joi, 23 februarie 2017

S - A ADEVERIT ! NOI PLANETE LOCUIBILE SI LOCUITE !


                                      ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!                

                                                  Dragii mei ,

Scriam în anul 2015 ,luna Aprilie, un articol cu titlul :


ALTE PLANETE PE CARE EXISTA VIAŢĂ, SE VOR DESCOPERI ...

https://plus.google.com/.../posts/CkHP9ZvEpFC

Translate this page
Apr 25, 2015 - ALTE PLANETE PE CARE EXISTA VIAŢĂ, SE VOR DESCOPERI CURÂND !ALTE PLANETE LOCUIBILE SI LOCUITE , VOR FI DESCOPERITE CÂT DE CURÂND ...Şi iata dragilor ce a descoperit NASA :


NASA anunţă descoperirea deceniului: s-au găsit 7 planete de ...


www.descopera.ro/.../16168266-nasa-anunta-descoperirea-deceniul...

Translate this page
19 hours ago - NASA anunţă descoperirea deceniului: s-au găsit 7 planete de mărimea Pământului care orbitează aceeaşi stea într-o zonă locuibilă - LIVE ...
You visited this page on 2/22/17.

Daca NASA a descoperit anul acesta ,in 2017, eu am scris dragilor inca din anul 2015! 


Specialistii NASA,banuiesc că ar exista si viaţă pe aceste Planete.
 Dar eu îi asigur si vă asigur ,că există Viaţă pe noile Planete descoperite!


 Se va descoperi cât de curând ,si aceasta veste minunata,adică :
 EXISTĂ  VIAŢĂ  si pe alte PLANETE !


DUMNEZEU PREA BUNUL nu a facut numai PĂMANTUL ca sa aiba viaţă pe el,ci mai sunt alte PLANETE cu VIAŢĂ pe ele.Iata chiar, CUVANTUL MÂNTUITORULUI :6.Am şi alte oi, care nu sunt din staulul acesta. Şi pe acelea trebuie să le aduc, şi vor auzi glasul Meu şi va fi o turmă şi un păstor.
17.Pentru aceasta Mă iubeşte Tatăl, fiindcă Eu Îmi pun sufletul, ca iarăşi să-l iau.

Sfânta Evanghelie după Ioan :: Capitolul 10 - Biblia Ortodoxa

www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=35&cap=10

Translate this page
A zis deci iarăşi Iisus: Adevărat, adevărat zic vouă: Eu sunt uşa oilor. 8. Toţi câţi au venit mai înainte de Mine sunt furi şi tâlhari, dar oile nu i-au ascultat. 9. Eu sunt uşa: de va ... Am şi alte oicare nu sunt din staulul acesta. Şi pe acelea trebuie ...

Stiu că în BIBLIE scrie ,că suntem singurii in UNIVERS. 
Iar eu ,am sustinut si sustin faptul că ,BIBLIA nu este completă (din păcate)!

 BIBLIA ,ori nu a fost tradusa corect,ori a 

suferit modificari ale vremii si-ale 

vremurilor, sau ,nu s-a voit a scrie 

imaculatul CUVANT al 

MANTUITORULUI IISUS HRISTOS,si 

neîntinatul Grai prea dulce al DUHLUI 

CELUI PREA SFANT, din motive numai 

de acei SFINTI PĂRINTI stiute,sau a 

tuturor celor care, au contribuit secole de-

a randul, la scrierea si rescrierea BIBLIEI

 SFINTE.

Sa ne amintim si de acest articol:


Dumnezeu există - Mărturii.: BIBLIA ! UNDE ESTE BIBLIA CEREASCA ...mariaghiorghiu.blogspot.com/.../biblia-unde-este-biblia-cereasca-u...

Jan 18, 2016 - UNDE ESTE BIBLIA CEREASCA ? UNDE ESTE BIBLIA DE SUS ? C 17 Ianuarie 2016,ora 7,23 dimineaţa! Dragii mei, Am adus adesea şi ...


                             24  Aprilie 2015, ora 15 ,00 !

                          Dragii mei, 
              
              
Astăzi, în timp ce stăteam puţin în pat ca 

să mă odihnesc puţin,aud o convorbire

  între două glasuri distincte între ele.


Primul glas dragilor, a început a vorbi aşa

 :  "Nu s-au găsit până acum ,


                          Planete locuibile.


      Dar se vor găsi 


           Dar al doilea glas, raspunde cu 

fermitate :

                       Cât de curând se vor găsi !

           Da ! Cât de curând se vor găsi şi alte

 Planete locuibile  şi locuite !" 


Aşadar dragilor, ne asteptăm la schimbări

 extreme in ceea ce priveste întreaga 

omenire !

Ceea ce până acum a fost nevăzut si 

necunoscut , precum si neacceptat de 

Omenire, ma refer la Extraterestri, toate 

acestea vor iesi la vedere.

Când si în ce fel, vom afla împreună !                               Cu dragoste, Maria.  

NASA anunţă descoperirea deceniului: s-au găsit 7 planete de mărimea Pământului care orbitează aceeaşi stea într-o zonă locuibilă - LIVE


Cu ajutorul telescopului Spitzer Space a fost descoperit primul sistem alcătuit din şapte planete de mărimea Pământului care orbitează aceeaşi stea, a anunţat NASA, miercuri, într-o conferinţă de presă. Trei dintre ele se află într-o zonă cu un mediu propice pentru a fi locuibil.
În cadrul sistemului TRAPPIST-1 au fost descoperite  7 planete asemănătoare Terrei care orbitează aceeaşi stea aflată la 40 de ani lumină depărtare de Pământ, a anunţat cercetătorul Thomas Zurbuchen, asociat al Science Mission Directorate din Washingron. Trei dintre cele şapte planete au fost descoperite în mai 2016.

Această descoperire din afara sistemului nostru solar este rară, deoarece planetele ar putea fi similare ca mărime cu Pământul, ceea ce înseamnă că ar putea avea apă pe suprafeţele lor şi eventual ar putea suporta forme de viaţă.
Planetele se află în constelaţia Vărsătorului. Aflându-se în afara sistemului nostru solar, aceste planete sunt cunoscute ca exoplanete. Sistemul de exoplanete este denumit TRAPPIST-1.
Sursa: NASA.gov
Descoperirea reprezintă un nou record pentru cel mai mare număr de planete aflate într-o zonă cu un mediu locuibil. Toate planetele ar putea deţine apă vitală pentru susţinerea vieţii. ,,Descoperirea reprezintă o piesă semnificativă de puzzle atunci când vorbim de medii care ar putea susţine viaţa,'' spune Thomas Zurbuchen.

,,TRAPPIST-1 ne oferă o şansă unică de a studia în anii următori atmosfera planetelor de mărimea Terrei,'' a spus Nikole Lewis, astronom din cadrul Space Telescope Science din Baltimore, Statele Unite ale Americii.  Sistemul are o vechime de cel puţin un miliard de ani. ''Planetele b, c, şi d se află în apropiere de stea, zona cu un mediu propice pentru a fi locuibil,'' a adăugat el, precizând că, cu ajutorul telescopului Hubble, ,,vom reuşi să aflăm cu exactitate detalii despre atmosfera planetelor până în 2020.''

La rândul său, Sean Carey, manager în cadrul Spitzer Center al NASA din California, a afirmat: ,,Este cea mai importantă descoperire la care am asistat în ultimii 14 de ani, în care am operat telescopul Spitzer.''
Având în vedere densităţile planetelor acestea par a fi stâncoase. În cadrul cercetărilor viitoare, experţii vor determina dacă planetele sunt bogate în apă şi dacă aceasta se află şi în stare lichidă la suprafaţă. Masa exoplanetei h, cea mai îndepărtată de stea,  nu a fost estimată încă, cercetătorii speculând că ar putea fi ,,o lume îngheţată,'' dar sunt necesare cercetări viitoare.

,,Cele şapte minuni din TRAPPIST-1 sunt primele planete de mărimea Pământului care au fost descoperite orbitând o astfel de stea,'' spune Michael Gillon, principalul cercetător al studiului, din cadrul Universităţii Liege din Belgia.

Spre deosebire de Soarele nostru, steaua din TRAPPIST-1 este considerată extrem de rece, astfel fiind posibilă existenţa apei lichide pe planetele din apropierea sa.  Toate planetele din TRAPPIST-1 sunt mult mai apropiate de stea în raport cu distanţa dintre Mercur şi Soare.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui 

Dumnezeu,este de nepretuit!

Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A
https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA98 de comentarii:

 1. 6. Am şi alte oi, care nu sunt din staulul acesta. Şi pe acelea trebuie să le aduc, şi vor auzi glasul Meu şi va fi o turmă şi un păstor.
  17. Pentru aceasta Mă iubeşte Tatăl, fiindcă Eu Îmi pun sufletul, ca iarăşi să-l iau. Doamna Maria,aici Mantuitorul se refera tot la alte oi de pe Pamant,care n-au auzit inca Evanghelia si n-au primit Duhul Sfant ca sa vina dupa El.Hristos nu se refera la alte oi de pe alte Planete,ci se refera la cei rataciti de pe Pamant!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cum se face o manipulare ca la carte, pentru a implementa o idee, aceasta (care poate fi de cele mai multe ori o minciuna) trebuie aranjată abil între adevăruri. Iar adevărul este că bruta NU este o persoană BUNĂ din toate punctele de vedere (spiritual, omenesc, social). Așa că s-au folosit anumite atribute în antiteza brutei pentru a evidenția anumite calități care în mod LOGIC ar duce spre o viată de OM BUN, EVOLUAT, SPIRITUAL. Și de aici au început să apară o sumedenie de teorii care mai de care mai abracadabrante, unele valabile, altele fiind doar frustrări aruncate de indivizi incapabili de ACȚIUNE, dar foarte buni ORATORI.

   Ștergere
  2. Stiinta se impaca cu Ortodoxia cu toate ca nu s-au razboit vreodata :
   " 1. La început a făcut Dumnezeu cerul şi pământul. " - adica spatiul si toata materia ( materie care se transforma in urma ciocnirilor si de aici ar rezulta date diferite in stabilirea varstei planetelor ) . "3. Şi a zis Dumnezeu: "Să fie lumină! " - la porunca lui Dumnezeu , in urma aglomerarii masive de gaze ca hidrogen si heliu , se nasc stelele ( inca se nasc alte stele ). " 6 Şi a zis Dumnezeu: "Să fie o tărie prin mijlocul apelor şi să despartă ape de ape!" Şi a fost aşa. " - formarea atmosferei .
   " 11 Apoi a zis Dumnezeu: "Să dea pământul din sine verdeaţă: iarbă, cu sămânţă într-însa, după felul şi asemănarea ei, şi pomi roditori, care să dea rod cu sămânţă în sine, după fel, pe pământ!" Şi a fost aşa. " - la porunca , materia da din sine viata microscopica si vegetala , asiguram pe cei de la Nasa ca vor gasi viata primitiva peste tot in univers unde se gasesc conditii de viata ( din viata sfantul Marcu de la muntele Francescului : " Oare se afla oameni sfinti in lume, ca sa faca minuni si puteri, precum a zis Domnul, in Sfanta Evanghelie: De veti avea credinta, ca un graunte de mustar, si veti zice muntelui acestuia, muta-te de aici si te arunca in mare, asa va fi voua. Acestea zicand, Sfantul, deodata, s-a ridicat muntele si, pornindu-se din locul sau, ca la cinci mii de coti, s-a dus in mare. Si Sfantul Marcu vazand muntele ducandu-se, a facut cu mana semn zicand: Ce faci tu, munte ? Eu nu ti-am zis tie sa pornesti, ci vorbesc cu fratele, dar tu stai la locul tau. Acestea zicand, a stat muntele la locul sau. "- deci este viata peste tot unde poate fi )
   " 14. Şi a zis Dumnezeu: "Să fie luminători pe tăria cerului, ca să lumineze pe pământ, să despartă ziua de noapte şi să fie semne ca să deosebească anotimpurile, zilele şi anii,
   15. Şi să slujească drept luminători pe tăria cerului, ca să lumineze pământul. Şi a fost aşa.
   16. A făcut Dumnezeu cei doi luminători mari: luminătorul cel mai mare pentru cârmuirea zilei şi luminătorul cel mai mic pentru cârmuirea nopţii, şi stelele. "- aici referirea este pentru Terra , se poate banui ca a fost o planeta calatoare care intra in acest sistem solar se loveste de ceva , se formeaza si Luna.
   Fara sa porunceasca , a luat "Domnul Dumnezeu ţărână din pământ , a facut pe om " si pentru ca la porunca Sa sa nu apara viata inteligenta( ca cea omeneasca ) pe alte planete . Terra inca se modeleaza si transforma prin cadere enorma de praf cosmic , aceasta adaugare de materie este vizibila rar in urma caderii meteoritilor . Zilele creatiei apartin trecutului , prezentului si viitorului .
   Sfârşitul conversaţiei
   Scrie un mesaj...

   Ștergere
  3. An17:02,fii mai direct,mai clar;eu chiar nu am inteles ce ai vrut sa spui in acest context!Si la ce bruta te referi?

   Ștergere
  4. Anonim23 februarie 2017, 20:23
   Stiinta se impaca cu Ortodoxia cu toate ca nu s-au razboit vreodata :

   raspuns :
   serios ?? ai gindit/o mult ??/
   stiinta si ORTODOXIA stiu bine UNDE SE SITUEAZA UNA SI UNDE ALTA ca SCRIS ESTE :

   IMPARATIA MEA NU ESTE DIN LUMEA ACEASTA a spus IISUS HRISTOS
   36.Iisus a răspuns: Împărăţia Mea nu este din lumea aceasta. Dacă împărăţia Mea ar fi din lumea aceasta, slujitorii Mei s-ar fi luptat ca să nu fiu predat iudeilor. Dar acum împărăţia Mea nu este de aici.
   IOAN 18 , 36 ( adica 9,9)
   asadar STIINTA nuuuuuuuuuuuu POATE DESCOPERI pe DUMNEZEU si NICI NU AJUNGE LA EL indiferent daca ajunge la capatul universului NU IL VA GASI PE DUMNEZEU .... de unde incepe IMPARATIA LUI DUMNEZEU ??? simplu de la CAPATUL UNIVERSULUI in sus DE UNDE ASTEAPTA SFINTA TREIME din visul lui iacov

   asadar TOT CE AI SCRIS TU MAI SUS , prostie INTRUCHIPATA este MINCIUNA CRASA SI NECUNOASTERE A SFINTEI SCRIPTURI si a GENEZEI ... asadar ESTE FARA CAP tot ce ai scris tu SI NU PRICEPI FACEREA ... dur adecvar stiu dar poate cindva O SA O IAU PAS CU PAS SI VERSET CU VERSET sa ITI ARAT CA SA VEZI CA ESTI orb ACUM si crede/ma pe cuvint .... ORICINE SPUNE DIN ORTODOXIE CA STIINTA duce la DUMNezeu si DESCOPERA PE DUMNEZEU minteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee SI E calauza oarbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... SFINTII PARINTI AU PUS STIINTA LA LOCUL EI si NICI UNUL DIN EI NUUUUUUUUU A FOLOSIT/O CA SA PRICEAPA OERTODOXIA ci doar SA O PREZINTE LA ORBI CA PILDeeeee...

   ASADAR AI RETINUT ca STIINTA cu care te lauzi ESTE din POMUL MORTTTTTT al cunostintei RAULUI si binelui SI totul E MOARTEA EI .... deci ORTODOXIA ARE STIINTA LUI DUMNEZEU care NUUUUUU ARE NIMIC DE A FACE cu stiinta DUHULUI LUMII

   dur adevar stiu

   DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

   aviz amatorilor si amatoarelor

   crestin ortodox

   Ștergere
  5. Anonim23 februarie 2017, 20:23
   Stiinta se impaca cu Ortodoxia cu toate ca nu s-au razboit vreodata :
   " 1. La început a făcut Dumnezeu cerul şi pământul. " ADEVARAT

   - adica spatiul si toata materia ( materie care se transforma in urma ciocnirilor si de aici ar rezulta date diferite in stabilirea varstei planetelor ) FALSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

   Şi a zis Dumnezeu: "Să fie lumină! ------ADEVARAT

   " - la porunca lui Dumnezeu , in urma aglomerarii masive de gaze ca hidrogen si heliu , se nasc stelele ( inca se nasc alte stele ). "--- FALSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

   Şi a zis Dumnezeu: "Să fie o tărie prin mijlocul apelor şi să despartă ape de ape!" Şi a fost aşa. " ADEVARAT

   - formarea atmosferei FALSSSSSSSSSSSSSSSS

   ETC ETC ETC
   adevarate VERSETELE // Duh Sfint
   falseeee INTEREPTARILE / duh satanic

   SI SE APLICA ASTA :
   raspuns :
   29.Răspunzând, Iisus le-a zis: Vă rătăciţi neştiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu.

   aviz amatorilor si amatoarelor

   crestin ortodox

   Ștergere
  6. Doamne iarta-l ca nu stie ce vorbeste.

   Ștergere
  7. aviz amatorilor si amatoarelor

   crestin ortodox

   Te rog , sa vorbesti frumos si civilizat în toate Comentariile tale,si sa nu mai jignesti pe nimeni. In caz contrar, vei munci degeaba ! Nu le voi mai publica !

   Ștergere
  8. 00:05, nu pot sa nu iti fac obsevratie asupra faptului ca, tu, nu poti recunoaste limbajul cu elemente de factura populara, folosit de crestin ortodox. Inteleg din atentionarile tale ca, taranii nostri ( dragii nostri de tarani, fara de care nu am avea identitatea intelepciunii) nu erau emancipati ; pe placul "domnilor de la oras). Hmmmm, ciudat mod de gandire!

   Ștergere
  9. Maria Ghiorghiu25 februarie 2017, 00:05
   aviz amatorilor si amatoarelor

   crestin ortodox

   Te rog , sa vorbesti frumos si civilizat în toate Comentariile tale,si sa nu mai jignesti pe nimeni. In caz contrar, vei munci degeaba ! Nu le voi mai publica !


   RASPUNS :
   a sosit momentul cvuvintului JIGNIRE sa il ARAT si apoi toate cele bune si mult succes ...la revedere . anamtema cu smintelile voastre .....
   5.Şi câţi nu vă vor primi, ieşind din acea cetate scuturaţi praful de pe picioarele voastre, spre mărturie împotriva lor.

   jignire din DEX/UL LIMBII ROMANE CITIRE :

   EL E FORMAT DIN 3 PARTI

   JIG
   NI
   RE

   SI ACUM vederea cuvintului
   jig
   jig s. v. ARSURĂ. USTURIME.
   jig, -uri, s.n. – Amăreală la stomac (Papahagi 1925).
   jig1 (jâg) s.n. (reg.) Materie gălbuie și ceroasă care se află în lâna oilor; usuc.
   JIG s. n. (Reg.) Arsuri în gât și în piept.

   ni = (Reg.; exprimă ideea de uimire, de admirație) Uite, vezi. – Cf. magh. ne.

   re =re, particulă ce exprimă în compozițiune o idee de repețire sau de întoarcere la starea primitivă.

   adica pe scurt TOTI SI TOATE care au folosit acest cuvint IMPOTRIVA MEA SUNT ASA

   jignire = amari la stomac , uimiti , repetitie = adica loviti in CE NU SUNT dar ce propovaduiesc prin MINCIUNILE LOR ,, TOTI SI TOATE ...

   jignire = AU ARSURA IN PIEPT , uimire , stare primitiva = adica ARDE ADEVARUL inimii PE TOTI care MINT , INSEALA , smintesc si altele ( toti si toate loviti aici cind aU spun ca am jignit )

   jignire = usturime , uimire , stare primitiva = adica ustura ADEVARUL ii uimeste SI ISI DAU SEAMA ca sunt GOI ( evismele lor )

   jignire = materie ceroasa in lina oilor ( asta pentru ortodocsi doar cu numele ) , uimire si STARE PRIMITIVA ( a legii VECHI / a EVREILOR ) ....


   concluzii simple
   necunoasterea LOR propovaduita PRIN INSELARI mereu si mereu a fost ARATATA si PROSTIA intruchipata SI FARA CAP a dus aici DAR viata ARE metode mai dure DE INVATAre SI EU am rabdare CACI adevarul e durrrrrr ( sabie CU DOUA TAISURI ) SI DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT ... DECI FIECARE VA PRIMI PE LIMBA LUI si atunci O SA VA AMINTITI ACESTE SCRIERI dar va fi prea tarziu .........

   poti sa nu publici DAR DE ACUM M/AM OPRIT SI MULT SUCCES in lumea DUHULUI SATANEI si la final FIECARE E RESPONSABIL de ce a facut AIci SI SMINTELILE SATANEI este responsabilitatea TAAAAAA de acum incolo SI E SCRIS :
   15. De-ţi va greşi ţie fratele tău, mergi, mustră-l pe el între tine şi el singur. Şi de te va asculta, ai câştigat pe fratele tău.
   16.Iar de nu te va asculta, ia cu tine încă unul sau doi, ca din gura a doi sau trei martori să se statornicească tot cuvântul.
   17.Şi de nu-i va asculta pe ei, spune-l Bisericii; iar de nu va asculta nici de Biserică, să-ţi fie ţie ca un păgân şi vameş.....

   Concluzia simpla a DUHULUI SFINT esti PAGINA SI VAMESA .... dur adevra stiu DAR ACESTEA RAMIN scriseee si oricit ai fugi de adevAR si VREI SA IL SCHIMBI minciuna te va ardeee ...DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT si te poti simti in '' jignire '' ( ORICE VARIANTA DE MAI SUS SI ALTE COMBINATII , caci ADEVARUL NU SE SCHIMBA pentru ca jigneste pe cineva CI ACEL CINEVA SE SCHIMBA ca sa nu JIGNEASCA ADEVARUL ( sa il murdareasca , adica CLEIUL DE PE OI = ORTODOCSI CU NUMELE ) ...

   aviz amatorilor si amatoarelor

   CRESTIN ORTODOX

   TOATE CELE BUNE SI MULT SUCCES , AM PLECAT ..............

   Ștergere
  10. Si cu ce ne ajuta la mantuire aceasta descoperire? pana la urma care e faza cu viziunile astea, le vezi , le expui si sa arati ca sunt adevarate sau ce ? sa primesti in schimb ce ?

   Ștergere
  11. Anonim25 februarie 2017, 09:18 ,money!Care inseamna si energie,faima si adepti.

   Ștergere
  12. 13:43, partea cea mai GRAVA este cu...ADEPTII !
   astia-s mai periculosi si decat banii...

   Ștergere
 2. Este clar acest lucru ca acele 7 exoplanete sunt deja locuite de entitati vii asemeni noua.Cu cat avansam cu atat se va descoperi mai mult,se face confirmarea ca formele de viata locuiesc in acelasi sistem dar la ani diferenta de noi.Extraterestrii nu sunt departe de noi,vin spre pamant cat de curand.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, asa si este, Anonim 10:39 !Ma bucur pentru ca ai constientizat asta!

   Ștergere
  2. Daca au gps sa se duca la Sibiu , la johannis !

   Ștergere
 3. BRavo dna Maria,sunteti minunata!

  RăspundețiȘtergere
 4. HAI SA RADEM SI SA NE CRESTEM VIBRATIA :)))
  • Există şi o veste proastă: Cele 7 planete care seamănă cu Pământul ar putea conţine 7 ţări care seamănă cu România;
  • Ziarul Patriarhiei a prezentat știrea ca „NASA a descoperit 7 planete nesfințite”;
  • Planetele se află la o distanţă de 40 de ani lumină, sau 400 de ani lumină cu magneţi pe contor;
  • Patriarhia va trimite o sonda cu cutia milei si unde se umple inseamna ca pe acea planeta este viata:
  • Primele date arată că pe toate planetele e interzis fumatul, trebuie să ieși în afara sistemului solar la o țigară;
  • Agenția Spațială Maghiară a dat un comunicat în care spune că ei au văzut primii planetele;
  • NASA spune că în centrul sistemului e o stea pitică, dar nu ştim încă dacă e şomâldoacă şi escroacă;
  • Gigi Becali a contactat deja NASA pentru un schimb avantajos de planete, le dă la schimb un teren în Pipera și pe Alibec;
  • SOV a mai primit inca o comdamnare de 8 ani lumina pe una dintre planete;
  • PSD pregăteşte o ordonanţă care stabileşte un prag de 6 planete pentru abuzul în serviciu.
  La inceput au fost 100 de planete, dar dupa ce s-au dat niste OUG-uri, au mai ramas numai astea 7 ca erau mai seci si nu reprezentau o valoare. Omuletii de pe ele au fost la inceput albastri, insa mai apoi s-au inverzit de ciuda ca au ramas cu multe galeti de plastic, dar fara planete.
  Asta-i motivul pentru care iubesc Romanii :) si Romania
  Suntem o tara de oameni inteligenti,creativi.Asta-i trasatura de la
  stramosii nostri Daci.
  DOAMNE AJUTA!

  RăspundețiȘtergere
 5. Moldovenii au creat o petiţie online, în care cer NASA să numească o planetă din cele 7 descoperită cu numele Moldova, motivând că ţara noastră rămâne, în continuare, o enigmă pentru întreaga lume, deşi se află în centrul Europei.

  „Noi, poporul Republicii Moldova, vă rugăm să numiţi o planetă din cele 7 descoperite recent – Moldova, în numele ţării noastre. Suntem o ţară mică, chiar în centrul Europei, cu toate acestea rămânem o enigmă pentru toată lumea, la fel ca şi restul planetelor din sistemul solar Trappist-1. Pentru noi aceasta este o mare oportunitate de a spune lumii că noi existăm, că noi trăim asemeni oamenilor frumoși și primitori, că avem un soare imens în inimile noastre și oceane întregi de vin de cea mai bună calitate. Aşteptăm exploratori din întreaga lume să ne descopere și să ne viziteze. Nu ne aflăm la ani lumină, capitala noastră Chişinău se află la câteva ore distanță de aproape orice punct de pe glob”, se arată în petiţia moldovenilor.

  Petiţia a fost semnată, până la publicarea acestei ştiri, de 453 de persoane.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Il trimitem pe Soros, vreti, ca noi ne'am saturat de exploatatorii straini.

   Ștergere
 6. Anuntul a fost facut acum dar aceste planete sunt descoperite cu cel putin 10 ani in urma.Se urmareste ceva si cred ca nu este ceva bun.

  RăspundețiȘtergere
 7. Doamna Maria biblia nu e completa pentru ca sunt prea multe informatii in acest univers pentru a incapea intr-o carte.
  6. Am şi alte oi, care nu sunt din staulul acesta. Şi pe acelea trebuie să le aduc, şi vor auzi glasul Meu şi va fi o turmă şi un păstor.
  17. Pentru aceasta Mă iubeşte Tatăl, fiindcă Eu Îmi pun sufletul, ca iarăşi să-l iau.Aceste sunt dovezile existentei extraterestrilor dar sunt oameni care nu cred nici macar spusele Mantuitorului Isus Hristos din pacate.Eu cred in Extraterestrii si chiar stiu destul de multe despre ei.Si mai am o intrebare,In carte dumneavoastra despre extraterestrii vor fi informatii pe care nu leati spus pe blog?

  RăspundețiȘtergere
 8. Cea dea 7 minune sa adevereste.multumim Tatalui si Fiului si Unului Sfant Duh ca tea ales sa intorcii oile ratacite prin cuvantul Tatalui si Fiului Si UNUCULUI SFANT DUH CA NU EXISTAAAASS DUHURI RELE DECAT CEL AL TATALUI PREASFSNT SI ATOTTIITOR.SUNTEM LA MAI MULT DE JUMATATE DE APOCALIPSA SI CUM SPUNE SFANTUL IOAN SE VOR SEPARA OILE DE CAPRE PRIN NOUA GUVERNARE MONDIALA SI RELIGIOASA SUB CONDUCEREA ANTIHRISTULUI SI INSEMNAREA LOR CU nr 666 mana si frunte(mana find cipul si frunte find buletinul electronic cu scanarea retinei.)toate din pacate au inceput in mare viteza si impunere obligatorie pana in 2020.se va ajunge la ispita cea asemanatoare cu a lui IISUS cand a fost in desert.""toate acestea( lumesti) ti le voi da Tie de te vei inchina mie".ce ne invatat IISUS" FACETI BOGATII IN IMPARATIA CERURULOR NU PE PAMANT.CE CE E DIN PAMANT IN PAMANT SE DUCE"? CELE LUMESTI sunt fara valoare in fata Tatalui.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Romania poporul sfânt al lui Dumnezeu nu va primi cip 666 poporul acesta va avea de îndurat persecuții si va lua calea martirajului vor fii torturi chinuri dar nu vor lua cip.Vom fii feriți de aceste lucruri oamenii se vor lepăda in masa de dictoanele ce vin din afara.Asa ca bucurativa dragi români tara aceasta este deja o tara aleasa si nu un popor ca oricare altu.Cipul nu va ajunge la noi veti vedea.

   Ștergere
  2. stef23 februarie 2017, 12:56,"Si UNUCULUI SFANT DUH " tremuri de nerabdare?
   "CA NU EXISTAAAASS DUHURI RELE DECAT CEL AL TATALUI PREASFSNT SI ATOTTIITOR" sîsîi mult,sarpe mic ce esti !
   SUNTEM LA MAI MULT DE JUMATATE DE APOCALIPSA SI CUM SPUNE SFANTUL IOAN SE VOR SEPARA OILE DE CAPRE PRIN NOUA GUVERNARE MONDIALA SI RELIGIOASA SUB CONDUCEREA ANTIHRISTULUI SI INSEMNAREA LOR CU nr 666 mana si frunte(mana find cipul si frunte find buletinul electronic cu scanarea retinei.)
   Mai serpisor,voi aveti impresia ca acest plan va apartine si faceti voi ce vreti?
   toate din pacate au inceput in mare viteza si impunere obligatorie pana in 2020.se va ajunge la ispita cea asemanatoare cu a lui IISUS cand a fost in desert.""toate acestea( lumesti) ti le voi da Tie de te vei inchina mie"
   Va strivim capul :) cum voi lucrati asa si Dumnezeu lucreaza a trimis Arhanghelii si Ingerii care se vor arata cine sunt in momentul prielnic.
   ce ne invatat IISUS" FACETI BOGATII IN IMPARATIA CERURULOR NU PE PAMANT.CE CE E DIN PAMANT IN PAMANT SE DUCE"? CELE LUMESTI sunt fara valoare in fata Tatalui.
   La final traditionala incheiere cu un citat din Biblie :))
   Ce ar fi daca te-as ametii putin energetic ,asa cat sa-ti dai seama cu cine ai vorbit :)))

   Ștergere
  3. Stef,din păcate sunt duhuri rele,dar şi Duhuri Bune.Întreabă un preot,ptr că el ştie mai bine.
   Dacă te comporți frumos,vorbeşti respectuos şi civilizar,aduci laude Lui Dumnezeu,etc,ai un Duh bun.
   Dacă cineva vorbește vulgar,aduce mărturie falsă la adresa celuilant,aduce înjuri la adresa celorlalți,blesteamă etc,are un Duh necurat care-l îndeamnă pe individ să vorbească aşa.Prin ceea ce scoatem pe gură,dovedim ce duhuri stă în noi.
   Aveți grijă ce cuvinte scoateți pe gură!
   Dumnezeu să te binecuvânteze Stef!🤗

   Ștergere
 9. http://ortodoxinfo.ro/2017/02/22/va-avea-loc-o-falsa-invazie-extraterestra-pentru-ca-elitele-sa-obtina-controlul-total-al-omenirii-iata-ce-avertizeaza-expertii-ufologi/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ei vor ateriza pe Pamant, nu mai este mult, asa ca informatia este corecta, doar ca, nu ca sa-i ajute pe cei care apar in articol "ca sa obtina controlul total al omenirii". Din contra, acestia vor veni ca ajutor din partea lui Dumnezeu Divinitatea Creatoare pentru " cei prigoniti pentru dreptate".

   Ștergere
  2. "În perioada vremurilor de pe urmă nu vă uitaţi la cer: aţi putea fi înşelaţi de minunile ce se vor petrece acolo – puteţi să greşiţi şi să vă pierdeţi. Diavolul are 666 de mreje. În timpurile lui antihrist oamenii vor aştepta salvarea din cosmos. Aceasta va fi cea mai mare înşelare (momeală) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceia sunt demoni."
   https://saccsiv.wordpress.com/2013/08/23/profetiile-arhim-gavriil-despre-extraterestrii-despre-cum-vom-rezista-in-munti-si-paduri-despre-antihrist-si-adeptii-sai-fara-fapte-bune-dar-care-vor-umbla-la-biserica-se-vor-boteza-si-v/

   Ștergere
 10. https://saccsiv.wordpress.com/2017/02/23/extraterestrii-le-sunt-esentiali-papusarilor-pentru-instaurarea-guvernului-mondial-al-noii-ordini-mondiale/

  RăspundețiȘtergere
 11. Aceleasi afirmatii le facea cu ani un urma Eugeniu Siracuza si Giorgio Bongiovanni, ca sint si alte planete locuite, si ca exista si extraterestri tot creati de Dumnezeu, sint ca niste roboti a lui Dumnezeu.

  RăspundețiȘtergere
 12. Credeti dv dna Maria ca Dumnezeu nu ne.ar fi avertizat ca exista si alte civilizatii? Atunci de ce Dumnezeu spune ca a facut pe om cu un pic mai jos fata de inger? Tot ce descooera NASA sunt minciuni sfruntate. Toti extraterestrii sunt diavoli , asa zicea pr Cleopa. Ce nu va e clar? €

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. No, nici chiar asa, Anonim 14:05 ! In curand o sa apara si anuntul ca exista si alte civilizatii, nu doar cea pamanteana. Este adevarat ca cea pamanteana ii este foarte draga Creatorului, insa asta-i o alta poveste.

   Ștergere
  2. Asa se raspunde? Ai trantit-o si hai, pa! Fara argumente, care pot convinge cititorul ca ai dreptate. Si Toma a avut nevoie de ceva timp pentru a se convinge....

   Ștergere
  3. Inteligenta ce esti tu . Sa nu fii deochi ....

   Ștergere
 13. Parintele Cleopa sa intalnit cu o finta extraterestra malefica. probabil parintele a crezut ca toti extraterestrii sunt la fel dar nu este asa!Sunt multe rase pasnice, benefice,spirituale,dar sunt si rase malefice, razboinice, demonice, de exemplu siriusienii care sunt spirituali si reptilienii care sunt demonici. Sa nu generalizam ca find rele toate rasele extraterestre ca sunt rase si rase.

  RăspundețiȘtergere
 14. 6. Am şi alte oi, care nu sunt din staulul acesta. Şi pe acelea trebuie să le aduc, şi vor auzi glasul Meu şi va fi o turmă şi un păstor.
  17. Pentru aceasta Mă iubeşte Tatăl, fiindcă Eu Îmi pun sufletul, ca iarăşi să-l iau.ACEASTA ESTE DOVADA EXISTENTEI EXTRATERESTRILOR.Mantuitorul a zis ca trebuie sa le aduca dar nu de pe pamant pentru ca Mantuitorul era deja pe pamant printre oile lui.

  RăspundețiȘtergere
 15. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa este Ovidiu.

   Unde sunt dovezile ca astia pe care-i tot asteapta lumea , au facut bine , au adus pacea si progresul undeva ? De ce fura animale, de ce rapesc oameni , de ce fac experimente , de ce0i sperie pe oameni si nu fac nimic la lumina zilei ????


   Pentru ca nu le place decat bezna, intunericul !

   Ștergere
 16. Mantuitorul Isus Hristos vorbea intr-un mod mai greu de inteles pentru noi oamenii.

  RăspundețiȘtergere
 17. Dna Maria daca dvs puteti vedea, conversa si auzi ceea ce noi nu putem, atunci ati putea intreba despre un remediu care ar putea insanatosi cancerul, si cu voia DOMNULUI ati putea salva multe suflete de la suferinte !!! ???.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. tratamentul s-a descoperit de mult, dar nu este interes sa ajunga la muritorul de rand!
   concernurile farmaceutice sunt mai presus.

   Ștergere
  2. Boala trebuie acceptata prin suferinta suntem pusi la incercare daca il parasim sau nu pe Dumnezeu ca dreptul Iov. Magdalena

   Ștergere
  3. bai magdalena, tu esti pocaita din aia care-ti lasi copilul sa moara, ca sa nu-l duci la doctor, ca nu va da voua voie religia...
   ce-i prostia asta cu "Boala trebuie acceptata" bla-bla? alo, nu suntem in comuna primitiva.

   Ștergere
  4. Anonim23 februarie 2017, 16:08
   DUMNEZEU ne-a lasat si MEDICII care vindeca trupul oamenilor.
   Trebuie sa ne si rugam ,dar obligatporiu trebuie sa respectam indicatiile medicilor. DUHUL SFANT lucreaza prin mana medicului, prin inima si sufletul medicului.
   Tratamentul medicamentos poate face MINUNI, daca -l împletim armonios cu RUGACIUNEA catre BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI. Ma rog ptr tine si cei dragi tie, pentru cel bolnav de cancer si nu numai. Cu dragoste,Maria.

   Ștergere
 18. Doamna Maria nu stiu daca gresesc s-au nu in afara de faptul ca toate vi de arata si ma bucur din tot sufletul mai ales pentru cei care nu cred. Mai spune Dumnezeu ca atunci cand va veni cu manie mare Dumnezeu va lua pe cei credinciosi ai lui si ii muta dintr-un loc in alt loc pregatit dinainte. Doamna Maria cred ca ne apropiem cu pasi repezi de venirea Mantuitorului Nostru IIsus Hristos. Ce credeti? Cu drag doamna Maria.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, asa este dar nu pe alta planeta, tot aici va fi "un cer nou și un pământ nou". Domnul va curata tot răul de pe aceasta planeta. Nu se vorbește în Biblie de alta planeta. Cel mai important este sa ne menținem credința și iubirea în Dumnezeu restul știe El mai bine ce este de făcut.

   Ștergere
  2. Nu stiu concret dar s-ar putea ca la anul in 2018 sa fie aparitia lui Iisus pe cer dar si a anticristului.Va fii apocalipsa.

   Ștergere
  3. Si in apocalipsa scrie "" ca va ii urca in barcca pe alesi si va da foc pamantului pt al curata de tot cei spurcat"" Barca find Extraterestii sau fratii nostri dupa Dumnezeu.

   Ștergere
 19. Nu mai ştiu ăştia ce să mai inventeze pt a vă face să vă uitați tot timpul în sus.asta numai pt a nu vedea minunea de la picioarele voastre.prea mult vă uitați prin telescoape si când vă uitați în jos o faceți ca să vă uitați în microscoape.tot cu ochii acoperiți.singurul binefăcător al vostru este DUMNEZEU PĂMÂNTUL.vă bateți joc de el.va inchinati la dumnezei care nici macar nu stiu ca existați.acolo jos este o conştiință.ea va creat cu un scop nobil.nu o sa fiti niciodata mai fericiti pe Marte sau pe nu stiu ce exoplanete sau in nu stiu ce galaxie.aici pe chipul DUMNEZEULUI PAMANT ESTE FERICIREA VOASTRA.vorba lu nea Mitica :fiti destepti si fara frica.caci grea pedeapsa are Dumnezeu Pământul pt necredinta voastră.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Madus,fara suparare,de unde stii astea? Da- ne si noua de citit ceva!

   Ștergere
  2. Am avut puterea să le descopăr singur.nu e nimic de citit.ia o hartă priveste muntii Carpati fara sa clipesti.marea Neagra si marea Ionica si restul marii Mediterane se aseamana cu orificiile ochilor si orificiul nasal al craniului uman.ne-a creat dupa chipul si asemanarea lui.cu cat va afundati mai mult in balivernele si vorbele frumoase ale întunecaților cu atat nu aveti putereacsa va vedeti creatorul DUMNEZEU PĂMÂNTUL.Dumnezeul vostru a fost întodeauna la picioarele voastre nu în întunericul de deasupra.păcat mare păcat.putini vor fi cei care vor rąmâne în împărăția sa.DACII venerau si se martirizau pt DUMNEZEU PĂMÂNTUL.

   Ștergere
 20. Nu toate fiintele din univers sunt bune .exista si demoni.In apocalipsa Lui Ioan scrie ca s-a dat un razboi in cer .Mihail cu ingerii s-a luptat cu Balaurul si ingerii Lui dar balaurul nu a putut birui si a fost azvarlit impreuna cu ingerii rai pe pamant.Acesti ingeri cazuti locuiesc in alte locuri din univers.Exista ingeri buni dar si rai .Numai ca nu putem stii cate lucruri ascunde universul.Dumnezeu va descoperii cand va fi timpul.

  RăspundețiȘtergere
 21. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 22. Cei cu mintea incuiata/limitata....care nu vor sa accepte infinitatea de posibilitati...totul e posibil...traim intr-un univers magic...orice gandim devine creatie mai devreme sau mai tarziu...ascultati-va dorintele sa vedeti cat de repede se implinesc...ceva simplu...incercati cu ceva usor ...simplu...in max cateva zile sau ore...se intampla

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Stiinta se impaca cu Ortodoxia cu toate ca nu s-au razboit vreodata :
   " 1. La început a făcut Dumnezeu cerul şi pământul. " - adica spatiul si toata materia ( materie care se transforma in urma ciocnirilor si de aici ar rezulta date diferite in stabilirea varstei planetelor ) . "3. Şi a zis Dumnezeu: "Să fie lumină! " - la porunca lui Dumnezeu , in urma aglomerarii masive de gaze ca hidrogen si heliu , se nasc stelele ( inca se nasc alte stele ). " 6 Şi a zis Dumnezeu: "Să fie o tărie prin mijlocul apelor şi să despartă ape de ape!" Şi a fost aşa. " - formarea atmosferei .
   " 11 Apoi a zis Dumnezeu: "Să dea pământul din sine verdeaţă: iarbă, cu sămânţă într-însa, după felul şi asemănarea ei, şi pomi roditori, care să dea rod cu sămânţă în sine, după fel, pe pământ!" Şi a fost aşa. " - la porunca , materia da din sine viata microscopica si vegetala , asiguram pe cei de la Nasa ca vor gasi viata primitiva peste tot in univers unde se gasesc conditii de viata ( din viata sfantul Marcu de la muntele Francescului : " Oare se afla oameni sfinti in lume, ca sa faca minuni si puteri, precum a zis Domnul, in Sfanta Evanghelie: De veti avea credinta, ca un graunte de mustar, si veti zice muntelui acestuia, muta-te de aici si te arunca in mare, asa va fi voua. Acestea zicand, Sfantul, deodata, s-a ridicat muntele si, pornindu-se din locul sau, ca la cinci mii de coti, s-a dus in mare. Si Sfantul Marcu vazand muntele ducandu-se, a facut cu mana semn zicand: Ce faci tu, munte ? Eu nu ti-am zis tie sa pornesti, ci vorbesc cu fratele, dar tu stai la locul tau. Acestea zicand, a stat muntele la locul sau. "- deci este viata peste tot unde poate fi )
   " 14. Şi a zis Dumnezeu: "Să fie luminători pe tăria cerului, ca să lumineze pe pământ, să despartă ziua de noapte şi să fie semne ca să deosebească anotimpurile, zilele şi anii,
   15. Şi să slujească drept luminători pe tăria cerului, ca să lumineze pământul. Şi a fost aşa.
   16. A făcut Dumnezeu cei doi luminători mari: luminătorul cel mai mare pentru cârmuirea zilei şi luminătorul cel mai mic pentru cârmuirea nopţii, şi stelele. "- aici referirea este pentru Terra , se poate banui ca a fost o planeta calatoare care intra in acest sistem solar se loveste de ceva , se formeaza si Luna.
   Fara sa porunceasca , a luat "Domnul Dumnezeu ţărână din pământ , a facut pe om " si pentru ca la porunca Sa sa nu apara viata inteligenta( ca cea omeneasca ) pe alte planete . Terra inca se modeleaza si transforma prin cadere enorma de praf cosmic , aceasta adaugare de materie este vizibila rar in urma caderii meteoritilor . Zilele creatiei apartin trecutului , prezentului si viitorului .

   Ștergere
 23. deci pe cin sa credem, pe par Cleopa sau pe dna Maria ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vom vedea cu ochii nostri.

   Ștergere
  2. Bine ar fii sa o credem pe dna Maria,ati vazut cat de multe mesaje s-au adeverit.

   Ștergere
 24. 23 februarie 16.08 sa stii ca aceasta maladie-cancerul - se poate vindeca NU SE VREA COSTA ACUM FF MULT SI VOINTA OCULTEI ESTE SA RAREASCA OMENIREA NU VREAU SA DEZAMAGESC DAR SE STIE ACEST LUCRU---SINGURA VINDECARE ESTE PRIN POST, ALIMENTATIE NATURALA SI MEDICATIE NATURISTA SI FF MULTA RUGACIUNE SI DESLEGARI CU IMPARTASIRE---DUMNEZEU FIE CU VOI TOTI

  RăspundețiȘtergere
 25. Problema este urmatoarea: ce s-ar intampla daca ar ajunge omul pe acele planete care este posibil sa sustina viata? Le-ar distruge precum a facut cu Terra. Mai bine sa nu ajungem pe nici o alta planeta pentru ca umanitatea distruge. Suntem distructivi. Pacat de acele planete sa le facem praf si sa ne batem joc de ele sa cum am facut si facem cu planeta noastra.

  RăspundețiȘtergere
 26. Anonim 16:01ai spus că România va fi ferită de cip dacă știi mai multe și o știi din sursa credibilă te rog dezvolta această informație.Mersi

  RăspundețiȘtergere
 27. https://www.youtube.com/watch?v=ehx9LtbnX9Y

  Experiente unice cu Dumnezeu - VETUTA HANIS - Am vazut locul si pregatirea din Cer pentru rapire

  RăspundețiȘtergere
 28. Fratilor!, nu va lăsați amăgiți,
  -Inainte de a forma o concluzie studiați Biblia și sfinții parinti puteti sa va ajutați și de stiinta si istoria veche bazata pe dovezi nefalsificate, dar nu oricine are puterea sa afle adevarul si sa-l inteleaga,doar cei care au credinta și dragoste de Adevar.

  Desigur Extratereștrii exista , numai ca ei intotdeauna au avut scopuri ascunse de inselare si inrobire a pamantenilor.

  Deasemenea Sunt milioane de dovezi arheologice care desi sunt cenzurate au scapat multe dovezi care atesta clar ca extraterestrii au mai controlat omenirea în trecut.
  Asa ca nu va mai amăgiți singuri, caci Dumnezeu NU apară niciodată omul care este atras de minciuna celor decazuti.

  IISUS a zis: IUBIȚI ADEVĂRUL (adica pe Dumnezeu și Adevărul Sau)ȘI ADEVĂRUL VA VA FACE LIBERI'' tocmai de aceea pe extraterestrii Biblia și sfintii îi numeste draci sau îngeri decazuti.
  Dumnezeu a mai eliberat în trecut omenirea de extraterestrii trimițind îngerii Lui Dumnezeu care ,,i-a închis''(in interiorul Terrei adică,,iad''
  Apoi a ,,trimis potopul lui Noe'' ca sa distrugă orice urma a lor adica- urmașii mutanți de-ai extraterestrilor ...


  Dar după cum este scris în Sf. Scriptura ei vor fi eliberati din nou pentru puțin timp ca sa însele lumea (adică de ex: pe cei naivi care cred ca vin din alte galaxii cu gânduri bune...)

  Ganditi-va foarte bine inainte de a va lasa pacaliti
  Studiați bine și rugați-vă sincer, numai asa veți dobândi cunoașterea Adevarului.

  RăspundețiȘtergere
 29. Doamna Maria ,caut pe cineva cu RH negativ.Daca aveti dumneavoastra va rog sa-mi dati de veste.Am nevoie de ajutor si mi sa aratat in vis ca dumneavoastra mi-l dati.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cum adica mai, sa-ti dea cineva RH -ul lui ? Tu stii ce vorbesti ?

   Ștergere
  2. Anonim 23 februarie 2017,21:09
   Tu chiar crezi că oamenii cu RH-ul negativ sunt extratereştrii?
   Cumnata mea are RH-ul negativ,acum ce să cred,ca ea este extraterestră.Eu nu cred aşa ceva.

   Ștergere
  3. Anonim24 februarie 2017, 06:43,la ce este pe blogul asta ....ma asteptam la asa raspuns !

   Ștergere
  4. Anonim23 februarie 2017, 21:09
   Scrie-mi te rog in privat ! Daca pot sa te ajut cu vreun sfant, cu vreo indrmare catre cineva, cu mare drag o voi face.
   Poti sa-mi scrii pe maill sau pe facebook. Cu dragoste,Maria.

   Ștergere
 30. pai daca noi santem asa de rai ce vor spune ei despre noi sau cum trebuie sa ii catalogam prieteni sau dusmani asta ar trebuii sa ne puna pe ganduri totusi cred ca in univres functioneaza niste legi care deocamdata nu le cunoastem ca nu este cazul dar le vom afla !

  RăspundețiȘtergere
 31. Nu cunosc pe nimeni! Iar in privinta mea,ţi s-a spus gresit!Medicii din spital pot rezolva orice pb după caz.DOAMNE AJUTA !

  RăspundețiȘtergere
 32. a apărut si un al doilea soare pe cer, in Bratislava acum câteva zile, astea sunt profețiile care se îndeplinesc, fie de la Sfinții Părinți, fie ce la Maria.
  noi trăim zilele de cernere unde multe din profeții se îndeplinesc, unele spre folos, altele spre distrugere. De asta striga Maria către noi, rugați-vă neîncetat, să mergem la Biserică, să ne întoarcem la credința, puține zile ne-au mai rămas pt judecata lui Hristos.
  http://m.evz.ro/a-aparut-al-doilea-soare-nasa-face-apel-la-calm-sumerii-insa-il.html

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nasa infirma aparitia celui de-al doilea soare dar este real,asa cum infirma si despre existenta extraterestrilor?Al carui joc face Nasa?De ce nu vor recunoaste niciodata adevarul?Care este scopul final?

   Ștergere
  2. elena.haltris23 februarie 2017, 21:47,numai in Bratislava vine apocalipsa? Mai terminati cu prostiile ,nu mai atrageti energii negative. Sunteti pe calea gresita,va irositi energia cautand semne negative si invocand apocalipsa care nu o sa vina acum.Daca stau bine sa ma gandesc parca este un pasaj in care se specifica despre ce faceti voi aici :))
   Rugati-va cu folos,constructiv nu distructiv.

   Ștergere
  3. înainte sa comentezi, citește articolul, și înainte de toate mai citește din Sfinții Părinți, după aia vino si te umfla in pene constructivule. Apocalipsa bate la usa noastră, si cel care atrage prostii negative ești tu mătăluță și alții care vă umflați ca gogoșarii când ceva nu vă convine, roagă-te tu cu folos, eu slava Domnului știu cum sa ma rog - multumescu-ți ție Doamne si pt dușmani ca-mi dai răbdare sa–i suport si sa-mi pt duce crucea fără cârteală!!
   va veni vremea ca oamenii sa inebuneasca si cand vor vedea pe cineva ca nu inebuneste, se vor scula asupra lui, zicandu-i ca el este nebun, pentru ca nu este asemenea lor. (Avva Antonie)
   Zis-a avva Antonie: am vazut toate cursele vrajmasului intinse pe pamant si suspinand am zis: oare cine poate sa le treaca pe acestea? Si am auzit glas zicandu-mi: smerenia!
   dacă nu ai smerenie degeaba te rogi, măcar de-ai știi ce înseamnă aia smerenie, sau dacă ai avut așa ceva, bănuiesc ca da...smerenia o dobândim din necazuri, boli si suferințe, bunul Dumnezeu ne o da ca sa nu ne piardă, sa ne întoarcem la EL, ca pe un fiu rătăcit sa ne putem mântui...
   si dracii se roagă si postesc si știu evanghelia pe de rost, dar ei nu se pot smeri...

   Ștergere
  4. BRAVO elena.haltris,te felicit.Esti foarte inteleapta in comparatie cu anonimul de sus care ti-a vorbit cu aciditate.Dumnezeu sa te ajute pe tine si sa intelegi din cuvantul sau tot mai mult mergand pe calea bineplacuta lui.

   Ștergere
  5. Anonim24 februarie 2017, 11:51,vezi intelepciune in cel care cauta zi si noapte sa vesteasca semne ale apocalipsei.Fricile va tin ocupati si atunci cand va veni vremea voi veti fi primii care va veti lepada.Smerenia voastra este falsa,rugaciunea voastra este seaca.Vi se arata ce doriti ,sunteti sursa raului.

   Ștergere
 33. Silence: Puterea credinţei - 2016  Mult anticipatul film despre credinţă şi religie al reputatului regizor Martin Scorsese, „Silence: Puterea credinţei” este povestea a doi misionari portughezi care pornesc într-o călătorie periculoasă în Japonia secolului al XVII-lea în căutarea mentorului lor dispărut şi pentru a răspândi creştinismul.

  În acea perioadă, conducerea japoneză şi elita samurailor erau hotărâte să eradicheze creştinismul în toate formele ei. Adepţii erau vânaţi şi torturaţi, forţaţi să renunţe la credinţă sau ucişi în chinuri groaznice.

  Scenariul filmului este scris de Scrosese împreună cu Jay Cocks şi are la bază romanul publicat de Shusaka Endo în 1966 care pune sub semnul întrebării lipsa răspunsului divin în faţa suferinţei umane.

  Cu Andrew Garfield, Adam Driver şi Liam Neeson în rolurile principale  Liam Neeson spune că filmul ,,Puterea Credinței’’ a influențat credința sa

  https://www.stiricrestine.ro/2017/02/13/liam-neeson-spune-ca-filmul-puterea-credintei-a-influentat-credinta-sa/


  Vizionare placuta !

  https://rofilmehd.com/silence-puterea-credintei-2016/

  RăspundețiȘtergere
 34. 21,09 depinde si de grupa sanguina,eu am dar si BIII negativ si virtra peste 64 si am mai avut si o hepatita A si cred ca nu se prea recomanda.

  RăspundețiȘtergere
 35. De luat aminte https://www.cocoon.ro/va-avea-loc-o-falsa-invazie-extraterestra-pentru-ca-elitele-sa-obtina-controlul-total-al-omenirii-iata-ce-spun-expertii-ufologi/#

  RăspundețiȘtergere
 36. Anonim 21/09, ce faci,o testezi pe dna Maria?Vrei sa vezi daca este hibridizata? Poate stii sau nu,dar mare parte din omenire are ADN-ul hibridizat.Cum sa vorbesti despre asta, cand oamenii nici macar nu accepta ca exista si alte rase in Univers!Ca sa nu mai zic de faptul, ca multi umani au ADN extraterestru,adica sunt intrupate multe Fiinte venite din alte galaxii,tocmai pentru a ne ajuta sa ne eliberam din inchisoarea uitarii.Dar cu cine sa faci schimb de informatii,cu cei care nu vor sa mai stie si
  altceva decat ceea ce au fost invatati!
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim24 februarie 2017, 09:13,Ai dreptate .Te compatimesc !

   Ștergere
  2. Nu greseste in ceea ce a scris D vizavi de ADN si hibridizare.
   D poate anonimul care a intrebat de RH negativ are probleme de sanatate. Nu putem sti.
   Maria, foarte bine ca doresti sa vorbesi cu acela in privat, probabil are nevoie de ajutor.

   Ștergere
  3. Anonim24 februarie 2017, 09:13, motivul pentru care te compatimesc sunt cei precum Anonim24 februarie 2017, 17:29 ,ai dedus bine am intrebat gazda daca are RH negativ din motive lesne de inteles ,dar cred ca nici dansa nu are habar .

   Ștergere
  4. 23:13, de ce te chinui sa deschizi ochi care se doresc inchisi?
   cu atitudinea ta nu vei reusi mare lucru, ca sa nu zic niciodata...
   cei indoctrinati, de regula, sunt irecuperabili.
   astfel de lucruri nu se fac agresiv si prin ironii, ci cu tact si cu multe argumente pertinente si logice. logica au doar mintile sanatoase. acest lucru nu se face pe sau la nivel de blog, ori prin corespondenta. aici iti pierzi timpul si iti macini nervii. doar atat si nimic mai mult. n-ai remarcat asta inca ? dar, daca asta iti doresti, atunci, succes la munca in zadar !

   Ștergere
  5. Anonim25 februarie 2017, 00:18,multumesc pentru sfat :) .
   Eu sper in desteptarea lor,nu mai este timp pentru tact si argumente logice .Sunt cat se poate de calm ,nu am stari negative in momentul in care scriu pe acest blog :).

   Ștergere
  6. an.10:03, i-ai multumit cuiva care nu demult iti 'sufla in ceafa', dar din cu totul alt motiv decat modul in care vezi lucrurile si de care mod, cu siguranta, nu ti-ai imaginat ca ar putea fi similar cu al meu, gandirea corutz...
   poate a venit timpul sa facem pace.

   Ștergere
  7. Anonim25 februarie 2017, 15:50,sa fie pace :)

   Ștergere
  8. 13:32, imi permit sa-ti dau un sfat (cu care poti sa faci ce vrei):
   Cand intri intr-o "casa", niciodata nu jigni gazda, chiar daca iti place sau nu de ea.
   Cand intri intr-o casa, o faci de placere sau din...interes. Ca sa ramai in ea depinde de gazda si de...tine. Ascendentul il are gazda, care te poate da afara oricand. Deci, daca vrei sa ramai, indiferent de motiv, nu jigni gazda, dar nici musafirii. In caz contrar, esti luat la ochi si odata devenit tinta, rezultatul este ‘datul afara’.
   Un om inteligent spune lucruri convingatoare fara sa jigneasca, pt. ca in caz contrar, el stie ca in loc de mesajul pe care vrea sa-l transmita, sar in ochi jignirile, care nu il mai fac credibil.
   Doua simple exercitii de imaginatie:
   -iti vine cineva acasa si incepe sa te jigneasca sub diverse forme. In mod normal, in secunda doi il dai afara ! Niciun om nu se simte confortabil atunci cand este jignit, absolut niciunul !
   -cineva (chiar si un profesor de scoala) vrea sa te convinga de un lucru pe care tu il stii gresit, dar iti vorbeste ironic, te mai face si ignoranta/proasta, tu cum reactionezi ? il mai asculti cu interes sau déjà ti-a devenit nesuferit ?
   Si nu uita ca, ce tie nu-ti place, altuia nu-i face ! Niciodata !

   PS: prin mesajul meu nu am vrut sa-ti ‘demonstrez’ ca sunt ‘citit’, asa cum spui si crezi tu, ci din mult mai simplul motiv ca nu imi pot permite sa fac pe prostul nici macar de dragul cuiva.


   Ștergere
  9. Anonim26 februarie 2017, 21:01,ai dreptate :)

   Ștergere
  10. 19:53 (R), multumesc.
   Asa se 'construieste'...pacea !
   Este atat de simplu. Daca VREI...

   Iti doresc numai bine.

   Ștergere
 37. Cum adica hibridizat?Nu inteleg aceste lucruri.Doar nu avem ADN extraterestru.Nu cred asa ceva ,si mi se pare o prostie.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ba aveti dragii mei! Dar nu cunoasteti acest lucru.

   Ștergere
  2. atunci, mergi la culcare. a trecut ora copiilor. nani

   Ștergere
 38. Anonim 21/01 inteleg perfec la ce faci referire si sunt partial de acord,si-ti spun si de ce.
  Gazda trebuie respectata indiferent de cum alege ea sa te primeasca,"bosumflata sau binedispusa".Atata timp cat iti deschide usa casei sale te conformezi nivelului sau.

  Acum dezacordul meu vine din intelegerea ca nimeni si nimic nu vine in sfera ta de activitate si exprimetare la intampare.Toate persoanele care intra in viata noastra sunt chemate de noi a nivel subtil.Sinele mei chiama Sinele celor care vin catre mine pentru a-mi aduce informatii,lectii de viata,constientizari,etc.

  Daca cineva imi adreseaza laude, incurajari sau jicniri ar trebui sa ma faca sa ma intreb :"oare ce trebuie sa inteleg eu din aceasta situatie?"Tot timpul ne confruntam cu credintele noastre.
  Tot ce vine spre noi este cu un scop.Problema este la noi fiindca nu reusim sa abordam evenimentele pe o constiinta inalta,si in loc sa actionam,reactionam.Astfel ne dam seama ca suntem stapaniti de EGO care intotdeauna reactioneaza cand nu-i convine ceva.Sufletul nu se supara pentru ca el stie ce se intampla si recunoaste pe cel care vine sa-i aduca lectia si-i multumeste pentru aceasta.
  Constiintele adormite se identifica cu trupul si Ego-ul care te separa de Divinitatea ta.
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere