor la achiziţia de lemn, normele sale de aplicare, adoptate printr-o HG dat de fostul Guvern Ponta în chiar ultima sa zi de mandat, au scos această limitare. Practic, orice procesator de masă lemnoasă poate cumpăra cât lemn doreşte.

   Ștergere
 14. Nu mai e timp să tot dăm vina unii pe alții, opriți-vă odată cu invinuirile și să facem presiuni să se sisteze tăiatul pădurilor in România,pentru asta să se facă mitinguri,dacă tot vor să se gândeasca la generațiile viitoare !și să sprijine agricultorii să nu mai vândă pământul țării, străinilor !

  RăspundețiȘtergere
 15. Aprobat de iohanis???aceasta mizeria si praful ce va ramine in urma lui. j.ghe

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu minti mai gheorghept. Dragnea ca stim cu totii ca Ponta a dat hg 924 /4.11.2015 pt. taierea padurilor!

   Ștergere
 16. Straini care vin in ROMANIA nu sunt ORTODOX si din Familie Catolici care nu cred in CREDINTA si au astfel de inteles fata de ROMANI si ii fraiereste pe ROMANI prin imbogatirea asa ca noi nu stim cine ne fraiereste. DUMNEZEU EXISTA si SA NE RUGAM la DUMNEZEU, IISUS si SFINTA FECIOAREI MARIA pentru acest popor ROMAN spre BINELUI a PAMANTULUI SFANT.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mai bine Catolici decat Ateu ,precum comunistii lui Dragnea! Dragnea este divortat si nu crede

   Ștergere
  2. Du-te mai Anonim 20 februarie 2017, 18:24, cu povestile tale expirate. Faci pe prostul, insa nimeni nu iti asculta aiurelile.

   Ștergere
  3. Dragnea este mason si multi din PSD ,deci si-au vandut sufletul...ca sa nu mai vorbim de homosexuali ca Bombonel , Ponta si Grindeanu.
   Lasa-ne cu astfel de specimene ....

   Ștergere
 17. Da dadeau la tv ca saracii taie copaci pt foc....sa le fie rusine!!!!

  RăspundețiȘtergere
 18. Pai cum de ai primit viziunea asta cu taiatul padurii tocmai acum? doar se taie de multi ani. Eu tot cred ca aceste viziuni sunt ceva psihic al tau, vezi seara stiri si a 3 zi le postezi pe blog si ti-le insusesti ca si cum ar fi ale tale.

  RăspundețiȘtergere
 19. Dn Grindeanu , ati declarat ca vreti binele Romaniei, atunci veniti in Borsa Maramures si opriti taierea padurilor, in Borsa sint asa zisi patroni care de ani de zile se ocupa de distrugerea padurilor si exportul lemnului, zi de zi si mai ales in ultimul timp noaptea trec remorci de lemne una dupa alta dar nimeni nu le opreste, de cite ori sa facut sesizari, cei veniti in control nu au rezolvat nimic (la noi stiti se chefuieste cu oaspeti si apoi totul e in regula) nimeni nu ia nici o masura si apoi va suparati cind poporul iese in strada si va schimba asta metitati !!!!.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim 19 feb 19:50 cheama-l pe Iohannis și spune-i problema ta că el cu austriecii se ocupă cel mai bine,te rezolvă imediat.

   Ștergere
  2. Cu austriecii tovarasul Iliescu si tovarasul Nastase sunt prieteni...de ce nu va interesati putin in monitoarele oficiale, sunt gratis pentru consultari..a da, antenele sunt si ele gratis :))

   Ștergere
 20. sa iesim in strada pt ce este al nostru ei asa vor sa stam sa ne uitam la ei ca sant vicleni si doresc sa stam in frica ! uite ciobanii ne o dat o lectie cum trebuie procedat !

  RăspundețiȘtergere
 21. Sa ne dam seama caci totul este facut cu un scop si anume ca vor sa ne prosteasca in loc sa ne aparam padurile ne dezbina ca sa fim ocupati cu alceva decat cu ce este mai important pentru viata si viitorul nostru.

  RăspundețiȘtergere
 22. Buna seara, Doamne ce bine ar face acesti protestatari de ar striga cat iar tine gura vrem oprirea dezastrului Romaniei, oprirea taierilor padurilor si pedepsirea vinovatilor.Dumnezeu sa le dea mintea cea de pe urma

  RăspundețiȘtergere
 23. Da, tinerii acestia care protesteaza trebuie sa protesteze impotriva taierii padurilor. Doar ei pot opri asta. Ei trebuie sa-si dea seama ca sunt o forta. Ei acolo in strada pot face presiuni si pot OBTINE schimbarea legii. In toate tarile aproape, numai prin demonstratii s-au obtinut drepturi pt oameni, numai demonstrand au ajuns acolo la salariile mari pe care le au azi. Acolo politicienii se tem de forta poporului. Si la noi trebuie sa fie la fel. Protestati pana obtineti incetarea taierii padurilor. Noi cei din tara va sustinem.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cine vrei să protesteze pentru lucruri serioase,hahalerele alea care nu stiau de capul lor?

   Ștergere
  2. Dar nu mai bine oprește guvernul jaful din pădurile patriei fara ca un roman sa iasă in strada? Nu pentru asta au fost aleși? Nu guvernul trebuie sa facă ordine in tara si sa oprească furturile si distrugerile?
   Sa ceara parlamentului legi drastice care sa fie aplicate urgent!
   Nu este PSD majoritar? Nici acum nu pot sa stârpească jafurile?
   Sa iasă la tv si sa spună adevarul! Sunt tv care ii primesc sa spună adevarul!

   Ștergere
  3. Oamenii de la tara au nevoie de lemn pentru incalzire,pe vremea lui Ceausescu era tare greu cu adusul lemnelor,sint crescut la tara,acum stau la oras,la tara e greu,se tremura,e greu sa aprinzi focul,nu sint bani. Voi vreti sa putrezeasca lemnul in padure si taranii sa arda porumb? Orice tara e nevoita sa-si vinda resursele,rusii nu-si vind gazele ca sa cumpere mincare? Arabii nu-si dau petrolul sa nu moara de foame? Noi de unde am avea astea,daca nu dam nimic la schimb?

   Ștergere
 24. De ce nu ne mobilizam sa mergem unde se taie sa plantam. Daca doare atat de rau ca se taie hai sa plantam.Fapte nu vorbe.

  RăspundețiȘtergere
 25. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 08:38, dupa cum vorbesti, esti needucata si nepoliticoasa.
   Faptul ca pomenesti de Obregia, cred ca se refera doar la faptul ca te bucuri ca te-ai externat...

   Ștergere
 26. Sa nu o judecati pe doamna Maria.Daca are un dar trebuie sa-l foloseasca asa cum II cere Dumnezeu.Eu am urmarit-o inainte de a fi focul de la colectiv.A spus ca va fi un foc zdravan si nu a trecut mult si atunci s-a intamplat chiar ce a spus.

  RăspundețiȘtergere
 27. "
  Apel: „Este nevoie ca cei carora le pasa de paduri sa se mobilizeze”. PSD-ALDE au de gand sa abroge ordonanta lui Ciolos privind sanctionarea taierilor ilegale de paduri.
  "
  http://www.aktual24.ro/apel-este-nevoie-ca-cei-carora-le-pasa-de-paduri-sa-se-mobilizeze-psd-alde-au-de-gand-sa-abroge-ordonanta-lui-ciolos-privind-sanctionarea-taierilor-ilegale-de-paduri/

  RăspundețiȘtergere
 28. "
  Surpriza neplacuta in Parlament: Comisia de Agricultura din Camera Deputatilor a discutat miercuri anularea Ordonantei de Urgenta 51/2016, care a introdus sanctiuni usturatoare pentru taierile ilegale de padure si transportul lemnului, acestea mergand pana la confiscarea lemnului si a masinilor, dar si sanctiuni pentru personalul silvic care de multe ori este complice. Potrivit informatiilor obtinute de HotNews.ro, dupa adoptarea OUG 51/2016, taierile ilegale au fost reduse cu peste 50%, iar pretul lemnului s-a dublat, semn ca s-a diminuat cantitatea de lemn introdus ilegal pe piata. Lemnul taiat ilegal se vindea la negru la un pret mult mai mic.
  "
  http://mobile.hotnews.ro/stire/21626758

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. QUO ERAM DEMONSTRANDUM...pentru cei care se fac ca nu stiu...majoritatea parlamentara este PSD ista; acum e clar cine vrea sa ramanem fara paduri?!sau iar va legati de casele lui Iohanis care nu fac nici macar cat jumate din anexele palatului lui dragnea?

   Ștergere
 29. "
  Document. Masacrarea padurilor de catre Holzindustrie Schweighofer a fost pusa la cale de PSD. Iliescu l-a decorat pe Gerald Schweighofer si contrasemnat de Adrian Nastase.
  "
  http://www.aktual24.ro/document-masacrarea-padurilor-de-catre-holzindustrie-schweighofer-a-fost-pusa-la-cale-de-psd-iliescu-l-a-decorat-pe-gerald-schweighofer/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Klaus Iohannis a pierdut casa luată prin uz de fals şi trebuie să dea ...
   www.cotidianul.ro/klaus-iohannis-a-pierdut-casa-luata-prin-uz-de-f...
   Translate this page
   După ce a pierdut definitiv casa din Sibiu, închiriată de ani de zile băncii Reifeissen Bank, Klaus Iohannis nu va mai rosti cuvîntul corupţie nici măcar în forma lui ...

   Ștergere
 30. E a doua casa pierduta pe aceleasi mai multe falsuri aveau 10 plus 3 =13 apartamente si un spatiu comercial mare alcatuit din 2 spatii comerciale unite ,in unul a fost libraria Mihai Eminescu,evacuata la 15 ianuarie 2001 chiar de ziua poetului, iar in celalalt un anticariat cu carti vechi.

  RăspundețiȘtergere
 31. Mesaj ce se potriveste prezentului

  RăspundețiȘtergere