vineri, 24 februarie 2017

UN INTENS CUTREMUR DE PĂMANT !


                                           
                                      ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

                                 23 Februarie 2017,ora 23,20 !

                                         Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam ala articolul anterior, desi eram cu ochii pe monitor,vad dragilor deasupra capului meu, chiar sub plafon, cum au apărut din senin,două -trei peturi legate ca o lustra, si care pet -uri (sticle goale din plastic),incep a se cutremura tare de tot.


Image result for SEISMOGRAF..

Prieteni dragi,( cred eu) că vom auzi de un Cutremur de Pămant,dar mai intens decat cele cu,care ne-am obisnuit zilnic.
Dar imi doresc tare mult, ca sa va mai spun ceva:
Nu intotdeauna,cand mi s-a arătat un Cutremur in camera mea,sau in alta camera cunoscuta mie, trebuia sa se produca neapărat în Romania.
Deci,exista (din nefericire) posibilitatea ca acest Cutremur sa se produca în Romania, dar mai exista o posibilitate ,ca sa se produca orinde in alta Ţară.
Si -ntr-un caz,si-n altul,trebuie sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuta Domnului,ca sa nu fie puternic acest Cutremur, care ar urma sa se produca.
Dragii mei, trebuie sa fim convinsi  de faptul că, DUMNEZEU face si MINUNI,dar trebuie sa le şi meritam.
Asadar ,cu dragoste si din dragoste ,sa implinim Poruncile Sale si sa-nceracm sa nu facem rău nimanui, nici cu,cuvantul si nici cu fapta.
                                Cu dragoste,Maria.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui 

Dumnezeu,este de nepretuit!

Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A
https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


40 de comentarii:

 1. Dumneze sa fie cu noi si sa ne pazeasca .Amin.

  RăspundețiȘtergere
 2. Răspunsuri
  1. PET-urile sunt sticle goale din plastic ,de unica folosinta.
   Cel puţin ,asa ar trebui sa fie;de unică folosinţă.

   Ștergere
  2. Ai sarit repede in ajutorul bietului om care nu stie ce este un pet.:)))

   Ștergere
  3. 00:48, inteleg ca intrebarea ta e la misto...
   pai, daca ai citit mesajul d-nei maria, de ce mai intrebi ce-s alea pet-uri, in conditiile in care dansa deja a spus acolo ce inseamna!
   pet-uri mai sunt si animale de casa; sper ca nu intrebi, fiind tu insati in aceasta calitate...

   Ștergere
  4. Proorociile cuviosului Lavrentie al Cernigovului despre ultimele timpuri

   „Acum, noi îi votăm pe conducătorii noştri suntem fie cu cei „de dreapta” fie cu cei „de stânga”. Dar nu ăsta e amarul, căci va veni o vreme când vor impune lumii să-şi aleagă un singur împărat. Iar când omenirea va vota pentru un singur împărat, să ştiţi că acela „el e” – antihristul – şi să te ferească sfântul de vei vota.„

   „Va fi un asemenea război mare încât atât de mulţi se vor pierde că vor rămâne foarte puţini care vor supravieţui, dar cei ce vor rămâne nu vor putea scăpa decât dacă se vor adăposti prin crăpăturile pământului, prin peşteri. In acest război se vor distruge atâtea state încât până la urmă vor mai rămâne doar două sau trei. Atunci ei se vor hotărî să-şi aleagă un singur împărat peste tot pământul. În ultimele timpuri, la sfârşit, va începe prigoana împotriva adevăraţilor creştini, care vor trebui să scape fugind„

   „Vine timpul, şi nu e departe, când foarte multe biserici şi mănăstiri se vor deschide în slujba Domnului şi se vor repara, le vor reface nu numai pe dinăuntru ci şi pe dinafară. Vor auri şi acoperişurile atât ale bisericilor, cât şi ale clopotniţelor, dar preoţimea nu va lucra la sufletul credinciosului ci numai la cărămizile lui Faraon. Preotul nu va mai face şi misiune. Când vor termina lucrările nu se vor putea bucura de slujbe duhovniceşti în ele că va veni vremea împărăţiei lui antihrist şi el va fi pus împărat„

   „Rugaţi-vă ca Bunul Dumnezeu să mai lungească acest timp ca să ne putem întări în credinţă, căci vremuri groaznice ne aşteaptă.

   Ștergere
  5. Luaţi aminte la toate cele ce vă spun căci totul se pregăteşte cu foarte mare viclenie. Toate bisericile şi mănăstirile vor fi într-o bunăstare imensă, pline de bogăţii, ca niciodată, dar să nu mergeţi în ele. Antihrist va fi încununat ca împărat în marea biserică din Ierusalim cu participarea clerului şi a Patriarhului. Intrarea şi ieşirea din Ierusalim va fi liberă pentru orice om, dar atunci să vă străduiţi să nu vă duceţi, căci totul va fi spre a vă linguşi pe voi, ca să vă atragă în ispită.

   Antihrist va proveni dintr-o femeie curvă, o evreică dintr-al doisprezecelea neam de preadesfrânaţi. Deja de la adolescenţă se va deosebi de semenii săi prin capacităţile sale intelectuale deosebite, care se vor manifesta la el mai ales după vârsta de 12 ani când, plimbându-se prin parc cu mama lui, se va întâlni cu satana care ieşind din beznă (din adâncul iadului) va intra în el. Băiatul se va cutremura de spaimă dar satana îi va spune: „nu te teme şi nu te înspăimânta, eu te voi înălţa pe tine”. Acest copil îi va uimi pe toţi cu inteligenţa sa. Şi aşa, din el va încolţi şi se va coace în chipul omului „antihristul”. Când satana va fi întronat, în timpul punerii coroanei se va citi Simbolul Credinţei – Crezul -, dar el nu va permite ca acesta să fie citit corect, iar acolo unde vor fi scrise cuvintele „şi întru Unul Domn Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu” el se va lepăda de acestea şi se va recunoaşte doar pe sine. La încoronare, antihristul va avea mănuşi pe mâini, iar când le va da jos ca să-şi facă Sfânta Cruce, Patriarhul va observa că el în loc de unghii are gheare şi aceasta îi va întări bănuiala sa că acesta este antihristul. Atunci Patriarhul va exclama: „Acesta este antihristul” pentru care Patriarhul va fi omorât.

   Ștergere
  6. Pe el îl vor vedea toţi şi îl va auzi lumea întreagă. Pe oamenii săi el îi va ştampila cu semnul său. Însă pe adevăraţii creştini, care i se vor opune, are să-i urască cu ură mare. Atunci va începe ultima şi cea mai mare prigoană a creştinilor care vor refuza ştampila satanei (semnul 666). Prigoana va începe îndată de pe pământul Ierusalimului iar apoi se va extinde pe tot globul şi se va vărsa ultima picătură de sânge în numele Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Dintre voi, copiii mei, mulţi veţi ajunge aceste vremuri îngrozitoare.

   Ștergere
  7. Ştampila lui satana (666) va fi de aşa natură încât toţi vor vedea dacă a primit omul sau nu semnul satanicesc. Creştinul care nu va primi semnul satanei (666) nu va putea nici să vândă şi nici să cumpere nimic. Dar nu vă pierdeţi nădejdea şi nu vă descurajaţi, că Dumnezeu nu-Şi va părăsi turma Sa. Să nu vă fie frică, nu cumva să vă deznădăjduiţi!

   Bisericile vor fi deschise, dar creştinul ortodox (trăitor, viu cu sufletul) nu va putea intra în ele să se roage, căci în ele nu se va mai aduce jertfa fără de sânge a lui Iisus Hristos. În ele va fi toată „adunarea satanică”. Şi iată că, pentru aceste fărădelegi, pământul nu-şi va mai da roada sa şi va fi o secetă aşa de mare, încât pământul va face aşa nişte crăpături că va putea să cadă omul într-însele. Creştinii vor fi omorâţi sau izgoniţi în locuri pustii, dar Dumnezeu are să-Şi îngrijească turma Sa, dându-le de mâncare şi apă de băut celor ce urmează Lui. Pe evrei de asemenea îi va goni într-un loc. Mulţi evrei care au trăit cu adevărat după legea lui Moise, nu vor primi pecetea lui antihrist. Ei vor sta în aşteptare, urmărindu-i toate activităţile lui. Ei ştiu că strămoşii lor nu L-au recunoscut pe Hristos drept Mesia, dar aici va lucra Dumnezeu, căci ochii lor se vor deschide şi ei nu vor primi ştampila lui satana, iar în cel de-al unsprezecelea ceas îl vor recunoaşte pe Iisus Hristos drept Mesia, vor trece la ortodoxie, iar pentru credinţa lor se vor mântui. Restul poporului, fiind slab în credinţă, va merge după satana. Iar când pământul nu va mai rodi, oamenii vor merge la satana cerându-i pâine, la care el le va răspunde: „dacă pământul n-a rodit, eu nu pot face nimic”. Vor seca râurile şi lacurile, şi nu va mai fi nici apă în fântâni. Acest dezastru se va lungi vreme de trei ani şi jumătate, dar pentru aleşii Săi Dumnezeu va scurta aceste zile. În aceste grele vremuri încă vor fi luptători puternici, adevăraţi stâlpi ai Bisericii Ortodoxe care vor avea harul Rugăciunii lui Iisus (rugăciunea inimii) şi Dumnezeu îi va acoperi pe ei cu harul Său cel sfânt şi binefacerea Sa cea atotputernică şi ei nu vor vedea acele minuni şi semne false care vor fi pregătite de antihrist pentru toţi oamenii şi pe care le va vedea restul lumii, unele chiar în bisericile creştinilor. Încă o dată vă repet să nu mergeţi în aceste biserici, căci Hristos şi binefacerea Lui nu va fi acolo .

   Va fi război, iar locurile prin care el va trece vor fi pustiite, vor dispărea şi oamenii şi toate vieţuitoarele. Dar înainte de aceasta Dumnezeu va trimite tot felul de boli pentru oamenii cei slabi şi ei vor muri . Când va veni antihrist la putere, bolile însă vor dispărea.

   Cel de-al treilea război mondial nu va fi pentru pocăinţă, ci pentru nimicire, pentru distrugere.

   Cei credincioşi îşi vor vărsa sângele pentru credinţă şi atunci ei vor trece în rândul mucenicilor, iar cei necredincioşi vor merge direct în iad. Până când nu se vor completa rândurile îngerilor căzuţi, Dumnezeu nu va veni la judecată. În timpurile cele de apoi, Dumnezeu şi pe cei vii înscrişi în cartea vieţii îi va trece în rândurile îngerilor, completând astfel rândurile.

   Mulţi duhovnici şi slujitori ai Bisericii îşi vor pierde sufletul în vremea antihristului!

   În timpurile acelea nu vor mai fi draci în iad, ci toţi vor fi pe pământ şi în oameni.Va fi o mare calamitate atuncea pe pământ, nici măcar apă nu va mai fi, apoi va fi războiul mondial . Vor fi nişte bombe atât de puternice, încât şi fierul şi pietrele se vor topi. Focul şi fumul se vor ridica până la cer şi pământul va arde, vor rămâne foarte puţini oameni, şi atunci ei vor striga: „Terminaţi cu războiul şi să ne alegem un singur împărat pe tot globul!”

   Sfântul Lavrentie al Cernigovului

   Extras din “Viata, învataturile, minunile si acatistul”, Ed. Egumenita

   Ștergere
 3. Daca e sa rabdam, rabdam Maria, faca'Se voia Lui. Magdalena

  RăspundețiȘtergere
 4. Sa ne fereasca Dumnezeu si Maica Domnului de tot ce este rau si vine asupra noastra , a tuturor. Slavit sa fie Bunul Dumnezeu!

  RăspundețiȘtergere
 5. Doamna Maria i-am visat chipul Domnului IISUS si Mia spus"ca toata lumea sa se pocaieasca ca e vremea cea de a separa neghina de grau"Pocaitiva cat mai este timp frati in Dumnezeu nu mai anulati ca timpul cel avem este o picatura de apa in oceanul infinit al TATALUI ATOTTIITOR.ANIM.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. stef24 februarie 2017, 08:27,DACA MAI APARE INTREABA-L SI CARE SUNT TAINELE .MA GANDESC CA DACA TI LA SPUNE EL POATE LE CREDETI. SERPISOR IAR SîSîi ,iti musti limbuta daca gandesti si scri cat de cat corect? SE SPUNE AMIN

   Ștergere
  2. www.diacaf.com/.../nasa-confirma-faptul-ca-terra-va-cunoaste-15-zile_54814328.htm...
   NASA confirmă faptul că Terra va cunoaște 15 zile de întuneric neîntrerupt în martie 2017

   Mai multe rapoarte și materiale științifice emise de Agenția Spațială Americană în ultimii ani, cu privire la pământ și modificările sale în drumul prin spațiu, tind acum să se materializeze într-un sens destul de nefericit pentru oameni. În urmă cu două zile astronomii de la NASA au confirmat pentru revista de știință Time For Healthy Life că pământul va rămâne într-un întuneric total timp de 15 zile, începând cu 15 martie ora 3,00 a.m. până de 30 martie ora 4,45 conform orei coastei de est a USA.

   Ștergere
  3. stef, cand mai apare , inchide ochii si spunei asa, eu pacatoasa la cate pacate am, nu merit sa te va Iisuse drag. si vezi ce se intampla, dar totusi am o intrebare, de unde stii ca a fost EL? daca nu l-ai vazut niciodata pana atunci ?

   Ștergere
  4. Stef eu o sa te urmaresc cu mare atentie,nu te lua dupa gurile rele ca ei nu inteleg inca. Da,din pacate am ajuns la timpul prezis de apocalipsa la partea cu secerea si secerisul,tot ce avem de facut acum e sa ne pocaim sa ascultam de cuvantul lui Dumnezeu.Lacrimile postul si rugaciunea ne va ajuta sa ne curatim de toate pacatele.

   Ștergere
  5. Da anonim 22:04, iti poti justifica indolenta si nu accepta ce zicem noi astia de mai sus, denota o slaba cunoastere a inselarilor, sa nu crezi ca daca te inseli, nu cazi in groapa.
   Cercati duhurile, e scris si in Biblie, fatarnicilor.

   Ștergere
  6. Anonim26 februarie 2017, 18:41 daca ti-ai cerceta mai amanuntit cuvintele care iti ies pe gura sigur ti-ai da seama ca esti cu un picior in groapa si aproape sa cazi definitiv.Cred ca nu esti in masura sa vorbesti tu ce si cine are proprietatea de a cunoaste,Dumnezeu cerceteaza pe fiecare dupa competitia si nivelul sau de evoluare.

   Ștergere
 6. Doamna Maria la cate rautati sunt ma mir ca Dumnezeu ne mai tine.Noian de bunatate am credinta ln bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului Nostru IISus Hristos si alta putere nu avem. Cu drag doamna Maria.

  RăspundețiȘtergere
 7. Curateste doamne pamintul de rau si vie imparatia ta amin!

  RăspundețiȘtergere
 8. Si noi tot de unica folosinta suntem, venim si plecam, e foarte posibil ca planul Divin sa faca plecarea de pe pamant a mii de oameni odata. La cata rautate emanam asta avem.

  RăspundețiȘtergere
 9. Las sa fie sa termine dumnezeu cu tot raul de pe pamint

  RăspundețiȘtergere
 10. Vladimir Putin spune adevărul despre organizaţia criminală NATO. Tot respectul pentru Putin!
  https://www.youtube.com/watch?v=YtO6u0unVU4&feature=youtu.be

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vladimir Putin mai bine si-ar marturisi pacatele.
   El e un criminal KGB-ist si cei care-l sustin sint niste nebuni.

   Ștergere
  2. Anonim25 februarie 2017, 12:02, NU cunosti mai nimic.

   Ștergere
 11. Doamne nu ne lasa pe noi pacatosii.Dumnezeu poate schimba tristetea in fericire,saracia in bogatie,plansul in ras si incercarile in binecuvantari.Atunci OARE DE CE sa nu incercam macar sa fim mai buni,mai credinciosi,sa ne rugam zilnic pentru mantuirea sufletelor noastre.Cu mult drag si stima aceeasi Minerva P.

  RăspundețiȘtergere
 12. Visul
  Eram in autobuz sau autocar si dintro data este luat in aer si scuturat si din autobuz cadeau oamenii printre care si eu.am cazut intro curte cu o casa mare dar in paragina parca era gata sa prabuseasca.oameni au inceput sa spuna ce vrajitorie mai este si aceasta sigur este bantuita casa.eu am spus DOAMNE FACASE VOIA TA dupa care vad oameni inchisi intro incapere intunecata.si eu am privit un perete din lemn si din perete lemnul iesa spre exterior cu forma CHIPULUI LUI IISUS. AVEA PARUL LUNG PANA LA UNAR CASTANIU SI USOR ONDULAT NU DREPT,MUSTEATA MICA CE ERA UNITA CU BARBA LA FEL MICA ca si cum nu te razi cam o saptamana,ochii erau inchisi si era trist si dezamagit si indurerat.si mia spus fara s-ai vad gura sa se miste" TOATA LUMEA SA SE POCAIASCA CA A VENIT VREMEA SA SE SEPARE NEGHINA DE GRAU,SI OILE DE CAPRE"dupa care mi sa aratat sa vad un apus de soare.dupa care spune" DUTE SI SPUNE LA TOTI"
  TRADUCERE: CASA= BISERICA LUI
  APUSUL STITI TOTI CE INSEAMNA
  APUSUL=TIMPUL DE RAGAZ SE TERMINA.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Stef cred 100% tot ce spui.Cunosc despre ce vorbesti.Sa ne mai spui din experienta ta.

   Ștergere
 13. 24feb 20:27 nu este important cum scri este importanta credinta ce ai ce DUMNEZEU NU TE JUDECA CATE CLASE SAU SCOLI SAU AI LUCRAT.DOAR CATA CREDINTA AI.IMPORTANT ESTE SENSUL CUVANTULUI NU CUM IL SCRI EX.DACA POTI CITI DSERPE ITENLSEUL CUANVITEOR.CREDINTA IN DUMNEZEU SA CEREM SI PUTERE DE BIRUINTA A ISPITELOR.AMIN

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Este foarte adevarat ce a spus Stef.Sa luam aminte.Cuvantul lui Dumnezeu.

   Ștergere
  2. stef25 februarie 2017, 01:56,AI tinut cont si ai scris corect amin ,anumite cuvinte au o vibratie mai mare decat celelalte.Nu ma intereseaza cate clase ai ma intereseaza foarte mult intelepciunea pe care o aveau stra-stra bunicii nostri care majoritatea nu aveau carte,din pacate nu se mai gaseste in ziua de azi .

   Ștergere
 14. Nu te mai lua dupa vise stef ca te rad dracii.SI daca sunt de sus , pana nu se implinesc nu le pricepi, capisci.
  Iti recomanda un om care stie ce vorbeste.

  RăspundețiȘtergere
 15. Dumnezeu prin vis la Avertizat pe IOSIF SI MARIA SA FUGA.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vise de sus sunt rare, pe cand 99% sunt de-la ala cu coarne care te momeste sa cazi in erezi, nu te avanta in neant,e ceva peste puterea ta de intelegere, nu oricine poate sa aiba discernamantul necesar.

   Ștergere
 16. stef26 februarie 2017, 10:25,NU POTI COMPARA

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Visele este starea sufletului cand esti linistit visezi frumos cand esti tulburat visezi cojmar.sint si vise de avertisare sau adeverire.

   Ștergere
 17. Oameni buni la semnele care se arata in fiecare zi trebuie sa credem ca nu Mai este mult timp.Decat sa chinuim vesnic in focul iadului Mai bine sa ne bucuram in Slava Lui Iisus.Vai de noi daca nu suntem scrisi in cartea vietii de la intemeierea lumii.Sa ne intrebam fiecare in dreptul nostru unde vom pleca de aici?

  RăspundețiȘtergere