vineri, 24 februarie 2017

CĂSĂTORIA , BĂRBAT CU BĂRBAT !                                      ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 


                                          23 Februarie 2017,ora 16,44 !

                                            Dragii mei,

Tot în aceasta după amiază,aud glas care spune ceva ce nu ar trebui ca sa se intample.
Glasul spunea asa:

                      "Bărbat cu bărbat !
                     Băgarea în Parlament a Legii Căsătoriilor - Bărbat cu Bărbat !"

Dragii mei, ceea ce am auzit,am văzut si scris ca într-un link pe INTERNET.
Atunci când se va vota aceasta LEGE,(din păcate),putem spune că s-a dat drumul la desfrâul total,iar DIAVOLUL, va putea face ceea ce voieste cu sufletul oamenilor in cauză.
Si -atunci va interveni DUMNEZEU Cel Atotputernic, si va cerne Pământul.
Va alege grâul de neghină! Adică,va alege oamenii buni si credinciosi ,de cei desfrânati si răi, de cei care nu ţin cont de PORUNCILE DIVINE, nu ţin cont de LEGEA DIVINĂ prin care DUMNEZEU a lăsat bărbatul si femeia ca să devină un singur trup,atunci cand se vor uni prin Sfanta Taina a Cununiei.
Când si dacă aceasta LEGE a desfrâului va fi adoptată,atunci, ne vom fi semnat Sentinta de a trece si prin ciur si prin sită.
Mai pe intelesul tuturor, vom trăi vremuri grele, vremuri în care Cutremurele,Inundatiile ,Armele nucleare de distrugere în masă,vor avea si ele libertatea de a actiona.
Până în acest moment, DUMNEZEU ne-a tot dat şanse de indreptare. Dar daca noi nu ascultam,atunci ne lasa ca sa mergem in directia dorită ,de  fiecare dintre noi.
Să ne rugam dragilor,sa ne rugam cu inima si cu sufletul, pentru a nu cădea in plasa diavolului.
Aceasta LEGE de va fi adoptata, va fi vai si-amar de noi toti.
Doamne Ajuta ca sa nu se intample ,aceasta mare nenorocire!!!
                             Cu dragoste,Maria.


Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui 

Dumnezeu,este de nepretuit!

Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A
https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

                                             

115 comentarii:

 1. IMI AMINTESC DE O PROFETIE "A DOUA ZI DUPA VOTAREA ACESTEI LEGI ROMANIA VA FI OCUPATA !!"

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cum pot sa ma conving ca profetia apartine lui Arsenie Boca?Stii vreun video pe net?Este ff importnat.Multumesc

   Ștergere
  2. 16.20 Nu poate exista niciun video , la ora aceea nu era atata tehnologie, telefon cu camera, internet etc. Unele profetii ale dansului s-au transmis pe cale orala .

   Ștergere
  3. Exista video pe youtube cu monahul theodot se numeste "in ziua in care se va vota legea pt homosexuali a doua zi romania va fi occupata"

   Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  5. Profetia apartine parintelui Argatu

   Ștergere
  6. Cristiano o să trimit eu filmarea despre care ai vorbit tu aici,dar mai există și altele cu privvire la acest aspect.DS https://www.youtube.com/watch?v=BPLfoLACsu8

   Ștergere
  7. Anonim 16.20 sa stii ca parintele Boca , a facut un video, el vrea sa faca o poza, dar a apasat din gresala pe rec. e bine totusi ca a facuto, cauta pe youtube ca il gasesti.

   Ștergere
 2. Așa e doamna Maria,sa speram și sa ne rugăm, la bunul Dumnezeu,sa nu se înfăptuiască aceste lucruri!

  RăspundețiȘtergere
 3. Căsătoria bărbat cu bărbat, femeie cu femeie, avorturile sunt păcate STRICATOARE la CER. Mai greu va fi secolului acestuia la judecata decât, SODOMEI si Gomorei.DUMNEZEU a creat bărbatul și femeia pentru căsătorie spunând: Creșteți si va înmulțiți si, moșteniti pământul. Cum pot homosexuali sau lesbienele să aibă copii din moment ce trăiesc mai rău decât animalele.Diavolul își bate joc de aceste suflete, nu poate suporta si accepta ca omul să se mântuiască iar el să fie osândit pentru totdeauna. Diavolul umbla răcnind pe cine să mai înghită. România este o tara creștină, binecuvântata de DUMNEZEU, nu suntem un popor păgân. Sa ne rugam si pentru aceste suflete ca, bunul DUMNEZEU sa le convertească, să-și vadă greseala si păcatul care a pus stăpânire pe sufletul lor. DUMNEZEU nu vrea moartea păcătosului ci să se întoarcă si sa trăiască după voința lui DUMNEZEU. Sa o rugăm pe Preacurata Fecioara Maria să ne ocroteasca, să ne binecuvânteze familiile noastre și tara aceasta în care trăim.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim24 februarie 2017, 05:39, Diavolul umbla răcnind pe cine să mai înghită. :)) CE IMAGINATIE BOGATA !
   România este o tara creștină, binecuvântata de DUMNEZEU, nu suntem un popor păgân.
   TE CONTRAZIC,STAMOSII NOSTRI ERAU PAGANI.ce ti-e si cu expresiile astea :)),in ciuda acestui fapt erau mai umani mai drepti iubitori de pace si vrednici decat suntem azi in calitate de crestini .Si acum te intreb : CE CALE URMEZI ?

   Ștergere
 4. Dacă noi ca popor vom accepta acest desfrâu,cum am făcut cu legalizarea avorturilor atunci chiar meritam pedeapsa divină.Mai bine murim decât să acceptăm așa ceva.

  RăspundețiȘtergere
 5. Si Arsenie Boca a prezis la fel. Din momentul aprobarii casatoriei homo, vine cernerea. Astel se leaga de iesirea in strada a preotilor, călugăriţelor, protestelor

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Deci inevitabilul se va produce. Cei cu mintea treaza dati-va mai la dreapta...

   Ștergere
  2. Anonim24 februarie 2017, 17:21,AI CEVA IMPOTRIVA PARTII STANGI :),TE-A INVATAT TAICA POPA CA LA STANGA ESTE DRACU :))
   CE STRAMBI SUNTETI :))) (IN GANDIRE)

   Ștergere
  3. IARTA-L Doamne pe Anonimul de sus ca nu stie ce spune.

   Ștergere
 6. Hai sa va dau o noua tema:
  DUMNEZEU a creat pe Adam si Eva ,1 barbat si 1 femeie.
  Cum sa ajuns la populatia actuala ?
  Chiar sunt curioasa ce raspunsuri primesc :). Doamna MARIA lansati acest comentariu,va rog.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Așteaptă răspunsul super ortodoxului.

   Ștergere
  2. suuuper-tare! eu l-as intreba pe crestin ortodox...

   ps: cei care stiu, pe baza de argumente pertinente,in urma unor studii mai mult decat aprofundate,nu vor raspunde, tocmai pt a nu se expune inutil unor avalanse de contestatari 'atotstiutori'.

   Ștergere
  3. 16:19, asteapta tu si cei asemenea tie raspunsul aluia, dar oamenii normali nu trebuie "traumatizati' suplimentar cu inca o doza de halucinatii.
   nu tine figura, cu toata lumea...

   Ștergere
  4. Se pare că Eva nu îl verifica pe Adam dacă îi mai lipseşte încă o coastă.se pare că Dumnezeu ia mai rupt câteva coaste lui ADAM şi a mai creat şi alte femei cu care acesta a întreținut relații sexuale .cum ar veni ,acestea îi erau amante.şi uite aşa sa ajuns la populația actuală.;)))

   Ștergere
  5. De la crestin ortodox stiu la ce ma astept,hai sa-l excludem,va intreb pe voi restul :)

   Ștergere
  6. 'excluderea' lui nu depinde de noi, oricat ne-am dori, iar cine poate sa o faca, se pare ca nu doreste acest lucru.
   intre timp, se extinde toxic si te crucesti vazand ca poate avea chiar si un singur adept.
   morala: nici spitalele nu mai fac fata...

   Ștergere
  7. IARTA-I Doamne ca astia nu stiu ce spun.

   Ștergere
  8. Aveți dreptate, acest creștin ortodox a cărui loc e la spital pe viata, este tolerat de gazda tocmai pentru ca sunt din aceeași clasa!
   Noi cei normali ar trebui sa nu le mai facem trafic!

   Ștergere
  9. Anonim24 februarie 2017, 23:24,frumos spus 'astia ',ai facut terci ruga.

   Ștergere
  10. Sa-ti fie rusine 22.43 , 19.55 ! Nu stiti cum sa provocati si sa va legati de oameni si de religia ortodoxa . Si va ofuscati cand sunteti pusi la punct . Loazelor !
   Voi zgandariti , de la voi pleaca zazania , reaua intentie , ura , mizeria umana .

   Ștergere
  11. 11:19 TE-ai caracterizat perfect ! exact acele atribute te reprezinta pe tine si nivelul la care iti ajunge gandirea trista si neajutorata...

   ce legatura are "religia ortodoxa" cu mitocania si jignirile agresive ale unui individ bolnav ? Absolut NICIUNA ! despre asta este vorba aici, iar manipularile si insinuarile sunt doar pt. cei ca tine !

   Ștergere
 7. Dacă această lege va fi aprobată neținîndu-se cont de cele 3 milioane de semnături,atunci e bun motiv pt mari PRESIUNI din partea noastră să nu facă guvernanții așa prostie. Nu putem lăsa să aducă în GRĂDINA MAICII DOMNULUI o asemenea spurcăciune.Parlamentarii ar face bine să asculte de vocea poporului și nu de occident,ăștia din urmă să îi ia la ei noi nu vrem să ne spurcăm țara.Avem destulă destrăbălare,criminalitate,hoție și toate ale celui rău asta ne mai trebuia gunoiul cel mai gunoi care pute mai rău decît o hazna.De ce să acceptăm ca România să devină o SODOMĂ și o GOMORĂ legiferată? Și așa sunt destui căsătoriți și necăsătoriți care practică spurcăciunea asta,negîndindu-se că păcatul ăsta va atrage peste copiii lor năpasta. Dumnezeu totdeauna bate unde este iubirea cea mai mare a omului COPIII: și iată cum este scris acest lucru în biblie.
  PĂRINȚII VOR MÎNCA AGURIDA IAR COPIILOR LI SE VOR STREPEZI DINȚII!

  RăspundețiȘtergere
 8. Poate vor avea parlamentarii un dram de minte sa nu voteze asemenea porcarie!Si daca cumva o vor face, președintele sa nu promulge legea!
  Dar ma intreb,Biserica Ortodoxa Romana nu sa ia nici o atitudine împotrivă?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Păi ce să facă Biserica cînd în fruntea ei stă un mason,care răspunde la comenzile celor din UE.Avem un Patriarh mason, un Președinte reformat,un Guvernator evreu și atunci mă întreb, unde sunt creștinii.Ne întoarcem la vorba aceea:Doamne unde au fost românii,cînd a fost tăiat viteazul?Tările care sunt în UE și Nato ne-au deschis poarta spre IAD,asta vă doriți?DS

   Ștergere
  2. Anonim 05:47 de unde stii ca e mason, esti frate de loja cu el ? putina decenta in a-ti da cu presupusul, toate informatiile de pe net nu sunt drepte, mai sunt bagate si false , pentru denigrare.
   AI grija cu judecarea ,orice spui se va folosi impotriva ta la judecata de apoi DS.

   Ștergere
 9. Deci pentru ca aceasta lege sa nu fie adoptata lumea ar trebui sa iasa in strada, noi nu sintem o tara de lesbiene si ghei, sintem o tara de crestini familie barbat si femeie, daca ei vreau ca sa isi legalizeze acele casatorii pot sa o faca in tarile unde au acea lege in vigoare, acum ori care poate iesi din tara doar sintem in europee, deci ei pot legaliza afara si apoi sa se intoarca inapoi, dar nu la noi in tara, pentru ca si asa se comit destule pacate avorturi, omicidi, suicidi, omoruri, deci sa nu mai aprobam si altele cuvoia noastra, ca sa nu stirnim minia a LUI DUMNEZEU si asa IL suparam destul, (LA INCEPUT DUMNEZEU A CREAT PE ADAM SI EVA SILEA SPUS INMULTITIVA , scintea de lumina se produce prin un negativ si un pozitiv, nu prin doi negativi, sau doi pozitivi, din asa ceva niciodata nu va iesi scinteia vietii .

  RăspundețiȘtergere
 10. trezitiva antihtistul lucreaza .cum poti sa spui sa stati in pace cand ei dezbat tema aceasta ca o mare realizare si nimica pt familile firesti grija pt copii nostrii ! calca in picioare tot ce este firesc si benefic .ei lucreaza la disperare si le este frica ca noi sa ne unim ca o singura constiinta .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim24 februarie 2017, 08:52,ITI STAU IN GAT HOMOSEXUALII? ESTE FIRESC SI BENEFIC SA UCIZI IN NUMELE LUI DUMNEZEU? ESTE FIRESC SI BENEFIC SA INROBESTI PRIN RELIGII FALSE GENERATII INTREGI DE OAMENI ? ESTE FIRESC SI BENEFIC SA MINTI ?ESTE FIRESC SI BENEFIC SA FURI ?
   CE STITI VOI CE ESTE FIRESC SI BENEFIC,SUNTETI INROBITI . NU MA INTERESEAZA DACA SE CASATORESC PERSOANE DE ACELASI SEX ,UNIREA SE FACE INTRE SUFLETE,PE MINE NU MA AFECTEAZA ABSOLUT DELOC .ESTE REALIZAREA LOR ,PACATUL LOR (DACA DUMNEZEU DECIDE) .MA INTERESEAZA CE ESTE FIRESC SI BENEFIC PENTRU A TRAI MAI BINE .DUMNEZEU A LASAT TOT CEI PE PLANETA SPRE A NE BUCURA TOTI , ESTE DREPTUL TUTUROR LASAT DE LA DUMNEZEU .

   Ștergere
  2. Omule ce susții tu este o spurcăciune.Este păcatul pentru care Sodoma și Gomora au fost distruse.Este un citat în Vechiul testament.
   Leviticul 18:22-24

   22 Să nu te culci cu un bărbat aşa cum te culci cu o femeie; este o urâciune.

   23 Să nu te împreunezi cu un animal, spurcându-te cu el. Nici femeia să nu se apropie de un animal ca să se împreuneze cu el; este o perversitate.

   24 Să nu vă spurcaţi în nici unul din aceste feluri, căci prin toate aceste fapte s-au spurcat neamurile pe care le voi izgoni dinaintea voastră.

   Ștergere

  3. Anonim 22:43, homosexualii sunt liberi sa traiasca asa cum le place dar sa nu ne schimbe noua legile ca isi manifeste ei anomalia. Sa ne pastram asa cum ne-a creat Dumnezeu, normali, pentru ca in curand n-o sa mai distingem granita dintre bine si rau. Te intreb, de la parada gay se mascaresc si se sulemenesc pe fata de te ingretoseaza aspectul lor? Oare si asta vine de la Dumnezeu??? Sa-si pastreze hidosenia intre ei, nu trebuie sa ne agreseze si pe noi ceilalti cu ea. De cand hidosenia a devenit un drept?

   Ștergere
 11. Doamne Maicuta Domnului apara poporul tau! Doamna Maria sper sa nu fie la noi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. S-a vorbit zilele trecute pe la stiri ca relatiile homoxesuale au fost dezbatute si aprobate de parlament nu cred ca e ceva nou in mesajul dnei Maria. Eu stiu de zilele trecute de aceasta stire,parlamentul a dat OK-ul.Acum ramane sa fie adoptat.

   Ștergere
  2. IONA
   RASPUNDE,TE ROG, 1 BUC. BARBAT (ADAM) SI 1 BUC. FEMEIE (EVA) .CUM SA AJUNS LA POPULATIA DE ASTAZI?

   Ștergere
  3. Unu si cu una fac un cuplu.Unu masculin si una feminin.
   Alta varianta nu stiu.

   Ștergere
  4. 19:59 vei STI cand cei merge la Domnul.

   Ștergere
  5. Sa vb de legarea la notar civila, numai manipulati.

   Ștergere
  6. Casatoria barbat-barabat chiar si la notar, este o tampenie, mai ales daca adopta si un copil. Ce fac cu bietul copil, il transforma in gay? Va face si acela cand creste ce a vazut la cei doi "tatici"? Este o tampenie, Anonim 25 februarie 2017, 09:39.

   Ștergere


 12. Ce este bătălia Armaghedonului?

  Răspunsul Bibliei

  Bătălia Armaghedonului se referă la războiul final dintre guvernele umane și Dumnezeu. Aceste guverne și susținătorii lor i se opun lui Dumnezeu încă din prezent, refuzând să se supună conducerii sale (Psalmul 2:2). Bătălia Armaghedonului va pune capăt guvernării umane (Daniel 2:44).

  Termenul „Armaghedon” apare în Biblie o singură dată, în cartea Revelația, sau Apocalipsa (Revelația 16:16). În mod profetic, în Revelația se dezvăluie că, „în locul care în ebraică se numește Har-Maghedon”, „regii întregului pământ locuit” vor fi adunați „pentru războiul zilei celei mari a Dumnezeului cel Atotputernic” (Revelația 16:14).

  Cine va lupta la Armaghedon? Isus Cristos va fi în fruntea unei armate cerești care îi va învinge pe dușmanii lui Dumnezeu (Revelația 19:11-16, 19-21). Între acești dușmani se numără și cei ce se împotrivesc autorității lui Dumnezeu și îl sfidează (Ezechiel 39:7).

  Se va da bătălia Armaghedonului literalmente în Orientul Mijlociu? Nu. Această bătălie nu va fi restrânsă la o zonă anume, ci va cuprinde întregul pământ (Ieremia 25:32-34; Ezechiel 39:17-20).

  Armaghedon, uneori redat prin „Har-Maghedon” (în ebraică, Har Meghiddốn ), înseamnă „Muntele Meghido”. Meghido a fost un oraș de pe teritoriul anticului Israel. Paginile istoriei dezvăluie că în această zonă s-au purtat multe bătălii decisive, inclusiv unele menționate în Biblie (Judecătorii 5:19, 20; 2 Regi 9:27; 23:29). Totuși, Armaghedonul nu se poate referi la zona literală din vecinătatea anticului Meghido. Acolo nu există niciun munte mare, iar cei ce vor lupta împotriva lui Dumnezeu nu ar încăpea nici măcar pe întreg cuprinsul Văii Izreelului, aflate în vecinătatea lui Meghido. Armaghedonul reprezintă, în realitate, situația mondială în care națiunile se vor aduna pentru ultima dată împotriva guvernării divine.

  Cum se vor desfășura lucrurile în timpul Armaghedonului? Deși nu știm cum își va folosi Dumnezeu puterea, știm că el va dispune de arme precum cele pe care le-a folosit în trecut: grindină, cutremure, ploi torențiale, foc și sulf, fulgere și boli (Iov 38:22, 23; Ezechiel 38:19, 22; Habacuc 3:10, 11; Zaharia 14:12). În confuzia care va exista atunci, unii dintre dușmanii lui Dumnezeu se vor omorî unii pe alții, iar în cele din urmă toți vor înțelege că Dumnezeu însuși luptă împotriva lor (Ezechiel 38:21, 23; Zaharia 14:13).

  Va reprezenta Armaghedonul sfârșitul lumii? El nu va reprezenta sfârșitul planetei noastre, întrucât pământul este locuința eternă a omenirii (Psalmii 37:29; 96:10; Eclesiastul 1:4). Armaghedonul nu va distruge omenirea, ci, dimpotrivă, o va salva, întrucât „o mare mulțime” de slujitori ai lui Dumnezeu vor supraviețui (Revelația 7:9, 14; Psalmul 37:34).

  În Biblie, termenul „lume” nu se referă întotdeauna la pământ; uneori, acesta se referă la societatea umană rea care i se opune lui Dumnezeu (1 Ioan 2:15-17). În acest sens va aduce Armaghedonul ‘sfârșitul lumii’ (Matei 24:3, Noul Testament – Traducere în limba română modernă).

  Când va avea loc Armaghedonul? Când a vorbit despre ‘necazul mare’, care va culmina cu bătălia Armaghedonului, Isus a spus: „Ziua și ora aceea nimeni nu le știe, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl” (Matei 24:21, 36). În plus, Biblia arată că Armaghedonul are loc în timpul prezenței invizibile a lui Isus, care a început în 1914 (Matei 24:37-39).

  RăspundețiȘtergere
 13. Am semnat petitii inaintate la parlament si degeaba? e de intrebat cine sustine aceasta lege? de undeva are o sustinere? Iar este implicat Soros? Este tare obositoare situatia cand nu ai nici o putere......oare Dumnezeu ne mai aude? sau a obosit si El de magariile oamenilor.

  RăspundețiȘtergere
 14. Oameni buni pentru aceste pacate iesiti in strada pina si copii de 9 10 ani practica lucrurile astea sub atenta grija a uniuni europene.sfinta scriptura spune nu cruta nuiaua caci nuiaua scoate nebunia din copil.iesiti la mitinguri impotriva acestor legi si cereti sa scoata manualele de pornofrafie din scoli dragi parinti cind ati fost in vremea lu ceausescu ati avut ore de sex pentru aceia nu ati stiut sa va casatoriti si sa faceti copii? Si ne mai punem intrebarea ce rau ne merge

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt spuse si vor fi aplicate noile legii Mondiale cauta pe apologeric.ro saitul ce spune de supermemorandumul din strasburg si ai sa te convingii.

   Ștergere
  2. Numai te tot screme atat cu acel supermomenrandumul nustiu care, una e zisul si mai greu cu facutul, tocmai ca e mai greu de implementat si sa castigat timp, cand va vad cat de naivi puteti fii, gata ai citit undeva o prostie , crezi ca a 2 zi se si respecta si se face.

   Ștergere
  3. Deja sau impus multe daca ai citit???? Si vor sa predee in scoli despre homosexuali si lesbi.vor sai duca la bordeiuri sa ai invete cum se protejeze de bolica sida si altele Multe se vor IMPUNE SI CUM VOR FACE SI VIZITE IN MOSCEE.CITESTEEEE SI AI SA GASESTI ADEVARUL ADEVARAT CUM SPUNE " CAUTA SI VEI GASI"

   Ștergere
  4. stef26 februarie 2017, 19:39,STEF ESTI CUMVA CRESTIN ORTODOX :)
   CITESTEEEEEEEE

   Ștergere
 15. Daca sinteti crestini si ortodoxi adevarati luati masuri!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca sunt precum cretinul ortodox de pe blog, el e primul care sare sa-i cunune si sa le legalizeze uniunea.

   Ștergere
  2. Nu avem ce face zarurile sunt aruncate.Ce e scris se va intampla.

   Ștergere
  3. intr-adevar 16:20, dar mai ales ca sa intre si el in 'legalitate', totodata !
   "ha-ha-ha, D-zeu nu doarme", l-am citat pe acest ipochimen de noaptea mintii

   Ștergere
  4. cred ca au fost aruncate in capul tau ! daca ce e scris se va intampla, atunci, hai sa ne incrucisam bratele si sa nu mai facem nimic in nicio privinta. daca ar fi toti ca tine si ca magdalena, se alegea praful de toate si nici voi nu mai erati acum sa ne faceti teoria resemnarii.

   Ștergere
  5. Iarta-l Doamne pe Anonim24 februarie 2017, 18:54 ca nu stie ce spune.

   Ștergere
  6. Dumitru Văștean din păcate oamenii și-au pierdut credința și au luat din occident tot ce e mai rău.In Suedia tinerii din Partidul Liberal vor legalizarea incestului și a necrofiliei E strigător la cer ce legii promovează Uniunea Europeană,păi în aceste condiții vreau să facem și noi brexit să ieșim din UE.Mai bine sărac și curat ,cine nu se conformează să plece în altă țară,care dă frîu liber dăzmățului și păcatului.DS

   Ștergere
  7. http://www.stiripesurse.ro/tinerii-liberali-din-suedia-vor-legalizarea-incestului-si-a-necrofiliei_984162.html AM TRIMIS ȘI LINKUL PENTRU CEI,CARE NU CRED ACEST LUCRU.DS

   Ștergere
  8. Dumitru Vastean 09:39, fii tu primul care o face si apoi venim si noi. Nu da doar indicatii!

   Ștergere
 16. Ohh..,bucura-te crestin ortodox,ca tot nu-ti plac tie femeile!

  Eu nu condamn aceasta,este treaba lor,daca Dumnezeu permite aceasta,cine sunt eu sa judec!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. nu-i plac femeile, dar uite ca ironia sortii a facut sa fie nascut tot de o femeie...sau nu ?! ghinion !
   de ce 'nu-ti place', de aia nu scapi....

   ha-ha-ha, D-zeu nu doarme ! D-zeu nu se lasa batjocorit ! Adevaratul D-zeu.

   Ștergere
  2. 16.20,
   9.52,
   17. 20 ,


   Sa razi de un om care propovaduieste cuvantul Domnului este mare pacat ! Si in Postul Pastelui ....
   Ce-ati spune daca copiii vostri, nepotii, ar iesi asa ,,putin ciudati'' , ca tot comentati ca tantalaii in haita la postarea doamnei despre casatoria ,,barbat cu barbat ''?!

   1. Cine rade de ortodoxie, si-a dat cu stangul in dreptul.
   2. Cine judeca si provoaca , nefiind nicidecum chemat in cauza , cand se asteapta mai putin , va primi ce merita .

   3. Si cea mai importanta , este Legea lui Zappa :

   Pe pamant sunt 2 lucruri omniprezente : hidrogenul si prostii !

   ---------------------------------------------------
   (,,Proști, dar mulți, răspunse Lăpușneanul cu sange rece'') .

   Ștergere
  3. Papusa, nu doresc sa comentez ca vorbesti in necunostinta de cauza ref. la acest individ grobian, dar atunci cand dai citate, trebuie sa le cunosti si sensul.
   Cand Alexandru. Lapusneanu a spus "proști, dar mulți", cuvantul ‘prosti’ era cu sensul de “multime” (de oameni), si nu cu sensul de jignire. Stiai tu ceva, dar te-ai retras mai repede de la scoala si ti-a scapat sensu’ !
   Asa este cand te grabesti sa arunci cu piatra, te citez, “in postul Pastelui”: risti sa cazi de proasta. Cu sens peiorativ.
   Daca vrei sa faci pe desteapta, mai incearca atunci cand chiar vei fi in stare. Un sfat sincer.

   ps1: vad ca ai un limbaj comun cu cel pt. care ai preferat sa cazi si tu in ridicol: prosti, tantalai
   ps2: chiar si tu ai remarcat ca este din categoria celor…”putin ciudati” ! doar…putin ?!
   ps3: “cine se aseamana, se aduna” (si se sustine) – proverb romanesc

   Ștergere
  4. 23.23.

   Aceeasi cotofana logoreica esti....si da, sunteti multi si ..... . Si ia-o ca si compliment , nu ca o jignire !

   Prostia ta este ca te-ai luat de o persoana care propavaduieste cuvantul Domnului , te-ai bagat in gura lupului singura . Asta chemi tu desteptaciune sau ...?

   Dar nu intelegi, ca tu esti aia care impungi si atat , te mananca limba , te mananca pielea , esti logoreica .
   Ateismul si new-age -ul din voi naste monstri plini de ,, desteptaciune ''.

   Legea lui Foster .

   ,,Singurii oameni care gasesc ceea ce cauta in viata, sunt cei care cauta greseli ! ''

   Ștergere
  5. Nu isi bate nimeni joc de un ortodox, ci un creștin ortodox isi permite sa jignească in postul pastelui pe oricine îndrăznește sa comenteze pe acest blog. Si totul cu acordul gazdei, spre marea ei satisfacție!

   Ștergere

  6. Anonim24 februarie 2017, 19:34,fanaticii din orice religie interpreteaza dupa intelesul lor scrierile .A fi ortodox nu insamna ca ai si ADEVARUL cu tine .Omul merge de la o extrema la alta dar niciodata nu isi gaseste echilibrul care este esential pentru Adevar. Am postat pe acest blog tinand pasul cu voi si totusi in sinea mea nu mi-am pierdut echilibrul .Intelegi dualitate cu adevarat numai cand esti in echilibru ,in rest esti ca oricare. In momentul cand simti in sinea ta liniste ,iubire,pace atunci esti pe calea cea buna.Eliberati-va de sentimentele negative,ganditi pozitiv,nu mai calcati Cuvantul prin interpretari eronate.Faceti ordine in viata voastra in sinea voastra si apoi veti gandi altfel ,veti simti altfel,va veti bucura altfel si tot negrul sau gri-ul din viata voastra se va transforma in culoare :) .Bucurati-va de orice intamplare din viata voastra ele nu vin la intamplare sunt lectii pe care trebuie sa le intelegi.Nu uitati un lucru esential tot ce se intampla acum sunt efectele temerilor noastre care sunt alimentate de cei rai,Dumnezeu la trimis pe Isus sa ne avertizeze de toate acestea ,ridicati o piatra si IL veti gasi :) ,ridicati-va piatra din inima si IL veti simti pe Cel Adevarat.Prin detasare poti gasi echilibru ,IL poti gasi, este acolo de cand te-ai nascut .

   Ștergere
  7. Anonim24 februarie 2017, 23:23 ,chuchy-papusa-PRM :) inteleg ca pentru tine sunt una si aceeasi persoana :)). Ca de obicei incerci sa te faci remarcat prin cunoasterea ta absoluta :) in domeniul limbii si literaturii romane.Am remarcat faptul ca esti un om invatat si cunosti sensul cuvintelor ,cinste tie.Sa nu crezi ca daca esti invatat esti si greu de dus in eroare :)

   Ștergere
  8. 11.03
   Daca te legi de ,,adevarul'' unora si chemi crestinismul ,,extrema'', stai in ,,echilibrul '' tau , ca stai bine !

   Ștergere
  9. 11:16, aici este doar o coincidenta.
   am folosit apelativul ironic "papusa" cuiva care m-a deranjat prin interventia aiurea, nu are nicio legatura cu tine.
   imi cer scuze daca ai inteles asta.

   Ștergere
  10. 08:38, inteleg ca expresia "cotofana logoreica" este doar raspunsul neputintei unui "papagal frustrat".
   cum vi se da peste bot (astora din clanu' lui ortodox), cum "pac la razboiu'" ! simtiti ca pierdeti teren. voi aveti nevoie de minti manipulabile, altfel, va aratati muschii atrofiati…

   singurele voastre arme sunt insultele si agresivitatea

   Ștergere

  11. Anonim25 februarie 2017, 15:13,:) SA FIE PACE !

   Ștergere

  12. 16:19, nu uita de sfatul din 26 febr./21:01 (de la 's-a adeverit:noi planete locuibile...’)
   Ganduri bune !

   Ștergere
 17. Exact a doua zi după ce legea va fi adoptata ,Romania va fi ocupata de cele trei tari si sume:,Rusi,Bulgaria,Ungaria.Si va fi adoptata caci citez pa doamna Maria in vedenia ei,,cărările rele sunt făcute,iar Maica Domnului nostru Iisus Hristos plangea amar,""așa cum si pustnicii noștri din munții Ațosului si a României si chiar prea cuviosul părinte Arsenie Boca, a avut vedenia ca tara va fi ocupata si ca pe cei ce o vor ocupa va veni ploaie de foc!Doar printr-o minune si anume ,poporul nostru drept credincios,rugăciunile lor,puterea de a respinge cu HOTARARE aceasta lege va putea schimba totul.Dar asta este puterea credinței, si ma întreb eu,avem ațâța credință sa mutam munții,destinele.Eu plâng zilnic rugandu ma sfântului meu,Maicii Domnului, pe care o consider Maica sufletului meu, si sper ca sa fie multi ca mine!Amin!

  RăspundețiȘtergere
 18. Doamna Maria stiu ca Biserica Ortodoxa Romana va face un mars de amploare pentru combaterea acestei legi la noi. Sper din tot sufletul ca acest act spurcat sa nu fi adoptat. Cu drag doamna Maria.

  RăspundețiȘtergere
 19. Doamna Maria dar nu este vina noastra ci a celor care voteaza, noi ce sa le facem suntem tinuti pe loc prin propriile lor legi, nu mai putem zice ceva ca ni se face dosar penal si amenda cat incape. Magdalena.

  RăspundețiȘtergere
 20. IMEDIAT dupa inaltarea lui Isus a inceput planul lui Lucifer.TOT ce a fost dupa sa condus pe calea gresita,diavolul a trebuit sa recupereze ce a pierdut. Veti afla curand despre aceste lucruri. In esenta va spun :biblia ,religiile,razboaiele,profetiile ...toate sunt de la Satan care sa folosit de oameni pentru a face din Adevar o minciuna.Omul dorind mantuire si comunicare cu Dumnezeu a urmat calea gresita.Ca telefonul fara fir :) cuvantul a fost interpretat gresit.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din cauza aceasta se vor mântui extrem de puțini, o "rămășiță".

   Ștergere
 21. Pe chipul Domnul Iisus Hristos lam visat si mia spus"" Este vremea sa se aleaga pleava de grau si oile de capre.spune Tuturor ca sa se pocaiasca"si mia aratat Apusul Soarelui sa inteleg ca sa sfarsit vremea de ragaz.

  RăspundețiȘtergere
 22. Europenii doresc aceasta lege si in romania Dupa cum au trecut prin parlament cu gramada legi proaste de distrugere a moralitatii nu o sa fie o problema prea mare pt ei De ce sa plateasca omul normal pt nebuniile ce le trec lor prin cap Sa mearga terrorist cutremurele si inundatiile la cei ce voteaza aceasta lege Cu nedreptate platesc si cei normal si nevinovati

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De ce tot spuneam ca trebuie sa iesim din UE? Sa iesim pana nu se complica mai tare lucrurile.

   Ștergere
  2. https://www.youtube.com/watch?v=_IL5SgQGFRI&feature=youtu.beR%C4%83spunde%C8%9Bi#t=602.293926 ȘI EU AM SPUS CĂ TREBUIE SĂ IEȘIM URGENT DIN UE,DAR ȘI DIN NATO,AVEȚI AICI DOVADA ȘI VĂ ROG ASCULTAȚI CU ATENȚIE.DS

   Ștergere
  3. Decat sa ieșim din UE nu mai bine ne mutam pe noul pamant din noul sistem solar descoperit recent? Iar pentru aceasta ar trebui sa mergem acolo doar cei care au ca valori viata, iubirea, dragostea de frumos, de viata, de aproapele, fara bani si fara restricții. Adevărații copii ai lui Dumnezeu.

   Ștergere
  4. Trebuie sa iesim din UE si din NATO.

   Ștergere
 23. De asta se abat atatea urgii asupra omenirii.Oamenii incalca legile Lui Dumnezeu.Dumnezeu este creatorul nostru si nu putem sa facem ce vrem cu acest trup.Este scris ca trupul nostru este templul duhului sfant.

  RăspundețiȘtergere
 24. Doamne fereşte!Dumnezeu a lăsat barbat cu femeie.
  Homosexualii nu sunt oameni normali,chiar dacă spun doctorii,că ar fii din cauza hormonilor.
  Acesta e unul din motivele pentru care Dumnezeu e supărat.

  RăspundețiȘtergere
 25. https://www.youtube.com/watch?v=QoPQK1y3Az8

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. https://www.youtube.com/watch?v=rqgvyF9LBHk

   Ștergere
  2. Anonim 24 feb 15:49 îți mulțumesc pentru acest link,este incredibil ce spune această indiancă.DS

   Ștergere
 26. Dn prim ministru si parlamentari , in privinta acestei legi TATAL CERESC A DAT O LEGE PENTRU FAMILIE (Eva si Adam ) , nu treceti peste legiile TATALUI pentru a nu atrage minia lui DUMNEZEU asupra voastra si a natiuni.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim24 februarie 2017, 16:08,si fecundarea in vitro este un pacat ?

   Ștergere
  2. 9.52 ,

   Teologia catolica, depasind conceptia tomista,sustine ca omul are statut de persoana umana, in toate fazele dezvoltarii sale, incepand cu momentul conceperii.
   Biserica Ortodoxa, atunci cand incearca sa adauge descoperirile stiintei "intelepciunii de sus", da o intaietate conceptelor biblice.

   Ștergere
  3. 9.52 Citeste daca vrei aici si ai sa intelegi :


   “Copiii nu sunt lucruri, ca să ‘se facă’ “. Interviu despre infertilitate și reproducere asistată, din perspectivă ortodoxă

   De ce o femeie nu poate concepe sau nu poate purta un copil? Infertilitatea este tragedie, o pedeapsă sau trebuie să-i mulţumim lui Dumnezeu pentru asta? Este posibil să adoptăm copii? La întrebările Miloserdie.ru răspunde părintele profesor Andrei Lorgus, decanul Facultăţii de Psihologie a Universităţii Ortodoxe Ruse „Sf. Ioan Teologul” (Federația Rusă).


   http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2011/07/26/parintele-andrei-lorgus-clinicile-fiv-un-iad-al-copiilor-razboiul-ideologic-impotriva-culturii-monogame-modelul-scandinav-al-revolutiei-sexuale-atinge-noi-culmi-de-perversitate-stiri-si-recomanda/

   Ștergere
 27. Din cauza desfraului si pacatelor Mari Sodoma si Gomora au fost mistuite de foc.Daca pana aici a ajuns omenirea vai si Amar va fi .o sa patim mai rau.Biblia spune ca Dumnezeu ia sters din cartea vietii pe aceia care fac asfel de lucruri si ia lasat in voia pornirii lot.

  RăspundețiȘtergere
 28. Voi ziceti ca cei de la europee vor asta , noi stim ca la europee ei se.........unul pe altul, dar nai romini sintem crestini si nu cretini.

  RăspundețiȘtergere
 29. Dragnea a fost la antena 3,in zilele trecute,la întrebarea aceasta a lui Gadeael a răspuns cu fundul in doua luntrii,zic asacpe românește!.Eu sunt PSD dar,sunt ortodoxa religia,tara,copiii ii sunt pe primul loc.Practic in același ,,taler,,le pun la cantar.,si am rămas uimita cum el care este foarte pacifist a raspunscam așa,,,trebuie sa cântărim,sa vedem,nu trebuie sai înlăturam nici pe aceiași.Ei mai sa fie!Ba Dragnea te-am respectat,am ținut,te am susținut la alegeri,si vii tu ca si cretinul de neamț sa sa mi dai cu parul in cap!Mai unde îți este credință?.Nimic de spus este bine ca omul sa fie așa calm,dar toate au o limita!Pai lui Dragnea când vin ăștia cu CIPurile ,el întinde mana,ca de daca trebuie,sa mu fie scandal!Aici va spun eu PSD va pierde mult.Si atunci o rog pe doamna Maria,sa lupte pe toate căile pentru al preveni !Cel puțin dați va seama oameni buni la tara nimeni ,dar nimeni nu va vota adă ceva.!

  RăspundețiȘtergere
 30. PSD a spus că dacă a câștigat alegerile, are voie să facă orice.
  Partea proastă este si că nu are bani de promisiuni.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu a spus PSD asa ceva. Iar vizavi de promisiuni, le va duce la indeplinire, pe toate.

   Ștergere
  2. Eu sunt PSD de la revoluție am fost ,dar acum daca Dragnea cedează,si a dat cu firma in cap, in viață mea nu mai merg la votare.Poate asta reprez.întunericul si lumea cu lumânările aprinse.Sper sa aibă o limita in a ceda fel si fel,compromisuri se fac ca sa fie pace si liniște,dar aici trebuie sa fie treaz, daca nu il trezim noi ,,miting la cotroceni,si victoria!

   Ștergere
  3. Anonim 22:16, psd nu a spus asa ceva dar asa procedeaza. Cat despre multiubitul program, o sa se aleaga praful de minciunile umflate din el. O sa ne fie traiul si mai scump pentru ca se vor scumpi iar toate in lant.

   Ștergere
  4. Anonim25 februarie 2017, 08:36, nu trage dumneata concluzii pripite. Din contra, il vor duce la indeplinire.

   Ștergere
 31. Year one- comedie biblica

  https://pefilme.com/year-one-anul-unu-2009/


  Vizionare placuta !

  RăspundețiȘtergere
 32. Eu sper din tot sufletul sa nu aprobe legea!Atunci chiar va fi ciuma roșie,răposatul a dărâmat biserici iar ei vin cu treaba asta,au sa piardă mult!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ei nu vin cu asemenea lege. Stai linistit. S-ar putea sa fie ceva presaj din partea UE. Parlamentul Romaniei nu va vota asa ceva.

   Ștergere
  2. Cel care poate accepta asa ceva foarte usor poate fi Iohannis, pentru ca el este omul Bruxelles-ului.

   Ștergere
  3. 22.42 depinde cati din astia or fi si in Parlament !

   Ștergere
  4. Anonim24 februarie 2017, 22:56, esti glumet dumneata.

   Ștergere
  5. Când se va aproba spurcăciunea spurcăciunilor atunci să ne așteptăm la urgie .Să ne rugăm și pe 25 să ieșim la acel marș.Despre Parlamentul care nu va aproba această mizerie eu nu m-aș baza prea tare pe cei din PSD sau PNL.Trebui cu regret să amintesc celor cu memorie scurtă sau care o dau după cireș că în timpul Guvernului PSD a fost abrogat celebrul articol 200 din codul penal.Asta ca să respectăm adevărul istoric

   Ștergere
  6. Iohannis a spus că trebuie să fim toleranți,deci mai mult ca sigur va accepta această porcărie.

   Ștergere
  7. 17.20

   Se vede ca esti ateu ! Nu ai nimic sfant si nici nu respecti nimic .

   23.23 Razi, razi, ca cine rade la urma , rade mai bine !

   E postul Pastelui si tu si restul care PROVOCATI discutii despre ortodocsie si ortodoxi , mutati-va pe site-uri de satanisti .


   Sa luam aminte !

   ,,Uita-te cate a facut Hristos ca sa zguduie sufletele celor care au tabarat asupra Lui: i-a aruncat cu fata la pamant, a vindecat urechea slugii, i-a amenintat cu moartea, caci "cine scoate sabia de sabie va muri!

   Cu vindecarea urechii i-a incredintat si de adevarul acestor cuvinte.
   De fiecare data Hristos isi arata puterea Lui si prin cele ce face si prin cele ce spune ca se vor intampla in viitor, pentru a le arata ca prinderea Lui nu se datoreaza puterii lor.
   De aceea a si adaugat: "in fiecare zi eram cu voi si sedeam invatand si nu M-ati prins".

   Si cu aceste cuvinte le arata ca prinderea Lui s-a facut cu voia Lui.
   Trece peste minuni si vorbeste numai de invatatura Sa, ca sa nu para ca se lauda.
   "Cand invatam, nu M-ati prins.
   Cand am tacut, atunci ati tabarat asupra Mea!
   Eram in templu si nimeni n-a pus mana pe Mine. Acum insa la o vreme nepotrivita si la miezul noptii, v-ati aruncat asupra Mea cu sabii si cu bete.
   Pentru ce era nevoie de aceste arme, cand am fost tot timpul in mijlocul vostru?"
   Cu aceste cuvinte le-a aratat ca, daca nu S-ar fi dat de buna voie in mana lor, n-ar fi putut pune mana pe El.
   Daca n-au putut sa-L prinda atunci cand il aveau in mana, daca n-au putut sa puna mana pe El atunci cand il aveau in mijlocul lor, nici acum n-ar fi putut-o face, daca n-ar fi voit sa fie prins.
   Hristos insa lamureste si nedumerirea aceasta: pentru ca acum a voit. ''

   Ștergere
 33. .evz.ro/tridentul-lui-trump-washingtonul-isi-impinge-navele-de-lupta-1.html

  RăspundețiȘtergere
 34. 17.20

  Se vede ca esti ateu ! Nu ai nimic sfant si nici nu respecti nimic .

  23.23 Razi, razi, ca cine rade la urma , rade mai bine !

  E postul Pastelui si tu si restul care PROVOCATI discutii despre ortodocsie si ortodoxi , mutati-va pe site-uri de satanisti .


  Sa luam aminte !

  ,,Uita-te cate a facut Hristos ca sa zguduie sufletele celor care au tabarat asupra Lui: i-a aruncat cu fata la pamant, a vindecat urechea slugii, i-a amenintat cu moartea, caci "cine scoate sabia de sabie va muri!

  Cu vindecarea urechii i-a incredintat si de adevarul acestor cuvinte.
  De fiecare data Hristos isi arata puterea Lui si prin cele ce face si prin cele ce spune ca se vor intampla in viitor, pentru a le arata ca prinderea Lui nu se datoreaza puterii lor.
  De aceea a si adaugat: "in fiecare zi eram cu voi si sedeam invatand si nu M-ati prins".

  Si cu aceste cuvinte le arata ca prinderea Lui s-a facut cu voia Lui.
  Trece peste minuni si vorbeste numai de invatatura Sa, ca sa nu para ca se lauda.
  "Cand invatam, nu M-ati prins.
  Cand am tacut, atunci ati tabarat asupra Mea!
  Eram in templu si nimeni n-a pus mana pe Mine. Acum insa la o vreme nepotrivita si la miezul noptii, v-ati aruncat asupra Mea cu sabii si cu bete.
  Pentru ce era nevoie de aceste arme, cand am fost tot timpul in mijlocul vostru?"
  Cu aceste cuvinte le-a aratat ca, daca nu S-ar fi dat de buna voie in mana lor, n-ar fi putut pune mana pe El.
  Daca n-au putut sa-L prinda atunci cand il aveau in mana, daca n-au putut sa puna mana pe El atunci cand il aveau in mijlocul lor, nici acum n-ar fi putut-o face, daca n-ar fi voit sa fie prins.
  Hristos insa lamureste si nedumerirea aceasta: pentru ca acum a voit. ''

  RăspundețiȘtergere
 35. Dragii mei trebuie făcut front comun,trebuie lucrat pana in 25 martie când are loc mitingul pe care il organizează biserica ortodoxa!Cu mic cu mare sa fim pregătiți ,sa avem curaj si sa ieșim cu toții la miting!Aceasta este credință noastră,românească,ortodoxa,duhovniceasca sa le arătăm noi parlamentarilor mămăligoși,iar descreieratul acela pletos din parlament at tehui dat in judecata de mii de protestatari,trebuie sa fim uniti!,trebuie!,Noi putem schimba destinul nostru,eu zic sa explodeze mămăligă!,sa vadă ca romanii sunt tari nu mămăligoși!.Cu cei sorosisti sau mobilizat pe feisbuc,așa si noi, putem sa ne anunțam,sa luptam,asta este o cauza,un ideal,o credință!Neamul meu românesc este creștin!Si sa facem un referendum pentru ieșirea din uniunea europeana!la dracul cu ea,si cu merkel si cu toată putreziciunea idoleasca!

  RăspundețiȘtergere