miercuri, 15 februarie 2017

EXTRATERESTRII VIN CA O FORŢĂ A BINELUI ,SI NICIDECUM CA O FORŢĂ A RĂULUI ! EXTRATERESTRII VOR SALVA OMENIREA , DE LA AUTODISTRUGERE !

                                                    ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!  

                 14 Februarie 2017,ora 4,13 zori de zi!

                                        Dragii mei,

În aceasta dimineata în zori,o lumina puternică ma trezeste ,si astfel, vad cu ochii închisi fiind,văd un Cer de noapte albastra,iar pe Cer sunt multe OZN-uri si multi Prieteni de-ai nostri,adica, Extraterestrii albi luciosi.


Image result for EXTRATERESTRIImage result for OZN..
Dragii mei,pot sa va spun că toti Extraterestrii, (si nu erau deloc puţini), aveau deasupra capului lor, pe crestetul lor,câte o aureolă ca de Soare, iar pe mijlocul aureolei stralucea câte un mic Soare .
           Image result for cercuri aurii..Image result for soare de vara
Dragii mei,am scris adeseori despre EXTRATERESTRI, precum că, si ei sunt CREATIA DUHULUI SFANT.
Iata cum, in aceste zile tulburi si extrem de încordate pentru România,prietenii nostri vin deasupra Romaniei si stau de veghe minut cu minut,pentru a interveni la nevoie la salvarea României,respectiv ,a Poporului roman.
Deoarece România va deveni al Doilea Ierusalim, EXTRATERESTRII cu aureola pe cap si cu un mic Soare stralucitor, sunt precum SFINTII ROMÂNIEI CRESTIN ORTODOXE.
Ei sunt trimisi de DUMNEZEU, pentru a veghea asupra Poporului Său ales, asupra Viitorului al Doilea Ierusalim.
Extraterestrii vor veni ca o forţă a Binelui,si nicidecum  ca o forţă a Răului.
Oamenii vor intelege acest lucru,cand vor sta faţă în faţă cu ei, si vor putea comunica cu ei ,doar prin puterea gandului.
Eu am trecut prin aceasta experienta,in anul 2000 .
Si chiar îi consider Prietenii mei , care au tinut cu tot dinadinsul sa -mi arate viata lor, precum si locul lor unde traiesc si ce fac.
Chiar daca multi contesta existenta EXTRATERESTRILOR,eu va asigur dragilor, cu mâna pe inima vă spun că, EXTRATERESTRII  EXISTĂ!
Si nu numai că exista,dar aceste fiinte extrem de inteligente,se vor arăta pentru prima oară ,poporului român.
Iata:


EXTRATERESTRII SE VOR ARĂTA ROMÂNILOR - Dumnezeu există ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../extraterestrii-se-vor-a...

Translate this page
Nov 10, 2016 - EXTRATERESTRII SE VOR ARĂTA ROMÂNILOR ! ROMÂNIA SE VA ÎNTÂLNI CU EXTRATERESTRII ! c 4 Noiembrie 2016,ora 6,26 dimineața ...

Dumnezeu există - Mărturii.: EXTRATERESTRII , FAŢĂ ÎN FAŢĂ CU ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../extraterestrii-fata-in-f...

Translate this page
Oct 27, 2015 - Zori de 27 Octombrie 2015, ora 4,10 ! ... Dar de ce vin eipe Planeta noastra ? ... Extraterestrii vin oare ,ca să distrugă Pământul ? .... Asa cum esti obisnuit cu toate creaturile de pe acest pamant asa te vei obisnui si cu ei, cu ...


Dumnezeu există - Mărturii.: VIN EXTRATERESTRII ???


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../vin-extraterestrii.html


Translate this page
Apr 5, 2014 - Imediat vin EXTRATERESTRII pe Pământ "! Clipă în care văd în faţa mea, sub ziarul ars la partea de jos, ziar ce stătea singur în aer la 1 ... EXTRATERESTRII vor veni cu adevărat, atunci când ei vor crede ca este momentul .


                   Zori de 27 Octombrie 2015, ora 4,10 !                                                Dragii mei, În această dimineaţă , mă trezeste o conversatie între două glasuri.

Ceea ce am aflat dragilor, vine ca un raspuns la Emisiunea lui Cristian Brancu ,la care am participat asta noapte, si am vorbit despre Extraterestri.

Si asa cum se intampla intotdeauna, au fost păreri pro, dar si contra.
Dar aceast lucru, chiar nu conteaza.
Deci, aud cum un glas intreaba :

                            "Extraterestrii?
               Dar de ce vin ei pe Planeta noastra ? 
La care, un alt glas îi raspunde aşa : 
                 Din curiozitate ! 
                Din pură curiozitate !
               Dar oamenii or să-nţeleagă numai atunci când, vor fi faţă -n faţă cu Extraterestii. 
Dar, vom fi faţă în faţă ,cu Extraterestrii? 
Da ! Oamenii vor fi faţă în faţă cu Extraterestrii!
Glasul intreabă din nou:
              Extraterestrii vin oare ,ca să distrugă Pământul ? 
            Sunt ei dusmanii omenirii ?  
Iar răspunsul a venit promt :
                 Extraterestrii nu vin ca o Forţă  a Răului, ci vin ca o Forţă  a Binelui !    
            Extraterestrii sunt Forţa  Binelui, iar Omenirea va cunoaste aceasta, numai când vor fi faţă in faţă cu ei!" 

Iar aici dragii mei, Conversatia se termină, si vad cu ochii închisi fiind, văd în faţa mea, doar la un braţ întins, un Cap viu de Extraterestru, cu ochii negri si luciosi, si care se miscau precum niste rotite.
Se balansa in lumina alb-bleu in care venise, il văd in toata splendoarea lui, şi-i spun mental ca ,mă bucur pentru aceste vesti, după care dispare ca si prin topire.  
Se pare dragii mei, că şi Extraterestrii  s-au supărat pe oameni, pentru că le neagă existenţa ,si-au hotărât ca să se arate tuturor oamenilor.
Când se va intampla, cu siguranţă îmi vor spune! 

Rapiti de extraterestri: multe povesti si o teorieCanadienii observă anual 1000 de OZN-uri.
După ce amicul meu, a disparut, vad cu ochii închisi fiind, foarte aproape de mine, văd O Cruce mare, de culoarea fagurelui de miere, pe care era rastignit Iisus Hristos, cu Trup de Lumina alba orbitoare.
Dragii mei, asa cum cunoastem că, DUMNEZEU  EXISTA, tot asa trebuie sa acceptam că ,si aceste fiinţe extrem de inteligente si foarte puternice, exista in UNIVERSUL acesta mare, si că sunt o Forţă a Binelui si nu a Răului, cum afirma toti Preotii Bisericii , si nu numai. 
Daca la inceput au venit din curiozitate pe a noastra Planetă, acum ei , Extraterestrii vin pentru salvarea omenirii, si nicidecum pentru nimicirea ei. 

                                                   Cu dragoste,Maria.


Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui Dumnezeu,este de nepretuit!
Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A
https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

171 de comentarii:

 1. N-ar fi exclus sa se intample cine stie ce minuni cu protestatarii anti guvern sau cu populatia din Bucuresti pentruca soros i-a inzestrat cu drone pe acolitii spalatii pe creier din p-ta Victoriei. Si in cine stie ce momente sa apara "amici" si sa ne apere de demonul soros.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Alina Mungiu vorbeste de o lupta pe viata si pe moarte,iar Basescu spune ca este un razboi hibrid ....de durata.

   Ștergere
  2. (2017) CERN - PROOF SUPERNATURAL ENTITIES ARE COMING THROUGH THE CERN HADRON COLLIDER

   https://www.youtube.com/watch?v=NwQTw9Z1xy8

   Ștergere
  3. Corey Goode ne previne: În 18 februarie se va da bătălia finală între Siriusieni (Alianța Sferelor) și alianța Draco pe cerul Terrei

   http://burebista2012.blogspot.ro/2017/02/corey-goode-ne-previne-in-18-februarie.html

   va rog sa cititi NEAPARAT!!! Maria are dreptate in tot ce scrie!!!!

   Ștergere
  4. cand folositi expresia expraterestri specificati care anume... exista extraterestri care lucreaza fara permisiunea Creatorului iar prezenta lui Iisus Hristos ii nemultumeste si nelinisteste. ma refer la "the tall whites" blonzii nordici. reptilienii o alta rasa extraterestra uratoare in primul rand de Dumnezeu si in al doilea rand de rasa umana. oameni in negru o rasa extraterestra diabolica care ea chip uman cand vrea si cum vrea...

   Ștergere
  5. 18 Februarie ora Romaniei? 😂👽😅

   Ștergere
  6. Nu este adevarat nu este nici o batalie pe 18 Februarie..in nici un caz acum.Cand se va intampla asta atunci va fii invazie de oznuri pe terra atunci cand armata americana deja va fii aici pregatita de atac cu marile puteri.O sa ajungeti tot la vorba mea,stiu pas cu pas tot ce va fii in viitor.Mai avem pace cateva luni de zile..si apoi Dumnezeu cu mila.

   Ștergere
  7. Iona, zi-ne si noua pasii astia

   Ștergere
 2. Atunci sa vina si sa ne salveze

  RăspundețiȘtergere
 3. Extraterestrii astia vin inaintea sau dupa venirea lui Iisus?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vin înainte să-şi adune adepții,că apoi vine Hristos şi să strică afacerea.

   Ștergere
  2. Soare Lumina, ce sti tu? Nimic nu sti.

   Ștergere
 4. DESIGUR VORBITI DE VENIREA ANTIHRISTULUI , IA UITATI-VA UN PIC CU ALTI OCHI LA ACESTE CREATURI CARE LE POPULARIZATI ,VEDETI HIDOSENIA LOR , LA OCHII LOR CARE SUNT OGLINDA SUFLETULUI .DOAMNA GHEORGHIU ,VA RESPECT PENTRU CREDINTA DUMNEAVOASTRA IN IISUS HRISTOS DUMNEZEU ,DAR NU VA LASATI INSELATA ,SUNT DEMONICI NUMAI LA PRIMA PRIVIRE ,SUNT DEMONII LUI lucifer . ACESTIA SUNT INAINTEMERGATORII OMULUI FARADELEGII CE TREBUIE SA VINA INAINTE DE VENIREA MANTUITORULUI IISUS HRISTOS. CITITI BIBLIA TESALONICENI 2 PASAJUL 1-5
  "1. In privinta venirii Domnului nostru Iisus Hristos si a adunarii noastre impreuna cu El, va rugam, fratilor,
  2. Sa nu va clintiti degraba cu mintea, nici sa va spaimantati - nici de vreun duh, nici de vreun cuvant, nici de vreo scrisoare ca pornita de la noi, cum ca ziua Domnului a si sosit.
  3. Sa nu va amageasca nimeni, cu nici un chip; caci ziua Domnului nu va sosi pana ce mai intai nu va veni lepadarea de credinta si nu se va da pe fata omul nelegiuirii, fiul pierzarii,
  4. Potrivnicul, care se inalta mai presus de tot ce se numeste Dumnezeu, sau se cinsteste cu inchinare, asa incat sa se aseze el in templul lui Dumnezeu, dandu-se pe sine drept dumnezeu.
  5. Nu va aduceti aminte ca, pe cand eram inca la voi, va spuneam aceste lucruri?"

  ovidiu

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa este , ORTODOXIA exclude extraterestrii ! Eu sunt Toma necredinciosul , pana nu-i vad , nu am cum sa cred . Asta e .
   Ca or exista forme de viata in univers , poate , insa atata ascunzis, tacere , mister in ceea ce-i priveste , daca ei exista , mi se pare film SF.

   Ștergere
  2. De erau rai nu mai existam noi acuma cu tehnologia ce o au.sunt FII AI LUI DUMNEZEU.DE PE ALTA PLANETA SI VIN SA NE AJUTEE NU SA VREE RAUL.EXISTA CU ADEVARAT DIN INAINTEA OMULUI.ADAM SI EVA.

   Ștergere
  3. Nu se poate ca Dumnezeu sa puna fiinte numai pe acest glob din galaxia Calea Laptelui, mai sunt inca 100 miliarde de stele cu nu stiu cate planete fiecare, iar inca 100 miliarde de galaxii cu planetele lor!
   Prea il faci mic pe Domnul si mare pe satan!
   Daca aia aterizeaza aici de ce sa-i consider ce nu sunt, si mai ales Dumnezei?
   Sunt fiinte din alte lumi sau extraterestrii cum le zicem noi, nu dumnezei!

   Ștergere
  4. Adica dumnezeu l-a facut pe Adam, pe Eva si pe ET ? Pe cei doi preotimea i-a inclus in scrierile sacre , pe ceilalti i-a lasat in debara?

   Ștergere
  5. Nu, ET sunt creatii vechi, omul este ultima creatie!
   Bine, asta e ce credem noi ca stim... pentru ca Dumnezeu nu se opreste din creat fie ca vrem sau nu!
   Ce ai fi vrut sa scrie intr-o carte?
   Adevarat ca Moise stia despre treburile astea, dar tot omul a intervenit si a scos acele invataturi despre sistemul solar ,galaxii si ocupantii acelor planete sau ceruri!
   Acum a venit timpul sa fim iara invatati ce Adam si Eva stiau... dar pentru ca s-au mandrit cu asta ei au crezut ca pot fi ca Dumnezeu... au cazut din gratie si acum e greu, de!
   Ce crezi ca aia care au facut un vitel de aur si se inchinau inaintea lui meritau sa stie de alte lumi din indepartate galaxii?
   Crezi ca Moise a stat 40 de zile pe munte doar pentru cele 10 porunci?

   Ștergere

  6. https://www.youtube.com/watch?v=NwQTw9Z1xy8

   Ștergere
  7. Alexandru Dragomir15 februarie 2017, 14:48

   raspuns :
   SERIOS ??? LE/AI GINDIT MULT ??? multa prostie intruchipata aici si o iau pe rind ... ha ha ha
   ET NU SUNT CREATI vechi ci INGERI CAZUTI din IMPARATIA CERURILOR .. deci NIMIC NOU SUB SOARE ...
   DIN creat S/A OPRIT DEMULT ca scris este :
   2.Şi a sfârşit Dumnezeu în ziua a şasea lucrarea Sa, pe care a făcut-o; iar în ziua a şaptea S-a odihnit de toate lucrurile Sale, pe care le-a făcut.

   deci NU MAI CREEAZA nimic CA TOATE SUNT BUNE dar BLESTEMATE pentru omul CAZUT din rai ... DECI universul TOT si pamintul SE VOR DISTRUGE COMPLET PRIN FOC SI va FI NOUL PAMINT SI UNIVERS ( E DEJA PREGATIT daca crezi ca trebuie creat si e inainte )
   Moise stia despre astea SI LE/A SCRIS in cELE 5 carti care se numesc TORA si ASTA AU FOST DATE PE MUNTELE pe linga cele 10 porunci (NU AI CITIT VECHIUL TESTAMENT DE ASTA NU STII si multi NU CITITI CA DUMNEZEU I/A SPUS SA SCRIE intr/o carteeeeeee SI E SCRIS conform LUI DUMNEZU /// alta taina LA VEDERE care o gesesti in VECHIUL TESTAMENT

   Pentateuh (Πεντετεύχως — în greacă „cinci suluri sau cutii pentru păstrarea lor”) este numele de proveniență greacă sub care sunt cunoscute în limba română primele cinci cărți ale lui Moise din Vechiul Testament - Geneza, Exodul, Leviticul, Numeri și Deuteronom. În originalul ebraic, ele poartă numele de „Tora”, (Învățătura sau Legea), un cuvânt care vine de la verbul „yara” (hora) care înseamnă „a preda, a instrui”.

   DECI CONCLUZIONAM SIMPLU
   moise A SCRIS CELE 5 CARTI DICTATE DE DUMNEZEU ... exact BRAVO si culmea E CA TU NU LE CITESTI ca si MULTI ALTII dar parerologi si pareroloage de serviciu FARA CAP va spuneti aprecierea despre lucruri NESTUDIATEEEEEEEEEE ... cum se cheama omul care nu studiaza un lucru DAR STIE despre el ??? HA HA HA HA HA ... SIGUR CA VEI SPUNE CA AI INTREBAT si nu ai spus DAR FELUL DE A INTREBA are in el raspunsul CREDINTEI TALE ... daca cumva vrei sa ma acuzi de cine stie ce bazaconii ... DUR ADEVAR stiu

   INCHINAREa la vitelul de aur SI CEI CARE AU FACUT/O AU MURIT ... DECI nu au de ce sa stie CA SUNT MORTI ... ha ha ha ... sau vrei cumva sa spui ceva DE MORTII VII de azi SI NU STII cum ??? ha ha ha .....

   o intrebare simpla :
   IN CE ZI A FACUT DUMNEZEU , universul SI CUM ARATA CA FORMA ??? daca nu raspunzi la asta TOT CE CREZI TU CA STII DESPRe ESTE FALS

   ce vezsi tu in universul BLESTEMAT cu '' distrugere si creatie '' este DISTRUGERE DE FAPT ca si pomul CUNOSTINTEI BINELUI si raului are BINE in el SI E POMUL MORTTTT ( a adus moartea ) ... deci universul MOARE mereu si mereu pina va fi distrus complet prin foccccc..... DUMNEZEU NU ESTE IN UNIVERSUL STUDIAT DE ASTIA DE '' STIINTA '' ca STIINTA LOR E DIN POMUL MORTTT (GENEZA SCRISA DE MOISE la INSUFLAREA DUHULUI SFINT pe MUNTELE unde a scris si cele 10 legi SI CARE NU E CITITA de multi si multe desi E LA VEDEREEEE ... deci nu se ascunde nimic DAR ORBII NU VAD .... de ce ??? exact ... CA AU PARERI FARA CAP....

   CONCLUZII ADEVARAT DE SIMPLE SI PE LINIUTA
   1 ET SUNT TOTI DEMONI
   2. UNIVERSUL SI PAMINTUL SUNT BLESTEMate pentru a SALVA OMUL DECAZUT
   3. ORICE STIINTA de pe pamintul si universul BLESTEMAT este BLESTEMATA ( daca studiezi ceva BLESTEMAT asta inseamna ca ce ai invatat este BLESTEMAT ... alta taina dezvaluita )
   adam si FEMEIA ( ATENTIE NU EVA CA ESTI CONFUZ ca multi si multe desi am explicat diferenta ) DINAINTE STIAU DE IMPARATIA CERURILOR SI UNIVERSUL NEBLESTEMAT ... e o mare diferenta intre cele doua SI NU CONFUNDA dinainte de cadere cu DUPA CADERE . universul ....
   vitelul si oamenii SUNT MORTI din acel moment impreuna ( vezi vechiul testament )
   moise a stat 40 de zile pentru toate cele 5 carti scrise de el ... deci nu cred ca doar pentru 10 porunci DESI ELE AU FOST SCRISE PE PIATRA de CATRE DEGETUL LUI DUMNEZEU ( o taina SCRISA DE MOISE dar NECITITA DE RESTUL ) .. DECI DUMNEZEU INSUSI A SCRIS PE PIATRA CELE 10 PORUNCI ....... si da DUMNEZEU ARE SI DEGETE( ALTA DATA DISCUTAM TAINA ASTA )

   etc etc etc ...

   DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

   aviz amatorilor si amatoarelor

   crestin ortodox


   Ștergere
  8. Nu țipa că nu-i frumos!

   Moise trebuia să meargă iară pe munte să ia poruncile, nu le-a invățat in astea 40 de zile, a mai făcut o excursie...

   Putea să le scrie pe tabletă...

   Acum că ai lămurit misterul timpului petrecut pe munte...
   Sa trecem la...treabă...

   Ce taină a scris Moise și n-a citit restul lumi?
   Ai acces la Vatican?

   Ștergere
  9. Alexandru Dragomir16 februarie 2017, 16:26
   Nu țipa că nu-i frumos!

   Moise trebuia să meargă iară pe munte să ia poruncile, nu le-a invățat in astea 40 de zile, a mai făcut o excursie...

   Putea să le scrie pe tabletă...

   Acum că ai lămurit misterul timpului petrecut pe munte...
   Sa trecem la...treabă...

   Ce taină a scris Moise și n-a citit restul lumi?
   Ai acces la Vatican?


   raspuns :
   SERIOS ??? HA HA HA HA HA

   moise a mai facut o excursie pe munte CA PRIMELE TABLE le/a spart CIND A VAZUT '' INCHINAREA la vitel '' ... DECI A DOUA OARA s/a dus SA REFACA LEGATURA cu DUMNEZEU ca poporuyl lui SA NU PIARA ( si citeste CA PIEREA daca nu era moise SA SE ROAGE ) ... deci nu tip ca e frumos CI SCRIU MARE ca sa VEZIII , ca orbii vad DACA E SCRIS MARE .... e clar ??? ( AM FOLOSIT ORB ca sa nu folosesc celalat cuvint cu C ca suna un pic DUR dar acela este cuvintul CORECT in situatia SCRISULUI MARE ) ... DUR ADEVRA STIU ... HA HA HA

   problema este CA SE SCRIU PE INIMA ca NOUL LEGAMINT ca scris este SI CELE DE PE PIATRA NU MAI EXISTA CA SUNT DESFINTATE DE IISUS HRISTOS PRIN IMLINIRE

   deci CEL CARE IL URMEAZA PE MOISE stii cine este ??? ACELA l/a preinchipuiot pe IISUS HRISTOS ... daca nu stii ASTEA CA NU AI CITIT vechiul TESTAMENT lasa replicile de genul '' ai acces la vatican '' CA SUNT DEGEABA ... intai FRUMUSEL citesti SFINTA SCRIPTURA incluzind VECHIUL TESTAMENT si apoi VEDEM daca mai trebuie ceva scris sau nu ,,,, ha ha ha ha
   ASTEA CU VATICANUL sunt VRAJELI la cei care NU CITESC VECHIUL TESTAMNET si au impresia ca MOISE ascunde nu stiu ce si ca e tinut la vatican ... TINE MINTE DE LA MINE ... BISERICA CATOLIOCA SE VA DESFINTA si VOR INTRA DUPA CE SE LASA DE EREZII in BISERICA ORTODOXA deci VATICANUL NU VA MAI EXISTA CA SI '' CUNOASTERE de biblioteca '' .. si ca sa iti raspund totusi la intrebare '' CUNOASTEREA DIN POMUL OPRIT CARE ADUCE MOARTEA '' poate sa stea linistit la vatican ( DEMONII = EXTRATERESTRII ) .. nu te chinui sa intelegi acum DAR RETINE GENEZA SCRISA DE MOISE de la DUMNEZEU citire SI gindeste PROFUND la asta si ai raspunsul la '' dilema ta cu vaticanul '' ... ha ha ha

   geneza CAP 3
   5.Dar Dumnezeu ştie că în ziua în care veţi mânca din el vi se vor deschide ochii şi veţi fi ca Dumnezeu, cunoscând binele şi răul".
   6.De aceea femeia, socotind că rodul pomului este bun de mâncat şi plăcut ochilor la vedere şi vrednic de dorit, pentru că dă ştiinţă, a luat din el şi a mâncat şi a dat bărbatului său şi a mâncat şi el.

   DECI CE DA POMUL ASTA ??? exact si MOARTE ca scris este :
   Dumnezeu: "Să nu mâncaţi din el, nici să vă atingeţi de el, ca să nu muriţi!"

   deci mai te intereseaza Vaticanul CARE DA MOARTE ??? pe mine nuuu ca stiu ce e acolo .... DAR ASTA ALTA DATA ca e mult de discutat pe tema asta SI TOT GENEZA afirma TOT CE STIU fara sa merg la vatican CA E ZERO ce e acolo .... dur adevra stiu TU ACESTA care SARI ETAPE si nu citesti SFINTA SCRIPTURA IN INTREGIME dar '' cauti explicatii ascunse la vatican si alte OCULTISME , toate propovaduite de ILUMINATII SI MASONERIE intr/un cuvint SATANISM ... dur adera stiu DAR ITI PERZI VREMEA cu '' cercetarea vaticanului si manuscriselor MOARTE cind VIATA , CALEA SI ADEVARUL LE AI IN SFINTA SCRIPTURA DE LA DUHUL SFINT .... si aceasta este PROSTIE INTRUCHIPATA si fara cap CLAR

   DUMNEZEU NUS E LASA BATJOCORIT

   aviz amatorilor si amatoarelor

   crestin ortodox

   Ștergere
  10. Acum că ai lămurit misterul timpului petrecut pe munte...
   Sa trecem la...treabă...

   RASPUNS :


   TIMPUL ??? cred ca glumesti dar IA AMINTE si citeste CE SI CUM ca sa vezi ca timpul EXISTA pentru cei de sub univers si in univers DAR NU PENTRU CEI DE DEASUPRA UNIVERSULUI ( TAINE care SCRIU IN GENEZA la vedere DAR ORBII NU VAD )
   8.Şi aceasta una să nu vă rămână ascunsă, iubiţilor, că o singură zi, înaintea Domnului, este ca o mie de ani şi o mie de ani ca o zi.

   si MUNTELE era IN TIMP cind A VENIT DUMNEZEU sau IN AFARA DE TIMP ??? si aduc si ADEVARUL ca scris este :
   psalmi
   0.Anii noştri s-au socotit ca pânza unui păianjen( deseneaza o pinza de paianjen si pe fiecare linie CURBA a ei PUNE UN CEAS si vezi TIMPUL cum e si nu e .... si apoi vezi CALEA care socoteste timpul din timp si ACOLO este LEGATURA DESCIFRARII LUI .... hmmm ...
   SI REZULTATUL ASDEVARAT ESTE :

   1=1000

   si ca tot vorbim de timp, CE FORMA ARE UNIVERSUL si UNDE IN GENEZA apare ??? hai ca pina la vatican NU STII BAZA din SFINTA SCRIPTURA si daca nu o ai in casa .NETUL TE AJUTA sa citesti CA TOT SPUNEAI DE TABLETA ca ''e scris'' ( FOLOSESTE/O ) ... HA HA HA HA

   AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

   CRESTIN ORTODOX
   PS CE SA FACEM MAI MAI daca SI TU esti la cresa cu astfEL DE LUCRURI SIMPLE ca buna ziua dar cu pretentii de CE E LA VATICAN .... AM LOCURI pina la 50000 DECI POTI SA ITI iei si tu unul ca sa FI PE APROAPE ca ai multe de invatat ... ha ha ha

   DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT SI ORTODOXIA ESTE SINGURA IN TIMP SI FARA TIMP CARE TE MANTUIESTE .... AI RETINUT , da ???

   AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

   CRESTIN ORTODOX

   Ștergere
  11. Alexandru Dragomir16 februarie 2017, 16:26


   Moise trebuia să meargă iară pe munte să ia poruncile, nu le-a invățat in astea 40 de zile, a mai făcut o excursie...

   raspuns :
   CELE 10 PORUNCI pe PIATRA SCRISE
   restul in CARTE ca scris este SI IN NOUL TESTAMENT despre asta ca sa nu zici ca vechiul testament e prea greu de citit si ca TU DE AIA NU STII ca SI IN NOUL TESTAMent LA EVREI scrie de CARTEA LUI MOISEEEEEEEEEEEEE unde ce sa vezi ???? e scris TOT ...si VERSETELE CLARE DE LA DUHUL SFINT CITIRE ca POATE ASA CITESTI si tu CA SI RESTUL si apoi poate aveti si cap la voi ca prostie INTRUCHIPATA e destula

   SFINTA SCRIPTURA CITIRE DE LA DUHUL SFINT
   19. Într-adevăr Moise, după ce a rostit faţă cu tot poporul toate poruncile din Lege, luând sângele cel de viţei şi de ţapi, cu apă şi cu lână roşie şi cu isop, a stropit şi cartea şi pe tot poporul,
   20. Şi a zis: "Acesta este sângele testamentului pe care l-a poruncit vouă Dumnezeu".
   21. Şi a stropit, de asemenea, cu sânge, cortul şi toate vasele pentru slujbă.
   22.După Lege, aproape toate se curăţesc cu sânge, şi fără vărsare de sânge nu se dă iertare.


   in cartea ERAU SCRISE CELE 5 ''CARTI''- capitole ca scris este CA AU FOST CITITE POPORULUI ... deci ISTORIA POPORULUI era cunoscuta de toti SI GENEZA LUMII la fel de la ADAM SI EVA , NOE , AVRAAM , ISAAC SI IACOV , de CARE MOISE stia ca ii s/a spus EU SUNT DUMNEZEUL LUI AVRAAM ISAAC SI IACOV si SCRIE toate intr/o carteeeee ( ASTA DIN VECHIUL TESTAMENT este adevarul ) si SANGELE da viata DE AIA A FOST legamint CU DUMNEZEU PRIN VIATA adica SANGE ( taina cuvintului SANGE alta data o dezvaluim dupa ce treci de cresa ca vad ca sunteti multi si multe cu acelasi si acelasi MINCIUNI DIAVOLESTI si cu fiecare in PARTE explic din nou si din nou ACELASI LUCRURI SIMPLE .... si asa e infinit CA TATAL MINCIUNII E DIAVOLUL SI ardem toti demonii CARE VA INVATA .... DUR ADEVRA STIU

   repetam
   CELE 10 PORUNCI PE PIATRA scrise
   celelalte ADEVARURI scrise intr/o carteeeeeeeee SI SE NUMESTE TORA ...

   ai retinut ca TORA este CARTEA SCRISA DE MOISE SUB CEREREA LUI DUMNEZEU INSUSI ... s.a retinut , da ?? CA SA NU MAI VAD CA e modificata , ca vaticanul nu stiu ce face si ALTE BAZACONII de NECUNOASTEREEEEE CRASA si PROSTIE intruchipata si fara CAP in care toti si toate va scaldati DE LA UNUL LA ALTUL .... dur adevra stiu

   DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

   aviz amatorilor si amatoarelor

   crestin ortodox

   ps IAR PIATRA CU LEGILE pe CRESTINII din DREAPTA CREDINTA adica ORTODOXIA nu NE MAI INTERESEAZA ca A FOST DESFINTATA SI A DEVENIT CARNE ( vechiul testament PROFETITA ) SI este TRUPUL SI SANGELE LUI IISUS HRISTOS CARE NE SFINTESTE SI NE INVATA SI NE MANTUIESTE PRIN SFINTA treimeee FIE SLAVA EI prin LOR ....

   MULTE TAINE DEZVALUITE ca sa NU MAI FITI ORBI SI OARBE si dusi de nas de tot felul de DIAVOLISME ieftine CA POPORUL ROMAN CA NEAM are o MISIUNE DIVINA DE INDEPLINIT SI SE NUMESTE ORTODOXIA in intreaga lume ca scris este :
   si se va propovadui EVANGHELIA IMPARATIEI CERURILOR adica IISUS HRISTOS AL SFINTEI TREIMI , al crucii SFINTE si AL FECIOAREI MARIA , cea mai binecuvintata DINTRE FEMEI ... la toti si toate SI APOI VA VENI SFIRSITUL .... deci mai este timp IN FUNCTIE DE ORTODOXIEEEEEE si dreapta credinta ( alta TAINA MARE DEZVALUITA ) ....


   aviz amatorilor si amatoarelor

   crestin ortodox


   Ștergere
  12. Am crezut ca vorbesti despre Cartea in care Moise a scris despre Pamant ca-i rotund, despre Soare din ce-i facut, alte planete si locuitorii din Galaxii!
   Aceasta carte nu a prins la publicul preotesc, asa ca a "ramas de caruta" in primul conciliu de la Niceea.

   Adevarul este unul singur, nu-i nici bland nici dur!

   Amatori si amatoare....am crezut ca avem un profesionist printre noi muritorii de rand!
   Am sperat prea mult...m-am inselat!

   De fapt cine se ascunde sub anonimat?

   Ștergere
  13. De fapt cred ca avem un profesionist, adica din asta traieste!
   Mai curand as fi vrut sa fii un cautator, un rebel!
   Ce vreau io si ce-mi raspunde omul!
   Nu suntem pe aceasi lungime de unda!
   Hai,sa traiti...biiineeee...pas cu pas...

   Ștergere
  14. Alexandru Dragomir17 februarie 2017, 18:56
   Am crezut ca vorbesti despre Cartea in care Moise a scris despre Pamant ca-i rotund, despre Soare din ce-i facut, alte planete si locuitorii din Galaxii!
   Aceasta carte nu a prins la publicul preotesc, asa ca a "ramas de caruta" in primul conciliu de la Niceea.

   Adevarul este unul singur, nu-i nici bland nici dur!

   Amatori si amatoare....am crezut ca avem un profesionist printre noi muritorii de rand!
   Am sperat prea mult...m-am inselat!

   De fapt cine se ascunde sub anonimat?

   RASPUNS :
   SERIOS ??? AI GINDIT/O MULT ???? a scris CLAR IN GENEZA SI ESTE si acum sa te uimesti si raspunul este


   APA .... DECI SIMPLU CA BUNA ZIUA ... TOTUL E DIN APA SI PRIN APA ..... DAR NU CITESTI geneza DE UNDE SA STII ACESTA
   GURALIV ... DECI AI RETINUT , DA ???/ APAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
   APAAAAAAAAAAA, APAAAAAAAAAAAAAA....

   SI CA SA VEZI H2O .... NU CREDEAM CA IMI PUI INTREBARI chiar de SUB CRESAAAAAA

   deci repetam simplu
   RASPUNSUL ESTE
   APA =H20

   deci NU STIAI stiu dar sa mai si spui in prostia ta INTRUCHIPATA ca sperai mai mult si nu ai primit DUPA CE NU CITESTI asta cum se numeste ??? EXACT ... barbta fara cap si prostie intruchipata

   DECI ESTE
   apa
   apa
   apa

   E CLAR sau fac mai marunt dar MAI USOR cu textele astea de VRAJELI si te citez '' Am sperat prea mult...m-am inselat!''

   deci vrei si versetele SAU LE VITESTI CU MINUTA TA din GENEZAAAAA ... deci raspunsul este ???? BRAVO SI FELICITARI

   ALTE INTREBARI si MAI SIMPLE ai ??? NU DE ALTA dar vorba lui EMINESCU '' cobori in JOS ''si MA INTREB
   '' oare cit sa cobor IN JOS , mai poete ????''

   aviz amatorilor si amataorelor E VALABIL crede/ma ca ORICIND arat asta ( daca pina acum nu se vede )

   DUR ADEVAR STIU
   DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

   aviz amatorilor si amatoarelor

   crestin ortodox

   pt sa rid COPIOSSSSSS .... ha ha ha ha ha ha

   Ștergere
  15. Alexandru Dragomir17 februarie 2017, 19:06
   De fapt cred ca avem un profesionist, adica din asta traieste!
   Mai curand as fi vrut sa fii un cautator, un rebel!
   Ce vreau io si ce-mi raspunde omul!
   Nu suntem pe aceasi lungime de unda!

   RAspuns :

   SERIOS ?? ai gindit/o mult ??? mor de rassssssssss ha ha ha ha si raspunsul meu desigur la acest minunat monologo/dialog :

   Lungimea de undă este legată de viteza de propagare a undei respective și de frecvența ei prin relația

   \lambda ={\frac {v}{f}}=vT} \lambda ={\frac {v}{f}}=vT}

   o sa MICSOREZ VITEZA sau FRECVENTA ADEVARULUI ca TE PIERD PE DRUM ... ha ha ha ...

   deci lungimea de unda e ok TU NU O PRINZI ca esti Stagnat IN TIMP ... DUR ADEVRA STIU ... dar e ok CA OPRIM TIMPUL si repetam MEREU SI MEREU pina depasesti VITEZA ta si mergem mai departe ....ha ha ha

   DUR ADEVRA STIU dar pot raspunde inainte SA GINDESTI tu eu fiind un fost rebel de rebel ASTA CA SA VEZI viteza DE REBELIUNE ... ha ha ha

   AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

   CRESTIN ORTODOX

   Ștergere
  16. D-le Dragomir, in ciuda unor evidente extrem de clare, totusi dvs. v-a luat cam mult timp sa va lamuriti despre acest individ, “creTin ortodox”, caruia pana de curand am avut impresia ca-i apreciati "stiinta" ! Nu inteleg cu ce a reusit sa va pacaleasca…

   Au fost cativa cititori care au atras insistent atentia asupra "modului de exprimare", ca sa fiu elegant, al acestuia, dar nu prea au fost luati in seama, iar acest "guru" i-a jignit indiferent ce-ar fi spus acestia.

   Chiar si acum este bine ca ati aflat realitatea, dar aveti grija ce comentati despre el, ca sa nu riscati jignirile la care au fost supusi altii, inaintea dvs., si in favoarea carora nu a luat nimeni atitudine !

   Ștergere
  17. Anonim17 februarie 2017, 20:45
   D-le Dragomir, in ciuda unor evidente extrem de clare, totusi dvs. v-a luat cam mult timp sa va lamuriti despre acest individ, “creTin ortodox”, caruia pana de curand am avut impresia ca-i apreciati "stiinta" ! Nu inteleg cu ce a reusit sa va pacaleasca…

   RASPUNS :
   singurul ADEVAR DIN toata PROSTIA ASTA INTRUCHIPATA ESTE si te citez '' ! Nu inteleg'' .. si TOTUL SE BAZEAZA PE ASTA in analiza ... deci ai retinut

   NU INTELEGI si NU TE CHINUI , adaug eu CA POATE CINDVA daca MAI STAI PE APROAPE o sa VEZI REALITATEA cum e CA NU E ASTA in care te scalzi tu cu prostia asta scrisa DE TINE '' ati aflat realitatea '' .... dur adevar stiu .. DECI TACERE si NU TE BAGA unde nu stii CA O IEI ... simplu ca buna ziua .... STAI pe margine SI FARA COMENTARII ... ha ha ha

   AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

   CRESTIN ORTODOX

   Ștergere
  18. Crestin Ortodox, continua sa scrii, pentru ca
   unele persoane nu cunosc legea dragostei.

   Aceasta lege striga fiecarui om sa iubeasca. Ii striga sa nu faca niciun rau celuilalt, sa nu fure, sa nu nedreptateasca, sa nu atace onoarea familiala a altuia, sa nu spuna minciuni, sa nu defaimeze si sa cleveteasca, sa nu calomnieze pe celalalt, sa nu se duca pe la tribunale si sa faca juraminte mincinoase, sa nu ucida, sa nu ia viata altuia. Acestea le striga legea dragostei.

   Cati o respecta ?!

   Ștergere
  19. crestin ortodox continua sa insulti,

   asa cum numai tu stii mai bine,
   gen "Asinus asinorum in sæcula sæculorum"(the greatest jackass in eternity), asa cum mi-ai spus mie.

   Face si asta parte tot din...LEGEA DRAGOSTEI ??

   Ștergere
  20. Anonim18 februarie 2017, 21:35
   crestin ortodox continua sa insulti,

   asa cum numai tu stii mai bine,
   gen "Asinus asinorum in sæcula sæculorum"(the greatest jackass in eternity), asa cum mi-ai spus mie.

   Face si asta parte tot din...LEGEA DRAGOSTEI ??


   RASPUNS :
   daca acest lucru ti l/am spus tie acum NUUUU se aplica pentru ca AI SCRIS :Anonim18 februarie 2017, 21:35
   crestin ortodox /// DECI ai pus SSSSSSSS ... deci asta cu magarul dispare acum ... e simplu si E LEGE A DRAGOSTEI ... ALTA DATA arat si TAINA CUVINTULUI dragostea CA NU STII NICI TU ce este , dar folositi multi si Multe cuvinte CARE NU LE PRICEPEti desi LE VEDETI sunteti orbi IN ADEVARUL LOR
   ca si cuvint ... dar asta dupa ce treceti de cresa cu ADEVARURILE DE BAZA ale ORTODOXIEI, singura care MANTUIESTE

   deci REPET ai scris ''Anonim18 februarie 2017, 21:35
   crestin ortodox continua sa insulti, '' adica CRESSSSSstIN ortodox NUUUUU SE APLICA aceea expresie ...

   DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

   AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

   CRESTIN ORTODOX

   Ștergere
 5. Sper sa vina cat mai repede, sper sa putem sa si emigram cu ei. Eu unu as pleca ca sunt satul de stapani si de oameni care vor stapani pe viata lor cat si a mea intr-o forma sau alta.

  Macar poate imi inchiriaza o navuta sa imi gasesc o planeta unde nu trebuie sa am de aface cu guverne, alegeri, parlamente, primari, politisti si alte forme de de sefi si mini sefi.

  Daca se supara inseamna ca nu inteleg integral ce se intampla aici si cat de influentabili sunt oamenii. Nu e de mirare, probabil vin dintr-un loc in care nu au de aface cu lucrurile astea si poate personal au legatura si cu Dumnezeu, comunicare directa...comunicare nu monolog.

  Oricum din ce am inteles eu, sunt deja multe rase printre noi, mai mult sau mai putin prietenoase. Contactul exista deja intre multi indivizi si extraterestrii. Insa sper ca isi vor face simtita prezenta cat mai curand la o scara globala.

  Va asteptam cu drag! Numai aratati-va odata ca murim de nerabdare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 6. Sa vina doamna Maria, ce tot atât!.

  RăspundețiȘtergere
 7. Sa vina doamna Maria, ce tot atât!.

  RăspundețiȘtergere
 8. Si pe alte planete trăiesc ființe create după chipul și asemănarea lui DUMNEZEU,dar sunt cu mult m-ai bune si mai sfinte decât pe pământ. Aceste ființe nu au călcat porunca lui Dumnezeu, așa cum au calcat-o oamenii de pe planeta pământ. Numai pe această planetă oamenii l-au răstignit pe cruce pe fiul lui Dumnezeu , cu păcatele și fărădelegile lor. Ce se întâmplă acum în lume se datorează păcatului. Neascultarea omului de poruncile lui Dumnezeu. Desfrâul este pus la loc de cinste prin Mass-media, si nu numai. Am ajuns mai rău decât pe timpul SODOMEI si GOMOREI. Preoții, călugării, călugărițele indiferent din ce religie fac parte, au ajuns să nu-și m-ai trăiască chemarea umblând după mărire deșartă, după funcții și onoruri trecătoare în această societate fără DUMNEZEU.Indiferent ca poartă sau nu imbracamintea persoanelor consacrate, ele tot persoane consacrate sunt. Creștinii s-au animalizat trăind în cele mai urâte si mai negre păcate. ROMANIA este gradina MAICII DOMNULUI, dar sa nu uitam ca, trebuie curățată de buruieni ca să nu otrăvească si ce a mai rămas bun în ea. Multi sunt chemați putini aleși. DOAMNE OCROTESTE ROMANIA.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna ziua.Aveți dreptate,mulțumesc lui Dumnezeu,ca nu mi-a dat puterea răzbunării,ca fac si eu,ce a făcut IISUS in Templu.Nu suport minciuna,persoanele care merg la biserica îmbrăcate indecent,cele care fumează,beau,se droghează,merg in cluburi,la vrăjitori,si fac toate relele,de pe pământ,asta am adus din occident,tot răul,si să-l iubim pe cel rău,si banii.Toți ce-i cu conturi in tari străine,și-au fi perdut bogăția,daca eram uniti in credinta,salvam tara de minciuna,corupție si lene.Dar lăsam toate problemele tarii,pe puterea Divinității,sa ne facă dreptate,noi sa ne rugam,in permanent.Doamne îți mulțumim.
   Cu mult respect,Mariana din Banat.

   Ștergere
 9. Asta-i culmea ! I-ai facut si "sfinți " pe acesti extratereștri..........

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ce intelegi tu prin sfint/sfintire?

   Ștergere
  2. Sfânt: persoana sau persoane care duc o viață curată și cucernica,cautand sa facă întotdeauna voia lui DUMNEZEU.

   Ștergere
  3. De ce nu ar fi sfinti si acei extraterestri? Sau numai omul poate Anonim15 februarie 2017, 21:58?

   Ștergere
 10. Răspunsuri
  1. S.a intalnit cu ei.... Comunica cu ei... Sunt prietenii ei...

   Ștergere
 11. Da, s-ar parea ca ne monitorizeaza sa nu ne autodistrugem ,trecem prin evenimente cruciale, cu risc mare.

  RăspundețiȘtergere
 12. si amerindienii au vazut in europeni niste zei dar le-a iesit pe nas.nimeni nu strabate distante mari numai pt a te imbratisa.

  RăspundețiȘtergere
 13. Eu cred ca acesti "extraterestri "unii sunt ingeri de lumina si unii sunt ingeri cazuti.....asa cum fiecare dintre noi este si inger si demon......nimeni nu este perfect.Unii vor sa faca rau,iar altii sa faca bine....lupta dintre bine si rau se da si in cer si pe pamant.Maria i-a vazut si pe unii si pe altii.

  RăspundețiȘtergere
 14. Ochii tip insecta par sa indice faptul ca provin dintr-un sistem planetar cu doua stele,doi sori,ziceti,care sunteti mai tari in domeniul stiintific.Iar albul lucios poate sa indice ca sunt roboti,androizi,asa ceva.

  RăspundețiȘtergere
 15. Dragnea şi Grindeanu sunt înaintemergătorii extrateteştrilor.Să vină,că le fac o primire frumoasă cu BISERICA şi SFINȚII PĂRINȚI.

  RăspundețiȘtergere
 16. Reprezentantii civilizatiilor extraterestre afirmă ca pe Terra se afla 99% "fiinte recipient" si doar 1% fiinte izvor.

  RăspundețiȘtergere
 17. EXISTA EXTRATERESTRI?

  Raspuns din partea Cuv. Serafim Rose si a invataturii ortodoxe. OCULTISMUL DIN SPATELE LITERATURII S.F., NATURA DEMONICA SI ANTIHRISTICA A EXPERIENTELOR OZN


  http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2010/12/02/exista-extraterestri-raspuns-pentru-bombele-psihologice-ale-nasa-din-partea-cuv-serafim-rose-si-a-invataturii-ortodoxe-ocultismul-din-spatele-literaturii-s-f-natura-demonica-si-antihristica-a/

  RăspundețiȘtergere
 18. depinde de extraterestri ... sunt extraterestri buni si extraterestri rai ... reptilieni vor sa faca oameni sclavi si obedienti ... nu poti vorbi de extraterestri la modul general ... sunt rase si rase ...

  RăspundețiȘtergere
 19. Aonim 05/57 macar esti constient/a cate judecati de valuare ai emis? Crezi ca asta-i "chipul si asemanarea Domnului"?
  Singura "porunca" incalcata de oameni si unii extraterestrii(care traiesc in interiorul Pamantului dar si in jurul acestuia)a fost aceea de PUTERE ASUPRA ALTORA,deci incalcarea VOINTEI prin siretlicuri, neintelegand ca de fapt se pacalesc pe ei insisi.
  Unii extraterestrii sunt controlati de altii extraterestrii,iar ei la randul lor ne controleaza pe noi oamenii, iar noi ne controlam unii pe altii,considerandu-ne destepti si inteligenti,puternici si slabi.Cand ce fapt suntem cu totii niste talambi adormiti neavand habar cine suntem sau ce cautam pe aici,dar nu am recunoaste-o"ferite-ar Dumnezeu"! De fapt ne cautam lumina din noi la lumina felinarului.

  Cat despre tine Ovidiu,ti-as propune ca noaptea cand corpul tau doarme si ESENTA ta,Sufletul care pleaca la plimbare sau mai bine spus cu treburi prin planul Astral, sa iei Biblia cu tine si sa le dai niste lectii de morala acestor extraterestrii care au tupeul sa te deranjeze.

  Iar tu anonim 02/35, ce crezi tu ca este,sau ce a fost Isus daca vine din afara Terrei?

  Nicio civilizatie avansata spiritual si tehnologic nu are voie sa intervina in evolutia sau involutia altei civilizatii.Da... pot interveni daca sunt in misiune cu directive Divine, in momentul in care acea civilizatie adica noi,avem ganduri de distrugere la nivel planetar dar care ajunge sa afecteze si Universul din care facem parte.Ce credeti, ca ei nu ne vad ca ne dam in cap unii altora sau ca ne balacarim pe aici pe blog?Ei stiu tot ce facem si ce avem de gand sa facem dar nu intervin decat exceptional si indivudual atunci cand se cere.
  Da eu stiu ca sunt foarte multe civilizatii in jurul Pamantului cu misiunea de supraveghere si interventie la nivel energetic planetar, deoarece Pamantul trece prin trnsformari majore si are nevoie de sustinere.

  Pentru cei care inca mai cred ca sunt singurele Fiinte create de Creator,pot sa le spun ca acesti EXTRATERESTRII
  SUNTEM TOT NOI dica SINELE noastre MULTIDIMENSIONALE experimentand in alte planuri de FIINTARE MULTIDIMENSIONALE.
  NOI SUNTEM CREATIA
  NOI SUNTEM TOTALITATEA CREATORULUI
  NOI SUNTEM UNUL
  NOI SI TATAL UNA SUNTEM.
  Cine intelege aceasta,ESTE CEL MAI TARE dintre pamanteni!
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E excitant D sa vezi ,,meciurile '' pamantenilor si razboaiele si ura si foamea si boala si sa nu intervii ! ?
   Daca atata ii duce capul , sa se stearga undeva cu tehnologia lor si sa ramana acolo unde sunt .

   Ștergere
  2. Noi toti...suntem piese din TOT, DIN TAt al Nostru

   Ștergere
  3. Anonim 15, vreau sa sti ca,adevarul si injecția dor dar fac bine. Cu respect anonim

   Ștergere
  4. De ce ești obraznica D cu Ovidiu? Ca nu-ti împărtășeste credințele?
   Nu respecți, nu ești respectata!

   Ștergere
 20. D-na Maria si toti cititorii blogului la care dintre Sfintii nostri a-ti mai citit despre extraterestrii ca sunt prieteni si ca vor binele planetei.Daca era asa li se descoperea si Sfintilor.extraterestrii sunt demoni.

  RăspundețiȘtergere
 21. Extraterestri au aceste puteri extrasenzoriale pentru ca propria lor minte le permite,asa cum uni oamenii pot misca lucruri cu puterea mintea(telekinezie)asa pot si ei dar cu o putere mult mai mare decat noi.Extraterestri sunt incarcati cu energie cosmica,adica cu cat vibratia acelei finte este mai mare cu atat apropierea de dumnezeu este mai mare.Doamna Maria Ghiorghiu as avea o intrebare,cumva micii cenusii sau intors in potriva reptilienilor?pentru ca micii cenusii sau aliat cu reptilieni pentru ca aveau nevoie de ajutor pentru ca cenusii nu se mai puteau inmulti asa ca au primit ajutor tehnologic de la reeptilienii?Micii Cenusii sunt buni si iau tradat pe mleficii Reptilieni?

  RăspundețiȘtergere
 22. Ceaa mai avansata rasa extraterestra este pasnica nici o rasa extraterestra malefica nu are curaj sa ai atace,au cele mai avansate nave din univers,una dintre acele nave apara pamantul de extraterestrii malefici.Se numesc arcturienii

  RăspundețiȘtergere
 23. Din moment ce Dumnezeu poate lua orice infatisare doreste, si poate crea lumi/fiinte dupa chipul si asemanarea sa, ganditi-va la multitudinea de lumi/fiinte posibil existente!

  RăspundețiȘtergere
 24. Daca vaticanul este de acord cu existenta altor forme de viata in univers, trebuie ca stiu ei ceva ;) ,nu m-ar mira sa aud ca au avut loc si intalniri secrete intre reprezentanti de la vatican si extraterestrii, au cam multe secrete catolicii astia Simon Istvan. Satu-Mare.

  RăspundețiȘtergere
 25. Ai mare dreptate Anonim 15 februarie 2017, 11:51

  RăspundețiȘtergere
 26. Vorbim pe acest blog despre ei de fff multa vreme, intrebare; mai vin? in acesta viata o sa-i vedem? ca sunt mici mari este mai putin interesant. Cand vin?? Anonim 12.09 Iisus s-a nascut dintr-o femeie nu am venit calare pe o farfurie, hai sa dezvolam biblia deca mai e cazul. Astia sunt alt fel de fiinte sau robotzei sau ce Dumnezeu or fi.

  RăspundețiȘtergere
 27. Dati putina dovada de maturitate si ascultati si decodati unele comentarii care sunt aduse,nu intamplator!Poate reusiti sa va sustrageti din preocuparea iluziei de lupta dintre institutii.

  Nu stiu daca cineva dintre dommniile voastre a cunoscut informatiile din videourile celor de la T.G.in care se vorbea despre razboiul dintre siriusieni si reptilienii din apropierea Pamantului,ca sa poata intelege cu ce anume se confrunta omenirea acum si de multe mii de ani!
  Nu aveam in gand sa va vorbesc despre aceasta, fiindca majoritatea celor de aici nu pot procesa astfel de informatii, dar am citit pe un site,(nu-i spun numele ca sa nu mai injurati si pe acel om care se straduie sa ne aduca informatii),un mesaj adus de catre aceste Fiinte foarte evoluate omenirii.
  Inainte de mesaj, fac o foarte scurta introducere.
  Alianta Sferelor Albastre, Fiinte din dimensiunile a6-a si a 9-a care au creat un scut de energie in jurul Pamantului si in jurul sistemului nostru solar au acordat asistenta omenirii in principal sub forma mesajelor.Mesajele lor contineau indrumari cum ar fi; sa ne iubim unii pe altii,sa ne iertam,sa incercam sa ne axam pe dieta vegetariana sa nu mai omoram animale care sunt tot fiinte ca si noi.Acestea pentru a putea ridica constiinta colectiva si frecventa de vibrtie a planetei.Ei au spus clar ca aceste mesaje nu trebuie sa devina o religie sau o miscare religioasa. Aceasta Alianta a sferelor lupta cu Cabala care stapaneste Pamantul de multe mii de ani (care este d.p.nostru d. vedere de natura extrateresra)pentru a ajuta omenirea sa se elibereze de acest control care a dus la inchisoarea sufletelor in aceasta dimensiune.Omenirea este inchisa intro banda de frecvente joese pentru a nu-si da seama de natura lor divina.Ma rog,.. sant mai multe de spus dar sa scriu mesajul primit.

  Acestia se adreseaza unui seaman de-a nostru mai senzitiv asa cum este dna Maria, astfel:"Tu trebuie sa parasesti Europa,o lupta mare va avea loc.Membrilor Aliantei,li se vor opune fortele reptiliene draconiene.Se pare ca in jurul datei de 18 februarie 2017 omenirea mai senzitiva va vedea foarte multe nave extraterestre pe cer.(Asa cum a vazut dna Maria)
  Va rugam sa impartasiti aceste informatii cu toata omenirea pentru a contribui cu iubirea care ei sunt prin trimiterea de lumina ,rugaciuni sau ce simte fiecare sa faca!"
  P.S.
  Daca va fi sau nu acest eveniment eu nu stiu,(desi unele informatii din diverite surse sustin aceasta) nu strica sa ne unim cu totii intrun sigur glas si simtire pentru a aduce energie pozitiva acestei lumi care este cu susul in jos.Practic de noi depinde eliberarea noastra,chiar daca avem si ajutoare.
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
 28. Doamna Maria,cu respect,dar la cate postari ale dvs m-am uitat la extraterestrii aveati 666.Extraterestrii sunt demonii ce vor insela omenirea care va musca momeala antihristului,pe semne c-o va salva de ei.Pe langa asta,cine nu tine Sabatul este inselat,nu sunt sectar,si nu are asta importanta,insusi Sfantul Apostol Pavel a spus sa intram in odihna Sabatului,iar Hristos a spus Sabatul este pt om,nu omul pt Sabat,a spus om,nu evreu,ortodox,musulman,sau orice alta religie,si n-a dezlegat Sabatul la munci,ci la iubirea si ingrijirea aproapelui,asa ca Dumnezeu a dat legea cum a dat-o lui Moise,cu ziua de odihna si nu cu invierea Lui Hristos,imi pare rau,dar sunteti inselata de demoni,de-aceea nu va da voie Dumnezeu sa cunoate-ti tot Adevarul Sau,de aceea se intampla toate nenorocirile pe acest Pamant,pt ca omul face ce face,si mai desfiinteaza cate-o porunca din Legea Lui Dumnezeu!

  RăspundețiȘtergere
 29. Anonim 15 februarie,14.28 asa este. Si eu citesc acest sait si este extraordinar de frumos. Nu trebuie sa dam numele saitului ca nu trebuie injurata si doamna .... Doamne ajuta!

  RăspundețiȘtergere
 30. anonim 15 febr.2017,14:29 nu-mi permit sa ma cobor la nivelul tau.

  RăspundețiȘtergere
 31. Exista extraterestri dar ei sunt una din caile satanei de a ne indeparta de Mantuitorul nostru,IISUS HRISTOS.De cate ori cadem in inselari de genul asta,sa ne vina in minte cuvintele Domnului IISUS HRISTOS:"Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine." (Ioan 14,6)

  RăspundețiȘtergere
 32. Lasati extraterestrii si rugati-va la sfintii nostri,ca ei sunt singurii care pot sa ne ajute.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Normal că sunt draci deghizați.Păi ce DUMNEZEU minte când spune prin SFINȚII PĂRINȚI că extratereștrii nu sunt altceva decât draci?!

   Ștergere
  2. SOARE LUMINĂ15 februarie 2017, 18:13
   Îi vei vedea faţă către faţă, si iti va părea rău pentru cuvintele tale!
   Degeaba iti spui SOARE LUMINA !

   Ștergere
  3. Maria, tu i-ai vazut? Ai vorbit cu ei?

   Ștergere
  4. Soare, dar ce rau ti-ai facut tie extraterestrii de nu iti plac? Nu te-au bagat in seama ?

   Ștergere
  5. Ai să vezi dumneata dece îmi spun SOARE LUMINĂ...când va veni vremea "SOARELUI DUMNEZEU"...atunci vom vedea cu adevărat cui îi pare rău! Mie nici atât. Dumneata încrede-te-n viziunile astea pe văzduhuri întunecate şi extratereștri,iar eu mă-ncred în :SOARELE DUMNEZEU,SFINȚII PĂRINȚI şi BISERICA.Eu de dumneavoastră n-o să am nevoie,dar dumneavoastră de mine negreşit o s-aveți ...pentru că-l cunosc destul de bine pe distribuitorul ăsta care vă trimite mesajele...şi în niciun caz nu e DUMNEZEU.

   Ștergere
  6. Atunci ce mai cauti aici pe acest blog Soare Lumina?

   Ștergere
  7. Soarele nu este Dumnezeu. E si el creeat de Dumnezeu.

   Ștergere
  8. Nu vorbesc de soarele care ne luminează pe noi ...ci de SOARELE CEL VEŞNIC(citeşte şi tu ceva ACATISTE de mulțumire către SFINȚI-SFÂNTUL ACOPERĂMÂNT AL MAICII DOMNULUI) care are CHIPUL şi ASEMĂNAREA noastră...şi soarele de luminează cerul nostru e făcut ca o icoană după SOARELE DUMNEZEU(adică ASEMĂNARE)...e creeat cu ÎNȚELEPCIUNE DUMNEZEIASCĂ ,adică reprezintă ceea ce este DUMNEZEU şi anume: LUMINĂ! Documentează-te din învățăturile SFINȚILOR PĂRINȚ şi ai să vezi că vorbesc adevărul!

   Ștergere
  9. 21:11 spurcat mai ești la gura!

   Ștergere
  10. Precum in cer,asa si pe pamant

   Ștergere
 33. D-NUL ALEXANDRU DRAGOMIR --aveti dreptate duhovnicul meu a zis asa: sa stiti ca exista extraterestri numai ca ei nu au emoti- adica sunt logici--ei au experimentat tot ce a fost tehnologie --au trecut prin momente grele -tip nucleare --s-au invatat minte CE INSEAMNA ASEMENEA ENERGIE --au dus razboi unii contra celorlalti --UNII SUNT BUNI--ALTII SUNT RAI---CA SI PE PAMANT---MA INTREB CE EXPERIMENT AU FACUT EI CU D-NA MARIA CA I-A DAT SA BEA UN LICHID VASCOS RAU LA GUST---CU CE SCOP?!---DOAR PT EXPERIMENTE NUUUU?---CIVILIZATII SUNT PESTE TOT IN UNIVERS la noi cei rai si-au lasat amprenta pe cei bogati--belicosi iar cei buni sunt cei credinciosi si care pun pret pe suflet ---IN BIBLIE SCRIE IN VECHIUL TESTEMENT DESPRE MASINI FF CURIOASE CU OCHI , PICIOARE SI MULTE LUMINI---OARE CE SUNT ACESTEA!--AS VREA RASPUNS SI DE LA D-NA MARIA MULTUMESC

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In care biblie ai citit despre ,, masini f. curioase cu ochi si picioare ''?

   Ștergere
 34. PENTRU ANONIM 15 FEBTRUARIE 2017 14.28--aveti dreptate si eu imi pun itrebarea : NOI PAMANTENII INTELEGEM SI SUNTEM PREGATITI SA NE INTALNIM CU EXTRATERESTRII CARE SUNT IN ALTE DIMENSIUNI----CHIAR D-NA MARIA SI MULTI SEMENI II VAD APARAND SI DISPARAND DIN FATA LOR ASADAR EI SE DECORPORALIZEAZA CAND VOR ----NOI PUTEM ASA CEVA?---STIU PUTINE PERS CARE POT REALIZA ASA CEVA--in special monahi-preoti mari din tara si per ff spiritualizate- pace voua

  RăspundețiȘtergere
 35. Oare cum o sa fie? Cum o sa ne înțelegem cu ei daca noi intre noi,aceleiași nație nu suntem uniti,nu ne înțeles,pai sa vezi atunci ,,,s o r o s , ,!!!!!Doamne ai mila de noi,miluiește si ne iartă!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Soros e capo dei tutti capi di ET. De aia nu ne intelegem noi cu el .

   Ștergere
 36. Pana la Pasti navele extraterestre vor fii deasupra Romaniei,la inceput navele vor fii mascate de nori si semnele inainte vor fii ca niste dungi luminoase printre nori.Inainte de aparitia lor o seara nu se va mai intuneca va fii ca in amiaza.Acea ora va fii intre 21-22.Cine vrea sa creada bine cine nu,oricum se va intampla.
  Si inca o informatie ,pana la sfarsitul anului Europa trebuie parasita urgent se va porni razboi in Europa cu fortele intunecate batalia va fii terestru si aerian,Donald Trump este de acord cu aliantele pentru inceperea acestui razboi impotriva cabalei sau fortelor antichristice.Totul se va adeveri.Profetiile biblice sunt in curs de desfasurare.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Iona unde sa emigram ? De unde tot scoti informatiile astea ?
   Acum m-am convins, fratilor ca a bagat internet la 9 .

   Ștergere
  2. http://burebista2012.blogspot.ro/2017/02/corey-goode-ne-previne-in-18-februarie.html

   Corey Goode ne previne: În 18 februarie se va da bătălia finală între Siriusieni (Alianța Sferelor) și alianța Draco pe cerul Terrei

   Ștergere
  3. Buna Iona...urmaresc cu interes mesajele tale...vreau sa te intreb unde sa plecam?...din cate stiu Romania este protejata,

   Ștergere
  4. Valeriu zicea sa nu plecam in afara sa ramanem in tara...suntem in siguranta aici...

   Ștergere
  5. Eu nu am spus sa plecăm nicăieri Romania este o tara care va fii protejată indiferent de obstacole.Totusi este o problema cu cei din afara țării in exteriorul graniței fiindca acolo se vor da marile bătălii.Ma adresam celor care încă sunt acolo.Totusi războiul va porni sa sperăm ca nu la sfarsitul anului.

   Ștergere
  6. O fi Romania protejata, dar la Constanta sunt trupe americane, membre NATO. Iar dincolo de Nistru este cineva care ne tot amenință.
   Da' sa așteptam Extratereștrii sa ne păzească ca noi ne-am distrus armata....

   Ștergere
  7. "Donald Trump este de acord cu aliantele pentru inceperea acestui razboi impotriva cabalei sau fortelor antichristice"

   Iona, incepe un razboi impotriva unor tari si care sunt ele? care sunt fortele antichristice?

   Ștergere
  8. Nu este adevarat nu este nici o batalie pe 18 Februarie..in nici un caz acum.Cand se va intampla asta atunci va fii invazie de oznuri pe terra atunci cand armata americana deja va fii aici pregatita de atac cu marile puteri.O sa ajungeti tot la vorba mea,stiu pas cu pas tot ce va fii in viitor.Mai avem pace cateva luni de zile..si apoi Dumnezeu cu mila.

   Ștergere
  9. Adica?
   Aia buni cu aia rai, dar care-s buni si care restul?

   Ștergere
  10. Eu zic sa il lăsam pe Dumnezeu sa hotărască ce va fimpentru noi. Sa ajungem la vorba Lui.
   Anonim 12:31 sunt șanse sa nu stii chiar tot!

   Ștergere
 37. Mie îmi este frica!!!! Va fi prea mult pentru omenire!

  RăspundețiȘtergere
 38. EXTRATERESTRI CENUSII SUNT SPECIA ZETA-RETICULI SI SUNT NEGATIVI!!!
  NU EXISTA ET POZITIVI,INDIFERENT DE CULOARE,DE OCHI SAU DE NAVE!
  PANA SI CEI CARE CRED IN ET STIU CA MICI CENUSII FAC EXPERIMENTE PE OAMENI,ASA CUM AU FACUT SI PE d-na MARIA,CARE EA INSASI DESCRIE CUM AU OBLIGAT-O SA BEA UN LICHID VASCOS.Cum le face reclama cand ei sunt cei care au facut intelegeri cu guvernul SUA,pentru a folosi oamenii ca pe cobai? Cu ce tabara tineti,doamna Maria? Cu oamenii sau cu insectoizii malefici,fiinte bionice-jumatate fiinta vie,jumatate masina,care nu au niciun fel de sentimente sau emotii?
  Micii Cenusii sunt uneltele reptilienilor,un fel de slugi in ierarhia lor,iar daca vi se pare ca sunt buni este pentru ca aveti implanturi in creier care va fac sa vedeti ceea ce vor ei sa vedeti.
  Nu va mai lasati manipulata si daca tot credeti in Dumnezeu rugati-va la El sa va arate cine sunt cu adevarat Zeta-Reticulanii!

  Anonymus.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nici nu mai stii cu cine mai stai azi in casa , cu griul, cu reptiliana , cu un alt implantat , la o slujba odata parintele ne-a spus ca , calculatorul este demonic , satanic.

   Ștergere
  2. ADEVARAT, nu mai incape Sfantul Duh de extraterestri...sfintii de ce nu-i vedeti??? Intr-un fel sau altul sunteti manipulata de ET, cu siguranta ca va puteti conecta mai bine acum cu ei, nu cumva pentru asta v-a rapit???intentiile dvs.sunt nobile, ET de aici pleaca indoielile si adevarul, cu tot respectul, extraterestrii poate isi fac totusi de lucru pe alta planeta. Aici avem un singur Dumnezeu!

   Ștergere
  3. Doamne, adevarat?
   Maria e unealta cenusiilor?!?!

   Ștergere
  4. Maria este unealta lucrului mâinilor lui Dumnezeu ce-i asa de greu?

   Ștergere
  5. Iona16 februarie 2017, 01:20
   Maria este unealta lucrului mâinilor lui Dumnezeu ce-i asa de greu?

   raspuns
   SI DUMNEZEU este DIAVOLUL ce o viziteaza si VULTURUL NEGRU de pe cer ... desigur E UNEAlTA LOR dupa ce a baut posirca de lichid ca si creta , s/a impartasit cu vin alb ( leucemie ) , A FOST RAPITA fara sa fie intrebata SI ALTE bazaconii DE duhuri '' BUNE '' desigur , NUU ?? femeie FARA CAP si prostie INTRUCHIPATA

   DUR ADEVAR STIU

   DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

   aviz amatorilor si amataorelor

   crestin ortodox

   ps deci retinem
   1 RAPITA
   2. OBLIGATA SA BEA CE NU VROIA -- CA SI CRETA
   3. dupa CE A BAUT vede '' EXTRATERESTRII ''
   4. o viziteaza DIAVOLUL
   5. e vuLtur NEGRU
   6. SE IMPARTASESTE CU VIN ALB
   7. se crede cu '' duhul sfint ''
   8 . vede cer negru
   etc etc etc

   AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

   CRESTIN ORTODOX

   mai e tinuta sa nu PIARA de SFINTA BISERICA ORTODOXA ca merge pe acolo DAR POSEDARILE DESCRISE CU MINUTA EI PE BLOG SUNT TERIFIANTE ... SIGUR ca MANDRIA nu o lasa SA VADA diferenta CA NU STIE .... si multi creduli si credule exista pe pamint

   AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

   CRESTIN ORTODOX

   Ștergere
  6. Creștin ortodox, unde îți este iubirea pentru aproapele?
   Tu nu stii ca toți suntem madulare vii ale lui Hristos?
   Nu putem avea un asemenea limbaj fata de o ființa umană, creată de Dumnezeu!

   Ștergere
  7. 17.46 Veritas odium paret.

   Ștergere
  8. 21:26, hai, ca m-ai dat gata cu eruditia ta!
   Asa este, adevarul provoaca ura, dar sper ca nu la "adevarul" lui creTin ortodox te referi, pt. ca atunci chiar nu mai ai legatura cu...eruditia !

   Mens sana

   Ștergere
  9. Anonim16 februarie 2017, 17:46
   Creștin ortodox, unde îți este iubirea pentru aproapele?
   Tu nu stii ca toți suntem madulare vii ale lui Hristos?
   Nu putem avea un asemenea limbaj fata de o ființa umană, creată de Dumnezeu!

   raspuns :

   serios ? ai gindit/o mult ??? ha ha ha prostie intruchipata ( AM MAI DISCUTAT DESPRE IUBIREA pe care NU O STII nici tu si retine simplu
   NICIODATA , DAR NICIODATA iubirea de aproape NUUUUUUuuuuuuuuu este inainte de IUBIREA DE DUMNEZEUUUUU

   ASADAR nu poti sluji lui dumnezeu si demonilor( EXTRATERESTRILOR ) CA SCRIS ESTE :
   10.Atunci Iisus i-a zis: Piei, satano, căci scris este: "Domnului Dumnezeului tău să te închini şi Lui singur să-I slujeşti".

   SI OMUL ESTE AICI :
   19.Iar orice pom care nu face roadă bună se taie şi se aruncă în foc.
   20.De aceea, după roadele lor îi veţi cunoaşte.
   21.Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăţia cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri.

   concluzii simple
   ROADELE SUNT DEMONII pe care ii propovaduieste si e clar CA nu este madular a lui Hristos si voia TATALUI MEU din ceruri NU SUNT DEMONII + EXTRATERESTRI CI PROPOVADUIREA IMPARATIEI CERURILOR , NU A UNIVERSULUI SI PAMINTULUI CA SCRIS ESTE :

   Iisus a venit în Galileea, propovăduind Evanghelia împărăţiei lui Dumnezeu.
   15.Şi zicând: S-a împlinit vremea şi s-a apropiat împărăţia lui Dumnezeu. Pocăiţi-vă şi credeţi în Evanghelie

   CONCLUZII SIMPLE
   POCAINTA
   IMPARATIA CERURILOR
   EVANGHELIA

   atit si nimic mai mult ... simplu ca buna ziua .....dur adevar stiu DAR IUBIREA DE DUMNEZEU este inainte de iubirea aproapelui si DIAVOLUL ARE ACOLITII SI ACOLITELE LUI si '' ce iubesti aia primesti '' ... deci maria este INSELATA de demoniSM, AM ARATAT MAI SUS CE SI CUM ( DECI NU IL IUBESTE PE DUMNEZEU propovaduind altceva decit predania DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS ) SI SCRIS ESTE :

   SA FIE ANATEMAAAAAA ce spune
   Sfinta scriptura citire :
   8.Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o - să fie anatema!
   9.Precum v-am spus mai înainte, şi acum vă spun iarăşi: Dacă vă propovăduieşte cineva altceva decât aţi primit - să fie anatema!


   aviz amatorilor si amatoarelor

   crestin ortodox

   ps adevarul si MINCIUNILE DEMONILOR = EXTRATERESTRILOR SI ALTE ACTIUNI ALE lor NU AU NIMIC IN COMUN ....
   DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT


   aviz amatorilor si amatoarelor

   crestin ortodox

   Ștergere
  10. Aviz amatorilor:
   anonimul 08:27 nu este creștin ortodox, daca ar fi așa ar fi plin de iubirea luiDumnezeu.
   e limpede ca necuratul vorbește prin el.
   cei care il adora sa știe ca sunt slujitori ai Satanei!

   Ștergere
  11. https://www.facebook.com/marius.adrian.cretu
   El este crestin ortodox ,se crede Isus

   Ștergere

  12. Anonim16 februarie 2017, 22:52
   creTin ortodox te referi, pt. ca atunci chiar nu mai ai legatura cu...eruditia !

   raspuns

   Aquila non captat muscam.

   aviz amatorilor si amatoarelor

   crestin ortodox

   Ștergere
  13. Ai dreptate, 16:45 !
   Uita-te mai sus, la ora 11:19, si vezi ce grozavii spune si despre d-na Maria...
   Oricum, este evident ca-i un om bolnav.

   ps: urmareste mesajul tau, pt.ca, automat o sa te "taxeze" si pe tine cu cateva insulte din repertoriul personal, asa cum face cu toti cei care il contesta,...

   Ștergere
  14. creTin ortodox 17:56,

   Corect este: "AQUILA NON CAPIT MUSCAS", semidoct obraznic si razbunator ce esti!
   CAPIT, nu CAPTAT ! Captat esti tu de rautatea bolnava pe care nu ti-o poti controla!
   Ti-ar placea sa fii un "aquila", dar tu nu esti decat o libarca, care lasa numai bale pe unde trece.
   Nici macar o "muscas" nu esti !

   Mens sana nu este domeniul tau...

   Ștergere
  15. Anonim17 februarie 2017, 18:04
   Ai dreptate, 16:45 !
   Uita-te mai sus, la ora 11:19, si vezi ce grozavii spune si despre d-na Maria...
   Oricum, este evident ca-i un om bolnav.

   ps: urmareste mesajul tau, pt.ca, automat o sa te "taxeze" si pe tine cu cateva insulte din repertoriul personal, asa cum face cu toti cei care il contesta,...

   Raspuns
   serios ???? ati gindi/o mult ??? ha ha ha ha ha ha ha ha HA
   prostie intruchipata la patrat si pentru voi .. dur adevar stiu dar pentru '' eruditi '' ca voi MAI JOS :

   Asinus asinum fricat.

   continuati CA MA DISTREZ pe limba voastra ''ASTIA DOI fara cap ''...

   DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

   AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

   CRESTIN ORTODOX
   PS eu IN LOCUL VOSTRU AS tacea DAR sa continuati sa nu va opriti CA MA DISTREZ COPIOS si nici nu stiti ce va asteapta ... aveti cuvintul ... ha ha ha ha ha ha ha

   AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

   CRESTIN ORTODOX

   Ștergere
  16. Anonim17 februarie 2017, 18:04

   Oricum, este evident ca-i un om bolnav.

   raspuns :

   Asinus asinorum in sæcula sæculorum.

   aviz amatorilor si amatoarelor

   crestin ortodox

   Ștergere
  17. M-as mira 18.04 ,
   pentru ca nu toate intrebarile unora, merita si un raspuns !

   P.S. Aegroto dum anima est, spes est.

   Ștergere

  18. Anonim 17:12, ar trebui sa postezi in mai multe locuri mesajul tau despre "cretTin ortodox" si adresa lui de facebook, respectiv:

   https://www.facebook.com/marius.adrian.cretu,

   ca sa vada toti cine este acest GURU care, asa cum spui si tu, "se crede Isus" !

   In sfarsit, toate acestea vin sa-i confirme boala acestui individ care efectiv a infestat acest blog.
   Multumim pt. informatie.

   Ștergere

  19. CRETIN ORTODOX, 19:11 /17 febr.
   Replica ta "Asinus asinorum in sæcula sæculorum", sau, in engleza, ca sa inteleaga mai multi: "the greatest jackass in eternity", pt. ca in romana este...vulgar si nu pot scrie, este dovada finala la ceea ce sustin de atata vreme, si anume: ESTI UN OM BOLNAV GRAV !

   Cand ai vazut ca “te-am citit”, ti-ai aratat adevarata ta fata hidoasa, si ca orice frustrat si neputincios din toate punctele de vedere, de aici si ura ta violenta pt. femei, ai raspuns cu cea mai vulgara si mizerabila INJURATURA !

   Ai crezut ce esti cel mai destept de pe acest blog, dar “ti-am suflat permanent in ceafa” si, cu ajutorul adevaratului D-zeu, am reusit sa demonstrez cine esti de fapt: UN IMPOSTOR SINISTRU, caruia saracii cu duhul ajunsesera sa-i spuna chiar “sarut mana parinte”(!), iar tu te umflai de ras de naivitatea acestora…
   De asemenea, mutumiri celui care ti-a deconspirat numele real si adresa de facebook:
   https://www.facebook.com/marius.adrian.cretu,

   D-na Maria, daca intelegeti semnificatia injuraturii unui individ cu pretentia de Mesia, a lui “cretin ortodox”, consider ca de aceasta data chiar ar trebui sa il blocati pt. totdeauna !

   Ștergere
  20. 19.30 Adrian Cretu are numeroase pseudonime , printre altele si Marele Avatar . Nu amestecati rahatul cu ciocolata , crestinul ortodox care va sta voua ca osul de peste in gat , este cu totul alta persoana . Guru este Bivolaru si secta lui , iar multi ati ratacit pe acolo . Se vede .

   Ștergere
  21. 19:24, stiu, tu ai dreptate si atitudinea unui om educat, numai ca unii bolnavi, daca continua sa sufle prea mult, risca sa-i imbolnaveasca pe cei cu imunitatea mai scazuta....

   Ștergere
  22. Pai, 21:54, un individ, cu pretentia de "crestin ortodox", foloseste o injuratura de o asemenea vulgaritate, precum:
   "Asinus asinorum in sæcula sæculorum"(the greatest jackass in eternity) ?
   El reprezinta "CIOCOLATA" pt. tine ???!!!!

   Iti imaginezi ca vreunul dintre marii duhovnici ai acestei tari, parintele Cleopa, Argatu, Arsenie Boca, ar fi folosit vreodata un astfel de limbaj ?

   NICIODATA ! De aceea, EI sunt CIOCOLATA, iar cretin ortodox, prin limbajul folosit, se identifica cu celalalt ingredient mentionat de tine…

   Ștergere
  23. Anonim17 februarie 2017, 19:30

   Anonim 17:12, ar trebui sa postezi in mai multe locuri mesajul tau despre "cretTin ortodox" si adresa lui de facebook, respectiv:

   https://www.facebook.com/marius.adrian.cretu,

   ca sa vada toti cine este acest GURU care, asa cum spui si tu, "se crede Isus" !

   In sfarsit, toate acestea vin sa-i confirme boala acestui individ care efectiv a infestat acest blog.
   Multumim pt. informatie.

   RASPUNS :
   serios ??/ M.ai prins DAR MAI CAUTA ca NU M/AI GASIT si asta NU SE APLICA LA TINE si la colegul cu care cvomentezi AIUREA .. deci repet NU M/AI GASIT , DAR SIGUR TU CONTINUA SA SPUI MINCIUNSI EU EU CA UN crestin ORTODOX te iert ca MINTI si MINTI si minti SI REPET nu se aplica asta prostie intruchipata .. sigur ca tu poti posta ce doresti despre mine DAR NU SUNT EU , asa ca sa nu aiba impresia cei care te citesc CA ALA SUNT ... tu te poti convinge SINGUR de ce doresti DAR ITI IMAGINEZI ce NU ESTE ... spuneai de boala ??? OHOOO esti plin de ea cind afirmi ce afirmi BARBAT FARA CAP

   SI nu se aplica asta la tine si colegul
   Corripe sapientem et amabit te.

   dur adevar stiu

   DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

   aviz amatorilor si amatoarelor

   creStin ORTODOX

   ps ai retinut CA NU SUNT EU acela CARUIA ii faci reclama ... dar poate e vreun prieten si nu stiai cum sa il scoti in fata .... ha ha ha

   MAI INCEARCA si poate poate descoperi ce si cum DAR E GREUUUUU crede/maaaa .... cIMAGINATIA TA NU TE AJUTA dar esti liberi sa visezi PROSTII ( asta sa stii de la mine sa nu spui ca nu ti/am spus )

   aviz amatorilor si amatoarelor

   crestin ortodox
   Ștergere
  24. Anonim17 februarie 2017, 22:11
   19:24, stiu, tu ai dreptate si atitudinea unui om educat, numai ca unii bolnavi, daca continua sa sufle prea mult, risca sa-i imbolnaveasca pe cei cu imunitatea mai scazuta....

   raspuns :
   serios ??? ai gindit/o mult ??? prostie INTRUCHIPATA

   Natura abhorret a vacuo.

   dur adevar stiu dar continua si tu si SA NE DISTRAM ... hai ca trebuie si o perioada din asta de RELAXARE si e binevenita :

   Cât suntem înca pe pace, eu îti zic: Bine-ai venit!
   Despre partea închinarii însa, doamne, sa ne ierti;
   Dar acu, vei vrea cu oaste si razboi ca sa ne certi
   Ori vei vrea sa faci întoarsa de pe-acuma a ta cale,
   Sa ne dai un semn si noua de mila mariei-tale...
   De-o fi una, de-o fi alta... Ce e scris si pentru noi,
   Bucurosi le-om duce toate, de e pace, de-i razboi.

   EMINESCU pentru astia cu '' limba moarta '' care nu o stiu pe cea VIE ....

   dur adevar stiu

   DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

   AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

   CRESTIN ORTODOX

   Ștergere
  25. Anonim17 februarie 2017, 21:54
   19.30 Adrian Cretu are numeroase pseudonime , printre altele si Marele Avatar . Nu amestecati rahatul cu ciocolata , crestinul ortodox care va sta voua ca osul de peste in gat , este cu totul alta persoana . Guru este Bivolaru si secta lui , iar multi ati ratacit pe acolo . Se vede .

   RASPUNS :
   AS FOLOSI O EXPRESIE DURA dar o sa incerc cit mai voalat

   NU poti sa te .... in gusturile omului , daca el confunda ciocolata cu ..... e dreptul lui sa o faca DAR UN CRESTIN ORTODOX iarta CA SA FIE IERTAT si el la rindul lui de multe alte pacate pe care le ARE si sunt multeeeeeee ... ''e'' unii si unele sfinti si sfinte pe aici de nu stiu cum mai pot rezista cu lumian lor in aceasta '' ciocolata '' .... ha ha ha ha .. dur adevar stiu ...

   dur adevar stiu dar daca ei ''doreste'' ca ''e'' doi sa fiu adrian cretu eu ce pot sa le fac ??? e dreptul PROSTIEI LOR INTRUCHIPATE sa isi imagineze ce '' doreste '' ca E UNU DESI E DOI .... adrian se va bucura ca FARA VOIA LUI si A MEA doi baieti fara cap afirma ce vor ei ... eu repet si stiu CA NU SUNT ACEL INDIVID ... dar mai stii cum evolueaza '' boala '' astora CA SA FOLOSESC cuvintul DAT DE EI , mie SI ISI INCHIPUIE CA POT FI SI ALTII

   ca sa rezum
   pina acum AM FOST CONFUNDAT cu :
   ramona pit
   adrian cretu

   MOR DE RASSSSS .... si DEZMINT ca sunt aceste persoane dar acum e liber fiecare sa creada pe cei doi indivizi care '' m/au citit '' SAU PE MINE CARE MA STIU ... ha ha ha ha ha ha ha ( sigur ca multi si multe ar fi interesati si interesate sa stie cine sunt DAR E NEIMPORTANT inca de la inceput SI AM SPUS/O ,DAR O REPET CA NUMAI IISUS HRISTOS , CALEA ADEVARUL SI VIATA ma intereseaza SA FIE PROPOVADUIT CORECT adica ORTODOXIA TOATA ... de restul SE OCUPA DUMNEZEU ... deci taina cu cine sunt .... simplu ca buna ziua si o sa repet asta si pentru ceilalti intirziati si intirziate care vor aparea care vor face aceleasi acuzatii mereu si mereu ca un leitmotiv crezind ca pot schimba muzica ... tot asa va fi ... ha ha ha ha

   DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

   aviz amatorilor si amatoarelor

   crestin ortodox

   Ștergere
  26. Anonim17 februarie 2017, 17:56

   Anonim16 februarie 2017, 22:52
   creTin ortodox


   Anonim17 februarie 2017, 19:06
   creTin ortodox 17:56,


   Anonim17 februarie 2017, 19:30

   Anonim 17:12, ar trebui sa postezi in mai multe locuri mesajul tau despre "cretTin ortodox"


   Anonim17 februarie 2017, 21:13
   CRETIN ORTODOX, 19:11 /17 febr.


   raspuns :

   Mai sus E DOVADA CLARA ca de MAI MULTE ORI s/a folosit cuvintul CRETINNNNN ... DESI m/am facut ca nu il vad CA ASA face UN CRESSSSSTIN ortodox , ACUM IL VAD SI O SA EXPLIC SI IN ROMANESTE DESPRE MAGAR dar dupa ce DAU DEFINITIA cuvintului cretin

   dex-ul limbii romane
   CRETÍN, -Ă, cretini, -e, adj., s. m. și f. (Persoană) care suferă de cretinism; imbecil, idiot.

   SI LA TOATE ASTEA AM SCRIS REPLICA MAGARULUI SECOLULUI , acest MAGAR fiind ofuscat DUPA CE , SI REPET DUPA CE de mai multe ori a scris CRETINNNN.... si dau traducerea IN ROMANA de data asta CA SA VADA si CRETINUL ( CA SA FOLOSESC cuvintul CARE M/AM FACUT ca nu il vad de MAI MULTE ORI ) CA E INJURATURA a spune CRETIN . MAGARUL(E) SECOLULUI .... ok acum asta CALAU care se da victima ???? ACUM e PE INTELESUL SI VAZUL TAU ???ha ha ha ha
   deci AI SCOS SABIA de EA MORI ... SIMPLU SI REPET SI MAGARIA TA in latina cu TRADUCERE IN ROMANA

   Asinus asinorum in sæcula sæculorum
   Măgarul măgarilor în secolul secolelor

   si te citez si AICI cind ceri asta folosesti din nou cuvintul CRETIN si DOVADA CLARA : ''D-na Maria, daca intelegeti semnificatia injuraturii unui individ cu pretentia de Mesia, a lui “cretin ortodox”, consider ca de aceasta data chiar ar trebui sa il blocati pt. totdeauna !''

   deci MARIA a lasat SA CURGA MESAJELE CA A VAZUT CA AI FOLOSIT DE nnnnn ORI cretin SI AM RASPUNS LA ASTA ... DECI PE CINE SA BLOCHEZE zici ??? ha ha ha ha ha
   dar dupa cum spuneam TE IERT CA ASA FACE UN creStin ORTODOX si retine cuvintul CRESSSSSSSSSSSSSSSSSSTIN ortodox si sa nu ma vad pe viitor VRAJELILE de limbaj CA LE TAXEZ DIN PRIMA CACI PINA ACUM bunatatea SI '' ORBIREA '' mea la astfel de INJURATURI des fOLOSITE de ATEI , SATANISTI SI ALTE SECTE NU VA MAI EXISTA .... am fost prea blind cu CRETINISMELE unora si altora si SE PARE ca NU DA rezultate ... e SI PENTRU ASTA LEAC si nu mai le folositi CA DE DATA ASTA LE FOLOSESC IMPOTRIVA VOASTRA in MOD DIRECT ... DUR ADEVAR STIU dar AM ANUNTAt ca sa nu ziceti ca NU ATI STIUT

   fara cuvintul CRETIN , cretinel , spitalul 9 , bolnav si alte CA LE TAXEZ de acum incolo ...


   DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

   aviz amatorilor si amatoarelor

   creSSSSSSSStin ortodox

   Ștergere
  27. Anonim16 februarie 2017, 22:52
   21:26, hai, ca m-ai dat gata cu eruditia ta!
   Asa este, adevarul provoaca ura, dar sper ca nu la "adevarul" lui creTin ortodox te referi, pt. ca atunci chiar nu mai ai legatura cu...eruditia !

   Mens sana

   RASPUNS :
   Optimum medicamentum quies est.

   HAI FUGUTA LA SOMN ca nu e de tine gindirea si SA nu te imbolnavesti ,DOAMNE FERESTE ..... ha ha ha ... unii se cred destepti si se supara CIND PE LIMBA LOR PIER ... DAR SABIA taie DUBLU ca e doi ASTIA ... ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

   DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

   aviz amatorilor si amatoarelor

   crestin ortodox

   Ștergere
  28. Crestin ortodox,

   Nu poti face ortodoxie cotofenelor logoreice . Ele cred ca :
   ,,Ne pisces natare docem'' . Expresie referitoare la cei aroganți și suficienți, care pretind a le ști pe toate, încercând a demonstra până și peștilor cum să înoate .
   Semper idem . Bless you !

   Ștergere
 39. Dragă doamnă Maria,urmăresc de puțin timp postările dumneavoastră și in mare măsură mi se par foarte veroimile.Mă fascinează persoana dumneavoastră încât m-am hotărât să vă scriu câteva rânduri de mulțumire și respect pentru ceea ce faceți .Nu mă simt uimită de talentul sau harul pe care îl aveți deoarece mie mi se pare un lucru destul de normal întrucât și eu am același har dar nu vreau să dau importanță deoarece mă consumă energetic.Mai degrabă transced în lumea de dincolo foarte rapid uneori fără să pot controla chiar pe timp de zi.Este foarte dificil pentru că mai și conduc și mi-este teamă să nu pățesc ceva rău.Am citit într-un articol de mai sus de vizita pe care ați primit-o în anul 2000.Aceeași vizită am primit-o și noi(familia)era în toiul verii noaptea pe la orele 1:30.Am tras spaima vietii noastre .Unul din fratii mei care avea 12 ani pe atunci nu a mai iesit din casă după lăsarea serii vreo patru ani de zile.Însă timpul a trecut iar de atunci numai necazuri ni s-au întâmplat.Cel puțin eu am dat mâna cu moartea de două ori.Am început din ce în ce să am vise premonitorii care se împlinesc fix la un an de zile ,iar în legătură cu mine sau familia mea înainte cu o lună de zile.Totul se întâmplă din momentul în care partic la slujbe la sfânta Biserică.Nu aș mai dori să mai am aceste viziuni deorece plecând cu sufletul în mă consumă energetic.Felicitări încă odată și îmi pare rău doar pentru că nu putem schimba în bine toate aceste viziuni rele.u drag ,Mirela

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mirela! Ai perfecta dreptate! Aceste trairi ne consuma energetic.Nu este usor si nici la indeman oricu, ca sa inchizi ochii si sa vezi cu ei inchisi,mai frumos si mai uimitor decat cu ei deschisi. Toate acestea, presupune consum de energie.
   Adeseori cand ma simt sleita de energie, imi vine in ajutor DUHUL CEL PREA SFANT sun chip de PORUMBEL alb orbitor,iar prin ciocul Său, sufla peste trupul meu, raze aurii de lumina, raze care ma cutremura ca la un soc electric.In acest moment, ma simt puternica din nou, si vad si cu mai mare claritate toate cate mi se arata. Este un sentiment ce nu se poate exprima in cuvinte. Nu trebuie sa te temi de ceva sau de cineva. Avand si tu asemenea trairi, esti si sunteti ocrotiti de divinitate.
   Cu dragoste,Maria.

   Ștergere
  2. 18.46 Deci , extraterestrii inspaimanta , aduc moartea , scot energia din om .
   Concluzie : doamna de mai sus, in urma vizitei lor din anul 2000 nu isi mai doreste asemenea trairi mai ales ca viata familiei dumneaei s-a schimbat in rau .
   Trageti singuri concluzia finala cat de benefici sunt .

   Ștergere
  3. Mirela, te rog, sa ne mai povestesti!
   Lumineaza-ne!

   Ștergere
  4. Mirela, rămâi in biserica, rămâi in credința!

   Ștergere
  5. Mirela, vrem sa stim mai multe! :-)

   Ștergere
  6. 22:19-numai Dumnezeu te poate lumina!

   Ștergere
 40. Micii Cenusii fac experimente pe oameni pentru a se salva pentru ca trec printr-o perioada de deteriorare si nu se pot inmulti asa ca deasta fac experimente pe oameni,au nevoie de adn-ul uman pentru a se inmulti din nou.Au promis ca nu vor face nimic oamenilor si ca ai vor aduce inapoi in siguranta.Pentru mai multe informatii cititi aici http://www.dzr.org.ro/povestea-lui-ebe-micul-extraterestru-cenusiu-capturat-de-americani-dupa-o-prabusire-a-unui-ozn/#

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cum isi aleg "cobaiul"? Care e criteriul de selectie?

   Ștergere
  2. 22:21 de ce, vrei sa te bagi in afacere? :))))

   Ștergere
 41. Defapt reptilienii nu pot sa aiba emotii,ei sunt adevarati extraterestrii malefici care din pacate conduc planeta pamant,insa celelalte rase extraterestre benefice incearca sa indeparteze reptilieni de pe pamant.

  RăspundețiȘtergere
 42. Filme despre extraterestrii


  The Abyss (1989) Abisul

  In timpul razboiului rece, un submarin american este atacat si se scufunda.
  Echipajul unui petrolier primeste misiunea din partea guvernului de a cerceta cauzele accidentului si de a recupera vasul.
  Misiune dificila si periculoasa, pentru ca vremea rea rupe legaturile cu centrul de comanda, echipajul este impartit in doua tabere, iar cei aflati sub ape vor descoperi ca, in adancuri, nu sunt singuri.

  http://magazinweb.net/film-abisul-the-abyss-1989.html


  Knowing (2009) Numere fatale

  Un captivant action-thriller de proporţii globale, filmul NUMERE FATALE aduce omenirea faţă în faţă cu cele mai terifiante previziuni despre viitorul planetei.
  Acum, John Koestler (Nicolas Cage) este cel care trebuie să lupte împotriva numerelor fatale.

  În 1958, o clasă de elevi stochează într-o capsulă a timpului desenele realizate în timpul unei ore de curs.
  Unul singur era deosebit.
  Cel realizat de o fetiţă şi care părea a fi o înşiruire de cifre fără sens.
  Cincizeci de ani mai târziu, capsula este scoasă la lumină, iar ce se află înăuntrul ei va schimba total viaţa profesorului John Koestler, a fiului său Caleb şi totodată lumea pe care o ştim.
  John reuşeşte să elucideze misterul numerelor, în urma unei descoperiri devastatoare: acestea conţineau coordonatele fiecărui dezastru major din trecut şi viitor, locaţiile şi numărul de victime.
  În cursul evenimentelor, toate indiciile par să conducă într-o singură direcţie: fiul lui John a fost ales să găsească mesajul prevestitor.

  server 1
  http://magiacinemaonline.blogspot.ro/2015/12/Knowing-Numere-Fatale-2009-Online.html

  Signs (2002) Semne  De la regizorul marilor succese Al Saselea Simt si Indestructibilul vine un nou thriller supranatural.
  Tot ceea ce îsi închipuia fermierul Graham Hess (Mel Gibson) cã stie despre lume, se schimbã dintr-o datã, cînd descoperã un mesaj ciudat – niste cercuri stranii, niste linii întortocheate desenate de o mînã nevãzutã în lanurile cu porumb.
  Pe mãsurã ce încearcã sã dezlege misterul, ceea ce aflã, va sfîrsi prin a-i schimba iremediabil viata.
  Si nu numai viata sa, ci a fratelui sãu (Joaquin Pheonix) si a copiilor (Rory Culkin, Abigail Breslin).
  M. Night Shyamalan a regizat si a scris scenariul acestui film unic în ce priveste subiectul abordat.
  Ceea ce realizeazã el este o aventurã cu efectul unui vis ametitor, o poveste misterioasã despe fenomenul “cercurilor” din lanurile de recolte, fenomen bizar, dar real, cu rãdãcini în fantastic.

  server 3

  http://filmulescu.com/signs-semne-2002-online-subtitrat/
  http://www.efilmeonline.org/publ/filme_online_drama/signs_2002/12-1-0-2208


  Un serif extraterestru - un film ultraconfortant cu Bud Spencer .

  server 1

  https://filmegratuite.net/uno-sceriffo-extraterrestre-1979/

  RăspundețiȘtergere
 43. Sa vina cu Ghita on dinti, ca il cauta...cum o cauta pe Elodia....d ani pe banii nostri...

  RăspundețiȘtergere
 44. Stie cineva daca acesti extraterestrii au un sef , cum sunt ei organizati ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sigur ca au si comandant al navei il cheamă Asthar si comandanta Amun si locuiesc pe o navă mama uriasa cât pământul de mare.La distanță da impresia ca este o planetă dar de fapt este o navă extraterestră.

   Ștergere
  2. Anonim15 februarie 2017, 19:53
   Filme despre extraterestri
   Knowing (2009) Numere fatale
   Un captivant action-thriller de proporţii globale, filmul NUMERE FATALE aduce omenirea faţă în faţă cu cele mai terifiante previziuni despre viitorul planetei.
   Acum, John Koestler (Nicolas Cage) este cel care trebuie să lupte împotriva numerelor fatale.

   În 1958, o clasă de elevi stochează într-o capsulă a timpului desenele realizate în timpul unei ore de curs.
   Unul singur era deosebit.
   Cel realizat de o fetiţă şi care părea a fi o înşiruire de cifre fără sens.
   Cincizeci de ani mai târziu, capsula este scoasă la lumină, iar ce se află înăuntrul ei va schimba total viaţa profesorului John Koestler, a fiului său Caleb şi totodată lumea pe care o ştim.
   John reuşeşte să elucideze misterul numerelor, în urma unei descoperiri devastatoare: acestea conţineau coordonatele fiecărui dezastru major din trecut şi viitor, locaţiile şi numărul de victime.
   În cursul evenimentelor, toate indiciile par să conducă într-o singură direcţie: fiul lui John a fost ales să găsească mesajul prevestitor.

   server 1
   http://magiacinemaonline.blogspot.ro/2015/12/Knowing-Numere-Fatale-2009-Online.html

   RASPUNS
   FILM CU DEMONI ESTE ... finalul e relevaNT '' CEI DOI copii '' ajung la COPAC .... cind vezi filme cu un copac SA FI CONVINS DE LA MINE ca e film demonic .... INDIFERENT CIT DE VECHI SAU NOU VA FI ... oculta mondiala PRIN COPACUL OPRIT unde DIAVOLUL a ispitit/o pe femeie devenind DUPA CADERE eva ERA COPACUL MORTII si anume al cunostintei RAULUI si binelui ... asta se doreste CU ORICE FILM de la ILUMINATII DE LA HOLLYWOOD si filme cu copacul MORT mai sunt multe

   retine clar
   COPACUL MORT este IN ORICE FILM de la hollywood copacul DIAVOLULUI si acolo apar '' fiinte extraterestre '' , demonii si alte entitati care mai de care mai DEMONICE ...ORIUNDE VEDETI IN FILME DE LA HOLLYWOOD un copac SA STITI DE LA MINE CA E COPACUL OPRIT AL MORTII SI DIAVOLULUI .... asta face oculta , PREGATESTE VENIREA LUI ANTIHRIST prin DECEPTIILE DE FILM SI ALTE PREGATIRI MAI MULT SAU MAI PUTIN DIRECTE .... DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT

   aviz amatorilor si amataorelor

   crestin ortodox

   PS
   ALTE TAINE DEZVALUITE pe care nu le pricepi inca dar e bine sa le retii
   ortodoxia incepe DE LA COPACUL oprit la COPACUL VIETII CA SI CALE ,dupa debarasarea de SATANA si FRUCTELE LUI OPRITE ALE RAULUI SI BINELUI ... ADICA MOARTEA COPACULUI CARE ADUCE MOARTEA prin CRUCE .... o taina DEZVALUITA care americanii NU O AU SI AICI VA INTERVENI ROMANIA LA NIVEL GLOBAL IN LUPTA CU FORTELE raului GLOBAL ... ORTODOXIA este drumul scurt dintre cei doi copaci si INTARREA IN RAI si prin rai mai sus in imparatia cerurilor prin UNIVERSUL PLIN DE DEMONII unde ''NAVELE'' DEMONILOR se afla si te duc in iadddd... DECI COPIIi din film dupa ce au fost luati de demoni SUNT IN IADDDD caci sunt dusi la copacul CUNOSTINTEI BINELUI SI RAULUI si NU E SALVARE CI MOARTEA LOR ... nimic nou sub soare .... aici e marea MINCIUNA DEMONICA .... universul e IADUL COMPLET SI MULTE LACASURI SI VA FI DIstrus complet


   AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

   CRESTIN ORTODOX

   Ștergere
  3. 17, 37 - Mai mult ca perfect ai explicat ! Quod erat demonstrandum.
   Bless you !

   Ștergere
  4. Doamna Maria aveți de îndeplinit i lucrare care vine din întuneric,pentru că aşa este să fie(cineva trebuia s-o facă şi p-asta).
   SOARELE DUMNEZEU mi-A spus să nu cer semne că nu-i treaba mea să ştiu lucrările LUI şi să nu mă abat de la BISERICĂ şi învățăturile SFINȚILOR PĂRINȚI şi nu prea am dat ascultare(deh sunt om),aşa că m-A săturat de semne(mi-A dat lecție DUMNEZEIASCĂ)de mi-au ieşit pe nas...şi mi-A spus că nimeni nu trece peste BISERICA ORTODOXĂ şi SFINȚII PĂRINȚI dacă EL Îl alege,pentru că altfel ar trece peste CAPUL FIULUI SĂU şi nu va fi altfel decât un înşelător! EU nu mă contrazic singur ,spunând ceva unui om ales de mine şi altceva altui om tot ales de mine...bătea apropo la SFINȚII PĂRINȚI.Să nu sminteşti niciodată pe cei din ORTODOXIE,ci să fii alături de ei mereu,deoarece ei luptă cu adevărat cu cel care are asemănarea "lunii" care vă luminează noaptea(adică cel rău)...şi reprezintă întunericul.

   Ștergere
  5. SOARE LUMINĂ16 februarie 2017, 21:31
   Mai ai putintica rabdare si te vei convinge de unde vin MESAJELE ! In niciun caz de la diavoli ! Eu nu o sa te contrazic pe tine niciodata. Fiecare are dreptul sa aleaga ceea ce iubeste,sa fac ce rea in viata. Eu nu am ales pentru mine! Ci IISUS HRISTOS a fost CEL care m-a ales din lume,ca sa fac numai VOIA SA,chiar cu pretul vietii mele. Am sa-ti spun doar atat: nici eu, nici tu, nici altcineva,nu poate porunci LUI DUMNEZEU in ce fel sa se arate, sau cum sa arate MINUNILE SALE,în Cer de noapte sau in Cer de zi.
   Înafara de EXTRATERESTRI si de CERUL de noapte,ai mai gasit ceva ce spui tu ca vine de la diavoli????

   Ștergere
  6. Crestin ortodox, ai blog?
   Vreau sa citesc tot ce scrii.

   Ștergere
  7. Anonim16 februarie 2017, 21:50
   Crestin ortodox, ai blog?
   Vreau sa citesc tot ce scrii.

   raspuns :
   nu am dar vei citi ce scriu cind DUMNEZEU VA DORI ASTA ....toate la timpul lor
   acum e timpul de lucru .

   crestin ortodox

   Ștergere
 45. Da , greys sunt hibrizi facuti de reptilieni, nu au sentimente pt ca sunt roboti. Et sunt in general demoni, giganticii din biblie, si este "the book of enoch" care spune ca giganticii or schimbat adn ul in trecut, ca or venit si sor cuplat cu femeile panatene, de aia o fost inundatia lui noa, pt ca majoritatea de pe pamant atunci Nu era rasa pura, si Dumnezeu o vrut sa curete pamantul. Si acuma cu cipul vrea sa manipuleze din nou! Sa nu luati cipul! Este foarte important! Cipul are un metal in el care Nu este bazat pe carbon! Metalul acela Nu este de pe terra! Aveti grija! Cipul vine in curand!

  RăspundețiȘtergere
 46. Mă bucur ,că mi-ați răspuns ,d-nă Maria la mesaj,semn că sunteți o femeie atentă ,și respectați orice cititor.Întâmplările acestea fac pe om curios ,iar dacă nu i se aduc destule dovezi ,suspicios.Mi s-au deschis ochii către această parte a vieții ,pentru că mama mea prezenta însăși o curiozitate pentru mine .Deținea și încă mai deține acel tip de bioenergie.Cred că darul acesta a făcut să-i atragă pe acei ”musafiri” la ceas de noapte.Am citit mai sus o postare cum că dacă pot povesti mai pe larg acea întâmplare care mi-a schimbat viziunea despre viață și faptul că după aceea mi s-au întâmplat numai lucruri rele am pus-o pe seama destinului.
  VIZITA

  Era o seară normală de vară ,arșița abia de sfârșea pe la miezul nopții .Eu ,aveam pe atunci 23 de ani ,locuiam cu frații mei(trei la număr și aveau 25 de ani ,21și respectiv 12 ani)mama și tata oameni muncitori ,cumpăraseră o casă în anul 1996 în localitatea unde s-a petrecut grozăvia.Despre tata ,om care a muncit două servicii toată viața ,din care 10 ani sef sondor la mină spune tot.Mama a avut serviciu până a născut al patrule copil ,căci nu mai putea ține servici.Am făcut o paranteză ,pentru că nu am interese ,vreau să prezint un fapt real ,pe care nici membru din familie nu l-a făcut cunoscut ,din simplul motiv :nebunie.

  RăspundețiȘtergere
 47. Revenind la acea seară linițită ,după menținam ,eu lucram la un magazin la circa 2 km de casă ,uneori îi străbăteam pe jos sau cu bicicleta .Îmi terminasem programul pe la 12:00 noaptea ,am închis magazinul și mă îndrept ca de obicei spre casă.Aici nimic deosebit,toată lumea dormea ,sau cel puțin așa credeam eu ,neștiind ce se întâmplase cu două ore mai devreme .M-am așezat să dorm obosită fiind ,dar după trei sferturi de oră căci mă uitasem la ceas crezând că-i dimineță o aud pe mama strigând ,țipând,alarmând toată casa :SCULAȚI-VĂ ,MITICĂ ,MITICĂ(fiind tata)!!!UITĂTE SUNT LA GEAM ,SUNT LA GEAM!11ÎNCHIDE UȘA!!!UITE CE-A IEȘIT ...iar eu parcă eram paralizată ,nu m-am putut mișca ,ascultam dar cred că de spaimă .La noi în curte vedeam pe geam era lumină ca de ziuă afară dar lumina aceea albăstruie iar în dreptul ferestrei de la care priveau părinții mei aveam să aflu că erau siluete subțiri de culoare neagră.Aveam să aflu și că mama și fratele meu mai mic avuseseră un episod la fel de tulburător cu câtva ore înainte.
  Până să ajung eu acasă de la servici ,mamm împreună cu fratele mai mic fuseseră în vizită la niște cunoștințe ,cam la 1,5 km de casă.După vizită au pornit pe jos până acasă.Pe drum însă(îmi povestește mama a doua zi șocată ,efectiv transfigurată)apare din neant o lumină - fratelui meu ,care deși avea 12 ani i s-a părut ciudată - și se făcea din ce în ce mai mare .Atunci fratele meu de frică n-a apucat decât să privească puțin cu coada ochiului și să observe că sub acel val de lumină alb-albastră licăreau lumini sub formă de cercuri așezate concentric în formă de triunghi și luminau în verde și portocaliu.După acest episod de frică mama a intrat în curtea unui vecin a început să țipe să fie ajutată ,bietul om (domnul Poașcă)merită să-i spun numele ,a ieșit în pijama (fiind orele 11:00 noaptea)și a încercat să o ajute .Întrebând-o ce s-a întâmplat mama îi arată că ceva ,se ascunde după casa acestuia (și da!...lumina aceea,nu a vrut să se arate acelui om ci s-a ascuns după acoperișul casei cu două etaje în care locuia acesta).Omul încearcă să o liniștească spunând că nu e nimic ,însă ce să spui că e dacă nici tu ca persoană nu știai.Din acel moment fratele meu nu a mai ieșit din casă după lăsarea serii timp de patru ani ,mama nu la dus la un psiholog de teamă că avea să povestească un adevăr și va fi considerat ca având probleme psihice ,iar în momentul de față este căsătorit are 4 copii ,dar a rămas imatur în gândire ,trăind parcă într-o lume paralelă.
  Vreau să menționez ,că suntem oameni cu frică de Dumnezeu,mama o creștină adevărată ,marcată de n...probleme în decursul vieții ,tata pensionar acum ,este paracliser la Biserica ,nelipsiți de la nicio slujbă poate doar când sănătatea nu le permite.Vă mulțumesc ,și dacă vreți adevărate povești de viață și nu trucate de situri pentru like-uri ,vi le voi oferi necondiționat.Vă mulțumim ,d-na Maria că existați și da ! ...Dumnezeu există !...am văzut lumina cea adevărată ...
  Cu drag ,Mirela.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumim.Domnul sa va ajute!
   Ne mai puteti povesti.

   Ștergere
  2. Mirela,
   te rog, povesteste!
   Poate asa, gasim raspunsuri la intrebari.
   Poate asa, intelegem mai bine mesajele mariei.
   Doamne Ajuta!

   Ștergere
  3. 12.07 Biata femeie are toata familia distrusa de la acele aparitii ale extraterestrilor . Eu nu am auzit din toate povestile ce circula pe internet despre ei ca ar fi facut ceva pozitiv . Rapesc vaci, oameni, copii, nu se reproduc ci doar experimenteaza pe pamanteni inseminari , creeaza panica , teroare . De unde rezulta ca astia ne aduc pace, liniste , progres ? Cate razboaie au impiedicat astia ? Au rezolvat problema foamei in Africa , a violentei intre popoare ? Nimic . Sunt demoni, oameni buni , nu ne vor niciun bine , nu exista dovezi in sensul asta . Toti sfintii parinti asta spun .
   Daca suntem ortodocsi sa credem in sfanta biserica =
   Biserica cea Una, Sfântă, Sobornicească şi Apostolească.

   Tainele, ne zic Sfinţii Părinţi, sunt numai în Biserică

   Ștergere
  4. ADEVĂRAT !!!Să nu vă încredeți în stihii(adică tot ce nu are chipul și asemănarea DOMNULUI).După cum menționa părintele Cleopa ,într-un interviu de prin anii 90 ,că și dânsul a avut astfel de experiențe (interviul l-am urmarit postat de adevărul.ro)ne-a sfătuit să ne rugăm Dpmnului să ne apere ,căci nu sunt lucrarea Lui ci sunt niște entități venite din alte lumi.
   Orice ar fi ,dragii mei nu vă pierdeți NICIUN MOMENT ,credința ,NU CREDEȚI IN CEEA CE VEDEȚI ,CI MAI MULT ÎN CEEA CE NU PUTEȚI VEDEA!!!Căci Domnul ,așa a lăsat scris ,ca doar cei neprihaniți ,cei săraci cu duhul ,cei ce se roagă în pustie să vadă pe Domnul,căci pentru aceștia nu există nici o altă religie,nu pun la îndoială,exista Lui ,de aceea spune în Sfânta Scriptură că a lor va fi ÎMPĂRĂȚIA CERURILOR.
   Am trecut prin fața morții la 18 ani,la 24 și la 34 ani.După ultima încercare ce am primit-o ,mi-am schimbat total viziunea despre rolul pe care avem pe acest pământ.
   Toți avem de îndeplinit o anume misiune și indiferent pe căi am lua-o Domnul ne va îndrepta pașii tot către misiunea ce o avem de terminat.Cu drag ,Mirela.

   Ștergere
 48. Ion Paladi și Cristian Pomohaci - "La frați nu se pun hotare", acompaniază Orchestra "Lăutarii"

  https://www.youtube.com/watch?v=rN0gXfSVdUQ

  RăspundețiȘtergere
 49. raspunde ortodoxule AI BLOG TE INTREABA SI ALTA PERSOANA

  RăspundețiȘtergere
 50. Aceasta este rasa extraterestra cu care maria a fost in contact si care pot trece prin ziduri.„În ultimii ani au ieşit tot mai mult la lumină dezvăluirile unor foşti agenţi secreţi, astronauţi sau ale altor persoane implicate în structurile guvernamentale, care au dezvăluit detalii despre faptul că, în realitate, contactul dintre guvernele mai multor ţări şi extratereştri s-a produs de aproape 60 de ani.
  De exemplu, s-a aflat că după o altă prăbuşire a unui OZN a fost recuperat chiar un extraterestru rămas în viaţă. Acest extraterestru făcea parte din rasa grey (sau „micii cenuşii“) şi a fost botezat EBE (Extraterestrial Biological Entity).
  S-a aflat că acest EBE, după 2 ani de captivitate, a făcut dezvăluiri tulburătoare în care a afirmat că rasa sa vizitează pământul de 25 de mii de ani, că au construit deja baze subterane pe planeta noastră şi că provine de pe o planetă deşertică dintr-un sistem de stele duble numit Zeta Reticulum, aflat la o distanţă de 400 de ani-lumină de Pământ.
  Toate dezvăluirile sale au fost înregistrate în ceea ce actualmente poartă numele de „Cartea Galbenă“. EBE funcţiona pe bază de clorofilă şi transforma hrana în energie. La sfârşitul anului 1951, EBE s-a îmbolnăvit şi, deşi s-au depus mari eforturi pentru salvarea lui, a murit la 2 iunie 1952.
  Conform dezvăluirilor unor martori, aceste fiinţe reuşesc să comunice într-un mod complet telepatic, se pot dematerializa la voinţă şi sunt capabile să treacă prin ziduri. Pentru a-l menţine captiv pe EBE, guvernul american l-a ţinut într-o cuşcă electromegnetică de tip Faraday. De altfel, „micii cenuşii“, ca şi alte specii extraterestre, cum ar fi „marii blonzi“, sunt capabili să dezintegreze materia în energie şi apoi să reintegreze energia în materie. Toate aceste dezvăluiri extraordinare au fost difuzate în premieră mondială absolută printr-un documentar ce a apărut la televiziunea italiană RTL, preluat apoi şi de alte televiziuni.
  În prezent există uriaşe dovezi ce evidenţiază colaborarea dintre guvernul SUA şi anumite grupări extraterestre. Mai multe surse au dezvăluit în mod independent faptul că în data de 22 februarie 1954, la baza militară Edwards, California, s-a produs o vizită istorică a unui echipaj extraterestru din specia „micii cenuşii“.

  RăspundețiȘtergere
 51. Mai multe raspunsuri se gasesc pe youtube la italianul ala care hipnotizeaza caligeri parca...este fenomenal cum intra in vorba cu ET Noi ii numim demoni....asa au fost dintotdeauna....si la vb si la port...de fapt la ETse refera cand vb de demoni...

  RăspundețiȘtergere
 52. Tot adevarul exista in noi

  RăspundețiȘtergere
 53. Cautati lumina din voi este raspunsul la tot ce ne inconjoara

  RăspundețiȘtergere
 54. Iar daca vreti sa stiti un adevar DUMNEZEU ESTE DOAR BUNATATE nu si rau el nu pedepseste nici o data pe nimeni singuri ne pedepsim in functie de alegerile pe care le facem

  RăspundețiȘtergere
 55. Tot adevarul exista in noi

  RăspundețiȘtergere
 56. https://www.youtube.com/watch?v=WSsvkSbh-aM

  RăspundețiȘtergere
 57. Sunt ortodox.Inainte de a deveni credincios credeam că există extratereştrii.După ce am devenit putin mai credincios am citit cartile Sfantului Parinte Cleopa si alte scrieri ortodoxe care spun ca sunt demoni si nu am mai crezut ca exista(desi este Sfant poate nu i s-a relevat).In prezent cred.Duhovnicul a tinut o predica in care spunea de Sfarsitul lumii si de Extraterestrii care vor lua în navele lor oamenii si vor fi dusi pe alta planeta si ca sunt deja stabilite locurile de unde vor fi luati.(in biblie zice undeva ca unul este luat altul este lasat).Este avansat parintele in smerenie si il cred.Si am citit si blogul doamnei Maria,si o cred.La Dumnezeu totul este posibil.Asta e măreția lui Dumnezeu!

  RăspundețiȘtergere